Dat hondsbrutale volk komt nu ook al onze bushokjes censureren.

In de Utrechtse wijk Kanaleneiland zijn reclameposters op bushokjes afgeplakt omdat ze te sexy zouden zijn.

Een dame in een roze jurk is al teveel voor de cultuurverrijkers uit Islamië, dus plakte men de reclameposters af met een vuilniszak. Geen seksuele getinte reclame in onze wijk, luidde de boodschap.
Ten eerste is er helemaal niets van jullie bij! En ten tweede kijken wij veel liever naar een mooie dame, al dan niet schaars gekleed, dan naar zo’n ingepakte moslima, die gezien haar broeidoek, kennelijk een zandstorm verwacht.
Kijken naar de rondingen van een vrouw schijnt nog gezond te zijn ook. Het is goed voor lijf en leden en dat kunnen we van het kijken naar een moslima niet zeggen.

De dames op bovenstaande foto hebben niets met dit artikel te maken, maar zo af en toe wat functioneel bloot kan geen kwaad. Op deze site wordt namelijk niets gecensureerd. Moslims daarentegen, hebben de brutaliteit onze wijken alvast voor te bereiden op Sharia-zones, want die gaan hier gegarandeerd komen. In het Verloren Land Engeland is men al zover.
Wat die Oostenrijker met dat opvallende snorretje niet lukte, lukt allah wel; de boel overnemen.

Ik moet opeens aan Gutmensch Sonja Barend denken. Die riep onlangs op TV dat we samen moeten leven. Samen leven met mensen van allerlei pluimage, want daar worden we uiteindelijk allemaal mooier van. Dat zei ze dus echt. Brrrr! Deze bejaarde moet gewoon achter de uraniums gaan zitten en haar grote mond houden.

Een reclameposter schijnt anno 2012 echt niet te kunnen, volgens de moslims. Met jonge kinderen trouwen, met kinderen zelfs seks hebben, is in de zieke, perverse islamitische wereld juist heel normaal. De Pedofeet gaf tenslotte het voorbeeld.

We zijn dus al zover dat moslims wel eventjes bepalen wat kan en wat niet kan in Nederland.
Er zijn in Nederland overigens meer islamitische haatpaleizen dan MacDonalds-filialen, maar dat is een publiek geheim.
Ik hoop van harte dat de verantwoordelijke ‘volksvertegenwoordigers’ (kuch) die dit land hebben verkwanseld en vergooid, die dit land hebben weggegeven aan de islam, ooit berecht worden.

Dat zij ooit voor een tribunaal gebracht worden.