Burgemeesters weigeren mee te werken aan uitzetting.

Waarde lezers,

Het is toch werkelijk niet te geloven wat men allemaal uithaalt om ‘uitgeprocedeerden’ binnen onze landsgrenzen te houden.

Minister Gerd Leers voor Immigratie en Asiel mag de politie opdracht geven (ex-)asielzoekers uit te zetten. Maar als daarbij de openbare orde ernstig dreigt te worden verstoord, heeft de burgemeester het voor het zeggen en mag die de politie verbieden mee te werken aan de uitzetting.

Ofwel; als de asielzoeker in kwestie zich maar zo agressief mogelijk opstelt, chaos schept, of wat dan ook, dan kan dit leiden tot verstoring van de openbare orde en dan mag de burgemeester de politie verbieden mee te werken aan de uitzetting? Zoiets? Want zo komt het over op mij.

Neem nu de de 45-jarige Afghaanse vluchteling Rafiq Naibzay. Leers wil hem geen verblaifsvergoening geven, want meneer wordt verdacht van oorlogsmisdaden. Nee hoor, zegt burgemeester Els Boot van Giessenlanden. Meneer moet blijven. Niks uitzetten, meneer is namelijk lief en zij heeft de politie verboden mee te werken aan zijn uitzetting.

En zo zijn er nog veertig ‘burgemeesters’ in Nederland die absoluut niet mee willen werken aan wat voor uitzetting dan ook. Dit zijn pure Anarchisten! Dit zijn gezagsondermijnende, verwarring zaaiende, linkse zieligheidsfreaks en dienen oneervol ontslagen te worden en wel per direct.

Nogmaals, bij een uitzetting kan de openbare orde verstoord worden, volgens deze Anarchisten.
Om je ziek te lachen! Spuugmasker op en geboeid afvoeren en als dat niet lukt, dan neem je zo’n loslopende oorlogsmisdadiger toch gewoon in huis? Lief voor kinderen en gehandicapten en ook vrouwen zijn geheel veilig bij zo’n Baardman uit Afghanistan…

Tofik Dibi, u weet wel, die GroenSlinkse opruier die hetzelfde ‘geloof’ aanhangt als de jodenslachter van Toulouse, barstte uit zijn vel van verontwaardiging en wil Leers wel eventjes spreken inzake de brief die de veertig Anarchistische burgemeesters hebben gestuurd aan Leers.
Oliedom als hij is, concludeert hij dat het is afgelopen met het gedoogakkoord van het kabinet met de PVV. Nederland staat geïsoleerd in Europa en dit kabinet staat geïsoleerd in Nederland.

Wat dat allemaal te maken heeft met het uitzetten van tuigh, mag Joost (of mohammed) weten, maar wij zeggen: alles wat hier niet hoort, of hier illegaal verblijft; de grens over!

En sluit af met een hekje.

Advertenties

15 Reacties to “Burgemeesters weigeren mee te werken aan uitzetting.”

 1. Jack Terrible Says:

  Tja, dat krijg je door een Rechts kabinet. Er blijft voor moslims dan het enige doel nog over. Een grote aanslag plegen op de Joodse ambassade in Amsterdam, op de christelijke Domkerk in Utrecht of op de Tweede Kamer in Den Haag. En al die Linkse politici die omkomen bij zo’n bomaanslag zijn gelijk martelaren en worden door Abraham en Mohammed welkom geheten bij de hemelpoort. En al die Rechtse politici die omkomen zullen schreeuwen van de pijn in het hellevuur waar ook de Duivel woont. Allah verdelgt zijn vijanden. Dat staat steeds in de koran.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Die 40 burgervaders maken een denkfout!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11828585/__Strijd_tegen_Leers__.html

  Like

 3. horatius Says:

  Er bestaat zoiets als Burgerlijke Ongehoorzaamheid maar ook Ambtelijke Ongehoorzaamheid en dat is precies waar die 40 burgemeesters zich schuldig aan maken.

  Gerd Leers zou er goed aan doen de betreffende gemeenten een stevige boete op te leggen en de uitzettingen te laten uitvoeren door ambtenaren de Vreemdelingendienst versterkt met daadkrachtige dienders. Spuug- en bijtmaskers paraat evenals traangas en dwangbuizen voor hardnekkige uitgeprocedeerde kennnismigranten. Aangezien wij geen onmensen zijn worden er ruimhartig voedselpakketten verstrekt voor de duur van de vliegreis. Met als extra bonus 2 kokosnoten en 3 bananen per individu.
  De hele zaak wordt hier gesaboteerd door brave burgervaders van overwegend Linkse signatuur met volle instemming van de Koppejannen van het CDA. Als de openbare orde wordt verstoord door stomdronken oostblokkers, bontkragen, slechte muzikanten, zakkenrollers en andere werkschuwe elementen geven die burgemeesters niet thuis want dan dreigen er grootschalige rellen die wel eens de PVV in de kaart zouden kunnen spelen.

  Het is natuurlijk te gek voor woorden dat oorlogsmisdadigers hier jarenlang kunnen verblijven dankzij de nog steeds eindeloze procedures zodat ze intussen hele gezinnen kunnen stichten en in uiterst geriefelijke woningen de gehele dag naar een kamerbreed flatscreen kunnen loeren naar Aljazeera via de schotel. Het kabinet Rutte zou de duur van de asielprocedures drastisch gaan inkorten maar ik vrees met grote vreze dat de EU hier een stokje voor gaat steken met een beroep op de Mensenrechten.

  Over Tofik Dibi kunnen we kort zijn, deze van twee kanten bespeelbare politicus wil natuurlijk weer een spoeddebat met Leers om de hele kwestie weer op de agenda te krijgen wat zou moeten resulteren in huilende docenten en schoolkinderen, petities, demonstraties, protesterende hoogleraren, handenwringende gehoofddoekte vrouwspersonen en op commando zielig kijkende mauro’s.

  De enige familie die hier ooit daadwerkelijk werd uitgezet was de familie Gümüs uit Amsterdam. Maar die werkte voor zijn geld en was dus niet afhankelijk van een uitkering en dus geen potentieel stemvee voor de PvdA. Voor de rest is hier de ongeschreven regel van kracht dat wie hier eenmaal binnen is kan met goed of slecht fatsoen niet meer worden uitgezet omdat men intussen al zogenaamd volledig ingeburgerd is, al spreekt men onze taal niet of nauwelijks en heeft men een strafblad van hier tot Mekka of Afghanistan.

  We mogen hopen dat Gerd Leers zijn poot stijf houdt en snel gaat ingrijpen via strafkortingen, schorsingen e.d. en dus op zijn strepen gaat staan. Tenslotte worden we niet geregeerd door de asielzoekersindustrie, de Koppejannen, Linkse advocatencollectieven of GroenLinks.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Kostelijk: pleur de asielzoekert over de grens en sluit af met een hekje. Die ga ik onthouden.
  Die burgemeesters ondermijnen de staat. Dat weten ze zelf ook wel, maar dat mag hun pret niet drukken. Ze zouden stuk voor stuk uit hun functie moeten worden gezet, want ze bekleden een functie. Onze maatschappij is deels ingericht op het functioneren van de burgemeester en als die voor zichzelf (en het stemvee van zijn / haar partij) gaat hobbyen, dus moet die er uit worden getrapt. Ze zijn daarnaast geheel vrij hun salaris te schenken aan goede doelen, hun huis open te stellen voor asieligen, schoenen te poetsen in de moskeet; allemaal goed, maar als burgemeester ligt hun taak vast en daar hebben ze zich aan te houden. Wij mogen ook niet kiezen of we dit jaar wel of niet belasting willen betalen.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Algemene Oproep! Lees 8 van…
  http://www.amsterdampost.nl/zaterdag-31-maart-aarhus-dememarken-protest-tegen-anti-islamdemonstratie-verloopt-zeer-gewelddadig/#comment-64953

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3234949/2012/04/03/Burgemeesters-eisen-leidende-rol-bij-asielkwesties.dhtml

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Lees ook 11 van…http://www.amsterdampost.nl/de-flagrante-dunheid-van-het-mauro-debat/

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  (van sodemieter geplukt)
  http://tinyurl.com/cw2hdff

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  LOL! Check dan hoe PvdA’er John Leerdam gruwelijk door de mand valt. Meneer lult maar wat, zoals alle PvdA’ers!

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Cultuur-Televisie/335117/Enorme-blunder-van-PvdAKamerlid-Leerdam-video.htm

  At G.D.

  De cartoon ga ik plaatsen. Thanx!

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  at BP,
  ik plemp wel eens dat je bij de PvdA op vertoon van geloof en achterstand een vetbetaalde baan kunt krijgen omdat ik weet hoe de PvdA in 010 te werk gaat en wat voor achterlijken ze er op het pluche hesen. Dit interview met nitwit Leerdam is hier ook een typisch voorbeeld van. Meneer trekt zwarte stemmen maar heeft het IQ van een wajongkuiken van de roepi-roepi-vogel. En dat is gering, want die beesten hebben een vederlicht hoofd. Niettemin zit meneer dus wel in onze regering en stemt over de EU, de crisis, de bezuinigingen, atoomenergie, enz. enz. Zie daar de kwaliteit van de linxe kerk.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: die Leerdam zit als vervanger van S.Dijksma(ook zo’n helder “licht”) in de Kamer. Ze heeft aan vermenigvuldiging gedaan en zit nu thuis, op onze kosten.

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Het is echt niet te geloven, maar wel een feit: hoe deze PRUTSER op het pluche terecht heeft kunnen komen is mij nog steeds een groot raadsel.!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11846829/__Leerdam_er_weer_ingeluisd__.html

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Herinnert u zich deze nog..???

  Like

 14. multidifficulti Says:

  We hebben ook in de aanbieding Abdulvahap Ekinci gezocht door de Turkse regering vanwege het willen omverwerpen van de republiek.
  De rechtbank in Groningen is het met de advocaat eens dat het hier om de verdenking van een politiek delict gaat.
  Zowel volgens de Nederlandse Uitleveringswet als volgens het Europees uitleveringsverdrag mag iemand voor een politiek misdrijf niet worden uitgeleverd, zo staat in de uitspraak.
  Als de 45-jarige Afghaanse vluchteling Rafiq Naibzay er nu ook een politieke draai aangeeft kan hij niet eens uitgezet worden zelfs al zou hij oorlogsmisdaden hebben gepleegd.
  Ook zo’n politieke vluchteling en in feite terrorist is Joma(Jose Maria) Sison die wij ook niet kunnen uitleveren dankzij Groenlinks en de PVDA.
  En niet te vergeten Luis Jalandoni en zijn vrouw Cony Ledesma beiden van het NDF/CPP en de gewapende tak de NPA.
  Sison, Ledsema en Jalandoni(stugge maoisten met bloed aan de handen) worden gezocht in de Filippijnen maar zijn bijzonder populair bij Groenlinks(Tineke Strik) en de PVDA(Emine Bozkurt), ironisch genoeg schijnt Bozkurt in het Turks ook nog eens grijze wolf te betekenen.
  Kortom een act met de grote boze grijze wolf(bozkurt) en roodkapje(PVDA)
  Dat volgens de Nederlandse Uitleveringswet en volgens het Europees uitleveringsverdrag iemand voor een politiek misdrijf niet mag worden uitgeleverd hebben we te danken aan de linkse politiek die er op uit is linkse figuren die van oorlogsmisdaden worden verdacht te behouden.
  Het is bijvoorbeeld opvallend dat aan de linkerkant van alles gedaan wordt om rechtse of althans rechts geachte figuren wel uit te leveren (Pinochet en Poch bijvoorbeeld) maar zodra men aan aan de knuffelterroristen van links begint te knagen doet de linkse kant van het politieke spectrum van alles om die figuren maar niet uit te leveren.

  Like

 15. Jack Terrible Says:

  Sonja Barend vergelijkt Geert Wilders met Adolf Hitler. Zo denken alle Linksen. Ze draaien de boel om. Want ze kunnen ‘profeet’ Mohammed beter vergelijken met Adolf Hitler. Wegens dezelfde Jodenhaat. Joden zijn nooit veilig geweest in Arabische landen. Hoe komt dat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: