Landgenoten, ik leef nog steeds, dus tijd voor een nieuw stukkie.

Zo kwam ik afgelopen week deze container tegen. Dingetje staat bij ons in de buurt. Kies voor Jezus, nu het nog kan.
Inderdaad, want zodra de vuilnisman langskomt, is het gedaan met deze meneer die water kon veranderen in wijn en ook over water lopen ging ‘m goed af. Waarschijnlijk wist hij precies waar de paaltjes stonden, maar dat is een publiek geheim.
En los daarvan; Jezus past niet meer in de Islamitische Staat der Nederlanden. Weg ermee. Dus.

Ondertussen gaan steeds meer ‘Nederlanders’ op school jihad-reis:

Er is vorig jaar vanuit Nederland meer gereisd naar strijdgebieden om deel te nemen aan de jihad dan in eerdere jaren. Nederlandse jihadisten slaagden er bovendien vaker in aansluiting te vinden met belangrijke personen van internationale netwerken.

Ho! Stop! Dit zijn geen ‘Nederlanders’, maar MOSLIMS! Wij noemen hier, zoals u weet, gewoon man en baard en daarnaast is deze typering een regelrechte belediging aan het adres van de échte Nederlanders! Wij willen niet geassocieerd worden met dit tuig.

Deed de Goedmensen-sekte dat ook maar eens. Die noemen iederéén ‘Nederlander’. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Nederlander word je niet, dat ben je. Punt. Uit.
Individuen als Pechtold en Dibi benoemen alleen de afkomst als de persoon in kwestie ‘onrecht is aangedaan’.
Dan horen we ineens: ‘onschuldige Marokkaan vastgezet’ of ‘Turk mishandeld door politie’. Dan zijn het opeens geen Nederlanders meer… Stelletje huichelaars.

Maar dat is nog het minst erge. Veel erger is het feit dat eenmaal opgeleide jihadisten/terroristen doodleuk Nederland weer in mogen. Men reist eerst naar landen als Somalië, Afghanistan of Irak (terwijl deze leugenaars die landen zijn ontvlucht, want het is er zo gevaarlijk!), om vervolgens behangen met bomvesten weer terug te keren naar het land waar geld gratis is en de vleespotten uit de voegen barsten.
Deze staatsgevaarlijke gekken/geloofsgestoorden zijn klaar om een aanslag te plegen. Het is niet óf men een aanslag zal plegen, maar wanneer. En niemand doet iets.

En onze Kroonprins? Die heeft zijn zaakjes al goed op orde, mocht het hier flink uit de klauwen lopen. Terwijl Jan & Annie Modaal aan alle kanten financieel uitgeknepen worden, koopt Willem de Verwende eventjes een villa van 4.5 miljoen. Hij heeft er zelf toch niet voor hoeven werken, dus waarom niet. Dat krot staat in Griekenland, heb ik begrepen. Ergens op een Bilderberg, dacht ik. O wacht, nu haal ik wat dingetjes door elkaar. Aan zee, lees ik nu.

Misschien wel een mooi toevluchtsoord voor die foute schoonpa van ‘m. Dertigduizend vermisten en papa weet van niets!

In tijden van grote financiële problemen, doe je zoiets niet, als je een beetje fatsoen hebt. Dan ben je  solidair met het volk. Dan houd je je gedeisd. Willem de Verwende niet.

Een dikke middelvinger naar de burgers, noemen we dat bij ons thuis.