Waarom zouden we überhaupt nog naar het werk gaan?

Waarde lezers,

Sommigen op internet dachten dat Lowlands al begonnen was, maar nee, dit is Ter Apel.

Irakese asielzoekers hebben een tentenkamp opgezet bij het uitzetcentrum in het Groningse Ter Apel. Zij zijn uitgeprocedeerd en moeten terug naar Irak. De groep kan naar eigen zeggen niet terug omdat ze in Irak gevaar zou lopen.

En ondertussen maar klagen dat men onder ‘mensonterende omstandigheden’ moet leven.
Gerd Leers zegt dat het tentenkamp ‘niet lang kan blijven’, maar o.a het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft wel gezorgd voor toiletten, vuilnisbakken en drinkwater. Geef iemand een hengel, maar zeg er wel bij dat er niet gevist mag worden. Zo iets.

Bij mijn weten is wildkamperen bij wet verboden en uitgeprocedeerd betekent wegwezen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Nee, wat zegt Leers, jullie krijgen een week bedenktijd om te besluiten tot vrijwillige terugkeer. Tot die tijd krijgen jullie onderdak. Haha! Wat een naïeve onnozelaar. Tegen alle verwachtingen in (kuch) is nog niemand ingegaan op het aanbod. Je verwacht het toch niet!

Deze arme schapen kunnen niet terug, want hun leven loopt gevaar. Zegt men. Hoe kan het dan dat Somaliërs, Irakezen en andere verschoppelingen die hier wél mogen blijven, elk jaar op fakansie gaan naar deze landen?

Ander nieuws. Het (kots) ‘Kunduz-akkoord.’ Het fantastische buk-maar-even-en-u-bent-meteen-van-uw-aambeien-af-akkoord. Eerst doet het even zeer, maar daarna glijdt de stijve paal der lastenverzwaring soepeltjes naar binnen. Om het een en ander nog wat op te leuken heeft men het akkoord ‘Lente-akkoord’ genoemd. Om te verbloemen dat de Werkende Mensch strax niet eens meer geld heeft om een kleinere riem te kopen.
Geen cent bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking, geen cent bezuinigen op de ‘politiemissie’ in Afganistan, geen cent bezuinigen op de Roverheid en ga zo maar door.
Wel keihard bezuinigen in de zorg, de BTW gaat omhoog, belasting heffen op de reiskostenvergoeding en ook het eigen risico in de zorg stijgt tot € 350,-.

Waarom zouden we überhaupt nog naar het werk gaan?

Het ESM-verdrag. ‘De moeder aller Staetsgreephen!’, zegt Artikel 7.

De Ministers van Financiën van de 17 eurolanden hebben op 11 juli 2011 een verdrag ondertekend voor de oprichting van het Europese Stabiliteits Mechanisme. De bedoeling is om de burgers op te laten draaien voor de honderden miljarden euro’s voor de “reddingsacties” om de euro overeind te houden en de nationale parlementen in een wurgende greep te nemen.

Jan Kees de J. heeft er alweer een prima baan bij. Op elk willekeurig moment in het jaar, mag deze klup graaiers een x bedrag vorderen en het desbetreffende land dient dit bedrag binnen zeven dagen over te maken. Deze ondemocratisch gekozen figuren die aan het roer staan, zijn juridisch onschendbaar, tegenstribbelen is kansloos en verder je bek houden.
Zelfs voormalige leiders van de USSR zouden hiervan moeten braken!

Mocht ik ooit doodgaan, wat zeer aannemelijk is, laat mij – o, Heer – dan wederkeren als asielige, kraker, beroepswerkeloze of Roma. Of een combi daarvan. Een krakende asielige die te lui is om te werken, woonachtig op een 100% gesoepsidieerd fakansiepark. Dat werk. Het is misschien even doorbijten, maar je hebt het dan wel voor elkaar.

Ik begin de slogan ‘Werken is voor de dommen’ steeds beter te begrijpen.

STEM PVV.

7 Reacties to “Waarom zouden we überhaupt nog naar het werk gaan?”

 1. Siem Says:

  🙂

  Like

 2. horatius Says:

  Men mag niet vergeten dat deze Irakezen ook hier zijn gekomen om onze economie op poten te zetten en om onze cultuur te verrijken. Tenminste als wij de Linkse kerk mogen geloven want die houden deze creaturen de hand boven het hoofd en bij een Linkse winst bij de komende verkiezingen krijgen ze uiteraard allemaal een generaal pardon.
  Met geen stok of oprotpremie zijn deze Irakezen ons land uit te krijgen, geen wonder want ze hebben een religieuze missie te vervullen: de islamisering van Europa op hoog bevel van de baardmannen in Mekka.
  Er gaan (bevestigde) geruchten dat het leden zijn van de vijfde colonne of zelfs een soort bezettingstroepen waarvan de bezettingskosten een wezenlijk onderdeel vormen van het Kunduz-akkoord.

  Wat deze grap Henk & Ingrid gaat kosten aan huisvesting, reclassering en medische voorzieningen etc. is slechts een klein onderdeel van het Lente-akkoord en dat zullen we met zijn allen moeten ophoesten in het landsbelang én die arme Grieken.
  Als het een beetje tegenzit na 12 september gaan onze grenzen weer wagenwijd open voor de mauro’s, zigeuners, ex-piraten, ex-kindsoldaten, moslims en allerhande oostblokkers terwijl wij hier aan de geeuwhonger liggen bij de voedselbanken.

  Over zigeuners gesproken: hoe kan het gebeuren dat deze individuen die zich structureel in ernstige mate misdragen in de watten worden gelegd door een PvdA-burgemeester? Doet hij dat vanuit menselijke overwegingen, pure lafheid of gewoon om ons (Wilderianen) te pesten, wie het weet mag het zeggen, maar ik kom er niet uit.

  Wie protest wil aantekenen tegen het schrikbewind van de EU met al zijn steunfondsen ten behoeve van een aantal schurkenstaten die nooit en te nimmer lid hadden mogen worden van de EU doet er verstandig aan zijn stem te geven aan de PVV. Een bodemloze put en als dank nog een stevig pak slaag als men daar als nietsvermoedende toerist op bezoek zou gaan. Straks komen ze ook hier naar toe om eerst onze tomaten te plukken en daarna een greep te doen in de Staatskas. Het kan er allemaal nog wel bij want wij kunnen doorwerken tot we er letterlijk dood bij neervallen en als we onverhoopt ziek worden zijn de kosten voor een normaal mens (een autochtoon) niet meer te betalen.

  Daarom als welkome afleiding luister ik naar de nieuwe CD van Patricia Vonne: ”Worth It” en dan is het leven toch nog waard om geleefd te worden.

  STEM PVV (voor een leefbaar Nederland).

  Like

 3. Jack Terrible Says:

  Bij ons in Amersfoort zijn een moeder en haar drie zonen uit Irak het asielzoekers centrum uitgezet omdat ze uitgeprocedeerd zijn en van minister Leers terug moeten naar Irak. Via Ter Apel. Maar ze willen niet weg. Nou heeft een kerkelijke groepering hen een vakantiewoning aangeboden. Daar hebben ze een paar weken gezeten. Nou hebben de politieke partijen in Amersfoort besloten om voor de vier ex-Irakezen passende huisvesting te zoeken en dat te bekostigen. Alleen de VVD en TON stemde tegen. Ondertussen is er te weinig geld voor de Sociale Werkplaats waar ik werk en en word ik bedreigd met ontslag omdat de gemeente Amersfoort geld wil bezuinigen. Ik werk al zo’n vijftien jaar als plantsoenmedewerker in Baarn, regio Amersfoort.

  Mijn buurvrouw vindt mij een racist. Geert Wilders en zijn aanhangers vindt zij ook racisten. Als ik uitleg dat wij geen racisten zijn maar de waarheid vertellen over de islam wordt zij kwaad.

  In dichterscafé Eijlders bij het Leidseplein in Amsterdam mag ik niet meer komen omdat ik een racist ben omdat ik een positief gedicht heb voorgelezen over Geert Wilders en een gedicht over een moslima die mishandelt werd door haar vader omdat ze stiekem haar hoofddoek had afgedaan en zich had opgemaakt toen ze met mijn buurvrouw naar school ging. Leve het vrije woord!

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  100 asielzoekers vandaag die mogen blijven. Dat betekent volgend jaar 300 bruiden en “familieleden” erbij. Over tien jaar 400 kinderen erbij, waarvan een groot deel crimineel zal worden. De kosten rijzen iedere pan uit en niemand in Nederland is er mee gediend, behalve het graaiende VVD-tuig van het COA. Deze mensen zijn niet sielig, ze vreten ons kaal en geven er niets voor terug. Dus in het vliegtuig ermee en terug naar de zandbak. Is dat erg en onmenselijk? Misschien, maar beroofd en verkracht worden door cultuurverrijkers is nog veel erger, dus als ze nog mensen zoeken om ze het vliegtuig in te helpen mogen ze mij bellen. En zoek eens uit wie de tenten betaalde en wie deze uitgeproduceerde moslims daar liet kamperen; die mensen kunnen gelijk met het vliegtuig mee.

  Like

 5. nederlands verzet Says:

  Vergelijkingen tussen de NSB en het linkse collaboratie

  nsb : collaboratie met de duisters
  links: collaboratie met Europa en de moslims

  nsb : propaganda via de media
  links: propaganda via de media NOS publieke omroep

  nsb : straffen van anders denkende
  links: straffen van anders denkende zo als roepen
  racist fascist de moord op Pim

  nsb : de NSB voelde zich boven anderen staan
  links: inks vind dat zij de echte waarheid hebben

  nsb : de NSB duld geen andere politiek
  links: links duld geen rechtse politiek

  nsb : het geven van valse informatie
  links: het draaien van feiten.

  vul maar aan de vergelijkingen zijn enorm
  . . . ___

  Like

 6. Jack Terrible Says:

  De NSB had Adolf Hitler waar ze grenzeloos respect voor had.
  De Linkse Nederlanders hebben grenzeloos respect voor ‘profeet’ Mohammed.
  Adolf Hitler en ‘profeet’ Mohammed waren beide dictators
  en hadden grote Jodenhaat.
  Een weekje of zes geleden zei een Linkse Nederlander tegen mij
  dat ik ‘profeet’ Mohammed niet mag schilderen.
  Die Linkse Nederlander mishandelt ook zijn vrouw waar ie een
  jaar of dertig mee getrouwd is.
  Ik denk dat ie nog geen eens weet wat Links is.
  Er zit in ieder geval wel een steekje aan hem los!

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  at nv
  de N.S.B. had knokploegen om iedereen af te tuigen, die het niet met ze eens was. Later werd dat de beruchte WA.
  Zo heeft links de AFA. Tuig dat iedereen kapot maakt, dat anders denkt dan linx. Anti-Fascisten = dus fascisten. Je ziet ze wel een bezig met stoeptegels gooien naar paarden, wanneer er ergens een bijeenkomst van rechtse Nederlanders is. AFA = WA, die stelling is verdedigbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: