Omdat ik vind dat deze foto niet vergeten mag worden.

Zo, landgenoten. De groen en duurzaam-roepers van GroenLynch hebben nu wel genoeg aandacht gekregen, dachten we zo. Afgelopen maandag was daar het grote GroenLynch-debat met Sap en Dibi in de hoofdrol. Twee wereldvreemde onnozelaars die strijden om het lijsttrekkerschap. Voor wie het trekt, hier het debat van minuut tot minuut. Enkele alinea’s:

Sap vertelt over het geluksgevoel na het zien van lichtgevende algen, jaren geleden op het Wad. ‘Dat is iets wat we moeten koesteren en behouden voor onze kinderen’.

Sap voelt nattigheid in haar groene slipje bij het zien van lichtgevende algen! Niet te hopen dat zij daar miljoenen aan gaat spenderen. Maar de leukste komt nog:

GroenLinks is meer dan één leider. Wij zijn allemaal GroenLinks en wij gaan de verkiezingen winnen op 12 september. Aldus Kamerlid Jesse Klaver van GroenLynch.

Wat blazen die Linxen weer hoog van de toren, zeg! Of van de minaret, dat kan ook, maar men is dus echt van mening dat GroenLynch de verkiezingen gaat winnen? Haha, men heeft werkelijk geen enkel idee wat hen boven het beboterde hoofd hangt!
Inmiddels weten we dat de leden van deze activistische klup malloten massaal achter Sap staan. Een zielige excuusmarokkaan die het moet afleggen tegen een blanke vrouw… Wat een racisten, daar!

Wat zo langzamerhand begint te irriteren, is die stuitende arrogantie van Zuurlinks. Ook Diederik Samsom is zo’n figuur. Die roept doodleuk: ‘IK WIL PREMIER WORDEN! Meneer zoekt inmiddels verkering met ene Roemer van de SP… ‘Een prima regeringspartner’, zo orakelt deze activist.
En wat zijn zoal je plannen, knul? Welnu, Samsom wil de economie aanslingeren door het ‘dode vermogen’ van welvarende burgers fiscaal af te romen. Even in gewoon Nederlands; mensen die met veel moeite een spaarpotje wisten te vullen, extra aanslaan… Kijk, zo kennen we de PvdA weer!! Geld stelen van mensen met kapot gewerkte ruggen en dat geld vervolgens laten verdampen! Nogmaals, want ik schreef het al eerder: Werken is voor de dommen.

Is ook weer zo’n modewoord, tegenwoordig: ‘afromen’. Het lekkerste eraf halen, zo komt het op mij over.
‘In het landsbelang’ is ook zo’n dooddoener. Smeerkees de Jager en die andere verkwanselaar, hoe heet hij ook alweer… O ja, Mark Rutte. Die gebruikt die term ook te pas en te onpas en zeker als het over dat vreselijke ESM-verdrag gaat:

Zoals verwacht heeft een meerderheid in de Tweede Kamer dinsdag ingestemd met het permanente noodfonds voor de euro ESM. In een Kamerdebat zeiden D66, PvdA, VVD, CDA en GroenLinks dat ze het fonds voor probleemlanden steunen.

Wel even 4.5 miljard cash storten en garant staan voor ruim 35 miljard! Dat geld hebben we niet! En daarnaast blijkt uit diverse peilingen dat een meerderheid van Het Volck tégen dit verdrag is! Als je jezelf volksvertegenwoordiger durft te noemen, maar dit verdrag er gewoon doordrukt, is het de hoogste tijd dat de kiezer op 12 september snoeihard afrekent met deze landverraders!

Dus, en we blijven het herhalen: zeg nee tegen het ESM-verdrag, zeg nee tegen de Euro en zeg nee tegen Europa!

STEM PVV.