Denk goed na in het stemhokje!

Landgenoten,

Is het kabinet al gevallen? Oh, wacht, ik loop achter, geloof ik… Maar hoe nu verder? Viezerik Samsom klapt zowat uit zijn panty van opwinding, want wellicht wordt hij de nieuwe premier? U moet er toch niet aan denken! Nog even en iedereen heeft verplicht een windmolen in de tuin!

Nog even een fotootje van deze veelpleger annex draaideurcrimineel. Hier nog met olijke krullen en TU-Delft-brilletje. Kort na het nemen van de foto zou hij – voor de zoveelste keer! – gearresteerd worden… En dat allemaal voor ‘de goede saeck’, dat begrijpt u.

Dus we moeten weer naar de stembus? Is goed. Ik en veel mensen hier, zullen weer op die Wilders stemmen. Er is namelijk geen alternatief. Rutte is pro-Turkije en pro-Europa, dus die valt al af. Het CDA? Die zijn pro-allah, dus die kunnen we ook niet serieus nemen. De SGP? Nee, dank u. Ik geloof niet in God, want ik kan zelfstandig denken. De overige partijen dragen grote borden met daarop ‘weg met ons, de islam is vrede!’ Dus die laten we linx liggen.

Komen we toch weer bij Wilders uit. Ik stem dus Dom-Blond, zou een zekere Alexander Mussert Pechtold zeggen. Als Wilders tenminste nog in leven is, want de haat-campagne tegen Geert draait op volle toeren! Tot aan de verkiezingen zal Wilders in programma’s als Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door en NieuwZuur worden zwart gemaakt, verdacht gemaakt, verguist en verketterd worden. Net zoals men met Pim deed. Een beproefde methode, want er staat heus wel weer een gestoorde gek op.

Het volk week maken en hersenspoelen, ook wel Agitprop genoemd. Wikipedia zegt hierover:
Agitprop is de samengestelde afkorting die staat voor ‘agitatie en propaganda’, waarbij de propaganda op de geest moet werken en de agitatie op de emoties. In feite is het een dwingende, agressieve vorm van propaganda. En voor dat u het weet, stemt het halve gehersenspoelde volk weer linx!

Een nieuwe coalitie zonder een linxe partij lijkt mij vrijwel uitgesloten. We gaan hoe dan ook de bietenbrug op. Nog meer kansloze paupers binnenhalen, nog meer criminaliteit en wellicht een nieuw Generaal Pardon voor individuen uit zogenaamde ‘gevaarlijke gebieden.’

Als we alle liegende asieligen buiten de deur zetten, scheelt dat miljoenen. (En sluit weer af met een hekje!) Maar vandaag de dag heeft den allochtonert weer een nieuwe troefkaart in handen gekregen:

De politie in Groningen vermoedt dat asielzoekers valse aangifte doen van mensenhandel om hun legale verblijfstatus te rekken. Jaarlijks doen tientallen asielzoekers van aanmeldcentrum Ter Apel aangifte van mensenhandel en die worden vaak geseponeerd.

Asielzoekers die zeggen slachtoffer te zijn van mensenhandel kunnen gebruikmaken van de zogeheten B9-procedure. Deze regeling garandeert opvang voor asielzoekers die slachtoffer zijn van mensenhandel.

De vraag rijst; hoe komen deze Ongewensten aan deze informatie? Lezen en schrijven is men geheel vreemd, laat staan in het Nederlands, dus MOET men hulp hebben gekregen van allerhande ‘vluchtelingen-organisatie’s’, dat kan haast niet anders. Logisch ook, want aan deze lui valt veel te verdienen, dus deze kanslozen moeten zolang mogelijk binnen onze grenzen blijven.

Ook mindblowing: Valse aangiften kosten de politie veel mankracht omdat alle meldingen met de grootste zorg worden behandeld.

Met de grootste zorg? Deed de Blauwpetten-brigade dat ook maar eens met aangiften van beroofde, mishandelde Autochtonen, waarbij de daders vaak ‘licht getint’ zijn. Als u geluk heeft, kunt u volgende week terugkomen om aangifte te doen. Momenteel hebben we het druk en de Blauwpet vouwde nog eens verveeld de handjes achter het hoofd en leunde nog eens achterover.

Genoeg = Genoeg. Stem PVV!

Advertenties

15 Reacties to “Denk goed na in het stemhokje!”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Inderdaad, goed nadenken voordat je dat ene belangrijke hokje rood maakt…!! Want daar hangt alles van af.
  Trap dus niet in het GEZEIK van bv. CU, GL en D66 die zgn over hun schaduw heen willen stappen en toch nog vergaande bezuinigingen uit dat mislukte Catshuisoverleg willen DOORDRUKKEN. Geen trek in een hogere BTW, minder AOW, een hogere huur, terwijl je inkomen op alle fronten achteruit gaat? Dat doordrukken, beste plucheplakkers, is een probaat middel om grootschalige onrust en rotzooi te ontketenen.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658316&r=1&tbl_archief=&amp
  Luister ook nog maar eens naar Nigel Farage!
  http://tinyurl.com/3clz79n

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Nog ééntje om het voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat hersens gebruiken weinig moeite kost om CORRECT te stemmen, straks, hoogstwaarschijnlijk begin sep 2012.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10704/Kabinet-Rutte/article/detail/3245529/2012/04/24/PVV-fractie-pas-na-de-breuk-geinformeerd.dhtml

  Like

 3. horatius Says:

  Uiteraard geven wij de voorkeur aan de PVV bij de a.s. verkiezingen ondanks de kop in de Telegraaf dat Wilders ons land in een diepe crisis heeft gestort. Stemmingmakerij en verdachtmakingen, dus een totale hetze tegen de PVV die niet accoord ging met o.a. 9 harde euro’s per recept voor de Oude Nederlanders, want voor de zielige allochtonen is er altijd wel een potje om ze uit de brand te helpen. Recepttoeslag voor Achmed en Fatima boven op de Zorgtoeslag, Huurtoeslag en Kinderbijslag.

  We moeten echter niet gek opkijken als het hele bezuinigingspakket van het CDA en de VVD alsnog wordt doorgedrukt via de steun van de CU, GL en D66 en dan weten we gelijk hoe de volgende regeringscoalitie er ongeveer uit gaat zien.
  In het ‘landsbelang’ is momenteel alles mogelijk.

  Vanmiddag Kamerdebat over deze kwesties waarin Geert Wilders mag funktioneren als de Kop van Jut.

  Hero Brinkman telt intussen zijn zilverlingen en gaat een onthullend boek schrijven over de PVV.

  NEDERLAND IS VOL!

  STEM DUS PVV!

  Like

 4. Jack Terrible Says:

  Beste Horatius, ik ben bezig met het schilderij van ‘profeet’ Mohammed die een man van achteren in zijn rug steekt met een groot mes en dan uitschreeuwt: “Allah Akbar!!!” (Allah is groot!!!) Prachtig schilderij. Ik stuur foto’s van het schilderij op naar President Obama en minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton, beiden in het Witte Huis. Als het schilderij van de week klaar is, het is een naïef schilderij, maak ik er een foto van en zet de foto op mijn facebookpagina. (Hans van Tamelen uit Amersfoort) Als je niet op Facebook kunt komen, Horatius, dan stuur ik je de foto wel per mail. Jouw emailadres kun je op deze site zetten of je geeft je emailadres door via: tamelen45@zonnet.nl. En ik stuur foto’s naar Willem Alexander via paleis Noordeinde en naar Geert Wilders via de tweede kamer in Den Haag. Misschien schrijf ik bij elke foto een toelichting. Je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt!

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Degenen die niet alleen maar hier commentaar hebben raad ik aan zsm de volgende lijst te gebruiken!
  http://tinyurl.com/84r2jh7
  Laat ze merken dat je bestaat en dat je geen trek hebt in hun plannetjes die de KAPOTBEZUINIGING van dit land tot gevolg zullen hebben..!!!

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/36-geert-wilders/5526-spreektekst-geert-wilders-bij-debat-kabinetscrisis.html

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Het nuttige idioten van Amnesty…
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3245649/2012/04/24/Amnesty-Moslims-in-Nederland-gediscrimineerd.dhtml

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Bijdrage-Amnesty: Het moet uiteraard De zijn.

  Like

 9. Ouwe Knoest Says:

  Tarieven en belastingschijven ib en loonheffing als u in 2012 jonger bent dan 65 jaar:
  hoogte inkomen maar niet hoger dan belastingtarief
  – € 18.945 33,1% wordt 36%
  € 18.945 € 33.863 41,95% wordt 46 %
  € 33.863 € 56.491 42% wordt 56%
  € 56.491 – 52% wordt 72%

  Zakelijke kilometers vergoeding: Kvk Kwartje van kok in fl. Dus €.0,1086.

  Tel uit je winst.

  Hearrr Hearrr: Wilders goes West. To USA?

  If this might be true
  Than your good-bye
  Left us with eyes that cry
  We don’t feel good without you

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  ach een windmolen in mijn tuin overleef ik wel. Maar met het stemgedrag van linx Nederland en de kans op Rutte II (een coalitie van VVD, CDA, D66, PvdA, GsL, PvdD, enz) krijg je dus zes moslims in je tuin. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling wezen. Die hebben zelf landen, die horen hier niet. Of moet ik enorm veel betalen voor een hele grote tuin van de ene of andere smerige ambtenaar in Brussel. Dat kan ook de bedoeling niet wezen. Nee, ik hou het gewoon bij Oom Geert. Ik zal hem steunen en stemmen. En laten we eerlijk zijn: Geert heeft de coalitie laten klappen. Ja, nou en? Is de PVV schuldig aan het feit dat er bezuinigd moet worden, ik dacht het niet. Als de PVV met de bezuinigingen akkoord was gegaan dan lagen de persberichten al klaar om Henk & Ingrid te vertellen dat de PVV ze in de steek laat, niets presteert, beloftes breekt enz. Zoals je zo vaak kunt lezen op allerlei domme fora. Nee, dan maar verkiezingen. Het zullen geen eerlijke verkiezingen worden met onze foute media, maar misschien worden meer mensen de eeuwige linxe propaganda zat. Tot dan hebben we nog het internet gelukkig en BP.

  Like

 11. Jack Terrible Says:

  Ik krijg af en toe de digitale nieuwsbrief van de PVV, geschreven door Geert Wilders, in mijn mailbox. Geert zegt dat Nederland miljarden weggeeft aan ontwikkkelingshulp, Griekenland en Brussel. Nou moest Nederland 18 miljard euro bezuinigen in een jaar. Henk en Ingrid zouden zo de dupe worden. Daarom heeft Geert bedankt voor de eer!

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Nou mannen, beter opletten in de toekomst.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1003/You/article/detail/3246238/2012/04/25/Gynaecoloog-Ik-heb-de-G-spot-gevonden.dhtml

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Hopelijk wordt er een oplossing gevonden voor het volgende…
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3246461/2012/04/25/Als-reactor-Fukushima-instort-wordt-leven-weggevaagd.dhtml

  Like

 14. dgneree Says:

  goed gezegd BP, ik zie dat je over je blogdip heen ben heen gekomen, en hoe!

  Like

 15. dgneree Says:

  heen bent gekomen dus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: