Landgenoten,

Een nieuwe header voor mensen die nog twijfelen. Deze header blijft staan tot en met 12 september 2012. Duurt nog even, maar je kan er niet vroeg genoeg bijzijn. Daarom alvast deze reclame voor de PVV.

Maar heeft de PVV onder leiding van Geert Wilders eigenlijk nog promotie nodig?
Check bijvoorbeeld onderstaande foto uit 2010:

Een of ander VVD-hoofd die trots naast een bushokje staat. Waarschijnlijk heeft meneer nog nooit in een lijnbus gezeten. ‘De auto is geen melkkoe’. VVD. Zeker Nu, zo lezen we. Wij zeggen liever: VVD. Zeker Niet, want de Werkende Mensch wordt keihard gepakt via dat vreselijke Kunduz-akkoord. Lekker belasting gaan betalen over je reiskosten. Gestraft worden omdat je werkt. De VVD, die twee jaar geleden nog opkwam voor de automobilist, kleedt diezelfde automobilist anno 2012 financieel uit.
Een ongeloofwaardige klup, dus, maar zo zijn er meer.
Houdt u daar rekening mee als u een VVD’er tegenkomt. Als hij praat, liegt hij, want morgen kan hij wel weer iets anders roepen. Zijn zin eindigt ook steevast met ‘in het landsbelang’.
Ik ben overigens nog iedere dag blij dat ik geen rijbewijs heb. Geen dure brandstof, reparatie’s, APK-keuringen, wegenbelasting, verkeersboetes en andere geldklopperij. BP gaat gewoon op de brommer naar zijn werk en bij noodweer pakken we de trein. Als ie rijdt.

Nog meer promotie voor de PVV. Ter Apel.

De uitgeprocedeerde asielzoekers die in het vorige week ontruimde tentenkamp bij het asielzoekerscentrum in Ter Apel zaten, bereiden een schadeclaim voor.

Uiteraard bijgestaan door een roedel advocaten. Is hard nodig, want hoe die arme mensen tijdens de ontruiming behandeld zijn! Het is gewoonweg verschrikkelijk!

Geprobeerd gaat worden zowel letselschade als materiële schade vergoed te krijgen. Volgens de zegsvrouw heeft een van de asielzoekers bijvoorbeeld een whiplash opgelopen bij de ontruiming, omdat hij in zijn nek zou zijn getrapt. Andere asielzoekers zouden tanden kwijt zijn.

Ik denk dat het allemaal wel meevalt met die whiplash. Als dat écht zo was, had Dibi en Pechtold al een spoeddebat aangevraagd. (O wacht, meneer Pechtold is op de Bilderberg-conferentie, tezamen met eerdergenoemde Brusselbukker Mark Rutte!)
En wat die tanden betreft, die zullen wel uitgevallen zijn vanwege het dagelijkse qat-kauwen. Daar kunnen wij nix aan doen.

Maar we hebben natuurlijk ook goed nieuws! Nurten Albayrak krijgt geen cent ontslagvergoeding! Dat heeft het Ministerie van BiZa besloten. Deze troela gaat dit besluit natuurlijk wel aanvechten bij meneer de rechter. Als je graaiend geboren bent, wil je ook graaiend afzwaaien. Toch eventjes die drie ton meepakken. Wellicht toch weer geen goed nieuws, gezien de knuffelrechters in dit land. We wachten af.

Slecht nieuws: Geert Wilders heeft het kort geding tegen de Staat inzake het ESM-noodfonds verloren. Dus zeg maar dag tegen die 40 miljard euro. And counting, want bij dit astronomisch hoge bedrag zal het heus niet blijven. Maar verder geen zorgen hoor, landgenoten, want een zekere Jan Kees de Jager verzekerde ons dat dit noodfonds ‘niet ondemocratisch is’. Hoe krijgt hij het uit zijn dikke hoofd?! Is de burgerij iets gevraagd dan? Eh…. N E E !

U kunt op 12 september natuurlijk wel uw (protest) stem laten horen door op de PVV te stemmen.

Goed weekend!