STEM PVV!

Landgenoten,

Een nieuwe header voor mensen die nog twijfelen. Deze header blijft staan tot en met 12 september 2012. Duurt nog even, maar je kan er niet vroeg genoeg bijzijn. Daarom alvast deze reclame voor de PVV.

Maar heeft de PVV onder leiding van Geert Wilders eigenlijk nog promotie nodig?
Check bijvoorbeeld onderstaande foto uit 2010:

Een of ander VVD-hoofd die trots naast een bushokje staat. Waarschijnlijk heeft meneer nog nooit in een lijnbus gezeten. ‘De auto is geen melkkoe’. VVD. Zeker Nu, zo lezen we. Wij zeggen liever: VVD. Zeker Niet, want de Werkende Mensch wordt keihard gepakt via dat vreselijke Kunduz-akkoord. Lekker belasting gaan betalen over je reiskosten. Gestraft worden omdat je werkt. De VVD, die twee jaar geleden nog opkwam voor de automobilist, kleedt diezelfde automobilist anno 2012 financieel uit.
Een ongeloofwaardige klup, dus, maar zo zijn er meer.
Houdt u daar rekening mee als u een VVD’er tegenkomt. Als hij praat, liegt hij, want morgen kan hij wel weer iets anders roepen. Zijn zin eindigt ook steevast met ‘in het landsbelang’.
Ik ben overigens nog iedere dag blij dat ik geen rijbewijs heb. Geen dure brandstof, reparatie’s, APK-keuringen, wegenbelasting, verkeersboetes en andere geldklopperij. BP gaat gewoon op de brommer naar zijn werk en bij noodweer pakken we de trein. Als ie rijdt.

Nog meer promotie voor de PVV. Ter Apel.

De uitgeprocedeerde asielzoekers die in het vorige week ontruimde tentenkamp bij het asielzoekerscentrum in Ter Apel zaten, bereiden een schadeclaim voor.

Uiteraard bijgestaan door een roedel advocaten. Is hard nodig, want hoe die arme mensen tijdens de ontruiming behandeld zijn! Het is gewoonweg verschrikkelijk!

Geprobeerd gaat worden zowel letselschade als materiële schade vergoed te krijgen. Volgens de zegsvrouw heeft een van de asielzoekers bijvoorbeeld een whiplash opgelopen bij de ontruiming, omdat hij in zijn nek zou zijn getrapt. Andere asielzoekers zouden tanden kwijt zijn.

Ik denk dat het allemaal wel meevalt met die whiplash. Als dat écht zo was, had Dibi en Pechtold al een spoeddebat aangevraagd. (O wacht, meneer Pechtold is op de Bilderberg-conferentie, tezamen met eerdergenoemde Brusselbukker Mark Rutte!)
En wat die tanden betreft, die zullen wel uitgevallen zijn vanwege het dagelijkse qat-kauwen. Daar kunnen wij nix aan doen.

Maar we hebben natuurlijk ook goed nieuws! Nurten Albayrak krijgt geen cent ontslagvergoeding! Dat heeft het Ministerie van BiZa besloten. Deze troela gaat dit besluit natuurlijk wel aanvechten bij meneer de rechter. Als je graaiend geboren bent, wil je ook graaiend afzwaaien. Toch eventjes die drie ton meepakken. Wellicht toch weer geen goed nieuws, gezien de knuffelrechters in dit land. We wachten af.

Slecht nieuws: Geert Wilders heeft het kort geding tegen de Staat inzake het ESM-noodfonds verloren. Dus zeg maar dag tegen die 40 miljard euro. And counting, want bij dit astronomisch hoge bedrag zal het heus niet blijven. Maar verder geen zorgen hoor, landgenoten, want een zekere Jan Kees de Jager verzekerde ons dat dit noodfonds ‘niet ondemocratisch is’. Hoe krijgt hij het uit zijn dikke hoofd?! Is de burgerij iets gevraagd dan? Eh…. N E E !

U kunt op 12 september natuurlijk wel uw (protest) stem laten horen door op de PVV te stemmen.

Goed weekend!

Advertenties

52 Reacties to “STEM PVV!”

 1. Lisa Looper Says:

  Hoe kun je nu nog een goed weekend hebben,je wordt toch ziek van dit land

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Ja, ook die sukkel van een Blok van de VVD, die zelf verantwoordelijk is voor het Koendoesakkoord, vindt het geen goed akkoord. Als je begrijpt wat hij bedoelt?! Hij vindt dat de werkende Nederlander zo hard wordt getroffen. Net alsof hij er niet bij was. Het staat hem natuurlijk vrij om PVV te stemmen, zoals ieder fatsoenlijk mens, maar ik vermoed dat het pluche harder plakt bij de VVD voor dit figuur en hij daar wel zal blijven plakken.
  Het CDA heeft onmiddels de walgelijke onzin van Bakellende weer opgepoetst: ze gaan het gezin weer belangrijk vinden. Hoera, ook de kinderen een boerka aan en allemaal vooraan zitten in de kerk en de moskeet. CDA=SOA en zeer hardnekkig. En nu ze hun achterban; de domme boer, hebben gepakt door zijn rode diesel af te pakken, zullen ook zij zich gaan richten op die andere gelovigen in ons land. Jawel, het haatvolk. Nou, succes ermee en collecteren kun je voortaan wel vergeten.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Kan ik je hiermee een beetje opvrolijken, Lisa? De haatbaarden van s4h hebben op de Place de Trocadero een nieuw kantoor geopend… http://tinyurl.com/ck9j936
  Ken je deze Franse gitariste van 16 jaar..??? http://tinyurl.com/3cc3cqu
  Geluid OPEN zetten!!

  Like

 4. E.Eliveld Says:

  Stemmen die ik zeker in September maar of het iets uit gaat maken betwijfel ik. Niet omdat ik twijfel aan die partij waarop ik ga stemmen maar meer aan al die anderen. Stel dat de PVV weer een heel behoorlijk deel van het electoraat afsnoept, krijgen we dan weer een politieke coup zoals we die nu met die zogenaamde Kunduz ‘coalitie’ zien?

  Ik begin een raar gevoel te krijgen en dat zegt me dat het tijdperk van de nieuwe heilstaat allang is aangebroken. Dat we, natuurlijk!!!, mogen stemmen maar dat uiteindelijk een Bildenberg, een Europeesch ‘parlement’… dat de evangelisten van de Nieuwe Wereld Orde de richting die wij hier in Europa zullen gaan al in een ‘routemap’ hebben uitgezet.

  Ik ben me de laatste tijd aan het verdiepen in survivalisme. Want ik heb geen enkel vertrouwen in de toekomst. Dus haal ik zoveel mogelijk geld van de bank en verstop het in kleine kluisjes en heb ik op verschillende plekken al kleine voorraden opgeslagen. Binnenkort start ik verschillende trainingen. Als niet in NL dan wel daar buiten.

  Bereid u voor! Het moment dat het echt fout gaat in Europa kon nog wel eens eerder zijn dan dat we allemaal denken en ons wordt voorgespiegeld.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Update.
  Inmiddels vinden 4 van de 5 Koendoespartijen het akkoord niet OK: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/340255/Kunduzcoalitie-verwerpt-belasten-reiskostenvergoeding.htm
  Dit zegt ook wel iets over de zorgvuldigheid en kwaliteit van politiek Den Haag. Met het zelfde gemak smeren ze ons het ESM-verdrag aan en roepen straks, voor de verkiezingen, dat ze er niet achter staan. Nadenken, afwegen? Ech nie, het gaat om het behoud van het pluche en dusdanig liegen, dat de kiezer nog op je stemt ook. Alleen nog manneke Peggold vindt het belasten van naar je werk gaan een goed idee, hoe lang nog?
  Intussen is het hebben van een baan, wel een reden om meer huur te moeten gaan betalen. Hebben ze van de week weer bedacht. Scheefwonen, u weet wel. Dat mag ech nie. Maar hoe scheef wonen al die duizenden directeurs van “sociale” woningbouwverenigingen, zoals PvdA-er Staal op Bonaire, nadat hij alle huurders van Vestia belazerde? Of wat te denken van een miljoen allochtonen, die zonder baan een huis huren? Schaf huursubsidie af. Dwing de graaiers goedkoop te bouwen en hou op met werken te bestraffen, want genoeg is genoeg.
  PS. Ja de PVV verloor het kort geding tegen het moment van behandeling van het ESM-akkoord. Nou en? Dat zit er dik in. Wat heeft oom Geert er mee gewonnen? Veel; want zouden 4 van de 5 Koendoesidioten afstand nemen van hun eigen akkoord als de publiciteit rond de inhoud er van niet was geweest? Vast niet. Nu weet iedereen wat het ons gaat kosten en dat VVD, CDA, GsL, CU en D66 verantwoordelijk zijn voor het jatten en wegsmijten van ons zuurverdiende geld.
  PS. Over foute media: al tijden wordt er niet gepubliceerd over fraude bij de EU. Ook niet over totale verspilling van geld. Is men nu zorgvuldig en integer geworden, of heeft men afgesproken dat hier niets meer over wordt gepubliceerd?

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  En de SP wil eigenlijk hun naam veranderen, want socialisme is een vies woord geworden. Vreemd dat ze denken dat je inhoud van een vat kunt veranderen door er een ander etiket op te plakken, maar het gaat om stemmen niet waar. Wellicht stinkt er een kiezer in. Ik heb al een nieuwe naam voor Roemert: “Hamas Light” , past goed bij de SP van Bommel e.a..

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  @Lisa: werd je zieker van Juliette Valduriez..???? Daar snap ik niks van.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Was satire, Lisa, snoeiharde satire mijnerzijds.(die fotofuck was niet van mij)
  Enne… ik heb al jaren het ZUUR van dat uitschot. Hoef ik alleen maar te denken aan hetgeen in Molenbeek en op 25-5 jl. op ONZE Dam te Amsterdam gebeurde.

  Like

 9. horatius Says:

  Nog meer goed nieuws van het Kunduz-coalitiefront: Gerd Leers wil nu (eindelijk) de gezinsmigratie aanpakken in EU-verband. Na langdurige studie op dit kostbare fenomeen is hij er rijkelijk laat achter gekomen dat er wel eens leugens worden verteld door deze individuen bij hun pogingen hier hun leven lang misbruik te maken van onze sociale voorzieningen.

  Wij moeten echter helaas vrezen dat dit gebeurt in het kader van de komende verkiezingen om zodoende zieltjes te winnen voor het CDA.
  Uiteindelijk zal Brussel toch dwars gaan liggen want er zijn nu eenmaal in de jaren 70 harde afspraken gemaakt om met name moslims niets in de weg te leggen bij hun pogingen om Europa geruisloos te Islamiseren via massale immigratie en stromen zielige vluchtelingen.

  En wat zouden onze ouden van dagen moeten beginnen zonder de goede zorgen van deze kennismigranten die dag en nacht klaar staan om hun diensten aan te bieden? Met name de Somaliërs hebben op dit gebied een stevige reputatie opgebouwd en om hun kennis wat op te poetsen gaan ze dus regelmatig op bezoek naar het voormalige thuisland voor een bijscholingscursus met het accent op het gebied van chemicaliën en andere nuttige zaken.

  Ook het eiland Cyprus wil binnenkort enige steun van het EU-noodfonds om het hoofd boven water te kunnen houden en landen als Spanje en Portugal staan ook al in de rij voor die 40 miljard Euro die Jan Kees de Jager blijkbaar nog ergens in een kluis heeft liggen. Of gaat dit op kosten van de autobezitter, de AOWer, via onze pensioenen, de gemeentelijke belastingen en het stevig verhogen van de Zorgpremie en het Eigen RIsico (350 Euro)?

  Zou die Geert Wilders dan toch gelijk hebben met zijn verzet tegen de macht van Brussel. We kunnen best onze eigen broek ophouden via ons aardgas, de wereldhaven Rotterdam en onze export van bloembollen en tulpen. Een land als Zwitserland kan toch ook buiten de EU, dus waarom wij niet?

  Terug naar de gulden of desnoods naar de dukaten en vervolgens uit de EU stappen, alle liegende immigranten uit ons land verwijderen via een luchtbrug naar Afrika en de moslimlanden, onze grenzen potdicht en onze dijken laten ophogen door luie tokkies, zigeuners, krakers en andere werkschuwe elementen.

  Daar is natuurlijk een sterke PVV voor nodig en daarom geven wij u ernstig in overweging om op 12 september op deze Verzetsbeweging te gaan stemmen. Anders lopen wij het niet geringe risico te vervallen tot de bedelstaf en te moeten zuchten onder het schrikbewind van de EU en de Moslimbroederschap.

  STEM PVV!

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Zie ik Rutte of Van der Staaij nog niet mee rondrijden…
  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3265586/2012/06/04/Nieuwe-trend-ballen-aan-je-auto.dhtml
  Die site(zie link onderaan artikel) is echt een dijenkletser.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Aan Dibi werd gevraagd wat hij het eerst zou doen als hij MP van dit land zou zijn. Let op wat hij zegt aan het eind
  van… http://tinyurl.com/82a7uun
  Tip: niemand heeft in de gaten dat die Sap een gevaarlijke streber is. Haar groene geleuter bezorgt me de kriebels.
  Ik durf te voorspellen dat Wilders weer gaat winnen en dat er geen kabinet komt dat door links wordt gedomineerd.

  Like

 12. horatius Says:

  At G.Deckzeijl,

  Mijn voorlopige prognose is (waarvan ik uiteraard hoop dat die niet gaat uitkomen) dat er een kabinet wordt geformeerd van VVD, CDA en de PvdA.

  Zogenaamd in het Landsbelang.

  In Limburg schijnt dit al te werken en dat is een slecht voorteken….

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  at Horatius
  iedere dag op het nieuws een of andere mongeaul economie die weet te vertellen dat we niet terug kunnen naar de gulden omdat: ……….. (vul maar wat in)….. Vreemd toch dat dezelfde bekwame economen van te voren niet wisten dat de euro niet haalbaar zou zijn en allemaal verklaarde en nog verklaren dat het zo’n weldaad voor ons is. Een beetje huisvrouw zag dat al lang aankomen.
  Nu weer een fonds voor foute banken (op onze kosten, dag-pensioen-het-ga-je-goed) terwijl we hier onze eigen banken moesten opkopen en is de euromaffia bezig te bedenken hoe ze door kunnen gaan met andere regels, regels die niet voor iedereen gelden, maar de euro wel gaan redden.
  Verkiezingen. De PVV wordt de grootste partij en hoewel er niemand met de PVV een coalitie aan wil gaan, kan niemand van de oude politiek een paar miljoen Nederlandse kiezers negeren. Oom Geert kan als grootste partij de onderhandelingen beginnen en wanneer hij deze uit de achterkamertjes haalt en openbaar maakt, zullen de zakkenvullers en hypocrieten al vrij snel met hun bek vol tanden staan. Want een coalitie heeft niets te maken met het vormen van een regering, maar met het schaamteloos verdelen van de taart. Zie je het voor je; oom Geert nodigt Rutte voor de onderhandelingen terwijl er dertig journalisten (misschien zit er 1 onafhankelijke tussen) zitten mee te luisteren. Het zou veel beter zijn voor de democratie. Wat te denken van die Stekkerdoosch die alle leden van GsL een vette baan wil geven als adviseur duurzaamheid, of manneke Peggold, wanneer die 10o0 topbanen in het onderwijs komt opeisen. Of boeroepert Samson, die duizenden allochtonen een verzonnen topbaan wil geven in ruil voor stemmen, het CDA dat er zorgmanagers bij wil hebben. We zouden nog raar op kijken.

  Like

 14. horatius Says:

  At Leefbarbaar,

  We worden inderdaad iedere dag via de media gehersenspoeld dat we niet uit de EU kunnen stappen en al helemaal niet terug kunnen naar de gulden.

  Maar onze bevolking gaat het aan den lijve ondervinden wat het in de praktijk gaat betekenen dat wij struktureel de zwakke EU-landen moeten blijven steunen. De banken komen goed weg ondanks hun wanbeleid en onterecht uitgekeerde bonussen.

  Dit gaat allemaal ten koste van onze verzorgingsstaat, dus o.a. onze pensioenen. Desondanks komt er straks weer een generaal pardon voor al die uitgeprocedeerde asielzoekers bij een Centrum-Links kabinet. Hoe dit verkocht kan worden aan onze bevolking is mij een raadsel, maar het wordt geincasseerd of het de gewoonste zaak van de wereld is dat wij hier in deze zware tijden van forse bezuinigingen toch nog sinterklaas willen blijven spelen. 500.000 werkelozen in de kaartenbakken en toch nog voormalige oostblokkers hier toegang verschaffen om onze laatste vacatures in te pikken.

  Hoe diep kan de gevestigde politiek nog zinken om onze z.g. goede naam in het buitenland te handhaven?
  Zakkenvullers, baantjesjagers, opportunisten en andere gewetenloze profiteurs maken hier straks de dienst uit.

  Maar de PVV zal dit soort zaken op de agenda blijven zetten om de belangen van Henk en Ingrid te verdedigen.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen! Zou P.Fortuyn zich hebben laten verleiden tot invoering van de euro als hij -inplaats van W.Kok- in 1998 minister-president van dit land was geweest..??? Ik weet bijna zeker van niet. Hier is het bewijs.
  http://www.nieuwelan.nu/nieuws/fortuyn%E2%80%99s-profetie-over-griekenland-spanje-uit-1996
  Nb, in 1998 trad Paars II aan, met WK als MP. Zie verder Pim’s bestseller De Puinhopen van Paars.

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  http://www.infowars.com/bilderberg-demands-internet-id-for-all-eu-citizens/
  (daar waren Rutte en Pechtold afgelopen weekend ook van de partij)

  Like

 17. leefbarbaar Says:

  update GsL.
  Lol, de groene racisten hebben het roomblanke vrouwtje verkozen boven de kleuter-met-de-criminele-landgenoten. Je vraagt ja af hoe het kan dat Debili nummer twee van de partij kan zijn, terwijl niemand hem wil hebben. Knuffelallchtoon? Excuustruus dan?

  Like

 18. G.Deckzeijl Says:

  Wat precies sluipt Nederland binnen, Lisa..???
  Islamisering + Tofik begrijp ik niet helemaal: die combinatie is al islam.

  Like

 19. Boilingpoints Says:

  Landgenoten, aankomend weekend een uitgebreid spuugverhaal over de Criminele Organisatie Groenlinks!

  Er staat o.a. in het nieuwe verkiezingsprogramma; ‘Kraakverbod terugdraaien’. Dat Sapvrouwtje is knettergek!

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Zou je dat nou wel doen, BP? Al die moeite voor groene fascisten?
  Dit is leuker: http://www.videobash.com
  of: http://www.damnlol.com

  Like

 21. Boilingpoints Says:

  At G.D.

  Je hebt gelijk ook. Die windmolen-fetisjisten krijgen veel te veel aandacht!

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Zo, meneer de imam, dus wij zouden die islam van u beledigd hebben..??? Helemaal op eigen kracht verzonnen zeker,
  of niet..??? http//tinyurl.com/codcr5h
  Dan nog dit, beste BP; dat GL wordt na 12-9 a.s. een splinterpartijtje van slechts één zetel.
  Nee, Dibi niet. Die verlaat de Kamer en wordt imam in Boerekoolstronkeradeel…

  Like

 23. leefbarbaar Says:

  update verkiezingen:
  De stinkerd Brinkman van de Libressepartij wil samengaan met TON. Samen de verkiezingen in, als een grote frisse partij? Ik dacht het niet. Brinkman is PvdA light, Niets meer en niets minder. Hij is ook achterbaks: mensen die ooit solliciteerden bij de PVV worden door Hero gebeld of ze bij hem op de lijst willen. Blijkbaar heeft hij die lijst in zijn zak gestoken toen hij de PVV verliet. Ali baba is er niets bij maar of hij ooit 40 rovers bij elkaar krijgt……. ik denk het niet.

  Like

 24. G.Deckzeijl Says:

  Kind gered…
  http://ejbron.wordpress.com/2012/06/09/ik-heb-een-kind-gered-in-drie-fotootjes/#comment-18700

  Like

 25. henk Says:

  stem pvv,alles wat hier niet geboren is,terugsturen,wy hebben al crises genoeg.

  Like

 26. leefbarbaar Says:

  Leuk voorbeeld van bedrog: “Islamitische scholen doen het beter”. Zo koppen de oude media. Klopt dit? Wie heeft dit gemeten en hoe? Dat zeggen ze er niet bij en dat zou ook niet uitmaken want ambtenaren liegen tegenwoordig ieder onderzoek bij elkaar, zolang het maar policor is en dik betaalt. Heeft de sluiting van scholen waar iedereen fraudeerde iets te maken met het verbeterde gemiddelde misschien? En wat leren die koters er dan precies wat voor belang is voor onze maatschappij? Zie ook: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3268887/2012/06/11/Belgen-bezorgd-over-fanatieke-islamdocenten.dhtml
  Trap er niet in. Ieder onderwijs met haatgeloof is een stap terug in de evolutie. Het gaat pas goed als er wordt lesgegeven zonder geloof. Stem PVV.

  Like

 27. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Islamitische scholen horen helemaal niet in Nederland. En dat ze het beter doen? Geloof ik nix van. Pure Agitprop en steeds meer Nederlanders worden wakker en zien in dat de islam niet thuishoort in Nederland. Water en olie is immers moeilijk te mengen, wat men ook probeert.

  Het is overigens wachten totdat ik weer zin heb om een stukkie te tikken. Ben weer een beetje nieuws-moe en zeker als ik de Grote Misleider Mark Rutte in het nieuws zie. Meneer ´is blij´ dat Spanje om hulp gevraagd heeft.

  Van die 100 miljard (duizelingwekkend bedrag!) neemt NL 7 miljard voor haar rekening en hierdoor loopt de Nederlandse staatsschuld met ruim één procent op, zo valt hier te lezen:

  http://www.nujij.nl/economie/nederlandse-staatsschuld-met-7-miljard-gestegen.17445970.lynkx#axzz1xUjkB3kK

  Maar goed, daar horen we onze weglach-premier niet over … Verder zei Rutte in Buitenhof dat ‘de VVD doorgaat met lastenVERLICHTING …’ Van welke planeet komt die Rutte?

  Stem PVV.

  Like

 28. leefbarbaar Says:

  ach ja BP, als je alle nieuws serieus neemt erger je je dood, haal je nooit je AOW en ook niet de rest van je pensioen. Zijn je kinderen wees en moet je vrouw een ander zoeken……. Niet doen dus, neem gerust wat afstand.
  Zag vandaag dat het EK-graaien in 020 gewoon door gaat. Alweer bij het falende Gemeentelijk Vervoer Bedrijf. Ondanks de crisis pikken ze daar weer een halve ton per jaar extra van Henk & Ingrid. Extra. En de raad van commissarissen bestaat uit PvdA-tuig en FNV-tuig (als er al verschil is tussen die twee?).
  Nu kan ik me daar kapot aan ergeren, maar eigenlijk kan het me niet meer schelen. 020 wil corruptie en wanbeleid? Nou vooral PvdA blijven stemmen en ze zitten er gebeiteld. Het wordt vanzelf wel weer leuk wanneer de bende van de rode roos weer begint over “eerlijkheid” enzo. Net als je foto bovenin van de VVD; “de auto is geen melkkoe”. Volstrekt achterhaald door het koendoesvod en hilarisch, vanwege totaal andere standpunt Rut I. Ik lach er om en pink soms een traantje weg. Mij krijgen ze niet weg.

  Like

 29. Boilingpoints Says:

  Je hebt gelijk, LB. Ik neem het nieuws vaak te serieus en ook ik erger me kapot en dat moet ik niet doen. Het is tenslotte 1 grote klucht, daar in Den Haag…

  In het land van Rutte en die andere leugenaar Jan Kees de Snaaier, drinken we strax surrogaatkoffie en hebben we wat tulpenbollen op ons bord…

  We zien wel! 😉

  Like

  • Lisa Looper Says:

   Alles is op straks ,kooplucifer als het nog kan, heb je een stokje om op te bijten,komt niet goed,vanavondjournaal ze willen ook sharia wet geving, dit land is van Godlos,we krijgen allah door de strot of we willrnof niet,met dank aan links Nederland,stemPVV

   Like

 30. Lisa Looper Says:

  toch hou ik van dit land,we gaan allemaalin het verzet net als in 40 45

  Like

 31. G.Deckzeijl Says:

  @Lisa: iedere blogger of reaguurder zit al in het verzet, uiteraard alleen alstie aan de GOEIE kant staat, overigens!

  Like

 32. leefbarbaar Says:

  at Lisa
  die haatrechtbanken komen er heus wel, want de moslim krijgt alles wat hij eist in ruil voor stemmen. Maar zelfs bij de Azijnbode is de gemiddelde domlinxe lezer eindelijk zo ver dat ze in gaan zien dat het haatgeloof niet bepaald de beste manier is om de positie van de vrouw te verbeteren. Zie ook: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6177/Malou-van-Hintum/article/detail/3269840/2012/06/12/Waarom-mag-een-moslim-niet-wat-een-jood-of-katholiek-wel-is-toegestaan.dhtml
  Lees de commentaren. Vrijwel niemand heeft er een goed woord voor onze, terwijl de hele krant volkomen policor is. We zijn dus niet meer alleen en zolang de haters blijven haten, komt de dag dat ze met z’n allen weer in de zandbak staan en zich afvragen wat er fout is gegaan.
  Ons grootste probleem is en blijft al die linxen, die ons land naar knoppen helpen. Dolle Dinsdag is nog ver weg, maar ooit moeten ze ter verantwoording worden geroepen.

  Like

 33. leefbarbaar Says:

  shit: onze is over

  Like

 34. G.Deckzeijl Says:

  @leefbarbaar & Lisa:zie de comments op AP over die MUTS M.v.Hintum.

  Like

 35. Boilingpoints Says:

  Haha, ik wilde een stukkie tikken, maar er kwam niets uit het toetsenbord… Helemaal niets! 😉

  Like

 36. G.Deckzeijl Says:

  @BP: kijk je nog wel eens in je mailbox?
  (cw) hier NIET reageren!

  Like

 37. leefbarbaar Says:

  at Besten
  Tja de VVD, hoe verzinnen ze het. Wekenlang wilden ze in het Catshuisberaad niets weten van vermindering van ontwikkelingsgeld (lees verdwijngeld) en omdat er nu verkiezingen aankomen, maken ze er een punt van. Terwijl oom Geert vast niet de regering had laten vallen, indien de oude politiek bereid was geweest minder aan zichzelf te denken en meer aan de werkende Nederlander. VVD = totaal ongeloofwaardig. Daarnaast weten we nu al dat na de verkiezingen de VVD een coalitie zal aangaan met gelovige partijen en/of linxen, zodat het standpunt over verdwijngeld direct zal vervallen. Ook op lokaal nivo verpest de VVD ons land; heel veel steden zitten dankzij de samenwerking met de VVD opgescheept met een PvdA-bestuur. Met alle ellende van dien. Gewoon PVV stemmen en kijk uit voor botte leugens en valkuilen; trap er niet in.

  Like

 38. G.Deckzeijl Says:

  Theo(moge hij rusten in vrede) had GELIJK..!!!
  http://www.liveleak.com/view?i=1e7_1339883226
  @BP, 16-6, 16:56, zal over enkele ogenblikken opnieuw verzenden..!!!(let op deze 2 letters: cw)

  Like

 39. G.Deckzeijl Says:

  Link lukt niet meteen: dan maar ff zo: http://tinyurl.com/czwvcgl

  Like

 40. G.Deckzeijl Says:

  @BP: zie 10:52: ik heb je contactform gebruikt..!!! Als je ‘m vindt, NIET hier reageren.
  Opnieuw verzenden gaat dus niet.(weet de tekst niet meer)

  Like

 41. G.Deckzeijl Says:


  (met dank aan Annemarie op AP)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: