Nationalisten,

De nieuwe messias – de Job Cohen 2.0 – Diederik Samsom, is als activist van de Criminele Organistatie Greenpeace wel tien keer gearresteerd, zo laat hij weten in een interview in de Volkskrant.
Een strafblad heeft hij niet: Je wordt na een actie niet veroordeeld, je krijgt meteen een boete. Dan koop je het af.
Lekker makkelijk afkopen met belastinggeld, zul je bedoelen! En meneer ging weer over tot de orde van de dag. Op naar een nieuwe ‘aksie’.
Deze kale rooie heeft er naar eigen zeggen geen spijt van, maar wij verwachtten ook niets anders. Linksen hebben nergens spijt van en ook schaamtegevoel is hen geheel vreemd.

Ondertussen zette Samsom premier Rutte weg als een weglach-premier. Samsom doet nu hetzelfde met zijn criminele verleden. Het lacht en wuift het weg. Ach, we waren jong en zaten vol met idealen.
Als u of ik tien arrestaties op ons CV hebben, hoeven we waarschijnlijk niet te rekenen op promotie, maar bij de boven ons gestelden, bij de Goedmenschen, werkt dat natuurlijk anders. Ach, wat moeten we nog meer zeggen over deze Samsom. Meneer ziet nog wel kans om gratis wind schreeuwend duur te maken.

Na de reclame zijn wij bij u terug, dus vergrendel uw toetsenbord.

Welkom terug!
In Turkije is het heel normaal om een zekere Hitler te laten figureren in een reclamespot. Dat komt omdat Antisemitisme volstrekt legitiem is in dit land, dat zo graag wil toetreden tot de EU!
Het filmpje heb ik verkregen via de informatieve site Lux Et Libertas.

En nu maar wachten op de verbolgen reacties van o.a. Dibi, Albayrak en andere dubbelpaspoorters! (Vrede zij met hen!)
Misschien kunnen ze Wilders er wel aan koppelen … Ik wens hen daarbij veel succes. Allah zal jullie bijstaan.

Een goed weekend, waarde lezers!