LENTE !!

Ja wel, landgenoten. De lente is van start gegaan!

En we zien op straat meteen grote verschillen. We zien mooie Hollandsche vrouwen in luchtige kledij, die overigens door onze ‘Nederlanders’ met een bontkraag steevast ‘hoer’ genoemd worden, en we zien ingepakte moslima’s met het gezicht op half zeven.
Ik snap het niet. De Broeidoek was toch slechts een lapje stof waar we ons niet druk over hoefden te maken? De moslima’s dragen het toch geheel vrijwillig? Slinger het dan even af!

Nee, dat kan dan opeens niet. Dan komt het Bloedsprookje om de hoek kijken en wie ernaar durft te wijzen, wordt weggezet als PVV’er. Haha! Geen probleem!

Verwacht u de komende dagen geen lange epistels over allerlei problemen in den lande. Morgen plaats ik nog wat, maar daarna houdt het eventjes voor een paar dagen op. Ondergetekende gaat namelijk buiten zitten!

Zou u ook moeten doen!

Advertenties

10 Reacties to “LENTE !!”

 1. Lisa Says:

  al weer vakantie,het kan niet op BP

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Lisa,

  Vakantie? Nah, ik heb gewoon nachtdienst hoor. Effe Slapen en daarna buiten zitten!

  Like

 3. Hans van Tamelen Says:

  Ik geniet van je berichtjes. Want de islam komt me de keel uit! Die Franse Algerijnse moslim die zeven personen heeft doodgeschoten kwam op voor de Palestijnse kindertjes en Afghaanse broeders. Wat een broederliefde heeft die man gehad!

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Wat een mooie bloemen!! Ik zie er maar zat in Frankrijk, maar de boerin was ik nog niet tegengekomen.

  Like

 5. jager Says:

  Zeg, ik zat al buiten te genieten, dat jij nog tijd had dit te plaatsen 🙂
  Ow ja je was met een TV onderzoek bezig 😉

  Like

 6. Siem Says:

  Niet te lang wegblijven hoor! 🙂

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Prima uitzicht, BP.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Geheel on-topic:
  ik was van de week op de bloemenveiling van Bleiswijk en watdenkkie? Allemaal Polen. Allemaal sombere meisjes met een paardestaart en mannen op oude schoenen. Tien jaar geleden liepen er nog moslims te werken, maar die tijd is voorbij. Fatima en Co zitten thuis. Nu is alles Pool. Wat ook pijnlijk duidelijk maakt hoe die smeerlappen van het FNV staan te krijsen tegen het kabinet, die mensen uit sociale werkplaatsen zou schoppen, terwijl het gewone werk, met betaalde banen voor de meesten van de sociale werkplaats, nu grijs/zwart wordt gedaan door het Drinkvolk. Als er iemand de baan inpikt van iemand van de sociale werkplaats dan is het dus wel de Moelandert. Maar daar hoor je het FNV niet over, daar hoor je niemand van der linxe kerk over.
  @BP. Haatmensen geen bloemen op tafel? Dat wist ik niet ik. Maar in 010 staan hoge hekken rond de schooltuintjes, anders worden ze leeggeroofd. Dus groene vingers hebben ze wel. Op hun manier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: