Asieligen binnen 14 weken een huis.

Landgenoten,

De broeksriem moet nog een gaatje verder. Zo wordt het eigen risico in de zorg bijna verdubbeld! Zegge: vierhonderd eurootjes… Is allemaal geregeld door die fantastische KutDus-Coalitie.
Dus laten we hopen dat we niet ziek worden, want dat worden we extra gestraft en o ja, de maandelijkse premie moet ook gewoon betaald worden, hoor je!

Er zijn groeperingen in Nederland die het allemaal veel beter hebben. Asieligen bijvoorbeeld en het volgende bericht is slecht voor uw bloeddruk, dus u bent gewaarschuwd.

Asielzoekers in Nederland mogen vanaf oktober niet langer zelf kiezen waar ze gaan wonen. Ze krijgen een woonplaats toegewezen door de gemeenten. Dat schrijft minister Gerd Leers (CDA, Asiel) in een brief aan de Tweede Kamer

Nu doet men net of het beleid aangescherpt wordt, maar als we even verder lezen:

In het nieuwe systeem krijgt een gemeente te horen welke asielzoekers of welk gezin een huis zoekt. De gemeente zoekt dan een passend huis en kan tegelijkertijd beginnen met het organiseren van voorzieningen als uitkering, onderwijs en inburgering.
De asielzoekers moeten veertien weken nadat hun asielvergunning is verleend een huis krijgen toegewezen
.

Bent u er nog, of ligt u al stuiterend aan een valium-infuus, haha!
Nee, er valt niets te lachen. De enigen die keihard schaterlachen, zijn de profiteurs uit den vreemde! Binnen veertien weken een huis en ondertussen wordt de uitkering geregeld, want werken hoeft namelijk niet van die bange Brussel-Bukkers in Den Haag. Geen schofterig hoog eigen risico, geen dure boodschappen, geen sollicitatieplicht enzovoorts, maar heerlijk fakansie vieren tot je dood.

Hoelang moet een werkende Nederlander op een huis wachten? Kan zomaar vijf, zes jaar duren en dan zet ik nog laag in. Het kan ook veel langer duren!
Als je met onze zwartgezichtjes maar goed gaat … De Autochtonen zijn niet belangrijk en fungeren slechts als melkkoeien en als zij tegen dit wanbeleid ageren, zetten we hen gewoon weg als intolerante racisten…

Nogmaals, denkt u goed na in het stemhokje?

Advertenties

5 Reacties to “Asieligen binnen 14 weken een huis.”

 1. leefbarbaar Says:

  En zo worden er alleen al in 010 100 mensen per week genaturaliseerd. Dat is 5000 per jaar. De meesten zijn moslim en asielig zijn ze niet. Ze dragen doorgaans niets bij aan onze maatschappij en hun kinderen nog minder. De kosten van een huis en uitkering gaan ze echt niet zelf verdienen. Om maar te zijgen over de kosten van politie en justitie. En zolang de gehele oude politiek hier aan meewerkt en velen er dik geld aan verdienen, gaat de BTW omhoog, betalen we straks 400 euro per persoon aan eigen risico voor het ziekenfonds. Bijvoorbeeld. Tijd voor verandering.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  @BP: mijn bloed is al heel lang karnemelk en niet alleen door de immigratie. Maar ik moet je toch corrigeren. Leers is op dit moment demissionair minister.Wat hij wil* per oktober moet ik nog zien gebeuren, omdat we op 12 sep a.s. weer naar de stembus gaan.Qua verkiezingsuitslag is dus nog vanalles mogelijk, sterker nog: die GL-muts Van Gent heeft vandaag wel geroepen dat ze na 12-9 niet meer terugkeert,(e vindt het tijd worden voor nieuwe uitdagingen) maar ze is wel beschikbaar voor een ministerspost in een ander kabinet. Zie jij het al voor je, een klimaat-minister…???
  *is volgens mij nieuw beleid en dat kan niet. Een demissionair kabinet handelt de lopende zaken af(voor zover ze daartoe
  instaat zijn) maar mag geen nieuw beleid ontwikkelen.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  @BP: http://www.amsterdampost.nl/80-van-de-inwoners-van-nederland-is-tegen-immigratie/

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Besten,
  en dan heeft Rotterdam een onbeperkte voorraad woningen voor nuttelozen. Hoe doen ze dat? Iedereen die werkt en wat salaris naar binnen harkt komt niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. Pas wanneer de huur hoger ligt dan 640, euri per maand, mag de werkende huren. Dit is geen garantie, dat je iets aardigs huurt in een fatsoendelijke buurt, want alle huren zijn de laatste jaren krankzinnig opgeschroefd door criminelen als Vestia en Woonbron. Middels huursubsidie worden dus veel te dure huizen verhuurd aan mensen, die niet werken. Zo wordt idioot veel belastinggeld weggegeven aan woningbouwverenigingen en worden beroepssocialisten slapend miljonair. Dan heb je de Rotterdamwet, waarmee bepaald is dat je in kudtbuurten niet mag wonen als je geen werk hebt. Nu vermoed ik zomaar dat dit niet geld voor asieligen en dat zo leegstand wordt vermeden. En natuurlijk grof verdiend wordt aan veel te dure huurhuizen. Vreemd genoeg kan ik niet vinden in de stukken wanneer ooit besloten is dat asieligen niet onder de Rotterdamwet vallen. Hier stinkt weer iets.
  Dan is het 10 jaar geleden dat Pim werd vermoord. Velen dansen nog op zijn graf of doen net alsof ze het zo erg vinden, dat hij vermoord werd. Velen vinden het verschrikkelijk dat onze man vermoord werd en nimmer heeft kunnen laten zien, wat hij ging bereiken voor Nederland en voor ons. Ik weet wel dat wanneer Pim MP was geworden we hier waarschijnlijk een miljoen minder nuttelozen hadden gehad en twee keer zo veel te besteden per huishouden. Dit zal ik de oude politiek nooit vergeven. R.I.P. Pim.

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  At G.D. Klopt wel wat je zegt. Er moeten nog verkiezingen komen, maar ik vertrouw die lui voor geen meter! Dit ‘fantastische resultaat’ zal er wel via slinkse wegen doorgedrukt worden, want in een democratie leven wel allang niet meer!

  Stem PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: