De stuitende arrogantie van Zuurlinks.

Omdat ik vind dat deze foto niet vergeten mag worden.

Zo, landgenoten. De groen en duurzaam-roepers van GroenLynch hebben nu wel genoeg aandacht gekregen, dachten we zo. Afgelopen maandag was daar het grote GroenLynch-debat met Sap en Dibi in de hoofdrol. Twee wereldvreemde onnozelaars die strijden om het lijsttrekkerschap. Voor wie het trekt, hier het debat van minuut tot minuut. Enkele alinea’s:

Sap vertelt over het geluksgevoel na het zien van lichtgevende algen, jaren geleden op het Wad. ‘Dat is iets wat we moeten koesteren en behouden voor onze kinderen’.

Sap voelt nattigheid in haar groene slipje bij het zien van lichtgevende algen! Niet te hopen dat zij daar miljoenen aan gaat spenderen. Maar de leukste komt nog:

GroenLinks is meer dan één leider. Wij zijn allemaal GroenLinks en wij gaan de verkiezingen winnen op 12 september. Aldus Kamerlid Jesse Klaver van GroenLynch.

Wat blazen die Linxen weer hoog van de toren, zeg! Of van de minaret, dat kan ook, maar men is dus echt van mening dat GroenLynch de verkiezingen gaat winnen? Haha, men heeft werkelijk geen enkel idee wat hen boven het beboterde hoofd hangt!
Inmiddels weten we dat de leden van deze activistische klup malloten massaal achter Sap staan. Een zielige excuusmarokkaan die het moet afleggen tegen een blanke vrouw… Wat een racisten, daar!

Wat zo langzamerhand begint te irriteren, is die stuitende arrogantie van Zuurlinks. Ook Diederik Samsom is zo’n figuur. Die roept doodleuk: ‘IK WIL PREMIER WORDEN! Meneer zoekt inmiddels verkering met ene Roemer van de SP… ‘Een prima regeringspartner’, zo orakelt deze activist.
En wat zijn zoal je plannen, knul? Welnu, Samsom wil de economie aanslingeren door het ‘dode vermogen’ van welvarende burgers fiscaal af te romen. Even in gewoon Nederlands; mensen die met veel moeite een spaarpotje wisten te vullen, extra aanslaan… Kijk, zo kennen we de PvdA weer!! Geld stelen van mensen met kapot gewerkte ruggen en dat geld vervolgens laten verdampen! Nogmaals, want ik schreef het al eerder: Werken is voor de dommen.

Is ook weer zo’n modewoord, tegenwoordig: ‘afromen’. Het lekkerste eraf halen, zo komt het op mij over.
‘In het landsbelang’ is ook zo’n dooddoener. Smeerkees de Jager en die andere verkwanselaar, hoe heet hij ook alweer… O ja, Mark Rutte. Die gebruikt die term ook te pas en te onpas en zeker als het over dat vreselijke ESM-verdrag gaat:

Zoals verwacht heeft een meerderheid in de Tweede Kamer dinsdag ingestemd met het permanente noodfonds voor de euro ESM. In een Kamerdebat zeiden D66, PvdA, VVD, CDA en GroenLinks dat ze het fonds voor probleemlanden steunen.

Wel even 4.5 miljard cash storten en garant staan voor ruim 35 miljard! Dat geld hebben we niet! En daarnaast blijkt uit diverse peilingen dat een meerderheid van Het Volck tégen dit verdrag is! Als je jezelf volksvertegenwoordiger durft te noemen, maar dit verdrag er gewoon doordrukt, is het de hoogste tijd dat de kiezer op 12 september snoeihard afrekent met deze landverraders!

Dus, en we blijven het herhalen: zeg nee tegen het ESM-verdrag, zeg nee tegen de Euro en zeg nee tegen Europa!

STEM PVV.

Advertenties

13 gedachtes over “De stuitende arrogantie van Zuurlinks.

 1. Deze foto mag nooit en te nimmer vergeten worden!!!!! “Never nooit nie”.

  Maar als puntje bij paaltje komt (vereffenen van een rekening) zal hij (TD) ontkennen, dat hij dat was geweest.
  Dat deze foto geshopt is door kwaadwilligen, want liegen mag hij tegenover Kafirs (denkt hij dan nog steeds…)

  FF wat interessanters: Hoe staat het verder met Lady Maci?

  Like

 2. AP weer een tijdje online. Ik zat ernaast, maar dat kon ik vooraf niet weten…!!!
  Iedereen is nu alert. Oproep(zie ook AP) aan allen: kom op 29 mei a.s. Naar het Haagse gerechtshof aan het prins clausplein 60. Aanvang: half ef. Zaak van Wilders tegen de Staat vanwege dat ESM-VOD.

  Like

 3. at GD
  je adres klopt niet: het clausplein is die pierenpot in de A4. Je moet aan de prins Clauslaan 60 wezen. Oom Geert altijd goed bezig. Deze rechtszaak gaat hij niet winnen, maar hij heeft alle andere middelen tenminste al geprobeerd en hij maakt wel duidelijk hoe het koendoestuig ons land verraadt. Ergo; ik denk dat hij de verkiezingen niet haalt. Net als Pim.

  Like

 4. Leefbarbaar: Je hebt gelijk..!!! Bericht is in haast geschreven. Wist niet meer van het plein of de laan, vandaar.
  Wat de verkiezingen betreft: het duurt nog even voordat het 12-9 is en ik ga STEMMEN. Als jij nou iederen op het hart drukt hetzelfde te doen, dus het juiste hokje rood maken, dan bereiken we misschien nog iets.
  Ik ga op voorhand niet uit van verliezen.

  Like

 5. Ja de vriendjes van linx waren gisteren op de dam. Manneke Peggold kan zo goed uit leggen dat hij tegen de PVV is, maar waarom hij voor deze haatbaarden is kan hij niet uitleggen. Kan niemand uitleggen. Spul naar zandbak terug sturen. En PVV stemmen.

  Like

 6. Besten
  Straks krijgen we verkiezingen en ondanks het feit dat de PVV de grootste partij is geworden (als linx tenminste Geert ook niet vermoordt) kan Geert geen minister president worden omdat niemand met de PVV wil regeren. Het ligt voor de hand dat de PVV openbare coalitiebesprekingen gaat eisen. Kunnen ze doen als grootste partij en dan wordt eindelijk eens openbaar hoe het tuig in den haag de taart verdeelt. Op deze manier moeten de andere partijen hun kaarten op tafel leggen en aangezien niemand in openheid durft te eisen er nog duizend vette banen bij te krijgen bij duurzaamheid, of veiligheid, ofzo, kunnen ze inhoudelijk niet te veel verschillen bedenken, die het onmogelijk zouden maken om te regeren samen met de PVV. In 010 wilde Pim ook dat coalitiebesprerkingen openbaar zouden moeten zijn, maar bij Leefbaar Rotterdam heeft men dat meteen vergeten. Jammer, want wie de eisen van de PvdA zwart op wit zou zien, zou nooit meer rood stemmen.
  Wel eerst ff allemaal PVV stemmen, Geert voor MP.

  Like

 7. Het islammietje, voorheen troetel marokkaan van de zusters Halsema & Sap, heeft wel
  héél veel zelfoverschatting en dat voor zo´n berberaapje !
  Dit stuk onbenul met dubbele islam-agenda zal alles doen wat de Nederlandse belangen schaadt.
  Dat Sap c s nu de teloorgang van zuurlinks met lede ogen aanziet is haar van harte gegund.

  Like

 8. @Lebuïnus: dubbele agenda? Heel goed gezien. Al die allochtone Haagse en gemeentelijke plucheplakkers zijn LID.
  Hier heb je ‘m: http://tinyurl.com/5za2bg
  Los van dat weet ik bijna zeker dat Sap de hele fractie onder druk heeft gezet om die politie-missie in Kunduz goed te keuren. Het zijn allemaal linkse strebers binnen die club. Voorspel dat ze ook na 12-9 niet in Vak K terechtkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s