Rutte: ‘Akkoord fantastisch resultaat.’

Landgenoten,

Iedereen gecondoleerd met Nederland.

Wat een euforie hè, daar in Den Haag. We hebben een Kunduz-coalitie! En wat kan Rutte het ineens goed vinden met die linxen, hè!

En dat ‘fantastische resultaat’ geldt ook voor de hardwerkende Nederlander en voor onze inmiddels wegkwijnende ouderen? Oh wacht: De btw in het hoge tarief gaat van 19 naar 21 procent en er wordt 1.6 miljard bezuinigd in de zorg. Ook de accijns op alcohol, tabak en frisdrank gaat omhoog.
En dat allemaal om ‘de economie weer op poten te zetten.’ Koopkrachtverlies om Nederland weer financieel gezond te maken … Ik heb het nooit begrepen.

De kansloze, allesverslindende Kunduz-missie gaat natuurlijk gewoon door! Als het maar goed gaat met de Afghaantjes en intussen wordt oma midden in de nacht uit bed gehaald, want men heeft maar zeven minuten de tijd om oma te wassen en aan te kleden.

De bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking zijn natuurlijk meteen van tafel geveegd. Dat zal een eis zijn geweest van de linxe Gutmenschen. Oké, Rutte, we doen mee, maar dan laat je de sieluge negertjes in verwegistan ongemoeid.
Desnoods sturen we Jolande Sap langs wat verzorgingstehuizen, om daar de laatste tientjes weg te klauwen. Als de Afrikaanse dictators maar van kogels worden voorzien!

Nederland moet krom liggen om de zieligheids-industrie draaiende te houden. Een akkoord waar allerlei bessen-verzamelaars en medicijnmannen in Oost-Kakulakula en aanpalende gebieden hun zwarte vingertjes bij aflikken! En dat noemt Rutte ‘fantastisch’?

En wat is er van het regeerakkoord terecht gekomen? ‘Vooral flink snijden in de overheid’, lazen we 30 september 2010. Wat is daar van terecht gekomen?

Waarschijnlijk gaat Rutte de komende weken roepen dat ‘we er uiteindelijk allemaal beter van zullen worden.’
Zolang bakken met geld richting Afghanistan en Afrika gestuurd worden en oma maar in de poep blijft liggen, zijn deze lastenverzwaringen ronduit misdadig!

Hopelijk volgt in september de afrekening!

Advertenties

36 Reacties to “Rutte: ‘Akkoord fantastisch resultaat.’”

 1. Lebuïnus Says:

  Geheel gelijk heer BP,
  Rutte, het vacuüm waterhoofd van de VVD (liberaal ?), hopelijk wordt dat zooitje
  landverraders weggevaagd op 12 september.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Volg ook hier de discussie…
  http://www.amsterdampost.nl/wilders-leverde-nederland-uit-aan-brussel/
  OPROEP: stem allemaal op Wilders op 12 sep a.s.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Ik parkeer het hier ook maar even, voordat het door de verkiezingsperikelen wordt vergeten…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12010415/___Van_der_G._verlof_op_6_november___.html

  Like

 4. horatius Says:

  Over een generaal pardon voor de zielige mauro’s is nog niet gesproken maar dat komt na 12 september wel als de Kunduz-coalitie gaat regeren.

  Het enige positieve aan deze coalitie is dat de PvdA buitenspel staat en we geen 9 euro per recept hoeven te betalen.
  Bakken met geld gaan weer richting Donker-Afrika en Afghanistan en andere exotische gebieden. De mensensmokkelaars weten weer waar zij hun cliënten kunnen droppen en de asielzoekersindustrie en de gezinshereniging gaan weer op volle toeren draaien. Links Nederland en Achmed & Fatima kunnen hier de vingers bij aflikken en de Oude Nederlanders kunnen wat langer doorwerken om de verzorgingsstaat op peil te houden.
  Brussel zet de lijnen uit en wij hebben maar te knikken en te buigen. Binnenkort komen ook de Albanezen en de Serviërs onze kant uit om ook al tomaten te plukken.

  Als protest stemmen wij op de PVV.
  Tegen het schrikbewind vanuit Brussel en de alsmaar toenemende invloed van de religieuze baardmannen.

  Nederlanders: let op uw zaak, uw portemonnee en vooral op uw pensioen!

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Ik wil hierbij opmerken dat het opvallend is dat alles wat Rut I bereikte in anderhalf jaar, door de gootsteen is gespoeld in 1 dag onderhandelen. En daar is die halve zool trots op. Het is nu weer ons geld weg smijten door een debiele verkwistende overheid. Schande.

  Like

 6. jager Says:

  Sorry BP, hier ben ik het niet mee eens, in de eerste plaats is het alleen groen links die links is in dit akkoord en Wilders is te snel uitgestapt, Ik vindt het goed en ben wel groen maar dan rechts en daar lijkt dit verdomde veel op! De oudjes redden het wel die zijn rijker dan dat ze ooit geweest zijn, nu de rest van Nederland nog.

  Like

 7. Anton Says:

  Het erge is dat men doet alsof er bezuinigd gaat worden, maar in feite moeten we voor alles gewoon meer gaan betalen. Die hele bodemloze put ontwikkelingshulp maar eens in één keer afschaffen. Dàt zou ik nou nog eens een goede bezuiniging noemen. Ook het afschaffen van klakkeloos geld geven aan subsidieslurpers met Novib voorop, dat jaarlijks meer dan 100 miljoen vangt, zomaar. Ik zag woensdag op de NPO het programma ‘Oog in oog’ waar Herman Heinsbroek te gast was. Voormalig minister van economische zaken in het kabinet Balkenende 1 namens de LPF. Verfrissend de inzichten van die man. Ik was het helemaal met hem eens, wat iedereen met gezond verstand zou moeten zijn.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Zie m’n bijdrage van 27-4, 12:04:
  Verlof gaat NIET door..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12020141/__Volkert_kan_verlof_vergeten__.html

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Jager, je argumentatie dat oudjes het wel redden is GELUL en dat weet je verdomt goed.(zijn het soms jouw verwekkers en HUN verwekkkers die er warmpjes bij zitten, bedoel je die..???) En ik weet ook heel goed waar ik het over heb,omdat ik binnen afzienbare tijd ook bij die club zit, HELAAS. Denk je echt dat als ik “het wel zou redden”, ook nog één seconde in dit hoofddoeken- annex boerkaparadijs(verbod gaat niet door, omdat gedoogconstructie op de klippen liep) zou blijven? Duvel op zèg!
  En hou ook op met dat “groene” geleuter, ik ben niet de enige die daar een KUNSTKOP van krijgt(destebeter trouwens)
  Ga hier maar kijken: http://tinyurl.com/3ewv9k6
  Sowieso alle winkeliers, kleine zelfstandigen alsmede de 52% van de Nederlanders die nooit stemt roep ik bij deze op, óók vanwege de LASTENVERZWARING middels de BTW-verhoging van 19 naar 21% en het marktconform, lees: ONBETAALBAAR maken van de huren*, op 12 sep a.s. alleen op de PVV te stemmen. Lastenverzwaringen tolereren is een nieuwe linksgetinte regering tolereren en dat beschouw ik als VERRAAD…!!!
  * http://tinyurl.com/3vwpgck
  Tot slot Jager: moet je nou op 30-4 niet naar Rhenen om met je roodwitblauwe vlaggetje te gaan zwaaien in de menigte MEELOPERS..???

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  OPROEP voor Den Haag en omstreken: heeft u deze twee allochtone KLOOTZAKKEN vaker gezien? Bel op.!!!

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Godverdommenogantoe… Ik krijg geen hoogte meer van dat justitie-ZOOITJE. “leuk” voor Pim’s familie…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12010415/___Van_der_Graaf_verlof_op_6_november___.html

  Like

 12. Boilingpoints Says:

  At Jager,

  ‘De oudjes redden zich wel’?

  Wachten totdat je eindelijk naar de wc mag. ’s Nachts uit bed gehaald worden om onder de douche gezet te worden, want op een ander tijdstip heeft men geen tijd. Vijftien euro moeten betalen voor een schepje buitenlucht. Bestolen of mishandeld worden door gefrustreerd personeel. ‘Gefixeerd’ (lees vastgebonden) worden als je dement bent, want ‘onhandelbaar…’ Moet ik nog even doorgaan?

  Ik mag hopen dat ik nooit in een verzorgingstehuis terecht kom. Dan liever de pil van Drion !!

  Nederlandse gevangenen hebben het STUKKEN beter !!

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  at Jagert,
  ik ben bang dat de hele discussie links/rechts zinloos is. Een rookgrodijn van vroegah. Ik kan je verzekeren dat achter Groen Links (GsL) een keiharde wereld schuil gaat van zakkenvullers. Ze hebben niets met idealen, wel met groene stemmen. Aan het eind van alles dat “groen en duurzaam” is, zit zo’n smeerlap ons geld in zijn zak te steken. Groen is graaien, niets meer en niets minder. Het barst hier van de duurzame bureaus en adviesgroepen.
  Daarnaast sta ik geheel achter Oom Geert en achter zijn besluit. Deze bezuinigingen raken alleen ons, werkende Nederlanders, de allochtoon en de overheid zelf blijft buiten schot. Voor ons gaat de AOW-grens omhoog en de allochtoon hoeft maar 1 jaar jn leven te werken om wel AOW te krijgen op z’n 65ste. Daar wil de PVV toch niet voor tekenen? Helaas gaat de bijstandtoets waarschijnlijk ook vervallen: kan de allochtoon weer 5 uitkeringen per gezin ontvangen, in plaats van 1 keer bijstand en verder niks. Nee, het is niet de PVV, die ons verraadt, dat doet de rest.
  Verder wat BP zegt.

  Like

 14. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar en anderen,

  Hebben jullie je al verdiept in het ESM-verdrag? We’re fucking doomed!

  http://www.amsterdampost.nl/esm-verdrag-nederland-wordt-opgeheven-geslacht-eigenlijk-zal-leegbloeden-en-er-is-niks-tegen-te-doen/

  Binnenkort stukkie hierover.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Ik zal je met dat verdomde ESM meteen op weg helpen, BP.!
  http://tinyurl.com/7sbftbr
  En welke handtekening staat er onder dat VOD? Die van Rosenthal..!!!
  Hier is nog een leukere… Had geheim moeten blijven… http://tinyurl.com/28se7nv
  Goed weekend, GD

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Ze vertrekken bij bosjes… Joepiedepoepie..!!!!
  http://nos.nl/artikel/367527-marokkaans-vastgoed-lonkt.html

  Like

 17. G.Deckzeijl Says:

  Zij gaat waarschijnlijk ook terug…
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexd968.html?pagina=11458
  En ik durf hier ook te voorspellen dat die ex-COA-directeur N.Albayrak ook de kuierlatten neemt.

  Like

 18. jager Says:

  Die oudjes redden het zeker wel, diegenen die niks geregeld hebben zullen het moeilijk krijgen dat is zeker maar als je gewoon gespaard heb voor je oude dag dan ben je verstandig geweest. Stemmen op de pvv heeft geen zin meer, dat is weglopen van verantwoording nemen.

  Like

 19. leefbarbaar Says:

  at BP,
  Ja, ESM is dikke shit. Wanneer in het o zo corrupte Europa ergens geld nodig is, vordert men dat in waar het geld te vinden. Wij staan garant voor 130 miljard. Mussert en zijn clubje waren nog amateurs vergeleken bij Balkenende en Rutte, wat landverraad betreft. Wat een gedoe hier om het bezuinigen (extra heffen) van 10 miljard, terwijl een veelvoud van dat bedrag beschikbaar wordt gesteld aan een Internationaal Verbond van Import van Moslims en Werklozen (Europa). Typerend hoe alle kwaliteitsmedia vergeten hier over te berichten.
  at Jagert,
  oneens.

  Like

 20. leefbarbaar Says:

  at Besten
  Bij de weg: hebben jullie ook geconstateerd dat vrijwillig uitwerpsel Brinkman heeft veel zendtijd krijgt? De staatsmedia werken graag mee aan de splitsing van de PVV. Niet dat men het eens is met HB maar omdat hij kans ziet stemmen te pikken van Oom Geert. Vandaar. Nu kan die smeris, die toch echt op de loonlijst bleef van de PvdA, een echte partij spelen en na de verkiezingen maken ze hem apart af. Iedereen weet het, maar je moet het wel ……..

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Algemene oproep! Maak ze BELACHELIJK…!!! http://tinyurl.com/7cvchwn
  Stem op 12 sep a.s. op de PVV.

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Like

 23. Maci Says:

  @BP en allen, ik zou van alles willen zeggen, maar als ik de MSM lees en hoor zijn wij als PVV aanghangers uitgerangeerd.
  Ik denk het niet, maar dat zal de tijd moeten uitwijzen
  Waar ik momenteel heel depressief van word, zijn de reacties op andere blogs zoals A7 en AP.
  Ik weet niet waarom, maar bij deze blogs haakten serieuze schrijvers als b.v. Caroline, Filantroop¨en Hannibal af.
  Jij had zelf een dip André, maar laat je niet overnemen op jouw blog door Wethouder Hekking, you know, ik bedoel Hr. Deckzeijl.
  Hij lijkt wel een producyt
  Het is zo vermoeiend en voegt niets toe. Moge hij een eigen prikbord beginnen: @adhd deckzeijl.,nl

  Like

 24. Maci Says:

  Bij mijn comment ging geloof ik iets mis

  Like

 25. Maci Says:

  Ik wilde nog toevoegen dat er zo langzamerhand geen blog is zonder dat ik deze Wethouder Hekking zijn nek zie uitsteken (V.Kooten en de BIe).
  Voor diegenen die wethouder Hekking niet kennen, even Google.
  Ik heb al pijn genoeg momenteel.
  Aan al mijn BP buddies , hou je rug recht !
  Dat zeg ik, auw auw pijn nog steeds
  .

  Like

 26. G.Deckzeijl Says:

  Godverdomme, nou dat weer. Dus ik zou niks toevoegen? Wat een gelul. ESM-info ook niet belangrijk zeker.
  Wat is er fout aan het doorgeven van het gesprek met de beste financiële specialist van het EP…???
  Weet je WIE niks toevoegen, maci..??? Dat verdomde Haagse zooitje dat de vlag uitsteekt over een “gelegenheidsaccoord” en dat ze daarmee hopen een verkiezingsoverwinning voor links te boeken, of is dat nog niet tot je doorgedrongen? En dan nog dit: ik heb begrepen dat het in fisieke zin niet goed met je gaat. Da’s beroerd en dat MEEN ik. Maar doe me één lol: laat dat elitaire geleuter achterwege, dat heb ik in de afgelopen 63 jaar een tikkie te vaak moeten opvreten. Bye. En nu voorgoed.

  Like

 27. Geronimo Says:

  ESM : financiële dictator

  “ESM is de nieuwe financiele europese dictator (FED)… ”

  Wij raden iedereen aan de video te bekijken.

  Volledige tekst op: http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

  Like

 28. leefbarbaar Says:

  at Maci,
  de gastvrijheid van BP is legendarisch. Daarnaast zoekt hij altijd de link tussen humor en het wangedrag van de allochtoon; dan wel de linxmens. Dat siert hem. Ik reaguurde vroeger wel op GeenStijl, Artikel7, de Dagelijkse Standaard, de Azijnbode, Leefbaar Rotterdam, maar al deze blogs kozen allemaal de kant van de staatsmedia. Allemaal tegen de PVV, iedere dag weer. Daar zijn er te veel van, wij anderhalf miljoen PVV-stemmers hebben recht op een eigen geluid. Vandaar ook dat ik hier graag kom en me probeer aan de regels te houden. En daar heb je een punt, persoonlijk zie ik ook liever Jacobse en van Es, dan wethouder Hekking.

  Like

 29. Maci Says:

  @leefbarbaar, ik bedoel alleen dat als 13 van de 28 “comments” c.q. links, die ook bij andere blogs te zien zijn bij deze draad, van één en dezelfde persoon zijn, dit niet getuigt van enige bescheidenheid of zelfkritiek. En dat is bijna dagelijks zo.
  .En dan zijn het ook nog links die we zelf als kritiesche blogs- en nieuwsvolgers al elders gelezen hebben, om nog maar niet te spreken dat ze 9 van de 10 keer offtopic zijn.
  Hulde dat BP tolerant is, maar het gaat hier m.i. niet om een discussie of een andere mening van een reageerder, maar om iemand die meent elke oprisping zijnerzijds te moeten deponeren ( met kritiek we zelf al bedacht hadden zonder gebruik van de capslock). Jij en ik kunnen zo ook wel tig reacties per draad plaatsen
  Sorry , maar beppen doe ik wel met mijn buurvrouw.
  Groeten.

  Like

 30. Boilingpoints Says:

  At LB en Maci,

  Tsja, wat jullie van Deckzeijl vinden, dat laat ik in het midden 😉 Maar nu is hij weer beledigd. Hellup!

  Daarnaast zoekt hij altijd de link tussen humor en het wangedrag van de allochtoon; dan wel de linxmens.

  Dat klopt, althans dat probeer ik. Anders is het bloggen niet vol te houden, gezien de dagelijkse ellende die we over ons heen krijgen. Dit land is op sterven na dood! Verder kan je figuren van moslim signatuur niet genoeg belachelijk maken, want wij moeten maar horen; jullie zijn apen, varkens en honden. Jullie vrouwen zijn hoeren en Joden/ongelovigen moet dood.
  Een beetje zwarte humor is dan wel het minste wat ik kan doen.

  Like

 31. horatius Says:

  At Boilingpoints,

  We zullen Dhr. Deckzeijl nog gaan missen met zijn educatieve en vaak informatieve links. 24 uur per dag(!) paraat om Linkse mistoestanden te melden op dit overigens politiek-correcte discussieforum. We moeten echter vrezen dat hij zijn heil elders heeft gezocht en waarschijnlijk nu voorgoed.

  Als troost wordt hij echter bij deze verheven tot Erelid van de Gregorius Nekschot Stichting vanwege zijn (soms overmatige) ijver voor de goede zaak. Deze stichting is het Wetenschappelijk Bureau van WBOH en heeft een reputatie te verliezen op het gebied van gedegen onderzoek naar de exotische gebruiken van de radicale en verlichte moslim. Prof Dr.Ing. W.A. Jongerius is bereid gevonden om hier tijdelijk leiding aan te geven ondanks zijn zeer drukke werkzaamheden bij het bestuderen van de criminaliteit bij de hier in Nederland aanwezige moslims.

  Met wat humor en lichte scherts is het dagelijkse nieuws nog wel te incasseren, anders is het risico niet gering dat men luid gillend en zwaaiend met een knuppel een Vogelaarwijk bestormt om ons land te bevrijden van de Bezetters.

  Op 5 mei vieren we weer Bevrijdingsdag waarbij het steeds weer opvalt dat de stoet van voormalige Verzetsstrijders ieder jaar steeds langer wordt. Gaan die onverschrokken lieden nooit dood? vragen wij ons af.
  Sommige van deze helden torsen een onwaarschijnlijk groot aantal medailles en andere onderscheidingen op hun borst.
  Dit jaar schijnen er voor het eerst ook Marokkanen deel te nemen aan deze optocht.

  Het moet niet veel gekker worden…

  Like

 32. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Jaja, want laten we niet vergeten dat de Marokkanen ons bevrijd hebben van de Duitschers!

  Naar verluidt liggen in Kapelle de stoffelijke overschotten van 16 Marokkanen…

  Like

 33. Maci Says:

  Er is blijkbaar iets mis met mijn gevoel voor humor als ik het zo lees BP en Horatius.

  Like

 34. Boilingpoints Says:

  At Maci,

  Hoe bedoelt u?

  Like

 35. G.Deckzeijl Says:

  Ik werd ingeseind om hier toch weer te gaan kijken…
  NEE, ik ben niet beledigd. Ik kan op m’n 63ste geen elitair gezeik verdragen dat ik zgn “niks zou bijdragen”, nog los van het feit dat ik geen 24/7 in touw ben om op het net misstanden te melden. Een familielid van mij zat in het VERZET en ik voel me geroepen om nu, in de 21e eeuw zijn taak over te nemen.Vandaar.Want dit land gaat naar de KLOTEN als we niet heel snel in actie komen. Dat lukt niet als we hier elkaars visie gaan becommentariëren, daar is simpelweg geen tijd voor. Politici moeten op de huid gezeten worden en dat kan via deze lijst, iedere dag opnieuw!
  http://tinyurl.com/84r2jh7
  Ik hoop dat het tot iedereen hier doordringt dat we met z’n allen aan het werk moeten, uiteraard binnen de grenzen van ieders mogelijkheden en ook tijd. Ik snap dat mensen overdag werk hebben. Maar we kunnen bepaalde ontwikkelingen niet laten versloffen voor komende generaties. Die krijgen het verdomt moeilijk als we nu niets doen.
  http://ejbron.wordpress.com/2012/05/02/10-miljoen-van-de-belastingbetaler-eu-bonzen-reizen-vanaf-nu-met-de-privejet/#comment-14164
  Lees de reacties: ik kan sommige van die ellendige Haagse hotemetoten niet luchten of zien.
  Daar kan alleen wat aan gedaan worden door MET VERSTAND te stemmen op 12-9 a.s.
  @BP & Horatius: Thanks for the support.!!!
  @BP: ESM-info hierboven, 28-4, 20:23

  Like

 36. Rutte: “Akkoord fantastisch resultaat” | E.J. Bron Says:

  […] https://boilingpoints.wordpress.com/2012/04/27/rutte-akkoord-fantastisch-resultaat/ […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: