Landgenoten,

Is het kabinet al gevallen? Oh, wacht, ik loop achter, geloof ik… Maar hoe nu verder? Viezerik Samsom klapt zowat uit zijn panty van opwinding, want wellicht wordt hij de nieuwe premier? U moet er toch niet aan denken! Nog even en iedereen heeft verplicht een windmolen in de tuin!

Nog even een fotootje van deze veelpleger annex draaideurcrimineel. Hier nog met olijke krullen en TU-Delft-brilletje. Kort na het nemen van de foto zou hij – voor de zoveelste keer! – gearresteerd worden… En dat allemaal voor ‘de goede saeck’, dat begrijpt u.

Dus we moeten weer naar de stembus? Is goed. Ik en veel mensen hier, zullen weer op die Wilders stemmen. Er is namelijk geen alternatief. Rutte is pro-Turkije en pro-Europa, dus die valt al af. Het CDA? Die zijn pro-allah, dus die kunnen we ook niet serieus nemen. De SGP? Nee, dank u. Ik geloof niet in God, want ik kan zelfstandig denken. De overige partijen dragen grote borden met daarop ‘weg met ons, de islam is vrede!’ Dus die laten we linx liggen.

Komen we toch weer bij Wilders uit. Ik stem dus Dom-Blond, zou een zekere Alexander Mussert Pechtold zeggen. Als Wilders tenminste nog in leven is, want de haat-campagne tegen Geert draait op volle toeren! Tot aan de verkiezingen zal Wilders in programma’s als Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door en NieuwZuur worden zwart gemaakt, verdacht gemaakt, verguist en verketterd worden. Net zoals men met Pim deed. Een beproefde methode, want er staat heus wel weer een gestoorde gek op.

Het volk week maken en hersenspoelen, ook wel Agitprop genoemd. Wikipedia zegt hierover:
Agitprop is de samengestelde afkorting die staat voor ‘agitatie en propaganda’, waarbij de propaganda op de geest moet werken en de agitatie op de emoties. In feite is het een dwingende, agressieve vorm van propaganda. En voor dat u het weet, stemt het halve gehersenspoelde volk weer linx!

Een nieuwe coalitie zonder een linxe partij lijkt mij vrijwel uitgesloten. We gaan hoe dan ook de bietenbrug op. Nog meer kansloze paupers binnenhalen, nog meer criminaliteit en wellicht een nieuw Generaal Pardon voor individuen uit zogenaamde ‘gevaarlijke gebieden.’

Als we alle liegende asieligen buiten de deur zetten, scheelt dat miljoenen. (En sluit weer af met een hekje!) Maar vandaag de dag heeft den allochtonert weer een nieuwe troefkaart in handen gekregen:

De politie in Groningen vermoedt dat asielzoekers valse aangifte doen van mensenhandel om hun legale verblijfstatus te rekken. Jaarlijks doen tientallen asielzoekers van aanmeldcentrum Ter Apel aangifte van mensenhandel en die worden vaak geseponeerd.

Asielzoekers die zeggen slachtoffer te zijn van mensenhandel kunnen gebruikmaken van de zogeheten B9-procedure. Deze regeling garandeert opvang voor asielzoekers die slachtoffer zijn van mensenhandel.

De vraag rijst; hoe komen deze Ongewensten aan deze informatie? Lezen en schrijven is men geheel vreemd, laat staan in het Nederlands, dus MOET men hulp hebben gekregen van allerhande ‘vluchtelingen-organisatie’s’, dat kan haast niet anders. Logisch ook, want aan deze lui valt veel te verdienen, dus deze kanslozen moeten zolang mogelijk binnen onze grenzen blijven.

Ook mindblowing: Valse aangiften kosten de politie veel mankracht omdat alle meldingen met de grootste zorg worden behandeld.

Met de grootste zorg? Deed de Blauwpetten-brigade dat ook maar eens met aangiften van beroofde, mishandelde Autochtonen, waarbij de daders vaak ‘licht getint’ zijn. Als u geluk heeft, kunt u volgende week terugkomen om aangifte te doen. Momenteel hebben we het druk en de Blauwpet vouwde nog eens verveeld de handjes achter het hoofd en leunde nog eens achterover.

Genoeg = Genoeg. Stem PVV!