Waarde lezers,

Even een kort bericht. Naar verluidt draait de ‘Arabische Lente’ op volle toeren:

De Egyptische vrouwenvereniging NWC (National Council for Women) heeft het door islamisten gedomineerde parlement gevraagd twee nieuwe wetsvoorstellen niet goed te keuren. Het eerste zou de huwbare leeftijd voor jonge meisjes terugbrengen naar 14 jaar; het tweede laat mannen toe tot zes uur na haar overlijden seks te hebben met hun dode echtgenote.

Lang leve de Zieke & Perverse islamitische wereld!

Hallo, Halsema, Dibi, Markoek en andere ongewenste elementen, waar blijven jullie met jullie afschuw en verontwaardiging? Hallo, NieuwZuur en P&W, wanneer kunnen wij hierover een itempje verwachten?

Egypte: een land vol achterlijke, stukgemuteerde primitievelingen, die de oorspronkelijke bewoners, de Kopten, opjagen, vervolgen en vermoorden. Waar je kan trouwen met jonge meisjes en er zelfs seks mee kan hebben … Hoe ziek!
En of dat nog niet ziek genoeg is, hebben de islamisten een wetsvoorstel uit het lege bolletje getoverd, dat seks met je dode vrouw toestaat… Maar wel binnen zes uur na het overlijden, dus niet na twee dagen, want dan is het stoffelijk overschot teveel afgekoeld…

Het zal mij niets verbazen dat hier in Nederland ook individuen rond stuiteren, die dit een normale gang van zaken vinden.