Steeds meer ‘Nederlanders’ op jihad-reis.

Landgenoten, ik leef nog steeds, dus tijd voor een nieuw stukkie.

Zo kwam ik afgelopen week deze container tegen. Dingetje staat bij ons in de buurt. Kies voor Jezus, nu het nog kan.
Inderdaad, want zodra de vuilnisman langskomt, is het gedaan met deze meneer die water kon veranderen in wijn en ook over water lopen ging ‘m goed af. Waarschijnlijk wist hij precies waar de paaltjes stonden, maar dat is een publiek geheim.
En los daarvan; Jezus past niet meer in de Islamitische Staat der Nederlanden. Weg ermee. Dus.

Ondertussen gaan steeds meer ‘Nederlanders’ op school jihad-reis:

Er is vorig jaar vanuit Nederland meer gereisd naar strijdgebieden om deel te nemen aan de jihad dan in eerdere jaren. Nederlandse jihadisten slaagden er bovendien vaker in aansluiting te vinden met belangrijke personen van internationale netwerken.

Ho! Stop! Dit zijn geen ‘Nederlanders’, maar MOSLIMS! Wij noemen hier, zoals u weet, gewoon man en baard en daarnaast is deze typering een regelrechte belediging aan het adres van de échte Nederlanders! Wij willen niet geassocieerd worden met dit tuig.

Deed de Goedmensen-sekte dat ook maar eens. Die noemen iederéén ‘Nederlander’. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Nederlander word je niet, dat ben je. Punt. Uit.
Individuen als Pechtold en Dibi benoemen alleen de afkomst als de persoon in kwestie ‘onrecht is aangedaan’.
Dan horen we ineens: ‘onschuldige Marokkaan vastgezet’ of ‘Turk mishandeld door politie’. Dan zijn het opeens geen Nederlanders meer… Stelletje huichelaars.

Maar dat is nog het minst erge. Veel erger is het feit dat eenmaal opgeleide jihadisten/terroristen doodleuk Nederland weer in mogen. Men reist eerst naar landen als Somalië, Afghanistan of Irak (terwijl deze leugenaars die landen zijn ontvlucht, want het is er zo gevaarlijk!), om vervolgens behangen met bomvesten weer terug te keren naar het land waar geld gratis is en de vleespotten uit de voegen barsten.
Deze staatsgevaarlijke gekken/geloofsgestoorden zijn klaar om een aanslag te plegen. Het is niet óf men een aanslag zal plegen, maar wanneer. En niemand doet iets.

En onze Kroonprins? Die heeft zijn zaakjes al goed op orde, mocht het hier flink uit de klauwen lopen. Terwijl Jan & Annie Modaal aan alle kanten financieel uitgeknepen worden, koopt Willem de Verwende eventjes een villa van 4.5 miljoen. Hij heeft er zelf toch niet voor hoeven werken, dus waarom niet. Dat krot staat in Griekenland, heb ik begrepen. Ergens op een Bilderberg, dacht ik. O wacht, nu haal ik wat dingetjes door elkaar. Aan zee, lees ik nu.

Misschien wel een mooi toevluchtsoord voor die foute schoonpa van ‘m. Dertigduizend vermisten en papa weet van niets!

In tijden van grote financiële problemen, doe je zoiets niet, als je een beetje fatsoen hebt. Dan ben je  solidair met het volk. Dan houd je je gedeisd. Willem de Verwende niet.

Een dikke middelvinger naar de burgers, noemen we dat bij ons thuis.

Advertenties

23 Reacties to “Steeds meer ‘Nederlanders’ op jihad-reis.”

 1. Jack Terrible Says:

  Ik heb een schilderij gemaakt van Jimi Hendrix terwijl ie gitaar speelt. In dat schilderij heb ik de woorden; “Happy Birthday!” geschilderd. Van dat schilderij heb ik een foto gemaakt en dertig keer laten afdrukken. Nu las ik dat Kroonprins Willem Alexander aan het eind
  april jarig is. Dus ik dacht; “Laat ik die Kroonprins eens een foto sturen van mijn schilderij van Jimi Hendrix”. Zo gezegd zo gedaan. Het is al een week of twee geleden maar nog steeds geen reactie ontvangen. Zo van; “bedankt Jack!” De Kroonprins heeft het waarschijnlijk te druk met lanterfanten!

  Like

 2. aquarius4422 Says:

  Niet echt verwonderlijk dat jihadisten probleemloos vanuit Nederland kunnen werken. Bedenk wel dat Nederland ooit de meeste vrijwilligers voor de waffen SS geleverd heeft. Dat de Jodenvervolging in Nederland de meest succesvolle van alle Europese landen was. Dank zij de loyale medewerking van ambtenaren en politie. In Nederland de meeste islamkruipers te vinden zijn in de regering. Het antisemiotisme in Nederland weer hoogtij viert dank zij kreaturen als Grette, Dries.Anja, Pechtold en vooral niet te vergeten mevrouw von Amsberg. Tijd voor de revolutie.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Ik ga nu alle simpele zielen die dit lezen en niet reageren, eens lekker WAKKER SCHUDDEN.!!
  http://www.amsterdampost.nl/jonge-radicalen-vaker-op-jihad-reis/#comments
  Lees op dezelfde site ook bijdrage 3 bij de draad over Brussel.
  Goed weekend iedereen. Bye.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  BP, geweldige foto!! Weg met ons: zo ziet dat er uit. Om de hoek staat waarschijnlijk een vrachtwagen panelen uit te laden met “islam is vrede of ik schiet” of “eigendom is ook een geloof, maar niet mijn geloof”.
  Inderdaad is het zo dat iedere idioot tegenwoordig Nederlander wordt genoemd, tenzij er iets uit te slepen valt, dan is men ineens zielig en een bepaald soort allochtoon. Zo wordt ook het islamitisch onderwijs (contradictie?) gebruikt om te frauderen. Men geeft zichzelf en familie er een functie, die wel betaald wordt, maar niet vervuld wordt. Men gaat naar Mekka op kosten van de school, men koopt eventueel een kaartje Taliban.
  En zo heb je ook idioten die vinden dat Turkije bij de EU hoort.
  En zo heb je ook een koningshuis dat toch echt afgeschaft moet worden. Vreemd dat hun nieuwste vakantiehuisje niet in Turkije staat, maar bij de eeuwige vijand Griekenland. Ze geven hiermee toch een duidelijk signaal af, Een klap in het gezicht van het haatgeloof.
  Intussen maak ik me ook zorgen om mijn eigen portemonnee. Het tuig in Den Haag heeft al verzonnen dat flexwerkers te vaak ziek zijn en derhalve gekort moeten worden. Terwijl er niemand meer een vaste baan krijgt! Alsof je kiest voor flexwerk. Daarnaast gaan ze eventueel de kilometervergoeding verlagen met een stuiver, zodat werkend Nederland nu helemaal op eigen kosten naar z’n werk moet. De miljarden, die ze wegsmijten, moeten wij blijven ophoesten. Ik dacht het toch niet, genoeg is genoeg.

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Kicke foto, hè 😉 Zoiets verzin je zelfs niet met photoshop!
  Net om de hoek stond die knalrode Jezusbus …

  Like

 6. horatius Says:

  Zo ver is het al gekomen in dit land: Jezus bij het grof vuil gedeponeerd terwijl de moskeeën hier als paddestoelen uit de grond verrijzen. Gelukkig betrof het geen stukgelezen Koran anders waren de bomvesten al uit de mottenballen gehaald en op scherp gesteld.

  Jonge radicale baardmannen gaan volgens (bevestigde) geruchten intussen op excursie naar exotische oorden om les te krijgen in de jihad om daarna hier hun geloof te verkondigen op ‘verlichte’ wijze. Geen paniek, want de AIVD heeft deze Wajongeren goed in de smiezen en de buurtvaders en de hulpimams zijn om preventieve redenen ook al ingelicht. Deze jongeren zijn driftig op zoek naar hun identiteit volgens de Linkse kerk en in het kader van de Godsdienstvrijheid en de onvermijdelijke Mensenrechten is daar niets mis mee. Volgens Pechtold en consorten is het allemaal de schuld van Geert Wilders dat deze jonge kennismigranten dreigen te ontsporen, want ze worden stelselmatig gediscrimineerd op de arbeidsmarkt en dan is het enige alternatief een loopbaan als drugskoerier, loverboy of jihadstrijder voor de goede zaak: het Islamiseren van de Lage landen.

  De PVV is nu bijna 2 jaar gedoogpartner van het kabinet Rutte en de resultaten mogen er zijn, het uitzetten van ongewenste vreemdelingen loopt ernstige vertraging op door interne twisten en sabotage. De mauro’s genieten een onaantastbare status en stevenen af op een generaal pardon en een gratis studie op het VMBO en andere studierichtingen die naadloos passen bij hun niet geringe IQ. Leers heeft het er maar druk mee en intussen ziet het in de steden en dorpen al grauw van de Bulgaren, Polen en Roemenen die allemaal werkzaam zijn in de bouw en de tomatenpluk. Drie maanden zwoegen onder het minimumloon en daarna graaien in de ruif van de verzorgingsstaat.
  Onze pensioenen staan op de tocht en de voedselbanken dreigen te veranderen in gaarkeukens om althans hongeroproer van de Oude Nederlanders te voorkomen. De moslims zitten goed want die krijgen vanuit de moskee gratis vers halalvlees en splinternieuwe bomschoenen (met handleiding) die alleen maar ingelopen hoeven te worden.

  Geen wonder dat onze Kroonprins overspannen raakt van al deze niet geringe problematiek en af en toe op vacantie moet in een eenvoudig stulpje in Griekenland. Ver van al die dagelijkse beslommeringen zoals bezuinigingen, ombuigingen, hervormingen, Henk en Ingrid, Achmed en Fatima, radicale moslimjongeren en andere bruggenbouwers. Griekenland is niet zo gek ver weg en als hier onverhoopt de pleuris uit zou breken dan heeft hij zijn gala-uniform en vliegticket binnen handbereik. Richting Argentinië, want onze Overzeese Gebiedsdelen moeten ook verdedigd worden tegen de religieuze baardmannen.

  Collaboratie met de vijand en de Bezetter is hier een traditioneel fenomeen want tenslotte hebben we goede banden met het buitenland en in het bijzonder met Turkije. Dat ons land daar wordt gezien als een soort Turkse provincie wordt gemakshalve over het hoofd gezien als de kassa maar rinkelt en we onze tulpen, kralen en spiegeltjes maar kunnen exporteren.

  @Jack Terrible,
  Je had beter een schilderij kunnen maken en opsturen van de Profeet met de kreet ‘Allah Akbar! Dan had je intussen al een discrete uitnodiging gehad voor een intiem diner met de Kroonprins en Maxima. Uiteraard onder strakke richtlijnen en voorwaarden want die Wilders zou daar wel eens de lucht van kunnen krijgen en dan zijn de rapen zeker goed gaar.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  at Besten
  on-topic: http://www.telegraaf.nl/binnenland/11963636/__NL-jihadpeloton_mogelijk__.html
  Zie hoe dankzij de linxe kerk ons geld gebruikt wordt om onze militairen in een achterlijk land af te knallen.
  Maar je moet het wel willen zien natuurlijk.
  Verder ziet het er naar uit dat Oom Geert toch nog voor ons opkomt. Laat de verkiezingen maar komen, ik stem en steun de PVV.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Cathuisoverleg MISLUKT. Wilders is niet door de knieën gegaan voor het dictaat van Brussel,Rutte en Blok..!!!
  Hij heeft z’n rug rechtgehouden. In het journaal zei hij dat hij hoopte dat de kiezer dat zou waarderen.
  Goed gedaan, Geert, nou houen we nog een beetje geld over. In sep 2012 waarschijnlijk verkiezingen.
  Linkse plucheplakkers staan al in de startblokken om het stokje over te nemen maar ik geef ze geen schijn van kans.
  Oproep: STEM later dit jaar op de PVV. Tijd om schoon schip te maken.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11964495/__Wilders__Pakket_was_onacceptabel__.html

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Verrader Brinkman doet ook een duit in het zakje…
  http://www.ad.nl/ad/nl/10626/Catshuisoverleg-geklapt/article/detail/3244413/2012/04/21/Reacties-op-Catshuisbreuk-PVV-levert-hardwerkende-burger-over-aan-links.dhtml

  Like

 11. E.Eliveld Says:

  Tja, als ik dan toch moet kiezen dan liver voor Jezus. Hij vergeeft tenminste en ‘loves us all’.

  BTW… jullie hebben de primeur.

  Like

 12. Jack Terrible Says:

  Ha Horatius, Allah Abkar! betekent Allah is groot! Als ik een schilderij van ‘profeet’ Mohammed maak laat ik de ‘profeet’ een mes in de rug van een man steken, want dat heeft de ‘profeet’ echt gedaan. Dus je ziet dan dat de ‘profeet’ iemand een mes in zijn rug steekt (terwijl de ‘profeet’ hele vriendelijke woorden had geuit tegen die man) en dan schreeuwt de ‘profeet’ “Allah Abkar!” Dat vind ik een prachtig idee voor een schilderij en ie staat bovenaan mijn lijstje van schilderijen die ik ga maken. Dat geeft de Arabieren een koekje van eigen deeg! Ik heb trouwen zo’n jaar geleden Adolf Hitler geschilderd met de tekst “Muhammad the Second”. Ondanks veel commentaar van de schildersclub. Toen wilde ik een koran schilderen met daarop de ‘profeet’ met een moslima in burka, met boven de koran de woorden “the Wrong System”, toen mocht dat niet van de lerares omdat er twee moslims bij zaten die daar kwaad om konden worden.Toen ben ik uit die schildersclub gestapt en nou schilder ik in mijn atelier, thuis in de keuken. Ik heb trouwens dat schilderij van Hitler gefotografeerd en in veelvoud af laten drukken en heb foto’s verstuurd naar Geert Wilders en Koningin Beatrix. Maar geen reactie. Verleden week heb ik een foto van het schilderij van Muhammad the Second (Adolf Hitler) naar museum het Louvre in Parijs gestuurd met een toelichting in het Engels maar ook nog geen reactie ontvangen. Ik kom moeilijk aan de bak met mijn schilderijen, maar als ik met mijn schilderijen aan de bak kom…………..dan moet ik waarschijnlijk onderduiken!!!!! Dan word ik waarschijnlijk de buurman van Geert Wilders!!!!

  Like

 13. Boilingpoints Says:

  At Jack,

  Ik heb je ‘Mohammad the Second’- schilderij op je facebook gezien… Cool!

  Mag ik ‘m hier plaatsen?

  Like

 14. realjager Says:

  Ik denk dat ik ook maar een huisje in Griekenland ga kopen nu, want ik heb geen idee of het nu goed afloopt in Nederland… Als we straks rood verder gaan ben ik weg!

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  at Realjager,
  ja hoe nu verder? We zullen allemaal op de PVV stemmen, maar dat zal niet genoeg zijn. Iedere nieuwe coalitie van oude politieke partijen zal slecht zijn voor ons. Deze ronde bezuinigingen maakt wel weer erg duidelijk dat het tuig in Den Haag altijd het geld komt jatten bij de oudjes en de werkenden. Terwijl wij allemaal weten waar je probleemloos 50 miljard op kunt bezuinigen: de allochtoon. En daar zal een nieuwe regering ook niks halen, alleen maar brengen. Hoe nu verder?

  Like

 16. Jack Terrible Says:

  At Boilingpoints,

  ja natuurlijk Boilingpoints, je mag Muhammad the Second overal en altijd plaatsen! Aanstaande 6 mei is er een herdenking van Pim Fortuyn in Rotterdam omtrent het feit dat ie tien jaar geleden doodgeschoten werd. Zie: http://www.stichtingbeeldvanpim.nl. Je kunt je op die site nog aanmelden. Ik ga ook naar die herdenking en lees een gedicht voor over Pim Fortuyn en draag de hele dag mijn schilderij van Pim op mijn borst met de tekst; At your service! Ik denk dat er ook genoeg media aanwezig zal zijn.

  Like

 17. horatius Says:

  At leefbarbaar,

  Hoe nu verder?

  Goede vraag, waar geen eenvoudig antwoord op mogelijk is want een oude wet in de politiek is: wie breekt die betaalt.
  Er komen nu nieuwe verkiezingen met de niet geringe kans op een kabinet VVD, CDA (of D66) en de PvdA.
  Voor elk wat wils: Rechts, Centrum en Links met een machteloze oppositie want iedere stroming zit dan in een dergelijke regering en dat allemaal in het landsbelang.

  Wilders is géén staatsman gebleken maar de onbetwiste leider van een protestpartij die vecht tegen de Islamisering en het schrikbewind vanuit Brussel, dus goed voor minimaal 20 zetels in het parlement. Het gerommel binnen de PVV in Limburg en het plotselinge vertrek van Hero Brinkman doen de zaak ook al geen goed dus Wilders wil waarschijnlijk orde op zaken stellen via nieuwe verkiezingen en zodoende zijn 2e-kamerfractie ‘opschonen’.

  Voor ons land is het een en ander op dit moment geen goede zaak want de schulden lopen per dag dramatisch op en de noodzakelijke hervormingen worden uitgesteld. Of er worden op zeer korte termijn zaken gedaan met Diederik Samson die (ook al in het landsbelang!) nu wel met Rutte wil gaan samenwerken.

  Uiteindelijk maakt het allemaal niets uit, want Linksom of Rechtsom: er zal stevig worden gekort, bevroren en we gaan dit allemaal merken. Met dank aan de Linkse kerk die ons land heeft opgezadeld met een peperdure multiculturele samenleving, een generaal pardon en een onhandelbare moslimpopulatie.

  Ik blijf op de PVV stemmen, want er is geen alternatief, maar de kans dat de PVV ooit nog deel gaat nemen aan een regeringscoalitie is voorgoed verkeken.

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  at Horatius
  Ik ben blij dat deze ronde bezuinigingen niet doorgaat. Pure diefstal. Maar nu het kabinet gevallen is, krijgen we dus dat de staatsmedia iedere dag items gaan brengen tegen de PVV. Hoorde zojuist al dat Wilders schuldig is aan het begrotingstekort. Hij is laf, neemt geen verantwoordelijkheid, luistert niet naar zijn fractie, luistert wel naar zijn fractie, kan niet tegen zijn verlies, enz. enz. Zum kotzen. Natuurlijk blijven wij hier allemaal PVV stemmen, er is geen alternatief, maar ik zou graag zien dat het journaille eindelijk eens onpartijdig zou worden.

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Eén keer raden wat ik van het volgende getinte UITSCHOT denk:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3244702/2012/04/22/Vrouw-in-Arnhem-twee-keer-in-een-nacht-verkracht.dhtml

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Dan nog een paar assurantietips…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/assurantietip_van_de_dag.html#comments

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Waarom ordinaire belastingverhogingen werden afgeblazen:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10704/Kabinet-Rutte/article/detail/3245529/2012/04/24/PVV-fractie-pas-na-de-breuk-geinformeerd.dhtml

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Lezers in Den Haag en omgeving: wie heeft hetvolgende gore stuk VUIL vaker gezien?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11982712/__Doodsbang_na_brute_overval__.html

  Like

 23. Victor Van Vosselaer. Says:

  @ Heer Deckzeijl, Na dit artikel gelezen te hebben, èn de clip bekeken op de site van de Telegraaf, ben ik tot de conclusie gekomen dat er eigenlijk niks onrustbarend aan de hand was: Het is duidelijk te zien dat die gast er ééntje van die soort is dat naar de “Nedere landjes aan de Noordzee” gekomen is om te werken voor ons pensioen. Grrrrrrr.
  Zulke “soort” steekt ook hun poten uit bij Uw Zuiderburen hoor, helaas is het om te jatten en niet om te werken.
  Men zou bijna verlangen dat hier ook de sharia toegepast zou worden voor “misdadigers van het gemene recht”… dan zou het in “onze contreien” krioelen van anders-getintten met slechts één klauw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: