Racistische aanslag op Marokkaanse vrouw.

Kwam een plaatje tegen, ik dacht, laat ik die even plaatsen, maar dit terzijde.

On Topic: Het meest stuitende nieuws van vorige week was natuurlijk de racistische aanslag op die Marokkaanse, zwangere vrouw en haar Surinaamse vriend.

Een zwangere vrouw die op 26 maart op straat werd mishandeld door een groep Marokkaanse jongens, heeft korte tijd later haar kind verloren. Dat heeft de politie zaterdag bevestigd.

De vrouw werd door een stel Berber-apen uitgemaakt voor ‘negerhoer’, er werd geschopt en geslagen en een week later beviel zij van een dood kind…
Erger kan haast niet, maar ik kan u melden dat het Berber-tuig inmiddels alweer is vrijgelaten!
Lees HIER het krantenknipsel.

Een ongeboren kind doodschoppen mag dus in Nederland. Het OM is in beroep gegaan tegen de vrij lating van de vijf verdachten, maar daar horen we waarschijnlijk niets meer van, want dergelijk Marokkanen-tuigh is in dit land onschendbaar. Mocht het tot een zitting komen, dan acht de rechter ‘het niet bewezen dat de vrouw haar ongeboren kind verloor door de mishandeling, gepleegd door de vijf verdachten’, of iets van gelijke strekking.

Stel je voor dat een Autochtoon het in zijn lege hoofd haalt om zomaar iemand uit te maken voor ‘negerhoer’. Er zijn er voor minder voor het hekje gezet.
Maar in dit geval hoeft dat kennelijk niet, want dit hoort allemaal bij die ziekelijke, Marokkaanse cultuur die wij zo nodig moeten omhelzen van allerlei ‘weg-met-ons-fetisjisten’!
In Marokko is het namelijk heel normaal dat men er op los discrimineert, om over het welig tierende antisemitisme nog maar te zwijgen.

En stel je voor dat vijf Blanken deze smerige, laffe daad op hun geweten hadden…
Links Nederland zou werkelijk ontploffen! Nu. Niet.

Dit Berber-tuigh hoort niet in Nederland. Wegwezen en neem papa en mama ook gelijk mee. Dit in het kader van de gezinshereniging, natuurlijk, want je trekt niet zomaar een hele familie uit elkaar, ‘om niets’. Zo gaan we niet met buitenlanders om en daarnaast is het ronduit inhumaan…

STEM PVV.

Advertenties

10 Reacties to “Racistische aanslag op Marokkaanse vrouw.”

 1. Jack Terrible Says:

  Van de Linkse politiek mag je niet meer zeggen; “Allochtoon”. Omdat er kinderen van Marokkaanse ouders bijzitten die in Nederland geboren zijn. Marokkaantjes moeten we dus in het vervolg Nederlanders noemen. Hun ouders en cultuur zijn echter wel afkomstig uit Marokko. Evenals hun gebedshuis, moskee. Die kleine Marokkaantjes worden ook besneden. Ze bidden richting Mekka. Na 9-11 stonden ze te juichen. Dat heeft Links Nederland niet gezien en gehoord. Links Nederland wordt zelfs kwaad als 9-11 aanhaalt. Want 9-11 was veroorzaakt door slechts een ‘paar’ radicale moslims. Dat kun je die ruim één miljard moslims niet kwalijk nemen. Terwijl 99% van die moslims blij waren met 9-11 wegens hun ‘overwinning’ geschonken door niemand minder dan Allah. Heiig is Zijn naam of zoiets! Ik zat op de schilderclub en maakte een schilderij over 9-11. Ik schilderde twee hoge torens waar een vliegtuig op af vloog. De andere cursisten van die schilderclub konden niet begrijpen dat ik dáárover een schilderij maakte. Want dat was gewoon geweld uitlokken. Ze waren met stomheid geslagen. Letterlijk en figuurljik!

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Met verbijstering las ik op de azijnbode hoe de linxe kerk het gedrag van deze Finnen goed praat. Op geen enkele wijze kan het tot ze door dringen dat Marokkanen racistisch tuig is. Had een Surinaamse collega die niet in zijn eigen tuin mocht zitten van bovenwonende moslims. Ze werden uitgescholden en bekogeld met vieze luiers. Typerend voor 010 werd hem aangeraden te verhuizen, want aanpakken en handhaven doen ze nooit met moslims.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Heb alles al gelezen op het blog van Bert Bron. Alleen al de eerste foto bij dat artikel spreekt boekdelen.
  Dat gelazer van al die allahschreeuwers is de voorbode van DIT: http://tinyurl.com/7fnt6zrf
  Ben erg benieuwd wat er gebeurt als het ’s Gravenhaagsebos bv. op prinsjesdag door dergelijk tuig wordt geblokkeerd…

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Zag te laat een fout… http://tinyurl.com/7fntzrf
  Sorry.

  Like

 5. horatius Says:

  In een normaal functionerende rechtsstaat zouden dergelijke creaturen langdurig achter slot en grendel verdwijnen wegens moord met voorbedachte rade. Maar hier hebben we volgens de rechterlijke macht te maken met schizofrene patiënten die slachtoffer zijn van eeuwenlange inteelt en bovendien in ernstige mate te lijden hebben van discriminatie en stigmatiseren door een ‘extreem-rechtse’ partij zoals de PVV.
  Ze worden dus na een lichte vermaning weer op onze samenleving los gelaten onder de hoede van een gezinsmanager of een hulpimam. Deze jonggehandicapten vallen onder de Wajongregeling (160.000 in ons land, kosten 2 miljard euro per jaar) en genieten dus een riant inkomen en scharrelen intussen wat bij als drugskoerier of loverboy.

  De Marokkaanse gemeenschap in Nederland heeft hier een geschiedenis opgebouwd die opvalt door een groot aantal stille tochten, harde intimidatie en extreem geweld t.a.v. Joden, homo’s en andere ongelovigen. Het uitzetten van deze individuen naar het land van herkomst stuit op de alom beruchte Europese Wet- en Regelgeving gedicteerd vanuit Brussel en Straatsburg. De PVV heeft in haar termijn van anderhalf jaar gedogen op dit punt niets voor elkaar gekregen, dus we staan nog steeds met lege handen en er is niets wat er op wijst dat daar ooit verandering in zal komen.
  Volgens prinses Maxima is diversiteit een feest voor de samenleving en ze wordt daarbij van harte gesteund door figuren zoals Doekle Terpstra, Ed van Thijn, Reneé Danen, Jacques Wallage, Jan Pronk, Marcel van Dam en niet te vergeten Diederik Samson.

  Het woord ‘marokkaan’ staat al jarenlang gelijk met het begrip ‘crimineel’ en daar is geen speld of minaret tussen te krijgen. Op de arbeidsmarkt komen we ze nauwelijks tegen want welke werkgever wil het risico lopen te worden bedreigd of te worden beroofd door deze gedegenereerde Berbers die ook in eigen land met de nek worden aangekeken.
  De realiteit is dat de Marokkaanse Overheid deze lieden altijd heeft aangemoedigd hun heil elders te gaan zoeken en tevens te gebruiken om hier chaos te veroorzaken en via de baarmoeder de Islam een stevige positie te laten verwerven in West-Europa. Het blijven ten alle tijden onderdanen van Marokko en hebben dus een dubbele agenda en loyaliteit.
  In feite zijn het dus een soort bezettingstroepen waarvan de bezettingskosten al decennialang de pan uitrijzen.
  We zitten dus opgescheept met een dik probleem, ervaren criminilogen en antropologen van naam en faam hebben uitgebreide studies geschreven over deze culturele minderheid, talloze schedels zijn opgemeten en er is gepamperd en vertroeteld en het heeft per saldo niets opgeleverd, want al die rapporten zijn spoorloos verdwenen of opgeborgen in stoffige bureaulades.

  Algehele remigratie zou een elegante oplossing kunnen bieden maar welk land wil deze creaturen opnemen?
  Eenvoudige handenarbeid stuit op onoverkomelijke fysieke problemen zoals o.a. een zwakke rug, dus het handmatige ophogen van onze dijken schijnt helaas ook niet mogelijk te zijn. Blijft over het preventief opsluiten in kampementen gesitueerd in het oosten van ons land alwaar zij zich bezig kunnen houden met het hoeden van schapen en geiten.
  Uiteraard onder begeleiding en streng toezicht van de Dierenbescherming en de Animal Cops ter bescherming van deze onschuldige dieren.

  Geert Wilders heeft een plan in beraad om het een en ander te verwezenlijken, voorlopig echter nog in discussie binnen de 2e Kamerfractie. Dus houdt dit nieuws s.v.p. nog even onder de pet.

  STEM PVV!

  Like

 6. E.Eliveld Says:

  Stem maar neem het zekere voor het zekere en bereid u voor:

  http://www.extreem-rechts.nl/viewtopic.php?f=14&t=292

  Like

 7. E.Eliveld Says:

  Toegegeven, bovenstaande stek zal, ondanks dat het aangehaalde topic in het Nederlands is én het een hele lezenswaardige introductie betreft, niet iedereen willen bezoeken. Vandaar ook even deze link:

  http://offgridsurvival.com/

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  ALGEMENE OPROEP TOT ACTIE! Lees 8 van…http://www.amsterdampost.nl/der-spiegel-pleit-voor-griekse-exit-uit-euro/#comment-69763
  Gebruik de volgende lijst: http://tinyurl.com/84r2jh7
  Is iemand genegen deze afpersingspraktijken te TWITTEREN? Daar schijnt iedereen de godganse dag naar te kijken(ik niet), moet lukken, lijkt me.

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  Verspreid hoor, heer Deckzeijl. Ook al twitter ik eigenlijk niet meer. Uitzondering moet kunnen. 😉

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  @BP: is er al op je twitterbericht gereageerd..??? Laat me eens raden: nee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: