Kwam een plaatje tegen, ik dacht, laat ik die even plaatsen, maar dit terzijde.

On Topic: Het meest stuitende nieuws van vorige week was natuurlijk de racistische aanslag op die Marokkaanse, zwangere vrouw en haar Surinaamse vriend.

Een zwangere vrouw die op 26 maart op straat werd mishandeld door een groep Marokkaanse jongens, heeft korte tijd later haar kind verloren. Dat heeft de politie zaterdag bevestigd.

De vrouw werd door een stel Berber-apen uitgemaakt voor ‘negerhoer’, er werd geschopt en geslagen en een week later beviel zij van een dood kind…
Erger kan haast niet, maar ik kan u melden dat het Berber-tuig inmiddels alweer is vrijgelaten!
Lees HIER het krantenknipsel.

Een ongeboren kind doodschoppen mag dus in Nederland. Het OM is in beroep gegaan tegen de vrij lating van de vijf verdachten, maar daar horen we waarschijnlijk niets meer van, want dergelijk Marokkanen-tuigh is in dit land onschendbaar. Mocht het tot een zitting komen, dan acht de rechter ‘het niet bewezen dat de vrouw haar ongeboren kind verloor door de mishandeling, gepleegd door de vijf verdachten’, of iets van gelijke strekking.

Stel je voor dat een Autochtoon het in zijn lege hoofd haalt om zomaar iemand uit te maken voor ‘negerhoer’. Er zijn er voor minder voor het hekje gezet.
Maar in dit geval hoeft dat kennelijk niet, want dit hoort allemaal bij die ziekelijke, Marokkaanse cultuur die wij zo nodig moeten omhelzen van allerlei ‘weg-met-ons-fetisjisten’!
In Marokko is het namelijk heel normaal dat men er op los discrimineert, om over het welig tierende antisemitisme nog maar te zwijgen.

En stel je voor dat vijf Blanken deze smerige, laffe daad op hun geweten hadden…
Links Nederland zou werkelijk ontploffen! Nu. Niet.

Dit Berber-tuigh hoort niet in Nederland. Wegwezen en neem papa en mama ook gelijk mee. Dit in het kader van de gezinshereniging, natuurlijk, want je trekt niet zomaar een hele familie uit elkaar, ‘om niets’. Zo gaan we niet met buitenlanders om en daarnaast is het ronduit inhumaan…

STEM PVV.