Mail van Geert.

Beste vrienden,

Het is nog erger dan we dachten. We wisten dat Kunduz-coalitie keihard zou uithalen naar de gewone hardwerkende burger, maar dat dit een zo’n keiharde frontale aanval op Henk en Ingrid zou worden had niemand gedacht.

BTW omhoog, velen op de nullijn, kilometervergoeding weg, gas en licht fors duurder, hypotheekrente-aftrek ten einde en eigen risico in de zorg naar kolossale hoogte.
Velen zien nu pas wat het betekent dat de fiscus niet meer meebetaalt aan uw kilometers. Sommige mensen scheelt dat honderden euro’s per maand. Die staan elke dag in de file om hun kinderen een betere toekomst te geven, maar Kunduz pakt ze keihard aan. En dat allemaal in het kader van de linkse milieu-hobby, waar blijkbaar ook de VVD tegenwoordig aanhanger van is.

Brussel heeft ons inmiddels volledig in de wurggreep. Griekenland en de andere geldsmijters moeten hoe dan ook gesponsord worden. We zitten met een touw om onze nek vast aan de Grieken, zodat zij op tijd met pensioen kunnen. Ook de geldlawine naar de corrupte ontwikkelingslanden gaat door, plus de subsidies aan de staatsomroep en de kunstsector.

Dat zijn de keuzes van Kunduz. En u mag betalen.

Is er een alternatief? Ja, en dat is de Partij voor de Vrijheid.
Op 12 september zetten wij alles op alles om Nederland te redden uit de klauwen van Brussel. Niet Barroso staat voor ons centraal, maar de burger. We moeten snijden in de overheid, niet in de hardwerkende Nederlander.

U kunt ons daarbij helpen. Onze campagnekas is zo goed als leeg. Dat is niet zo gek, want onze partij weigert subsidie. Daarom doen we een beroep op u. Wilt u ons helpen? Elke euro wordt enorm gewaardeerd. Uw bijdrage is welkom op bankrekeningnummer 67.04.72.344, t.n.v. Stichting Vrienden van de PVV te Den Haag.

Alvast bedankt!
Geert Wilders.

Advertenties

16 Reacties to “Mail van Geert.”

 1. Jack Terrible Says:

  De BTW gaat ook omhoog voor de roker en drinker. Ik sta sinds vandaag in het rood. Ik wacht op mijn vakantiegeld. Dat kan ik echt niet op maken aan vakantie. Mijn vakantiegeld moet ik bewaren voor noodzakelijke dingen.

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Jack,

  Ons vakantiegeld is al binnen en ook wij hebben een gedeelte moeten gebruiken voor zaken die niet kunnen wachten… En zo zijn er honderdduizenden Nederlanders!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Vakantie? Wat is dat, als gedwongen flexwerker moet ik een heel payrollburo onderhouden en dan hou je geen geld over voor vakantie.
  GS heeft eindelijk wat nuttigs:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/05/quangos_definitieve_lijst_over.html#comments.
  Lees hoe 140 miljard word weggegooid door de overheid.
  Genoeg is genoeg, ik heb het helemaal gehad.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Wilders gaat procederen tegen de Staat, vanwege een onrechtmatige daad van het demissionaire kabinet. Alle details op AP in de geprolongeerde draad over het ESM. Daar kan iedereen ook lezen hoe ik over die vreselijke linkse muts Sap denk. En dat de partijkas van de PVV leeg is, begrijp ik. Maar ik heb zelf door die KUT-crisis niks te makken.Ben verdorie een halve vegetariër geworden en dan gaat de zorgpremie ook nog de ONBETAALBARE kant op.
  ’t Gaat weer lekker in Nederland maar nou lieg ik.

  Like

 5. horatius Says:

  We gaan met zijn allen (behalve Achmed en Fatima) zeer zware tijden tegemoet.

  Of we hebben jarenlang met zijn allen ver boven onze stand geleefd, of we betalen nu het gelag voor de open grenzen van de afgelopen decennia. Ik persoonlijk kan weinig inleveren want ik heb geen auto, geen eigen huis, geen buitenvrouw en andere dure hobby’s. Gelukkig ook geen schulden, dus de trieste gang naar de voedselbank zit er dit jaar waarschijnlijk nog niet in. Van mijn vakantiegeld moet ik helaas mijn belastingen betalen dus dit jaar geen vakantie om vreemde culturen van nabij te bestuderen. Ik woon in een Vogelaarwijk in Rotterdam dus eigenlijk heb ik in dit opzicht geen vakantie nodig want er wonen hier welgeteld 225 verschillende culturen en nationaliteiten in mijn wijk, overigens tot groot genoegen van de PvdA. Allemaal gewillig stemvee die op 12-9 in colonne worden afgemarcheerd richting de stemlokalen.

  Volgend jaar gaan we het allemaal merken: bezuinigingen, hervormingen en ombuigingen etc. terwijl ons land nog steeds een van de rijkste landen van Europa zou zijn. De koopkracht zal voor Henk en Ingrid fors gaan afnemen en daarom is het volkomen onbegrijpelijk dat we hier in Nederland nog steeds ruimhartig uitgeprocedeerde asielzoekers onderdak blijven verlenen. Waarom deze charitas bedrijven terwijl het toch overduidelijk is dat deze z.g. vluchtelingen geen enkele bijdrage aan onze samenleving zullen gaan leveren. Vele miljarden per jaar aan juridische bijstand, onderdak en andere voorzieningen worden over de balk gesmeten en wij maar de broekriem aanhalen.
  Of we al het leed van de 3e en 4e wereld kunnen oplossen in dit overbevolkte landje. In Afghanistan leiden we politieagenten op die op termijn zullen overlopen naar de Taliban mét hun dienstwapen. We geven nog steeds ontwikkelingshulp aan diverse moslimlanden en andere schurkenstaten. En dan kan Griekenland er ook nog wel bij want tenslotte moet de EU tot iedere prijs voltallig in stand worden gehouden al moeten we straks naar de gaarkeuken voor een bord bietensoep zonder kluif.

  Wie straks ziek wordt kan zeker de knip gaan trekken: iedere dag in het ziekenhuis moet er een eigen bijdrage worden betaald terwijl de economische vluchtelingen op hun geriefelijke vierzitsbank zitten te gluren naar een kamerbreed TV-scherm. Kussens in de rug en stevig ingepakt in alles verhullende vodden kijken ze gezamenlijk naar de volgende aflevering van de ”Arabische Lente”. En op de achtergrond grijnzen de muzelmannen want de islamisering van West-Europa ligt op ramkoers met steun van de hedendaagse NSB: de PvdA + GroenLinks. Maar vlak het CDA ook niet uit in dit opzicht, kortom de Kunduz-coalitie wordt een ramp voor de Oude Nederlanders die dit land hebben opgebouwd met werkweken van niet minder dan 48 uur.

  De inzet van de komende verkiezingen moge duidelijk zijn. Wie TEGEN de alles regelende macht van Brussel protest wil aantekenen geeft zijn stem aan de PVV. Linksom of Rechtsom, er zal stevig moeten worden bezuinigd en ik wil best een tijdje droog brood vreten in het landsbelang. Echter op één harde voorwaarde: de grenzen potdicht voor al die gelukszoekers die hier gespeeld zielig komen doen op kosten van de hardwerkende belastingbetaler.

  STEM PVV!
  VOOR EEN VEILIG EN SHARIAVRIJ NEDERLAND!

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Die staan elke dag in de file om hun kinderen een betere toekomst te geven, maar Kunduz pakt ze keihard aan.

  BP:
  Dit geldt al jaren niet meer. Vroegâgh nog wel. Zo dachten mijn ouders en grootouders. Maar vanaf mijn eigen generatie is er daarin verandering gekomen. Nu geldt: hard werken om er voor te zorgen, dat de kinderen “het niet slechter krijgen” dan wij. Sinds enige jaren is er voor de nazaten een lugubere dimensie bijgekomen . . . de komst van de Sjah en Ria.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Voor liefhebbers van foute politiek:
  de halve zolen van het CDA kiezen een nieuwe lijsttrekker. Ene Buma, die al tien jaar ligt te meuren ergens achteraan op de bankjes van het CDA in de tweede kamer. De lol hiervan is dat het CDA dus iemand kiest, die als een van de weinige niet tegen samenwerking met de PVV is. Blijkbaar is de christelijke boer niet vies van de PVV, hoewel de media ons anders doen geloven.
  Dan GsL. Hun knuffelmarokkaan / kutmarokkaan wil lijsttrekker worden, maar dat mag niet van de partij. En juist GsL heeft zo veel problemen met de PVV, die niet democratisch zou zijn. Lol. Zelfs bij GsL willen ze dus geen homo moslim als lijsttrekker en verbieden ze hem zich kandidaat te stellen voor lijsttrekkert.
  Politiek; altijd ziek, maar soms wel leuk.
  Bij de weg: we zijn weer bedonderd. Het graaiende Koendoestuig zegt eerst het eigen risico te verhogen naar 400 euri en vervolgens wordt dat dan slechts 350 euri, zodat iedereen moet denken: “dat valt wel mee”. Waanzin natuurlijk. Ze geven de vergrijzing de schuld maar de premie wordt natuurlijk steeds verhoogd vanwege, peperdure gebouwen, graaiende managers en allochtonen, die wel ziek zijn, maar niet bijdragen aan de maatschappij. Ook 350 euro is diefstal.

  Like

 8. Jack Terrible Says:

  Het ergste van al die asielzoekers is dat ze het verdommen om terug te keren naar eigen land. En die zwakke politieke partijen zoals de CU en de CDA vinden het ook onmenselijk om ze terug te sturen naar eigen land en willen ze graag hier houden?! En wij zitten er al jaren mee opgescheept. Wij worden uitgemaakt voor racisten als we protest aantekenen. En daarom moeten wij bezuinigen. Ik denk dat er op een dag de vlam in de pan slaat. Zoals in voormalig Joegoslavië.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Update Dibi,
  hij mag toch wel meedoen (voor spek en bonen?) maar nu heeft GsL pas een echt probleem; hoe gaan ze de moslim bewegen Slinks te stemmen met een lijsttrekker, die totaal niet halal is? Dibi, de Wildershater gaat ze stemmen kosten en terecht. De jeugd snapt al niet waarom de Groenen fel tegen een dierenpolitie zijn en nu hebben ze het PvdA-probleem van we zetten een hersenloze allochtoon op de kieslijst om stemmen te trekken, maar deze wil nu zelf de baas spelen (en smijten met foute subsidies).
  Vergeet hierbij niet dat het ware gezicht van GsL een ouwe sjaggerijnige zak is, die iets met duurzaamheid doet en slapend rijk wordt na een leven van boeroepen en kapotmaken. Maar de Borghoutsen zul je niet als lijsttrekker zien, ze nemen iets met tieten en een voorgeprogrammeerde babbel. Op naar de ondergang van GsL.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  Lol update Dibi 2
  de foute groenen zijn eruit: Dibi mag meespelen, maar de partij vindt hem niet geschikt als kandidaat. Op deze manier is het probleem opgelost; de partij is “democratisch” en kan aan de haatmensch uitleggen dat ze Dibi niet geschikt vinden, dus wassen ze hun handen in onschuld en zijn ze niet verantwoordelijk voor de aanstelling van een harammoslim op de troon.
  Toch vreemd dat ze onder al die leden maar 1 bekwame kandidaat kunnen vinden en dat is die Doos-zonder-stekker.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius: heb met instemming je relaas zitten lezen. Maar je maakt een fout. Bezuinigen is: minder geld uitgeven.
  Bezuinigen is NIET: burgers met steeds hogere lasten opzadelen onder het mom van een betere economie e.d.
  Wat dat NEP-kabinet van vvd,cda,d(emegogen)66, cu en gl met dat “lenteaccoord” heeft gedaan is ordinaire belastingverhogingen verkopen als bezuinigingen..!!! Zo is ’t en NIET anders.
  Oproep aan iedereen die dit leest(en geef ’t door): STEM TEGEN op 12-9, STEM PVV.
  @leefbarbaar: Dibi is een gecamoufleerde moslim-NICHT, tevens lid van de moslimbroederschap!!!
  Het gaat enkel om INVLOED bij dat soort.
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 12. g2-457602654ae0a59aab525c30310ab604 Says:

  Het is heel vervelend wat politiek ons aandoet en wij op de kosten worden opgejaagd. Nederland bewijst weer braafste jongetje van de klas te wezen in Brussel.

  Like

 13. NickN Says:

  NickN dus 🙂

  Like

 14. horatius Says:

  At G. Deckzeijl,

  Waar het om draait met die bezuinigingen is dat de economie niet kapot moet worden bezuinigd.

  De koopkracht van de gewone burger moet zoveel mogelijk worden gehandhaafd en dat kan door te bezuinigen op de Ontwikkelingssamenwerking, de asielzoekersindustrie, geen geld meer naar de Grieken, de macht van Brussel over onze portemonnee drastisch inperken, het stopzetten van subsidies voor allochtonen en in het bijzonder voor moslims en zigeuners, de komst van voormalige oostblokkers verbieden, het daadwerkelijk uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers en andere criminelen en de zinloze Afghanistan-missie zo snel als maar mogelijk is afbouwen.

  Rutte blijft echter hardnekkig vasthouden aan de drie-procentsnorm en daar zal hij ongetwijfeld voor worden afgestraft bij de komende verkiezingen.
  De PVV wint nu in de peilingen 3 zetels en de VVD verliest er 3.
  De SP blijkt volgens die peilingen verreweg de grootste partij van ons land maar ik zie ze nog geen coalitie vormen met welke partij dan ook.
  Maar in de politiek schijnt alles mogelijk te zijn onder de huidige omstandigheden.

  Het wordt in ieder geval een spannende en ik denk een zeer vermakelijke verkiezingsstrijd met een hoofdrol voor Pauw & Witteman en consorten.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius: Kijk op AP bij de draad over het ESM(zwarte dag voor de democratie) en lees daar o.a. mijn bijdragen.
  Heb je die Koolmees nog gezien bij Buitenhof vandaag? Heeft niet in de gaten wat voor bestuursMONSTER hij heeft ontketend.

  Like

 16. E.Eliveld Says:

  “Wilders gaat procederen tegen de Staat”

  Lijkt me een goed idee want naar mijn smaak gaan de zaken in dit land niet zoals het hoort: kabinet naar huis en de overblijvers gooit het met elkander op een akkoordje.

  Waarom hebben we destijds dan gestemd? En waarop stemmen we dan straks?

  Kennelijk maakt het niets uit waar het volk op stemt… Goh, het lijkt net de USSR! Daar mochten ze voor de vorm ook een stembiljet invullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: