Helemaal niets !! + update.

Klik voor groot.

Update:

Wie inhoudelijke kritiek durft te leveren op de uitwassen van de volkomen uit de hand gelopen multiculturele samenleving in dit politiek-correcte land kan steevast rekenen op vergelijkingen met het nazisme door de Linkse kerk.
En dan zijn de bruinhemden, deportaties en de gaskamers nooit ver weg
.

Was getekend: Horatius.

Niets aan toe te voegen!

Advertenties

19 Reacties to “Helemaal niets !! + update.”

 1. Siem Says:

  Wat een ongelooflijke treurnis!

  Like

 2. horatius Says:

  Wie inhoudelijke kritiek durft te leveren op de uitwassen van de volkomen uit de hand gelopen multiculturele samenleving in dit politiek-correcte land kan steevast rekenen op vergelijkingen met het nazisme door de Linkse kerk.
  En dan zijn de bruinhemden, deportaties en de gaskamers nooit ver weg.

  In de jaren 80 van de vorige eeuw opperde een zekere Hans Janmaat dat ons land wel erg vol werd door al die gelukszoekers met structurele rugklachten uit Anatolië en het Rifgebergte. Vervolgens werd de goede man voor het gerecht gesleept en veroordeeld met een stevige geldboete.
  Zijn opvolger Pim Fortuyn werd vermoord door een lid van de milieubeweging en Wilders moet continu worden bewaakt. En dit allemaal vanwege hun bezwaren tegen de verloedering, verpaupering, criminaliteit veroorzaakt door ‘kennismigranten’ en de toenemende invloed van de politieke Islam in ons land.

  We moeten helaas vrezen dat deze mentaliteit nooit zal veranderen binnen de Linkse kerk, want de wereld is van iedereen en elke vreemdeling moet zich hier kunnen vestigen en een beroep kunnen doen op onze verzorgingsstaat.
  Zogenaamde bijna creperende asielzoekers stappen op het vliegtuig en komen hier met een voorgebakken verhaal vol leugens en de echte vluchtelingen en andere behoeftigen worden opgevangen in de regio in kampementen. Of wij als overbevolkt landje het leed van alle crepeerlanden op onze schouders kunnen nemen. En de autochtoon maar vluchten naar andere wijken, steden en dorpen om het vege lijf te redden. De voorstanders van al die immigratie, gezinshereniging en de asielindustrie zitten intussen veilig verschanst in zwaar beveiligde villa’s en prediken tolerantie en verdraagzaamheid t.a.v. rovers, inbrekers, beroepswerkelozen, radicale moslims, skimmers, zakkenrollers, marokkanen, slechte muzikanten, ex-kindsoldaten, koperdieven, oplichters en ander wrakhout van de derde en vierde wereld.
  En wij intussen maar fors bezuinigen, ombuigen en inkrimpen vanwege het schrikbewind vanuit Brussel.

  De Zorgkosten zijn volgend jaar niet meer op te hoesten, want ook de illegalen, uitgeprocedeerde asielzoekers en Achmed en Fatima hebben recht op medische verzorging maar betalen uiteraard geen Zorgpremie, dus of wij maar wat meer premie en eigen risico willen betalen. In september sjokken wij alweer naar de stembus en vervolgens naar de voedselbank terwijl de asielzoekers met voorrang worden gehuisvest in riante ééngezinswoningen.

  Heeft een stem op de PVV dan nog wel enige zin? vraagt de wanhopige autochtoon terwijl hij behoedzaam om een groepje hangjongeren heen sluipt om niet in de problemen te geraken. Jawel, want het is een proteststem tegen de macht van de EU en de gevestigde politiek die maar geen lessen wil leren uit het verleden. Want reeds in de jaren 70 waren er al dikke problemen met Turken en andere geluksbeproevers uit tal van exotische oorden die hier de sfeer kwamen verzieken in de volkswijken waar de vuilniszakken, allerhande meubilair, condooms en gebruikte injectienaalden van 4-hoog naar beneden werden gesmeten.
  Janmaat, Fortuyn en Wilders waren en zijn personen die de moed hadden om de multikul aan de kaak te stellen maar vonden geen gehoor bij de Linkse Intellectuele Elite. Nog steeds staan onze grenzen open ten koste van Henk en Ingrid en straks zien we weer een PvdA die stemmen gaat trekken, niet alleen van de ‘zielige’ allochtonen maar ook van de argeloze autochtonen die het dan hebben over een partij ‘die zo veel doet voor de arbeiders.’

  Wie als jongeling op de PVV gaat stemmen op 12 september a.s. kan later aan zijn kleinkinderen vertellen dat hij ook in het Verzet heeft gezeten en kan dan op zijn oude dag gaan defileren, al of niet rijkelijk behangen met medailles en lintjes.

  Stem dus PVV voor een Nederland vrij van religieuze baardmannen, oostblokkers, marokkanen en ander verdacht volk.

  IN HET LANDSBELANG!

  Like

 3. Harm Schouten Says:

  Ratten als Paul de Leeuw maken er geen geheim van wat hun diepste wens.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  at Horatius
  het viel me ook al op dat velen het gedenken van Pim gebruiken om hun haat tegen oom Geert te spuien. Las vanmorgen een stukje op de site van PowNews en moest wel concluderen dat linx evengoed Geert wil vermoorden. De reaguurders haten Geert en waarom? Subsidie? Is dat alles? Is er niks meer in het leven dan subsidie? Ze hebben werkelijk helemaal niets geleerd van de dood van Pim, met Pim is onze democratie vermoord. Of in de linxe kerk is misschien de les:”wanneer rechts te groot wordt knal je de leider af, succes verzekerd”. Dat zou ook nog kunnen.

  Like

 5. Jack Terrible Says:

  Al die buitenlanders brengen ook drugs mee. Want drugs komt uit exotische landen. En die inwoners komen naar Westerse landen als Nederland. Begrijpt u? 50 Jaar geleden was er amper drugs in Nederland maar er waren ook amper buitenlanders. Begrijpt u?

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Ik lees net dat allahschreeuwers in Vught bevrijdingsdag hebben verstoord door te pleiten voor de vrijlating van de slachter van Theo van Gogh. Van de op dit moment vastzittende collega-allahschreeuwers vinden ze dat die onschuldig vast zitten.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Moslimprobleem binnenkort opgelost…
  http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3251503/2012/05/06/Niet-meteoorinslag-maar-eigen-winden-deden-dino-s-uitsterven.dhtml

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Wat er wel veranderd is: bijna twee miljoen stuks stemvee zijn er hier komen wonen, waarvan de stemmen worden gekocht. Hier een quote uit een stukje van de godbode Trouw: “Onder moslims is de steun voor Hollande erg groot: volgens La Vie kreeg hij 93 procent van de islamitische stemmen. ” Net zo erg als hier dus. Wanneer dus een nieuwe Pim zal opstaan, zal hij in de grote steden geen voet meer aan de grond krijgen vanwege de overvloedig aanwezige haatmensch. En landelijk gezien zal de haatstem zwaar drukken op het aantal zetels van de nieuwe Pim. En zo gaat la France naar de knoppen en wij ook. Mensen die democratie afwijzen, moet je het land uitzetten; ze maken de democratie kapot. Ontneem ze tenminste hun stemrecht, of koppel stemrecht aan dertig jaar noeste arbeid, dat komt op hetzelfde neer.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Aan iedereen een bekeuring kreeg en werd gedwongen 6 euries administratiekosten te betalen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12089833/__Megaclaim_dreigt_voor_CJIB__.html

  Like

 10. E.Eliveld Says:

  Ik wilde al een paar maal eerder een reactie geven. Maar ja…

  Lamaar, ik kan niks verzinnen. Het is gewoon in en in triest.

  Like

 11. Jack Terrible Says:

  Beste Horatius, je hebt het over bruinhemden. Ik ben een keer naar een pro-Geert Wilders-demonstratie op Het Plein bij het Binnenhof in Den Haag geweest met een schilderij van Geert Wilders op mijn borst. Toen stond daar ook een eenzame demonstrant en Palestijnvriend te demonstreren tegen ons, ook met een groot bord met daarop een poster van Geert Wilders met een Hitlersnorretje. Ik liep naar hem toe en groette hem vriendelijk en hij antwoordde alleen; “wegwezen bruinhemd”.

  Like

 12. horatius Says:

  At Jack Terrible,

  Dit is allemaal mogelijk in een door de Linkse kerk geschapen anti-Wildersklimaat waarin b.v. Diederik Samson ooit heeft gezegd (tijdens een uitzending van Pauw en Witteman) een voorstander te zijn om Wildersstemmers uit de samenleving te verwijderen.
  Een dergelijke mentaliteit valt minimaal onder collaboratie met de huidige Bezetter: de politieke Islam die van ons land een Islamitisch Kalifaat wil maken.

  Een zekere Anton Mussert werd in 1946 ter dood veroordeeld wegens de volgende feiten;

  1. poging om het land onder vreemde heerschappij te brengen.

  2. poging om de grondwettige regeringsvorm te veranderen.

  3. hulpverlening aan de vijand.

  De PvdA en andere Linkse partijen zouden moeten weten dat de agenda van de Moslim Broederschap omvat om hier op termijn stapsgewijs de sharia in te voeren. Dat betekent dus het opheffen van de seculiere staat en tevens het einde van onze open en vrije westerse samenleving.

  Of we het dan i.v.m. Diederik Samson en consorten hebben over collaboratie, marionetschap of landverraad is voer voor juristen.

  Like

 13. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Heeft veelpleger annex draaideurcrimineel Samsom écht gezegd dat Wildersstemmers eigenlijk uit de samenleving verwijderd moeten worden? OMFG!

  Like

 14. ThijsDus Says:

  @Horatius en Boilingpoints
  Nee, dat was Joop van Riessen.
  Op donderdag, 20 september 2007, in een live-uitzending van het uiterst populaire tv-programma Pauw & Witteman, pleit oud-hoofdcommissaris van Politie Amsterdam, Joop van Riessen, voor het mollen van Geert Wilders en het deporteren van zijn aanhang (toen 540.000 mensen).
  Terwijl Geert Wilders van alles in de mond wordt gelegd waarmee hij vervolgens voor de rechter wordt gesleurd, kan Joop van Riessen vrijelijk en tot op heden straffeloos een gedachtegoed etaleren dat Hitler niet had misstaan.
  Zie http://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

  Like

 15. horatius Says:

  At Boilingpoints en ThijsDus,

  Klopt als een zwerende vinger of een op scherp gestelde bomschoen. Het was inderdaad Joop van Riessen die deze uitspraak op zijn geweten heeft.
  Bij mijn aantekeningen stond bij de betreffende uitspraak per abuis de naam Diederik Samson vermeld. Ik had vanmiddag Gerard Spong aan de lijn die op hoge toon eiste dat ik voor vanavond 24.00 uur hier ter plekke een rectificatie zou plaatsen.

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Bij deze wil ik als voorzitter van de Stichting WBOH dhr. Diederik Samson mijn welgemeende excuses aanbieden voor mijn vergissing en hem hier volledig rehabiliteren als zijnde een gewaardeerd lid van onze multiculturele samenleving die het Linkse hart op de juiste plaats heeft. Hij vervult in alle opzichten een voorbeeldfunktie voor onze jeugd en in het bijzonder voor Achmed en Fatima.

  Tolerantie en Verdraagzaamheid staan bij hem hoog in het vaandel en zijn vermeende contacten met de Moslimbroederschap zijn uitsluitend in het kader van een vruchtbare dialoog met de hier aanwezige verlichte moslims.

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Ik kan nu uiteraard mijn recentelijk aangevraagde subsidie voor de stichting WBOH wel op mijn buik schrijven.
  Het ministerie dat daar over gaat schijnt volgens welingelichte bronnen volledig geïnfiltreerd te zijn door Linkse topambtenaren.

  Ik stop nu even, want zometeen krijg ik ook nog last met het MDI en de AIVD.
  Het zal niet de eerste keer zijn dat mijn vuilniszakken worden meegenomen door mannen in zwarte regenjassen die daarna pijlsnel wegreden in eveneens zwarte geblindeerde auto’s.

  STEM PVV!

  Like

 16. Jack Terrible Says:

  Wat zouden Henk en Ingrid hiervan vinden?

  Like

 17. horatius Says:

  Volgens Mark Rutte is op 12-9 een stem op de PVV een verloren stem.
  Rutte was gisteravond te gast bij Pauw & Witteman (daar zijn ze weer!) om zijn gal te spuwen over Geert Wilders.

  Wat de echte reden is geweest waarom Wilders de stekker er uit trok zullen we misschien nooit te weten komen. Misschien voelde hij al nattigheid en wist hij van de voorbereidende gesprekken die elders werden gevoerd en die hebben geleid tot het z.g. Kunduz-akkoord.
  Wilders zou het partijbelang hebben laten prevaleren boven het landsbelang is o.a. de kritiek die we steeds meer lezen op diverse discussieforums. Feit is echter dat wij keihard moeten bezuinigen omdat wij verplicht zijn een land als Griekenland te bljven steunen op bevel van Brussel. En daar is Wilders het niet mee eens want het is daar een bodemloze put en alleen een kolonelsregime kan daar orde op zaken stellen.
  Een regering kan daar niet worden gevormd want het land staat aan de rand van de afgrond (algehele anarchie?) en alleen een terugtreden uit de EU, al of niet gedwongen, kan dit land nog redden. Helemaal opnieuw beginnen en ons niet meer lastig vallen met hun ingebakken corruptie en andere dubieuze praktijken.

  De PVV wil een einde maken aan de macht van Brussel over onze staatshuishouding, ons asielbeleid, de gezinshereniging en de afgedwongen Islamisering door de Europese Raad en aanverwante organisaties. Wij willen geen provincie zijn van de EU en onze zwaar bevochten autonomie opofferen ten behoeve van een aantal schurkenstaten zoals Griekenland, Bulgarije en Roemenië. Het vrije verkeer van personen binnen de EU wordt onze ondergang gezien de bijbehorende harde criminaliteit en het beroep op onze sociale voorzieningen.

  Ayaan Hirsi Ali doet ook een duit in het zakje en komt met het uitgekauwde argument dat Wilders geen oplossingen paraat heeft voor zaken zoals de Islamisering en het uitkleden van de verzorgingsstaat. Blijkbaar heeft zij nooit het partijprogramma gelezen van de PVV waarin overduidelijk staat dat de grenzen moeten worden gesloten voor individuen afkomstig uit de moslimlanden. En daar zit nu juist het probleem: de EU verbiedt dit vanwege de in de jaren 70 aangegane verdragen die het mogelijk maken dat de Islam zich hier een positie kan verwerven via immigratie en het respecteren van deze religie door het bouwen van talloze moskeeën en andere voorrechten.

  Laat de PVV voorlopig maar de rol blijven vervullen van een protestbeweging, want meer zit er momenteel niet in.
  Uiteindelijk krijgen zij toch het gelijk aan hun kant want de EU zal op de langere termijn uiteenvallen en met de moslims zijn we zeker nog niet klaar gezien de stroom van asielzoekers die onze kant zullen opkomen in het kader van de Arabische Lente. Zij zullen hier komen onder het mom van zielige vluchtelingen, hier totale chaos veroorzaken en intussen de huidige moslimpopulatie versterken en t.z.t. op het juiste moment hun religieuze eisen op tafel leggen.

  De PVV is zeker goed voor minimaal 20 zetels bij de komende verkiezingen, genoeg om de komende jaren de stem te laten horen van die Nederlanders die zich blijvend willen verzetten tegen het schrikbewind van de EU en de toenemende invloed van de Moslim Broederschap.

  Like

 18. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Uit de Telegraaf van zaterdag:

  Rutte heeft volgens Wilders in het Catshuis gezegd dat hij uiterst gemotiveerd is de PVV af te breken tot de laatste zetel.

  Kijk, zo kennen we Rutte weer! En maar collaboreren met de Linkse Kerk. Deze Brussel-bukker dan wel Kremlin-kruiper toont zijn ware aard weer eens.

  In Huize Boilingpoints verblijven twee stemgerechtigden en die stemmen PVV. Geen twijfels!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: