Egypte: seks met je dode vrouw? Is goed…

Waarde lezers,

Even een kort bericht. Naar verluidt draait de ‘Arabische Lente’ op volle toeren:

De Egyptische vrouwenvereniging NWC (National Council for Women) heeft het door islamisten gedomineerde parlement gevraagd twee nieuwe wetsvoorstellen niet goed te keuren. Het eerste zou de huwbare leeftijd voor jonge meisjes terugbrengen naar 14 jaar; het tweede laat mannen toe tot zes uur na haar overlijden seks te hebben met hun dode echtgenote.

Lang leve de Zieke & Perverse islamitische wereld!

Hallo, Halsema, Dibi, Markoek en andere ongewenste elementen, waar blijven jullie met jullie afschuw en verontwaardiging? Hallo, NieuwZuur en P&W, wanneer kunnen wij hierover een itempje verwachten?

Egypte: een land vol achterlijke, stukgemuteerde primitievelingen, die de oorspronkelijke bewoners, de Kopten, opjagen, vervolgen en vermoorden. Waar je kan trouwen met jonge meisjes en er zelfs seks mee kan hebben … Hoe ziek!
En of dat nog niet ziek genoeg is, hebben de islamisten een wetsvoorstel uit het lege bolletje getoverd, dat seks met je dode vrouw toestaat… Maar wel binnen zes uur na het overlijden, dus niet na twee dagen, want dan is het stoffelijk overschot teveel afgekoeld…

Het zal mij niets verbazen dat hier in Nederland ook individuen rond stuiteren, die dit een normale gang van zaken vinden.

Advertenties

8 Reacties to “Egypte: seks met je dode vrouw? Is goed…”

 1. Fee Says:

  Te ziekelijk voor woorden. En hoe ziekelijk dat onze Westerse Leiders ons aanmanen het islamitische gekul te aanvaarden en zelfs te RESPECTEREN! Moeder, in wat voor ongelukkige wereld leven wij? Is dan echt IEDEREEN krankzinnig geworden (except BP)?

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  @BP: Ik zie het net op de site van het AD…
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3246855/2012/04/26/Egyptische-mannen-mogen-seks-hebben-met-dode-echtgenote.dhtml
  Als die verdomde islamisering doorzet, krijgen we dat gelazer hier ook voor de kiezen. Let maar op: als dergelijke viezigheid wordt verboden(en terecht), gaan die allahschreeuwers meteen ZEIKEN over de vrijheid van godsdienst.
  Wedden?
  Hier is iets dergelijks, schijnt al 1400 jaar bon ton te zijn binnen die gestoorde kringen… Waarschuwing: filmpje(met gedeelte uit het seminar van A.Banrhardt) is niet leuk!! http://tinyurl.com/c5tsxrl
  Volledig seminar: http://www.barnhardt.biz

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Altijd wat met die moslims en wat is linx weer oorverdovend stil. Ik vermoed dat de geiten zich dood lachen, tenminste ik hoop het maar. In de dierenwerreld neuqt men niet met dode soortgenoten.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Dit vind ik ff iets belangrijker voor het moment:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12006906/__Overzicht_bezuinigingen__.html
  De economie weer op de rails helpen door de BTW op te schroeven? Is niets anders dan een ordinaire lastenVERZWARING.

  Like

 5. Jack Terrible Says:

  Waar hebben die mensen behoefte aan? Hoe kunnen ze het opbrengen? Het is zelfs iets wat dieren niet doen! Correct opgemerkt door leefbarbaar. Het is nog heel wat dat in Egypte vrouwen protest aantekenen zonder op hun donder te krijgen! Geloof is als opium voor het volk. Zo zie je maar weer.

  Like

 6. aquarius4422 Says:

  Het wordt weer eens duidelijk dat moslims vrouwen als een stuk dood vlees beschouwen.

  Like

 7. horatius Says:

  Necrofilie komt volgens Prof.Dr.Ing. W.A. Jongerius (een befaamd antropoloog en sexuoloog) voort vanuit angst voor sex met levende mensen. Het komt uitsluitend voor bij mannen en in het bijzonder bij moslims met een negatief zelfbeeld.

  Ook sex met dode geiten en schapen schijnt nog voor te komen in primitieve gebieden zoals het Rifgebergte en Anatolië.
  Langdurige eenzame opsluiting op water en brood en stevige medicatie (electroshock therapie) ) kan hier enige genezing opleveren maar onze penitentiaire inrichtingen zijn hier helaas niet voor geschikt. De prof. beveelt voorts dringend aan dergelijke individuen niet toe te laten tot Nederland en aanpalende gebieden en vanwege preventieve redenen zo weinig mogelijk moslims hier een verblijfsvergunning te verschaffen. Helaas is dit in strijd met de Mensenrechten en de Godsdienstvrijheid.

  Het huwen met meisjes van 14 jaar en jonger (pedofilie) komt ook vaak voor bij deze primitieve individuen, ook met nichten en andere leden binnen de eigen stam. Jongerius heeft hier een omvangrijke studie over geschreven en destijds aangeboden aan het vorige kabinet Balkenende. Tot op heden heeft hij nog geen reactie mogen ontvangen en heeft hij zelfs het vermoeden dat hij in de gaten wordt gehouden door de AIVD én de Moslim Broederschap.

  Like

 8. SirCumSized Says:

  Even voor de duidelijkheid, dit verhaal “egyptisch wetsvoorstel voor het recht tot necrofilie” is een hoax, zie ook: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3247051/2012/04/26/Egyptisch-wetsvoorstel-voor-seks-met-dode-is-hoax.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: