Waarde lezers,

Wellicht is het nog een beetje vroeg, de zomer moet immers nog beginnen, maar voor het winterseizoen 2012/2013 heb ik al een mooi kacheltje voor den arme moslim op de kop weten te tikken. Deze mensen hebben het al zo zwaar in dit racistische land en zij komen van ver, dus geef hen het gevoel dat zij welkom zijn.
Naast kost en inwoning, gratis geld, gratis zorg en allerlei ontheffingen, nu dus ook een gratis kacheltje. Het dingetje staat mooi op z’n hoeven en het ontluchten geschiedt net onder de staart.

Helaas is er slechts één model verkrijgbaar, maar daar doen jullie Baardmannen toch niet moeilijk over? Jullie staan immers bekend om jullie tolerantie en ook aanpassen is geen enkel probleem.
Onze agent in Israël kent weer een mannetje die deze schattige kacheltjes in productie wilt nemen. Liefst in grote aantallen zeker, want jullie zijn met velen hè, in Nederland.

Misschien niet zo’n handige keuze van ons onnozelaars; In Israël kachels in de vorm van een varkentje laten produceren en die dan aan jullie geven… Maar laten we samen wat water bij de wijn doen, dan komen we er wel uit. Oh, kut, wijn mogen jullie ook al niet.

Nee hoor, jullie zijn niet moeilijk. Jullie zijn van harte welkom. Grenzen bestaan niet meer en als die Geert Wilders lastig wordt, dan staat er een heel leger advocaten voor jullie klaar. Deze mensen zullen jullie gratis bijstaan, zodat jullie ons in de toekomst kunnen komen wassen en aankleden in de diverse verzorgingstehuizen!
Want dat is jullie insteek; de handen uit de mouwen steken, jezelf wegcijferen, helpen waar je kan, zodat mensen die dit land na de Tweede Wereld Oorlog weer hebben opgebouwd, nog een plezierige, oude dag hebben.
Kijk, en daarom zijn we zo dol op jullie. En daarom dit gebaar, dit cadeau aan jullie. Een kacheltje.

Samen leven, samen werken en om maar even met de woorden van Sonja Barend te spreken:

“Uiteindelijk worden we er allemaal mooier van.”