Landgenoten,

Iedereen gecondoleerd met Nederland.

Wat een euforie hè, daar in Den Haag. We hebben een Kunduz-coalitie! En wat kan Rutte het ineens goed vinden met die linxen, hè!

En dat ‘fantastische resultaat’ geldt ook voor de hardwerkende Nederlander en voor onze inmiddels wegkwijnende ouderen? Oh wacht: De btw in het hoge tarief gaat van 19 naar 21 procent en er wordt 1.6 miljard bezuinigd in de zorg. Ook de accijns op alcohol, tabak en frisdrank gaat omhoog.
En dat allemaal om ‘de economie weer op poten te zetten.’ Koopkrachtverlies om Nederland weer financieel gezond te maken … Ik heb het nooit begrepen.

De kansloze, allesverslindende Kunduz-missie gaat natuurlijk gewoon door! Als het maar goed gaat met de Afghaantjes en intussen wordt oma midden in de nacht uit bed gehaald, want men heeft maar zeven minuten de tijd om oma te wassen en aan te kleden.

De bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking zijn natuurlijk meteen van tafel geveegd. Dat zal een eis zijn geweest van de linxe Gutmenschen. Oké, Rutte, we doen mee, maar dan laat je de sieluge negertjes in verwegistan ongemoeid.
Desnoods sturen we Jolande Sap langs wat verzorgingstehuizen, om daar de laatste tientjes weg te klauwen. Als de Afrikaanse dictators maar van kogels worden voorzien!

Nederland moet krom liggen om de zieligheids-industrie draaiende te houden. Een akkoord waar allerlei bessen-verzamelaars en medicijnmannen in Oost-Kakulakula en aanpalende gebieden hun zwarte vingertjes bij aflikken! En dat noemt Rutte ‘fantastisch’?

En wat is er van het regeerakkoord terecht gekomen? ‘Vooral flink snijden in de overheid’, lazen we 30 september 2010. Wat is daar van terecht gekomen?

Waarschijnlijk gaat Rutte de komende weken roepen dat ‘we er uiteindelijk allemaal beter van zullen worden.’
Zolang bakken met geld richting Afghanistan en Afrika gestuurd worden en oma maar in de poep blijft liggen, zijn deze lastenverzwaringen ronduit misdadig!

Hopelijk volgt in september de afrekening!