Waarde lezers,

BP feliciteert Jolande Sap!

In de peiling staat GroenLinks nu op vier zetels. Dat is de laagste score sinds de vorming van GroenLinks in 1989.

En dat is een felicitatie waard, dacht ik zo. Door alle toestanden omtrent het doordram-marokkaantje Toffee Dibi (vrede zij met hem!), verliest Groenlinks drie zetels in de peilingen. De Verzetsbeweging van Geert Wilders stijgt met drie zetels.

Tieten heeft die Jolande ook al niet. Op de foto is niet eens duidelijk wat nu precies de voorkant is. Althans niet voor mij en voor de fotografen is het kennelijk ook niet helemaal duidelijk.
Maar laten we deze ‘boven ons gestelden’ niet teveel aandacht geven. Na de Verkiezingen 2012, rijden we deze club ex-krakers, moslims en activisten op een platte kar het land uit. Horen we nooit meer iets van.
Dus laat Sap en Dibi hun karwei alstublieft afmaken. Op naar de nul zetels!

Maar op wie moeten we dán stemmen? Vraagt de zwevende kiezer. Op de PvdA? De PvdA heeft een activist met een crimineel verleden aan het roer. Daar moet je niet op willen stemmen. VVD? Ik kan maar één ding zeggen: sterkte, als u ooit op deze partij gestemd heeft. CDA? Christenen Dienen Allah! Nuff said. SP? Die malle dorpspoliticus genaamd Roemer zal zich rot schrikken als de SP eventueel kan gaan regeren. Nee, dan toch liever maar blijven boe-roepen vanaf de zijlijn. D’66? Hun verkiezingsprogramma is al bekend: ‘Weg met de racist Wilders!’ Ook kansloos dus. De Partij v/d dieren? Deze partij heeft niets met dieren, maar zou Nederland graag vol willen zetten met peperdure windmolens die gratis wind omzetten in dure stroom. CU en SGP? Menschen die geloven dat een historisch figuur de gave had om water in wijn te veranderen, neem ik niet serieus. Heb zelfs wat medelijden met hen. Hoongelach en wat geproest kunnen ze krijgen. Religie is niet meer van deze tijd en hoort zeker niet thuis in de politiek.

Blijft over: de PVV, want zeg nee tegen de Euro, zeg nee tegen Europa en zeg nee tegen het ESM-Verdrag! Zo moeilijk is het toch niet?

Over een paar weken verschijnt hier een nieuwe, flitsende PVV-promotie-banner die tot de stembussen gesloten worden, blijft staan.