BP feliciteert Groenlinks!

Waarde lezers,

BP feliciteert Jolande Sap!

In de peiling staat GroenLinks nu op vier zetels. Dat is de laagste score sinds de vorming van GroenLinks in 1989.

En dat is een felicitatie waard, dacht ik zo. Door alle toestanden omtrent het doordram-marokkaantje Toffee Dibi (vrede zij met hem!), verliest Groenlinks drie zetels in de peilingen. De Verzetsbeweging van Geert Wilders stijgt met drie zetels.

Tieten heeft die Jolande ook al niet. Op de foto is niet eens duidelijk wat nu precies de voorkant is. Althans niet voor mij en voor de fotografen is het kennelijk ook niet helemaal duidelijk.
Maar laten we deze ‘boven ons gestelden’ niet teveel aandacht geven. Na de Verkiezingen 2012, rijden we deze club ex-krakers, moslims en activisten op een platte kar het land uit. Horen we nooit meer iets van.
Dus laat Sap en Dibi hun karwei alstublieft afmaken. Op naar de nul zetels!

Maar op wie moeten we dán stemmen? Vraagt de zwevende kiezer. Op de PvdA? De PvdA heeft een activist met een crimineel verleden aan het roer. Daar moet je niet op willen stemmen. VVD? Ik kan maar één ding zeggen: sterkte, als u ooit op deze partij gestemd heeft. CDA? Christenen Dienen Allah! Nuff said. SP? Die malle dorpspoliticus genaamd Roemer zal zich rot schrikken als de SP eventueel kan gaan regeren. Nee, dan toch liever maar blijven boe-roepen vanaf de zijlijn. D’66? Hun verkiezingsprogramma is al bekend: ‘Weg met de racist Wilders!’ Ook kansloos dus. De Partij v/d dieren? Deze partij heeft niets met dieren, maar zou Nederland graag vol willen zetten met peperdure windmolens die gratis wind omzetten in dure stroom. CU en SGP? Menschen die geloven dat een historisch figuur de gave had om water in wijn te veranderen, neem ik niet serieus. Heb zelfs wat medelijden met hen. Hoongelach en wat geproest kunnen ze krijgen. Religie is niet meer van deze tijd en hoort zeker niet thuis in de politiek.

Blijft over: de PVV, want zeg nee tegen de Euro, zeg nee tegen Europa en zeg nee tegen het ESM-Verdrag! Zo moeilijk is het toch niet?

Over een paar weken verschijnt hier een nieuwe, flitsende PVV-promotie-banner die tot de stembussen gesloten worden, blijft staan.

Advertenties

9 Reacties to “BP feliciteert Groenlinks!”

 1. E.Eliveld Says:

  Nou ja… ehhh.. gefeliciteerd dan maar meid! Ik ben immers ook de beroerdste niet…

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Volgens mij zitten Saps hersenen in die tietjes, vandaar die geringe inhoud !

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Goed gesproken BP! Stem Nee, stem tegen. stem op 12-9 PVV.
  (en wie dat niet doet is een OEN)
  Enne… Dibi heet nu Kofik Debiel.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  at BP,
  ik denk dat GsL erg blij zal zijn met je oprechte felicitaties. 4 zetels, het begin is er; op naar de 0. Laat ze dictatort en partijvoorzittert Tof Thissen maar lijsttrekker maken. Deze boeroeper heeft nog geen dag in zijn leven eerlijk werk verricht en is miljonair geworden met boeroepen en geldsmijten op kosten van Henk & Ingrid. Zoals ik al zei: dat soort graaiende babyboomers vormen het ware gezicht van Gsl. Check meneer zijn CV (wikipedia) maar, maar zet wel vast een teiltje klaar.

  Like

 5. horatius Says:

  Als D66 haar zin zou krijgen gaan we terug naar de 40-urige werkweek, uiteraard in het landsbelang.
  Daar is gelukkig bij de andere partijen weing animo voor want dat zouden Achmed en Fatima niet kunnen trekken, die trekken trouwens alleen maar van de Bijstand en andere voorzieningen.

  Niet alleen de Grieken liggen aan het infuus maar straks ook nog de Spanjaarden en wij maar als z.g. rijk land de knip trekken en langer doorwerken om al die oplichters maar te blijven steunen.
  GroenLinks is op sterven na dood, de kraakbeweging heeft haar beste tijd gehad en de bivakmutsen kunnen dus voorlopig in de mottenballen worden opgeborgen.

  De enige partij die een duidelijke koers vaart is de PVV. Een kort en krachtig NEE tegen de macht van Brussel en Straatsburg.

  Het kan toch niet zo zijn dat de ‘rijke’ landen ten eeuwigen dage een aantal landen die de boel overduidelijk hebben geflest maar financieel blijven steunen net zolang totdat wij zelf armlastig worden?

  STEM PVV IN HET LANDSBELANG!

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Zonder woorden…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12177437/__Belastingbetaler_betaalt_schadevergoeding_Robert_M.__.html

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  De beer is LOS.
  http://www.amsterdampost.nl/kabinet-negeert-eis-wilders/#comments

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Nog 1 keer off-topic
  Wat is Oom Geert allemaal van plan, waarom spant hij een rechtszaak aan tegen de overheid? Volgens velen heeft de meerderheid (democratie) besloten dat ons geld best naar de EU kan. Dit is het ESM-verdrag. Daarmee is de kous af, toch?
  Nee, want er is iets iets geks gebeurt met onze democratie. Onze regering kan doen en laten wat ze wil, want de controle wordt uitgevoerd door de Tweede Kamer en die zit vol met jaknikkers, dus alles wordt toch wel goed gevonden. Op gemeentelijk nivo speelt dit al lang; regelrecht misdadig gedrag van B&W wordt niet bestraft omdat het controlerende orgaan (de gemeenteraad) in meerderheid alles goedkeurt. Neem Gouda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam. Miljoenen verdampen maar er wordt niemand voor gepakt of bestraft. Er zit dus een zwarte kant aan onze democratie. De meerderheid beslist en de meerderheid kan geen fouten ontdekken dus zo kan men onbeperkt doorknoeien. En wie nog gelooft dat je met schriftelijk vragen B&W kunt dwingen hun leven te beteren: slaap rustig verder, deze tekst is aan jou niet besteed.
  Dit speelt ook in de Tweede Kamer. Onze regering is bezig ons land te verraden en weg te geven en de meerderheid in de Tweede Kamer vindt dat prima. Eigenlijk mag onze regering geen verregaande besluiten meer nemen omdat de regering gevallen is, maar ook dat vindt de TK niet erg .Meerderheid, dus.
  Waarom doen ze dat dan in de TK? Ze hebben onderling afspraken gemaakt, wie er waar mag graaien. Wat ze ook doen, de banencarousel staat voor ze klaar en onbeperkt wachtgeld en fraaie banen. In de geval bij de EU, want landverraad wordt goed beloond. Maar dat kan toch niet? Helaas, dat kan wel en omdat de media tegenwoordig staatsmedia zijn en propaganda geen vies woord meer is kijken ze allemaal de andere kant op. Geld stinkt niet, omroepgeld al helemaal niet. Advertentiegeld ook niet.
  Gaat de rechter nu ingrijpen? Nee, want rechters gaan niet over de regering. Ze kunnen hooguit aantonen wat er verkeerd gaat maar staan niet boven de regering. De regering (demissionair of niet) wordt gecontroleerd door de TK.
  De hamvraag: waarom doet Geert het dan? Simpel; omdat het voor iedereen duidelijk moet zijn wat “onze” regering aan te uitvreten is en wat dat voor ons gaat betekenen. Tevens maakt hij duidelijk dat de TK een verlengstuk van de regering is geworden vanwege persoonlijke belangen en haar kerntaak verwaarloost. Net als zoveel gemeenteraden. Tevens zullen de media hier iets over moeten roepen, anders leest iedereen alleen nog maar alles op het internet. Zo zal heel langzaam bekend worden wat onze regering aan het doen is en welke partijen dit steunen. Zodat we straks, met de verkiezingen, weten wat er speelt. En nu maar hopen dat er hier en daar een lichtje gaat branden.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Democracy is when two wolves and a goat decide what’s for dinner.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: