Diederik Samsom tien keer gearresteerd!

Nationalisten,

De nieuwe messias – de Job Cohen 2.0 – Diederik Samsom, is als activist van de Criminele Organistatie Greenpeace wel tien keer gearresteerd, zo laat hij weten in een interview in de Volkskrant.
Een strafblad heeft hij niet: Je wordt na een actie niet veroordeeld, je krijgt meteen een boete. Dan koop je het af.
Lekker makkelijk afkopen met belastinggeld, zul je bedoelen! En meneer ging weer over tot de orde van de dag. Op naar een nieuwe ‘aksie’.
Deze kale rooie heeft er naar eigen zeggen geen spijt van, maar wij verwachtten ook niets anders. Linksen hebben nergens spijt van en ook schaamtegevoel is hen geheel vreemd.

Ondertussen zette Samsom premier Rutte weg als een weglach-premier. Samsom doet nu hetzelfde met zijn criminele verleden. Het lacht en wuift het weg. Ach, we waren jong en zaten vol met idealen.
Als u of ik tien arrestaties op ons CV hebben, hoeven we waarschijnlijk niet te rekenen op promotie, maar bij de boven ons gestelden, bij de Goedmenschen, werkt dat natuurlijk anders. Ach, wat moeten we nog meer zeggen over deze Samsom. Meneer ziet nog wel kans om gratis wind schreeuwend duur te maken.

Na de reclame zijn wij bij u terug, dus vergrendel uw toetsenbord.

Welkom terug!
In Turkije is het heel normaal om een zekere Hitler te laten figureren in een reclamespot. Dat komt omdat Antisemitisme volstrekt legitiem is in dit land, dat zo graag wil toetreden tot de EU!
Het filmpje heb ik verkregen via de informatieve site Lux Et Libertas.

En nu maar wachten op de verbolgen reacties van o.a. Dibi, Albayrak en andere dubbelpaspoorters! (Vrede zij met hen!)
Misschien kunnen ze Wilders er wel aan koppelen … Ik wens hen daarbij veel succes. Allah zal jullie bijstaan.

Een goed weekend, waarde lezers!

Advertenties

31 Reacties to “Diederik Samsom tien keer gearresteerd!”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Niet on topic, helaas, wel zeer belangrijk: begin niet aan internetbankieren, en STOP ermee als u er gebruik van maakt want er komt een dag dat u ook aan de “beurt” bent…
  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3230675/2012/03/24/Alarm-om-leegroven-rekening-via-internet.dhtml
  En die Samsom zie ik vast en zeker geen premier van dit land worden. Tien jaar geleden was er ook iemand met een kaal hoofd die dat probeerde, maar hij werd helaas door een geschifte veganist annex klimaatgoeroe naar de eeuwigheid geknald.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  @GD
  Goeden Dag.
  Van die kale hoofden gesproken. De kogels kwamen van links. Dus die tweede kale (zie P&W 2009 met die “ouwe mollende plisikomissar”) zal niet door kogels worden geveld. De MSM houden hem nog overeind.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Samsom? Leerzaam in ieder geval dat je misdaden als activist geen strafblad opleveren en je zelfs niet verhinderen de troon van de Bende van rode Roos te bestijgen.Je wordt er niet op afgerekend, maar je wordt er wel op afgerekend. Linx is altijd fout met meten. Aan de ene kant goed dat je er voor gaat, als je ergens in gelooft. Aan de andere kant zitten er grenzen aan. Je moet toch beseffen dat wanneer je ouders rijk en linx zijn, dat je misschien een verkeerd wereldbeeld hebt.Dat je nauwelijks recht van spreken hebt, als je nog nooit je brood verdiende in het bedrijfsleven.
  Maar laat hem lekker, ik benijd hem niet. De PvdA is een pakhuis vol kasten, waar een walglijke lucht hangt, vanwege alle graaiende lijken, die er hun ding doen. De sociaal democraat en moralist Samsom kreeg de sleutel van dit pakhuis en loopt nu overal rond met de luchtverfrisser, terwijl de temperatuur gestaag oploopt (is er dan toch global warming??) en ik heb zomaar het idee dat hij het gaat verliezen. Want je hebt dan wel de ideologie van PvdA, maar je hebt ook de praktijk. En die stinkt huizenhoog, het is niet voor niks dat de haatmensch zijn doden binnen 24 uur begraaft, anders kom je ze vroeg of laat weer tegen. En dan nog de salonsocialisten, die volkomen rot zijn van binnen en met pluche zetel en al in de kast zijn gestald? Nu de metersdikke subsidielagen smelten komt er allemaal rode rottigheid tevoorschijn. Een oom Geert zit er bij met zijn fohn en dankzij het internet kunnen we zien wat er allemaal te vinden is.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Hallo Ouwe Knoest! Hier ook actief? Prima de Luxe! Dit bedoelde je zeker…
  http://tinyurl.com/3llbkxn
  Ik erger me er tot op de dag van vandaag aan dat die TAKKE-UIL niet werd vervolgd..!!!

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/354900-de-voorspelbaarheid-van-satire.html

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  @GD
  OK is hier al een paar jaar reageeractief. BP was daarna ook eventjes uit beeld, maar het thuisfront zette hem weer op het juiste blogspoor. Ook in de tèhd met me ouwe stadtgenaut – de stadt van de aujevâhs – Weduwe van Indië – aan de deûûne. Jaeger(meister) voor mèn. Hoe zou het hem vergaan??? En Libuinus de muy lejos, Lady Maci en de stief- of halfbroer van horatius. Hoe die heette ben ik vergete, maar zn stukjes vergeet ik niet meer. Die schreef ook scherp
  Gr. OK

  Like

 7. horatius Says:

  Tien keer gearresteerd vanwege Linkse staatsgevaarlijke activiteiten?
  Dan onmiddellijk het spinhuis in op water en brood en ontneming van het Stemrecht voor minimaal 5 jaar.
  Nu lopen we het niet geringe risico dat dit heerschap gaat collaboreren met de hier prominent aanwezige moslimcolonne.

  Dit sujet wil niet meewerken aan de noodzakelijke bezuinigingen van het kabinet Rutte maar wil gewoon doorgaan met potverteren ten gunste van Achmed en Fatima. In het Catshuis worden harde noten en dadels gekraakt want zelfs Wilders zal moeten inzien dat er hervormingen moeten plaatsvinden in het landsbelang. Eerder gedane verkiezingsbeloften moeten op de schroothoop want we staan er met zijn allen heel slecht voor. Henk en Ingrid moeten langer doorwerken en Achmed wordt uit de Wajongregeling gegooid en gaat nu eindelijk deelnemen aan het arbeidsproces.

  De SGP trekt nu aan de touwtjes en dat betekent minder koopzondagen, meer aandacht voor het gezin, minder abortussen en minder porno op TV. Daar kunnen we voor het moment wel mee leven want dit doet ons denken aan de knusse jaren 50 toen vader nog hoofd van het gezin was en niet de sul van vandaag de dag die op zondag de spruitjes moet schoonmaken terwijl moeder de vrouw zit te internetten met haar vriendinnen.

  Er moet weer een frisse wind gaan waaien in dit land. Allemaal aan het werk in Wildersbanen; dus ophogen van de dijken door bontkragentuig, linkse activisten en andere werkschuwe elementen. De grenzen potdicht voor pooiers en prostituees uit de voormalige oostbloklanden. Slechte muzikanten, skimmers, spiritusdrinkers en zakkenrollers moeten onverwijld uit ons land worden gezet evenals radicale imams en andere bruggenbouwers. De 78-toerenplaat moet in ere worden hersteld en het gebruik van GSM, vuurwerk, geestverruimende middelen en condooms moet eveneens aan banden worden gelegd. Onze jeugd mag geen alcohol meer gebruiken en moet weer vóór elf uur thuis zijn na een avondje stappen onder begeleiding van een ouderling of een (betrouwbare) buurtvader. Er moet dus een hoge prijs worden betaald voor de steun van de SGP aan het bezuinigingspakket van Mark Rutte.

  Het alternatief zijn nieuwe verkiezingen en dus Belgische toestanden met een zeer lange kabinetsformatie en dat zou een slechte zaak zijn voor dit land. Maar beter leven onder het juk van de mannenbroeders dan een Links kabinet o.l.v. Diederik Samson met ministersposten voor Albayrak en Marcouch.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Aan iedereen: werk NIET meer met google!!
  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3231203/2012/03/26/Japanner-wint-rechtszaak-van-Google-over-invullen-zoekopdracht.dhtml
  Iets opzoeken? Doe dat alleen met… http://ixquick.com
  (klik daar ook op geavanceerd zoeken)
  Dan nog een uitstekende analyse + tip mbt boerkadragers…!!!
  http://tinyurl.com/72ybls4

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Talkin’ Al Kida Blues…

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Lees 27 van…http://www.amsterdampost.nl/dansen-op-een-graf-na-een-orgie-van-geweld/#comment-64153

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  En dan valt ’t me nog mee dat ze in dit land geen zonneschijnbelasting* heffen…
  http://www.telegraaf.nl/digitaal/11785716/__Vodafone-top__chatheffing_stompzinnig__.html
  Heerlijk is dat, een leven ZONDER zo’n draadloos lulijzer, kan het iedereen aanraden!
  Wel eens opgevallen dat bijna iedereen de godganse dag naar een mini-tv-scherm zit of zelfs loopt te “gapen..???”
  En als je in gezelschap vraagt om dat ding even af te zetten word je aangekeken alsof naast ze een atoombom is ingeslagen.

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  *moest er GVD nog bij komen…!!! (want dat was ik ff vergete…)

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Dit jaar alleen bedoeld voor de inwoners van Veenendaal en Rhenen…
  Reken er aan de nadere kant maar op dat die praktijk ieder jaar terugkeert, ook als ze een gat bezoekt bestaande uit 2 woonhuizen, een kerk en een kroeg.
  http://www.securitymanagement.nl/dossier.aspx?m=detail&id=54455&dossierid=39133
  En dan op http://www.vrijbit.nl in hun nieuwsrubriek een bericht dat Hitachi camera’s heeft gemaakt die 36 miljoen gezichten PER SECONDE kan scannen. Zullen Spies en Opstelten wel geil van worden, denk ik…

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Nederland: de Nieuwe DDR…!!!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3231617/2012/03/27/Politie-controleert-nu-ook-met-geldhonden-in-trein.dhtml
  Straks gaan ze iedere wandelaar aanhouden en laten besnuffelen, wedden?
  Vangen de heren bij mij BOT.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Ach gossiepossie, hij heeft een ski-ongeluk gehad… STAKKER.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Internet-Media/article/detail/3231700/2012/03/27/Tim-Kuik-De-echte-boosdoeners-zijn-de-Pirate-Bays-en-Megauploads-van-deze-wereld.dhtml

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Let op! De AOW is GEEN uitkering maar een volksverzekering!!
  http://www.privacybarometer.nl/regels.php?r=33
  Tip! Hou vast aan uw HUISRECHT. U hoeft geen vreemden over de vloer te laten, zeker niet op basis van gore CHANTAGE. Zonder enig aantoonbaar strafbaar feit is korten niet toegestaan!
  http://tinyurl.com/83avx4w

  Like

 17. G.Deckzeijl Says:

  Waarschuwing…!!!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11794481/__Vrouw_wil_730_kg_wegen__.html

  Like

 18. G.Deckzeijl Says:

  Belangrijke uitspraak:
  http://www.ad.nl/ad/nl/5601/TV-Radio/article/detail/3231796/2012/03/27/Hof-Staat-moet-vergoeding-heffen-op-mp3.dhtml
  Zie ook: http://tinyurl.com/bqd4pp8
  Gaan die snuffelaars(want dat zijn ‘t) straks alle deuren platbellen met vragen of je voor jezelf Jan Smit of Frans Bauer op je mp3=speler knalt… Maar let nu goed op! Ze hebben geen enkele bevoegdheid…!!!

  Like

 19. Boilingpoints Says:

  FLASH: ‘Wilders eiste referendum euro’

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11805188/__Wilders_eiste_referendum_euro__.html

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Net gezien, BP, maar geloof jij ‘t.?? Ik niet, want in de afgelopen dagen hebben de heren en 1 dame de kaken stijf op elkaar gehouden. Zuiver speculatief, dat bericht in de Sjuulbode.
  Maar DIT klopt wel: Erdogan komt op 17-4 Bea een handje geven, zo goed als zeker komtie z’n achterban ook nog even een hart onder de riem steken…
  http://www.stonegateinstitute.org2947/angry-turks-europe

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  sorry, slash tussen org en 2947 vergeten, dan doetie ‘t.!

  Like

 22. leefbarbaar Says:

  at BP,
  ik vrees dat een referendum geen schijn van kans zou hebben in ons rotte landje .Alle oude media zouden er alles aan doen om de PVV af te maken en Europa de hemel in te prijzen. Tal van nepwetenschappers zouden van stal gehaald worden en heel de EU weer worden opgehitst. Niet in de laatste plaats zou de gehele euromaffia er voor zorgen dat wij allemaal debiel en slecht zijn omdat we weer terug willen naar de gulden. Dat we ons kapot moeten schamen omdat we de weldaden niet waarderen. Als je kijkt wat een gedoe er al niet was rond dat Polenmeldpunt. Zolang alle oude media geheel tegen de PVV zijn (en tegen ons) valt er weinig te kiezen. Ik ben verder wel benieuwd wat Geert er uit gaat slepen in het Catshuis. Grenzen dicht, criminelen het land uit? Einde godstatus van ambtenaren? Wie weet. Typerend, van de andere partijen, VVD en CDA hoeven we niets te verwachten, die zitten er alleen voor zichzelf.

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  Hulde voor WordPress..!!!!!!!!!!!!!
  http://ejbron.wordpress.com/2012/03/29/jordan-de-la-knijff-wil-weblog-e-j-bron-kapodt-slopen/#comments

  Like

 24. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: het beste is om nieuwe verkiezingen uit te schrijven en hopen op een klinkende overwinning van de PVV, liefst 77 zetels of meer. Maar ik realiseer me ook dat we dat niet gaan beleven. De linkse invloed is nog veel te groot.

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  Kabinet is nog in leven, ze praten weer, oppositie in de zeik, geen nieuwe verkiezingen, Samsom zag zichzelf al in het torentje…
  Stakker.

  Like

 26. G.Deckzeijl Says:

  Patatje? Nee bedankt!http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3233026/2012/03/29/Dominee-met-aardappel-in-achterste-Ik-viel-erop.dhtml

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  Iemand nog wat te zeiken over dat Polenmeldpunt?
  http://www.geenstijl.nl/archives/images/agentjohn.html

  Like

 28. G.Deckzeijl Says:

  Lees mijn bijdragen!
  http://www.amsterdampost.nl/waarom-de-pvv-toch-weer-de-verkiezingen-gaat-winnen/

  Like

 29. G.Deckzeijl Says:

  Prachtige foto’s uit een tijd dat deze wereld nog redelijk te pruimen was…
  http://www.ad.nl/ad/nl/2831/showbizz/photoalbum/detail/3233483/341838/0/Onbekende-foto-s-van-Marilyn-Monroe-onder-de-hamer.dhtml

  Like

 30. Boilingpoints Says:

  O, shit, ik krijg nix uit mijn toetsenbord! Writersblokkie?

  Like

 31. G.Deckzeijl Says:

  Jij writersblock, BP..??? Kan niet, da’s gewoon onmogelijk. ‘k Zal je ff helluppe…
  Ze zouden ze allemaal DEFINITIEF op NON-ACTIEF moeten zetten..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11823218/__Imam_op_non-actief__.htm
  What is a mosque?
  http://tinyurl.com/6ed8jyh

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: