John Leerdam knetter stoned.

Landgenoten,

Iemand nog een lekker stukkie Leerdammer? Haha! Of had u liever een trekkie van een joint… Zo te zien heeft John “exit!” Leerdam voor het laatste gekozen, want volgens mij is dit scheefgezicht niet helemaal nuchter, laat staan okselfris.
Wat moeten we nog meer zeggen over deze Leerdam? Voor de camera raaskalt hij maar wat en hij zat slechts in de Tweede Kamer vanwege zijn huidskleur.
Als ik de beelden bekijk, moet ik altijd denken aan die aap die uit een fles jenever gedronken heeft, maar dat mogen we zeker niet zeggen. Haha!
In lang vervlogen tijden lagen dit soort geschifte figuren naakt aan de ketting, maar in deze tijd zijn ze een welkome aanwinst voor de Activistische beweging PvdA.
Maar dat is nu verleden tijd. Meneer kan al gierend van de lach op een grote berg wachtgeld bonbons gaan zitten vreten. En vergeet je joint niet, Johnnie Boy!

Advertenties

11 Reacties to “John Leerdam knetter stoned.”

 1. Boilingpoints Says:

  KAN IEMAND EEN ANDERE HOOFDSTAD AANWIJZEN?!!

  Burgemeester v/d Laan gaat agressieve hooligans belonen met een feestelijk programma met artiesten!
  Zodat dit leeghoofdig tuig wat kan afkoelen… Afkoelen doe je in een politiecel!!

  Dag belastinggeld!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11853286/__Coolingdown_voor_hooligans__.html

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Wat een grote N U U LLLLLLLL (op z’n frans). Nul doet aan een ander woord denken, dat begint met een letter uit het alfabet, die twee plaatsjes eerder voorbij komt als je bij A begint en richting Z gaat.
  Wat een niveau. B E D R O E V E N D D D D. En met hem vele anderen . . . . .

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  @OK: en Leerdam’s pensioen is verzekerd hè!

  Like

 4. horatius Says:

  Als het maar een allochtoon is, dan is het al goed bij de Linkse gevestigde politiek. Of de persoon in kwestie wel goed berekend is voor zijn of haar taak maakt dan helemaal niets meer uit. Deze Leerdam zou overigens wel naadloos passen in de Surinaamse politiek. Corruptie, onwetendheid, vriendjespolitiek, intimidatie, chantage, afpersing en andere dubieuze praktijken vieren daar hoogtij sinds wij daar vertrokken zijn in 1975.

  Het jongste schandaal is natuurlijk het verlenen van amnestie voor de daders van de decembermoorden in 1982 waaronder pappa Bouta die zijn handen in onschuld wast en nu met een schone lei wil beginnen. Dit dreigt het Surinaamse volk in tweeën te splitsen want de oudere generatie kan dit niet zomaar laten passeren zonder een ‘stil protest’ a.s. dinsdag. Bouterse heeft hier nog wat straf tegoed wegens handel in geestverruimende middelen en dit kan er ook nog wel bij om de verhouding met Nederland op scherp te zetten. De PVV wil nu de Ontwikkelingshulp per direct stopzetten en een inreisverbod instellen voor de parlementariërs die vóór de amnestiewetgeving hebben gestemd.

  We hebben dit land in zeer goede staat achtergelaten: alle gebouwen aan de Waterkant stonden fris in de verf, het fenomeen spookambtenaren was toen nog onbekend en de busjes reden op tijd zonder boze rapmuziek om de blanke toerist te intimideren. Maar Bouterse heeft beterschap beloofd: er worden nu sociale woningen gebouwd voor de gewone man, werkgelegenheid voor hen die willen werken (wonen die niet grotendeels in Nederland?) en de handel in drugs wordt uitsluitend overgelaten aan de Boslandcreool die tenslotte ook zijn broek moet kunnen ophouden.

  Maar je zal maar behoren tot de nabestaanden van de 15 slachtoffers van de decembermoorden dan is die amnestie volkomen onverteerbaar en daarom is onze ambassadeur teruggeroepen uit protest en wordt de geldkraan dichtgedraaid als de PVV haar zin krijgt.
  Suriname dreigt nu volkomen geïsoleerd te geraken van de internationale gemeenschap, alleen erkende schurkenstaten en andere bananenrepublieken willen nog handel drijven met dit land.

  At BP,
  Die Van der Laan is echt volledig de weg kwijt om die hooligans te pamperen met een gezellige bijeenkomst nadat er wat bromsnorren zijn afgetuigd en er hier en daar wat ruiten zijn gesneuveld om over ander straatterrorisme maar te zwijgen.
  Volgens – onbevestigde – berichten zijn voor dat programma Rapper Appa en ALI B. ingehuurd. Gratis bier en halalkroketten, bontkraagjes worden in toom gehouden door gediplomeerde buurtvaders van onbesproken gedrag en na afloop is er nog gelegenheid tot het mishandelen van joden en homo’s op De Dam onder toezicht van enige hulpimams.
  Mocht de PVV ooit aan de macht komen dan wordt er uit een heel ander vaatje getapt. Alle raddraaiers worden zonder pardon opgepakt door stevige dienders waarna dit tuig aan het werk wordt gezet in een passend tenue (gestreepte kleding en aan elkaar vastgeklonken d.m.v. een ijzeren ketting) bij het onderhouden van bossen, dijken, plantsoenen en metrostations. Niks geen mensenrechten, wajongregeling en luxe excursies meer, maar een strenge heropvoeding met na afloop een zeer langdurige stageplek gesitueerd in het Rifgebergte.

  Daarover wordt nu ook onderhandeld in het Catshuis in navolging van Frankrijk want daar worden nu radicale moslims zonder veel plichtplegingen uitgezet. Houden wij hier dan nog wel wat moslims over om o.a. het zware werk in de havens te verrichten? vraagt de argeloze autochtoon.
  Jazeker, minimaal enkele duizenden Achmeds en Fatima’s kunnen deze strenge ballotage doorstaan en mogen van oom Geert hier blijven.

  Allemaal een prettige Paasdagen toegewenst door Horatius.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Prettige paasdagen….
  http://www.amsterdampost.nl/pliesie-haaglandenoprollen-jeugdbendes-is-illusie/#comment-65326

  Like

 6. JiepMK Says:

  Je moet het knippon WHAHAHAAHAA!!! Hierom kan ik dan nog om lachen, in tegenstelling tot die andere PvdA-fossielen in de TK.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  @JiepMK: kun je je nog herinneren dat critici in het verleden vrouwelijke de leden van bv. de pvda bestempelden als Aeroflot-stewwardessen?? M.Hamer is daar een typisch voorbeeld van.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Helemaal off-topic:
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/335618/Bejaarde-man-overleden-na-brute-roofoverval-Capelle.htm
  Ook een manier om van de PVV af te komen, vermoord gewoon de Nederlanders, kunnen ze niet meer stemmen. Bejaarden kunnen al moeilijk over straat, nu zijn ze achter hun voordeur ook vogelvrij, want Mo moet geld. Veel geld. En zo is weer een man van het leven beroofd. Een man die ons land hielp opbouwen. Die Rotterdam ontvluchtte, naar Capelle verhuisde en nu de hoogste prijs betaalde voor de multikul van linx. R.I.P. oude man.

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Dergelijke trieste berichten zijn juist on-topic!

  Ik zou zeggen; verspreidt dit soort berichten zoveel mogelijk, want de Gutmenschen, waaronder Dibi, Pechtold en Samsom kijken nu liever de andere kant op, daar het weer zo’n kut-zwarte (sorry) betreft.

  Als een Autochtoon naar een zielige neger wijst, springen deze creaturen direct op de zeepkist en lopen zij over van (selectieve!) verontwaardiging.

  Weerloze bejaarden overvallen, totdat de dood erop volgt … Dit soort berichten maken me razend.

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Zag het eerder vandaag op de site van Sjuul P. Ja, dat soort berichten maakt mij ook RAZEND, al jaren!

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: http://www.telegraaf.nl/binnenland/11874908/__Bejaarde_dood_na_roofoverval__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: