Foutbaarden censureren reclameposters.

Dat hondsbrutale volk komt nu ook al onze bushokjes censureren.

In de Utrechtse wijk Kanaleneiland zijn reclameposters op bushokjes afgeplakt omdat ze te sexy zouden zijn.

Een dame in een roze jurk is al teveel voor de cultuurverrijkers uit Islamië, dus plakte men de reclameposters af met een vuilniszak. Geen seksuele getinte reclame in onze wijk, luidde de boodschap.
Ten eerste is er helemaal niets van jullie bij! En ten tweede kijken wij veel liever naar een mooie dame, al dan niet schaars gekleed, dan naar zo’n ingepakte moslima, die gezien haar broeidoek, kennelijk een zandstorm verwacht.
Kijken naar de rondingen van een vrouw schijnt nog gezond te zijn ook. Het is goed voor lijf en leden en dat kunnen we van het kijken naar een moslima niet zeggen.

De dames op bovenstaande foto hebben niets met dit artikel te maken, maar zo af en toe wat functioneel bloot kan geen kwaad. Op deze site wordt namelijk niets gecensureerd. Moslims daarentegen, hebben de brutaliteit onze wijken alvast voor te bereiden op Sharia-zones, want die gaan hier gegarandeerd komen. In het Verloren Land Engeland is men al zover.
Wat die Oostenrijker met dat opvallende snorretje niet lukte, lukt allah wel; de boel overnemen.

Ik moet opeens aan Gutmensch Sonja Barend denken. Die riep onlangs op TV dat we samen moeten leven. Samen leven met mensen van allerlei pluimage, want daar worden we uiteindelijk allemaal mooier van. Dat zei ze dus echt. Brrrr! Deze bejaarde moet gewoon achter de uraniums gaan zitten en haar grote mond houden.

Een reclameposter schijnt anno 2012 echt niet te kunnen, volgens de moslims. Met jonge kinderen trouwen, met kinderen zelfs seks hebben, is in de zieke, perverse islamitische wereld juist heel normaal. De Pedofeet gaf tenslotte het voorbeeld.

We zijn dus al zover dat moslims wel eventjes bepalen wat kan en wat niet kan in Nederland.
Er zijn in Nederland overigens meer islamitische haatpaleizen dan MacDonalds-filialen, maar dat is een publiek geheim.
Ik hoop van harte dat de verantwoordelijke ‘volksvertegenwoordigers’ (kuch) die dit land hebben verkwanseld en vergooid, die dit land hebben weggegeven aan de islam, ooit berecht worden.

Dat zij ooit voor een tribunaal gebracht worden.

 

Advertenties

16 Reacties to “Foutbaarden censureren reclameposters.”

 1. aquarius4422 Says:

  Als de revolutie een feit is ben ik graag bereid het mes van de guilotine scherp te houden.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Deze baarddragende posters van mooie vrouwen-afplakkers zouden ze voor straf -in geval van betrappen op heterdaad-
  heel Nederland, België en Luxemburg met de TANDENBORSTEL moeten laten schoonvegen. Na gedane arbeid samen met de verwekkers denaturaliseren, tot persona non grata laten verklaren. Daarna dienen zij geheel op eigen middelen de voetreis naar het land van herkomst te aanvaarden, in de lucht in het oog gehouden door alle linkse fractievoorzitters van de 2e (slaap)Kamer, zittende in een heteluchtballon, aangedreven door noordelijke wind.
  Wie betere oplossingen heeft om dat vrouwenHATENDE uitschot tot de orde te roepen, mag dat van mij melden.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11906939/__Vragen_over_moslims_Urk__.html
  Zie ook het nieuwste stuk hierover van Pennings op AP.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Moslims horen hier niet. Dat bewijzen ze iedere keer weer. Niets is hier goed, niets deugt er. Pleur toch allemaal naar Syrië. Stop alle uitkeringen aan moslims, dat is goed voorzetje voor het Catshuis.

  Like

 5. realjager Says:

  Nou die paarse haren zou ik wel afplakken maar de rest maar er wel zijn hoor 🙂

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Waarom types zoals Gül en Erdogan en consorten levensgevaarlijk zijn mbt het voortbestaan van de westerse wereld:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3240768/2012/04/14/Turkse-president-Gul-de-opmars-van-islamofobie-is-gevaarlijk.dhtml
  Zie ook>> http://tinyurl.com/6hyhstp
  Daarnaast hoop ik dat het de Iraniërs net zo vergaat als de Noord-Koreanen…
  http://www.teamcoco.com/video/north-korean-missile-tests

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Belangrijk vonnis met betrekking tot alle huurders van dit land:
  http://huurdersverenigingoost.nl/?p=291#comments

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Dat paarse haar heb ik geen last van, realjager.
  Update van 10:51>> http://www.telegraaf.nl/binnenland/11910501/__Topman_Vestia_opgepakt__.html

  Like

 9. horatius Says:

  Er zijn nog steeds een groot aantal Nederlanders die vinden dat het wel mee zal vallen met de Islamisering van ons land en dat zijn echt niet allemaal leden van de Linkse kerk. Maar de recente gebeurtenissen in Utrecht en Urk moeten toch stof tot enig denkwerk geven aan deze goedgelovige en vooral naïeve landgenoten.

  De moslims en hun omgeturnde Nederlandse geloofsgenoten worden steeds radicaler en vooral provocerender in het uiten van hun gedateerde religie. En het kan geen blind toeval zijn dat dit voornamelijk gebeurt in steden en dorpen waar de PvdA het voor het zeggen heeft. Maar dat nu ook een gehucht als Urk ten prooi valt aan deze baardmannen staat gelijk aan het organiseren van een springprocessie door Katholieken in Mekka.

  Ze kunnen niet tegen seksueel getinte reclame maar trouwen wel met kinderen van 14 jaar om de profeet na te volgen in zijn pedofiele gedachtengoed. De EO-documentaire laat ons een realistisch beeld zien van wat ons in de toekomst te wachten staat als deze religie werkelijk de dienst gaat uitmaken in Nederland. Volledig ingepakte vrouwen die schuchter hun man gehoorzamen en geacht worden ieder jaar een kind te baren. Werken is uit den boze, want welke werkgever wil dergelijke creaturen in dienst nemen en dus wordt het parasiteren op kosten van de verzorgingsstaat. Men maakt wel ijverig plannen om te gaan emigreren naar landen als Somalië en Afghanistan maar in de praktijk komt hier natuurlijk niets van terecht want het is hier goed toeven met kinderrijke gezinnen.

  Wat betreft die z.g. bekeerlingen hebben we hier voornamelijk te maken met tokkies en andere beroepswerkelozen die op deze manier aan de vrouw kunnen komen en de rest van hun leven buiten het arbeidsproces vallen in het kader van de mensenrechten en de godsdienstvrijheid. En intussen dreigende taal uiten over het invoeren van de sharia en het goedkeuren van bomaanslagen en andere vormen van moslimterreur.

  Wilders kan Kamervragen stellen tot hij een ons weegt maar er zal op korte termijn niets veranderen want het geheel staat onder supervisie van de EU die weigert ons land in staat te stellen om passende maatregelen te nemen tegen deze achterlijke religie met bijbehorende culturele extremiteiten.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  at Horatius
  persoonlijk vind ik het wel leuk dat de museumwereld, waarin iedereen van GroensLinks is en doorgaans volkomen wereldvreemd, nu geconfronteerd wordt met de gevolgen van de import van theologisch gehandicapte middeleeuwers. Allochtonen krijg je met geen tien geiten naar een museum, maar ze bepalen wel wat je wel of niet mag tentoonstellen. Lol.
  Onmiddels is dom Nederland geschokt: in Den Haag is nu de helft van de bevolking allochtoon. Alsof dat nieuws is. De nieuwe bezetting is al lang begonnen en andere grote steden bereikten al eerder dit dieptepunt. Links is wel heel traag van begrip. Hopelijk zijn er wel musea bereid de Nederlandse identiteit te behouden voor het nageslacht, want voordat je het weet is dat iets van vroegah.

  Like

 11. horatius Says:

  at Leefbarbaar,

  Op zich heb ik geen problemen met immigranten die een wezenlijke bijdrage leveren aan onze samenleving, maar dan moet er wel voldoende werk zijn en worden ze geacht zich aan te passen aan onze normen en waarden. Werk is er momenteel zeker niet voor ongeschoolden met een half miljoen werkelozen in de Bijstand en de WW.

  Het probleem met de moslims is dat zij ons hun cultuur en religie willen opdringen die volkomen haaks staan op de vrije westerse samenleving en dat zij niet willen integreren op bevel van de hier rijkelijk aanwezige imams. Voorts ontstaan hier in de grote steden complete moslim-enclaves waar de Oude Nederlanders de vlucht moeten nemen of worden geïntimideerd en geterroriseerd door voornamelijk Marokkaanse straatterroristen. Wij worden geacht ons naadloos aan te passen aan de meest bizarre extremiteiten van de Islam. Veelwijverij, vrouwenbesnijdenis, een verbod op blote afbeeldingen in de openbare ruimte etc. Het voorspelbare gevolg is een religieuze politie in de moslim-enclaves om vrouwen die onbedekt zijn op hun religieuze plichten te wijzen. Voorts het uitdelen van korans (in Duitsland al op grote schaal begonnen) en met behulp van de PvdA zich te nestelen op strategische posities zoals burgemeester en op termijn zelfs minister.

  Sinds halverwege de jaren 70 zorgen ze hier uitsluitend voor problemen op tal van gebieden waaronder criminaliteit, verloedering, verpaupering en straatterreur. Ik vrees met grote vreze dat zij getalsmatig op den duur de strijd gaan winnen door hun overwegend grotere gezinnen en de nog steeds voortdurende vluchtelingenstromen uit Noord-Afrika en andere moslimlanden. Organen zoals de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europese Hof van Justitie in Straatsburg staan volledig in dienst van de Moslimbroeders en hun dubbele agenda. Hun uiteindelijke doel is het Islamiseren van Europa via de baarmoeder en infiltratie in de gevestigde politieke partijen.

  Wilders kan in zekere zin worden vergeleken met Winston Churchill die in de jaren 30 van de vorige eeuw bij herhaling waarschuwde voor de gevaren van het Nazisme. Militair vormen de moslims geen gevaar maar via het zorgen voor totale chaos door grootschalige rellen, aanslagen enz. leggen zij de kiem voor een burgeroorlog. Dan kan men slechts voor enige rust zorgen door de moslims stapsgewijs hun zin te geven.

  Niemand kan met enige zekerheid zeggen hoe ons land ervoor zal staan over pakweg 20 jaar. Maar als de huidige ontwikkelingen doorgaan op het gebied van de gezinshereniging en de asielzoekersindustrie staan ons zware tijden te wachten. De politici die verantwoordelijk zijn voor deze gang van zaken zijn dan waarschijnlijk gevlucht naar veiliger oorden of staan dan terecht voor volkstribunalen wegens landverraad en collaboratie met de radicale Islam.

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  at Horatius
  ik denk dat het uiteindelijk een centenkwestie wordt. De instroom moet ergens van betaald en onderhouden worden. Eenmaal binnen brengt het gros te weinig in het laatje, maar ze krijgen wel allemaal AOW op hun 65-ste. Natuurlijk heb je duizenden uitwassen, alles wat islam voor ons betekent met al z’n ellende, maar ik denk dat het vechten wordt om de poen, poen om van te kunnen leven. Want het haatvolk doet hoofdzakelijk opmaken en verteren. Ze kunnen met elkaar nog niet een paperclip uitvinden en de meesten zitten thuis met een uitkering. Op een dag (en die dag is allang geweest?) loopt het spaak, raakt het geld op en moet werkend Nederland verder worden uitgeperst. Daar komt natuurlijk ooit een einde aan. Burgeroorlog en diepe ellende, met dank aan de oude politiek, die zichzelf verrijkte maar nooit bestuurde.

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Lees 46 e.v. van…http://www.amsterdampost.nl/autochtoon-in-de-minderheid/#comments

  Like

 14. E.Eliveld Says:

  Ik wordt kotsmisselijk dat FYA tuig.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Zie mijn derde bijdrage van…
  http://ejbron.wordpress.com/2012/04/16/cartoon-3/#comments
  Mijn bloed KOOKT…!!!

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  https://www.bof.nl/2012/02/29/nominaties-big-brother-awards-bekend/comment-page-1/#comment-5783

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: