Illegalen lopen stage bij gemeente A’dam.

Landgenoten,

Nog zo’n Gutmensch-burgemeester die alles maar goed vindt: Lodewijk Asscher.

De Amsterdamse gemeenteraad wil dat mbo-scholieren die geen verblijfsvergunning hebben, stage kunnen lopen bij de gemeente. Amsterdam gaat hiermee lijnrecht tegen het kabinetsbeleid in.

Het initiatief komt van Groenlinx en wordt gesteund door de PvdA, D66 en de SP. Laat het maar even tot u doordringen; als een zelfstandig ondernemer het in zijn hoofd haalt een paar illegalen in dienst te nemen, dan kan hij of zij rekenen op een niet geringe boete. Terecht overigens.
Asscher is PvdA’er, heeft een illegalen-fetisj en staat kennelijk boven de wet, want kom maar stage lopen bij de gemeente Amsterdam.

De wereldvreemde redenering van deze burgemeester is gevaarlijk: ‘Als jongeren hier vier jaar les hebben gehad, waarom mogen ze dan het laatste stukje van hun opleiding niet afmaken?
En als men de stage doorlopen heeft, is het natuurlijk onfatsoenlijk en moreel verwerpelijk deze mensen alsnog uit te zetten, want zo zal het gaan, toch Asscher? En voor dat wij het in de gaten hebben, heeft zo’n illegaal een prima baan op het gemeentehuis. Lekker nieuwe Elatiks kweken!

Wij mogen aannemen dat deze *ding-dong!* speciale aanbieding ook geldt voor Autochtone studenten die grote moeite hebben om een stageplek te vinden? Ja toch, want het moet toch eerlijker, riep een zekere Cohen ooit?
Nee, natuurlijk niet. Die hebben immers een verkeerde huidskleur, kunnen zich keurig identificeren als zijnde een inwoner van dit land, dus die komen niet in aanmerking en zijn verder totaal niet interessant.

Het kabinet vindt dat het niet mogelijk moet zijn dat illegalen hier legaal aan het werk kunnen. Werkgevers die illegale stagiairs aan het werk zetten, riskeren een boete van 8.000 euro.

Vindt dat het niet mogelijk moet zijn? Het is al verboden, dus Asscher trapt de wet met twee gestrekte benen omver. Dan zit er nog maar één ding op: Asscher meteen uit zijn ambt zetten, net zoals die andere veertig burgemeesters die alsmaar blijven heulen met illegalen!

Wij vrezen dat Asscher ook tot de niemand-is-illegaal-sekte behoort en het ook rechtvaardig vindt dat de zielige illegaal voorrang krijgt bij het verkrijgen van een stageplek.

Maar laat het uit uw hoofd om uw auto dubbel te parkeren in Amsterdam, want Asscher stuurt meteen een heel peloton soldaten van parkeerbeheer naar u toe, want u overtreedt de wet!

Wie deze stad nog begrijpt, mag het zeggen.

Advertenties

8 Reacties to “Illegalen lopen stage bij gemeente A’dam.”

 1. horatius Says:

  Als illegaal geniet men in Nederland van een werkelijk onaantastbare status, compleet met uitkering, riante huisvesting, medische verzorging, subsidies en nu ook nog stageplekken. Aan het daadwerkelijk uitzetten van deze individuen komt men nooit toe want ze zijn stuk voor stuk getraumatiseerd, uiterst zielig en het zou voorts in strijd zijn met de onvermijdelijke Mensenrechten die vanuit Brussel worden gedicteerd.

  In Amsterdam weten ze het helemaal bruin te bakken, autochtone studenten voor een stageplek bij de gemeente worden genegeerd (lees: gediscrimineerd) en de mauro’s worden op deze wijze klaargestoomd voor een Generaal Pardon. Want ze komen daarna in aanmerking voor een vaste aanstelling als tolk, hulpimam, straatcoach, wijkregisseur, stadsmarinier, gezinsmanager en bij verregaande psychose een loopbaan als Links politicus. Komt men tijdens de stage in aanraking met justitie dan zijn er nog andere trajecten die leiden tot een permanente verblijfsvergunning. Want volgens de asieladvocaten lopen deze creaturen het risico gemarteld te worden bij een gedwongen terugkeer naar het land van herkomst. Mocht dit allemaal niet lukken dan kan men nog overgaan tot een hongerstaking maar dat is alleen voor de absolute losers die volledig de weg kwijt zijn naar de moskee of het partijbureau van de PvdA.

  Illegalen moeten worden uitgezet in een functionerende Rechtsstaat, zeker na het opdissen van talloze leugens en het bezit van een omvangrijk strafblad. In het Catshuis zitten ze momenteel iedere dag te vergaderen om te bezuinigen en ondertussen komen er niet minder dan 40 burgemeesters in opstand om te gaan potverteren op kosten van de argeloze belastingbetaler. Krijgt men minder geld van het Rijk dan gaan automatisch de Gemeentelijke Belastingen fors omhoog om zodoende hun Linkse hobby’s te kunnen blijven financieren. Laat Wilders maar zijn zegen geven aan al die ombuigingen en hervormingen want het alternatief is een Links kabinet wat zou betekenen een omvangrijk generaal pardon en een opleving van de asielzoekersindustrie.

  Amsterdam is vanouds de stad van de Cohens en de Asschers en wat dat betekent kan iedereen lezen in boeken die gaan over de geschiedenis van deze stad in de jaren 40-45 van de vorige eeuw. Een zwarte bladzijde van naïviteit, collaboratie en het (tevergeefs) redden van het eigen vege lijf. Deze stad is nu verworden tot een moslim-enclave waar het goed toeven is voor de Moslim Broederschap, het Salafisme, ex-kindsoldaten, drugshandelaren, mensenhandelaren, afgekeurde tomatenplukkers met rugklachten, straatterroristen met bontkragen en minstens 200 verschillende culturen en nationaliteiten die voor het merendeel leven op kosten van de Verzorgingsstaat.

  En wij straks maar bezuinigen en de broekriem aanhalen, de pensioenen worden gekort of bevroren en de rijen voor de voedselbanken worden steeds langer. Henk en Ingrid hadden de hoop dat met een Rechts kabinet een aantal urgente problemen zouden worden aangepakt: zoals de gezinshereniging, het aanzienlijk verkorten van de asielprocedures, de immigratie vanuit de moslimlanden, de Wajongregeling voor Marokkaanse criminelen, de uitzetting van uitgeprocedeerde gelukszoekers enz. enz.
  En wat is de harde praktijk? Sabotage door Linkse burgemeesters, de Koppejannen, de EU, zelfs de politiebonden, oud-politici van het CDA en andere belanghebbenden bij de Asielindustrie en de Ontwikkelingshulp.

  Wie dit soort democratie nog begrijpt, mag het zeggen.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Dit is werkelijk Klompenuuttrekken.
  Aan het verzoek om mijn IKB tijdig ingevuld en wel op de sturen via de DigId heb ik voldaan (tandenknarsend bij onderdelen overzicht en vooraanslag 2012).
  Begrijp me niet verkeerd. Graag betaal ik belasting voor bv onderwijs, orde en welzijn, maar beslist niet voor deze soorten Zieligheid-Instellingen????. Dat wordt domweg van me gepikt.
  Wat zeur je nou OK? Je hebt het toch goed? Wat je goed noemt. Materieel gezien nog wel. Maar de zorg om de toekomst mijner grote- en vooral kleine nazaten is groot. En deze berichten zijn niet opbeurend en beslist niet hoopgevend voor de toekomst.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Waarom ze die hele partij v.d.allahschreeuwers vandaag nog zouden moeten verbieden!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11856961/___A_dam_moet_zich_aan_wet_houden___.html

  Like

 4. Anton Says:

  Nog zo’n lul, die gewoon tegen het regeringsbeleid ingaat. Net zoals die pvda-doos burgemeester die weigert mee te werken aan het uitzetten van een tot in den treure uitgeprocedeerde illegaal. Maar hoe zit het dan met een weigerambtenaar? Als men er Lodewijk Asscher en de doos er naar zou vragen dan zullen zij deze ongetwijfeld niet accepteren. Dat mag dan ineens weer niet, die moet dan maar ontslag nemen of zo. Dan is het ongetwijfeld weer een heel andere kwestie. Jaja, terwijl die weigerambtenaren net als zij ook niet anders doen dan tegen het beleid ingaan. Wat mij betreft bij voorbaat een stelletje hypocrieten, die Asscher + de doos.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Dankzij linx duren procedures eindeloos. Ze beseffen zelf niet hoe onmenselijk asieligen behandeld worden. Door linx zelf! Voor debiel linx is het duidelijk: laat een illegaal hier 10 jaar hangen, zijn kinderen naar school sturen en iedere uitkering pakken, die ze te pakken kunnen krijgen en natuurlijk moet de kotert dan ook zijn school af kunnen maken. Dit klinkt ergens wel logisch, maar laten we wel wezen: Nederland kan onmogelijk de rest van wereld voeden en iedere opvreter, die niet in nood is, moet meteen er uit worden gezet (en sluit af met een hekje). Het is een onvermijdelijke keuze. Maar zolang linx geen beslissingen kan nemen en anderzijds gruwelijk veel geld verdient aan asieligen, houden ze dus de bedelaars op de drempel. Wanneer linx geen euro belastinggeld meer mag uitgeven, is het gedoe binnen een dag over.

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Mijn mening luidt: als je illegaal bent, ben je illegaal. Punt.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/335442/Wetsvoorstel-PvdA-illegalen-moeten-kunnen-stagelopen.htm

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Besten,
  on-topic. Ik keek vandaag om 18.15 naar EenVandaag. Ging over jeugdbendes. Hoewel het een policor programma is en de waarheid over allochtonen wel in beeld wordt gebracht, wordt er natuurlijk niet gezegd wie de grootste criminelen zijn. Maar dat hoeft niet, dat weet iedereen. Zo nu ook, ze hebben geen roomblanke boef kunnen filmen. Want gevlucht uit Irak en hier crimineel zijn. Dat is het ware gezicht van vele asieligen. Zoonlief is leider van een jeugdbende. Heeft kapperszaak in Delft en handelt in coke. Zijn familie weet ervan, maar vindt het allemaal niet erg. Miljoenen schonken wij aan deze familie. Hun opvang, huis, advocaten, toekomst, opleiding alles betaalden wij. De kapperswinkel is ongetwijfeld met een startsubsidie begonnen. Het kan allemaal niet op (denkt linx Nederland) en toch jatten, stelen, roven en dealen. Nederlanders zijn natuurlijk niet heilig, maar rot toch alle asieligen, illegalen en PvdA-stemmers het land uit. Zo kan het niet langer.

  Like

 8. alidas Says:

  Welke landen krijgen allemaal ontwikkelinkshulp.En hoeveel is dat ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: