VVD: flink snijden in ‘ontwikkelingshulp’.

Mijn afkeer jegens een zekere Pechtold gaat uw voorstelling te boven.

Landgenoten,

De Linkse Kerk in paniek!

Het plan van de VVD om drie miljard euro te bezuinigen op ontwikkelingshulp, heeft de toorn gewekt van CDA, GroenLinks, D66 en ChristenUnie. Volgens GroenLinks-fractieleider Jolande Sap regeert bij premier Mark Rutte (VVD) het ‘egoïsme’.

Vooropgesteld; als een VVD’er praat, liegt hij, dus dat plan om drie miljard te bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking, moeten we eerst nog zien. Klinkt een beetje als ketelmuziek, als u het mij vraagt.

Trouwens, ‘ontwikkelingssamenwerking’? Wij voorzien Afrikaanse dictators van paleizen en wapentuig en krijgen daar duizenden kanslozen uit den vreemde voor terug… Bedoelt het sujet Pechtold dat?
Pechtold: Je zal maar als eerste nieuwe verkiezingspunt willen brengen dat je drie miljard wilt bezuinigen op de allerarmsten.

Nah, zo arm zijn die roergangers van de zieligheidsindustrie niet hoor. Hoogstens is men bevreesd vanwege het feit dat die nieuwe Mercedes wellicht niet doorgaat en dat hun overbetaalde baantjes op de tocht staan.
Want dacht u werkelijk dat den Hongerende Mensch in Afrika iets van het geld ziet? Als dat zo was, was alles allang opgelost. De afgelopen zestig jaar is er zo’n 800 miljard verdampt op dit continent en men eet nog steeds maden en larven. En men drinkt nog steeds verontreinigd water. Waar is dat geld gebleven?

Volgens lezers op Elsevier.nl bezitten Afrikaanse dictators hotels en paleizen in Frankrijk. Waarvan zouden ze dát nu betaald hebben…
Maar de negert an sich zou ook eens de handjes uit de mouwen moeten steken en kappen met kinderen maken. De tijd die overblijft, gaan we niet gebruiken om onder een boom te gaan zitten, nee, we gaan een economie op poten zetten, we gaan handel drijven met buurlanden, want besjes rapen en spiegeltjes ruilen zet geen zoden aan de dijk. In Nederland noemen we dat ‘je eigen broek ophouden’.

Maar dat willen figuren als Pechtold helemaal niet! De zieligheidsindustrie dient met alle geweld draaiende gehouden te worden. ‘Hulporganisaties'(kuch) als ‘Vluchtelingenwerk’ (Halsema) en ‘Cordaid’ leven van zielige negertjes in Afrika. Men toont op tv wat beelden van een negerkindje met vliegjes om de mond en hoppa, laat die kassa maar rinkelen! Op naar de Mercedes dealer!

Maar ‘meneer’ Pechtold, gedwongen solidariteit werkt niet. En dat willen we ook niet. En als je toch zo begaan bent met die ‘allerarmsten’; hoeveel heb jij al gedoneerd? Als je maandelijks een half salaris doneert, kan je nóg riant leven!

Elsevier

Advertenties

37 Reacties to “VVD: flink snijden in ‘ontwikkelingshulp’.”

 1. lebuïnus Says:

  Geachte heer BP, Uw afkeer van het wezen Pechtold is niet meer dan logisch,zelden heeft
  één zo´n hol vat de Nederlandse politiek betreden.

  Prettige bijkomstigheid van dit creatuur is, dat zijn aanbidding voor alla en diens volgelingen
  dermate groot is, dat, zelfs als kafir, vrijwillig de sharia ondergaan een waar genot moet zijn.
  Stel je toch voor, Pechtold half ingegraven en door steniging tot zwijgen gebracht !
  Wat kan een mens toch mooie gedachten hebben !

  Like

 2. Jack Terrible Says:

  Ontwikkelingshulp is miljarden euro’s weggooien in een bodemloze put en niets anders. En die zwarten maar lachen en schreeuwen van: “Wat zijn die Hollanders toch gek! Daar is vast en zeker meer te halen! Wij willen de Sharia in Holland!”

  Like

 3. Irri Tatis Says:

  Helemaal mee eens; zéér goed door u verwoord!
  De doelstelling van de hulporganisaties is alleen maar om zichzelf in stand te houden en het dankbare middel daarvoor zijn die arme kindertjes. Men heeft er totaal geen belang bij dat de armoe zou worden opgeheven!
  Dit wordt dan ook op nuchtere wijze aangetoond door Linda Polman in haar boek De Crisiskaravaan. Zij is persoonlik getuige geweest van de verspilling van ontwikkelingsgelden. Het boek is een aanrader voor iedereen!
  Ik wens u succes met uw volgende artikelen/

  Like

 4. E.Eliveld Says:

  Eigenlijk interesseert het mij geen zak of die lusters er daar beter van worden of niet. Of duidelijker nog, laat ik het zo formuleren, mij interesseren die lutsers geen zak.

  Noem me een egoist, racist, fascist of wat dan ook. Ik wil de regie over mijn geld. Klaar. Simpel. Toch? En ik besluit dat zij dar er geen recht op hebben. Daar is geen woord Spaans bij toch? Mooi.

  Discussie gesloten. En nu oprotten met die shitholes.

  Like

 5. E.Eliveld Says:

  Oh ja wat ik nog net vergat te schrijven:

  Lui als Pechtold zijn niets beter dan de maffia. Ze stelen en bedriegen en zij zullen uiteindelijk hiervoor ter verantwoording worden geroepen. En ik kan iedereen verzekeren dat het feit dat hij auslanders boven Nederlanders heeft gesteld hem, en zijn familie, zwaar zal worden aangerekend. Dat noemen we namelijk ‘volksverraders’…

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Neem hierbij even het volgende in je op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Farah_Karimi
  Deze groenslinkse allochtoonse moslima (geen kopvod, maar komt uit verkeerd werelddeel) mag de baas spelen bij Oxfam-Novib. Ondanks haar frauduleus verleden. Deelt daar ontwikkelingsgeld uit en vergeet daarbij zichzelf niet, want hoewel niet terug te vinden is of ze nu 1 uur per maand werkt of 100, zij krijgt drie keer modaal. Dat je van dat geld vele kindertjes kunt voeden of inenten mag de pret niet drukken want ook bij GroensLinks is graaien een gewoonte. Je zou zeggen dat zo’n rotwijf keihard aan de slag zou gaan op vrijwillige basis, maar nee, haar hart is in de zandbak achtergebleven en in politiek Den Haag graait iedereen, dus “who cares?”. Nou het kan mij wel schelen!

  Like

 7. Benaniet Says:

  Ja de VVD is soms de weg een beetje kwijt als ze onze autocenten ook nog wil belasten, maar nu hebben ze weer even een helder moment; mijn geld naar Afrika sturen is diefstal van de eigen burgers, net zoals alle subsidies verkeerd zijn.
  BLIJF VAN MIJN GELD AF.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Geld weggooien, zeiden jullie…????
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/06/victoria_koblenko_naakt.html

  Like

 9. Oedjepoed Says:

  “@Irri Tatis said: juni 17, 201217:10
  De doelstelling van de hulporganisaties is alleen maar om zichzelf in stand te houden en het dankbare middel daarvoor zijn die arme kindertjes. Men heeft er totaal geen belang bij dat de armoe zou worden opgeheven!
  Dit wordt dan ook op nuchtere wijze aangetoond door Linda Polman in haar boek De Crisiskaravaan. Zij is persoonlik getuige geweest van de verspilling van ontwikkelingsgelden. Het boek is een aanrader voor iedereen!
  Ik wens u succes met uw volgende artikelen/

  Inderdaad, wat het bovenstaande betreft daar heeft u een punt. Betreft boek Linda Polman ‘De Crisiskaravaanis’ heb ik laten reserveren bij Bib. R’dam, bedankt voor de tip.

  Like

 10. horatius Says:

  De VVD is in ieder geval op de goede weg met die 3 miljard korting op de Ontwikkelingshulp.

  Of we hier te maken hebben met louter verkiezingsretoriek zal de toekomst ons leren, maar het zal zeker wat stemmen op gaan leveren in september. Hoe de kindsoldaten in donker-Afrika dan aan voldoende munitie moeten komen voor hun AK47 is dan hun probleem maar de Moslimbroederschap zal hier zeker de helpende hand gaan bieden want ook zij hebben daar zekere belangen.
  Al die vele miljarden aan hulp aan de derde wereld hebben per saldo niets opgeleverd. Behoudens dan vele stromen vluchtelingen richting Europa via de mensensmokkelaars, al of niet met voorgebakken verhalen over martelingen en andere sociale onrust. Terwijl we hier te maken hebben met een enorme schuldencrisis wil de Kunduz-coalitie nog steeds voor sinterklaas spelen en bovendien z.g. kennismigranten uit Afrika en de moslimlanden hier toegang verschaffen om onze noodlijdende economie uit het slop te halen. Hoeveel schimmige hulporganisaties hier baat bij hebben is intussen niet meer te berekenen maar het gaat om vele dik betaalde banen en een dergelijke charitas en hopeloze verspilling van gemeenschapsgelden kunnen we ons onder de huidige omstandigheden niet meer veroorloven.

  Gelukkig is er ook goed nieuws: de Grieken (daar zijn ze alweer!) kiezen uiteindelijk toch voor de Euro en niet voor de Drachme en dat betekent in de praktijk dat er ieder kwartaal wat geld moet worden overgemaakt om de salarissen van de Griekse ambtenaren te kunnen betalen. Voorlopig tot ongeveer 2020, daarna zien we wel verder want tegen die tijd liggen we hier waarschijnlijk zelf aan de geeuwhonger.
  Geen cent te makken dus die straatarme Grieken, maar wel voor 13 mijoen munitie bestellen in Nederland voor hun Leopardtanks. Om hun eigen burgers in toom te houden of voor andere doeleinden? Joost of Papadopoulos mogen het weten maar hier klopt iets niet. Of zijn de kolonels al stiekem een staatsgreep aan het voorbereiden want op dit punt heeft men een rijke maar tevens bloedige reputatie.

  En wij maar bezuinigen, ombuigen en hervormen om de eindjes aan elkaar te knopen. Onze AOWers staan de komende winters in colonne bij de ingang van de voedselbanken onder muzikale begeleiding van talentvolle Bulgaren en Roemenen. Ware virtuozen in het bespelen van de trekzak en het rollen van de zakken van de argeloze autochtonen.
  Geef mij die Polen maar: overijverig, uiterst volgzaam en nooit te beroerd om in zware tijden het vuile werk op te knappen.
  Op de werkvloer in de bouw vervullen zij een voorbeeldfunktie en ook het plukken van tomaten schuwen zij niet, laat staan het plukken van onze verzorgingsstaat want ondanks eerdere optimistische berichten gaan zij niet meer terug naar Polen want daar is geen verzorgingsstaat van de wieg tot het graf.

  Op 12 september is er een referendum over een JA of NEE tegen de alsmaar groeiende macht van de EU.
  Die bepalen namelijk ons beleid t.a.v. de gezinshereniging, de asielzoekersindustrie, de omvang van onze staatsschuld, onze jaarlijkse begroting en zelfs de etnische signatuur van de bevolking in onze Vogelaarwijken en penitentiaire inrichtingen.
  Er circuleren zelfs berichten dat zij ook het tempo van de Islamisering van Europa bepalen!

  Een zekere Geert Wilders heeft hier nadere informatie over en hij is niet van plan dit nog langer onder de pet te houden.
  Daarom geeft hij ons het dringende advies om in september op de Verzetsbeweging PVV te gaan stemmen, ditmaal echt in het landsbelang en dus tegen het schrikbewind vanuit Brussel en Athene want wat moeten die Grieken eigenlijk met die munitie voor hun tanks?

  Geert zal hier vragen over gaan stellen aan onze minister van Defensie: want straks staan die Grieken zwaar bewapend aan onze grenzen met harde eisen op het gebied van de mensenrechten, belastingontduiking, corruptie en een stevige salarisverhoging voor hun ambtenaren.

  STEM PVV!

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Tussendoortje: ze hebben ook een hekel aan…. tomaten…!!!
  http://barenakedislam.com/2012/06/17/oh-noes-radical-muslim-group-declare-tomatoes-to-be-filthy-christian-infidels/
  Krijgen straks alle tomaatkwekers zeker ook beveiliging…

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  BP,
  nog erger met manneke Peggold: D66 stemt voor ritueel slachten. Dierenpoes kan het wel schudden en de beesten ook natuurlijk. Ook GroensLinks is voor de rituele slacht, men wil de haatmensch niet boos maken dus geef je ze een mes en een schaap en doe je net alsof je niets ziet, hoort en ruikt. En de VVD is voor, dat was te verwachten.
  Bij de weg: we worden ook vreselijk belazerd met Griekenland. De Griekert ging pas stemmen en moest opnieuw stemmen omdat de uitslag niet goed was voor de Eurofielen. Alleen daarom (en hoeveel miljard euri?????) gingen ze opnieuw stemmen en nu stemt de Souflakist ineens massaal voor de EU en voor harde bezuinigingen. Hier klopt helemaal niets van.
  Bij de weg 2: natuurlijk vergeten de staatsmedia te berichten over de stemming van de eerste kamer over de rituele slacht.

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  Bij de weg nog eens: al eens de duivel ontmoet??
  zie hier: http://www.abvakabofnv.nl/PDF/3944/186454/actiz-50.pdf
  en ontmoet 50 walgelijke graaiers van het CDA, die zichzelf schaamteloos verrijken omdat dat kan. Je zou zeggen met 50 duivels moet er dus ook een god bestaan, maar aangezien niemand wordt neergebliksemd en verkoold, graait men vrolijk verder en laat hun opperwezen het afweten. Mogelijk is de weg naar de hel geplaveid met interim managementbanen. Zou zo maar kunnen. Bedenk hierbij ook dat veel graaituig hun baan laat uitvoeren door hun ondergeschikten, ze soms alleen symbolisch werk verzetten en sporadisch aanwezig zijn, allemaal interim zijn, zelf ontslag nemen en twee jaarsalarissen meekrijgen en dan weer bij de volgende beginnen. In 2 tot 4 jaar miljonair en zo zijn er duizenden, want het CDA is een grote partij. Mogelijk denken ze dat je je geld mee kan nemen naar de hemel. Zou ook zo maar kunnen. Maar of ze daar ooit komen valt te betwijfelen. Mogelijk was god ook graaier, dat zou een hoop verklaren. Of interim, zorgmanager, beleidsadviseur, ……

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Dat zat tot voor kort op het Haagse pluche en is één van de levende bewijzen van HET PROJECT..!!!*
  http://www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=15&messageID=7611
  *>> http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  Nou, nou
  1 op de 7 jongeren is moslim. Zie ook: http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3274719/2012/06/21/Een-op-zeven-jongeren-heeft-een-verstandelijke-beperking.dhtml
  In 010 is dat minstens 5 op 7. En ze stemmen allemaal PvdA.

  Like

 16. Jack Terrible Says:

  Ik zat op het balkon van mijn flat warm te eten. Toen een buurvrouw van mij in het Arabisch schreeuwde naar een moslima in een scootmobiel die op het fietspad reed. De vrouw in de scootmobiel schreeuwde terug dat ze haar niet kon verstaan en remde plotseling. Een blank meisje dat achter die scootmobiel reed op de fiets botste tegen de scootmobiel op. En er zat een klein krasje op die scootmobiel. Die twee moslima’s eisten van het meisje dat ze verzekerd was en de schade ging vergoeden. Het meisje belde huilend haar ouders en de politie op. Die kwamen. Ik vertelde wat ik gezien had tegen een politieagent. Toen zei de politie dat het krasje op die scootmobiel niet gekomen was door die aanrijding met de fietsband. Toen schreeuwde mijn bejaarde moslima buurvrouw dat ik allemaal leugens vertelde en dat ik een leugenman was. Zij wees steeds naar mij als ze mij bedoelde. Zij herhaalde haar beschuldigingen voortdurend. De politieagent probeerde haar te kalmeren. Ik lachte wat en zei tegen mijn buurvrouw dat ik de Duivel was. De ogen van mijn buurvrouw spoten vuur. Toen klaagden de twee moslima’s tegen de politieagenten dat ze nooit geloofd werden, altijd slachtoffer waren, altijd gediscrimineerd werden, het zo slecht hadden in Nederland, enzovoorts. De politie maakten geen proces verbaal op tegen het meisje. Gelukkig, eindelijk heeft de politie ze door!!!

  Like

 17. G.Deckzeijl Says:

  @Jack: je schrijft heel beeldend: ga door!! Maar dat wouten* weten hoe taqiyya werkt, zal nog wel twee generaties duren, denk ik. http://tinyurl.com/cucf342
  (pdf) * laat ze eerst maar eens gaan leren dat ze zich rustig moeten houden als ze iemand slapend in een portiek aantreffen en NIET tegen z’n ballen moeten trappen zoals onlangs in Rotterdam met die inwoner van Letland gebeurde.
  (hij heeft inmiddels een aanklacht ingediend)

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  at Jack
  dat doen alle allochtonen hier in 010. Mijn vrouw trof een keer haar fiets tegen een auto aan en een woedende cultuurverrijker ernaast, die stond te krijsen dat haar fiets een diepe deuk in zijn auto had gemaakt. Te krijsen. Terwijl iedereen kon zien dat je dat onmogelijk gedaan kan hebben met een fiets en meneer dus haar fiets er zelf tegen aan had gegooid om de schade te verhalen. De PvdA-stemmer ging over op bedreigingen (ik steek je huis in de brand enz. enz) en uiteindelijk kwamen er wat luie ambtenaren in blauwe uniformen, die meneer ging kalmeren en mijn vrouw naar huis stuurden. Thuis gekomen en nadat de schrik wat gezakt was, dacht mijn vrouw dat het toch debiel is dat zo’n figuur mag dreigen, krijsen en en de boel flessen en niet wordt opgepakt. Helemaal niks. Je zou hem in Syrië neer zetten met een geel hesje aan, minimaal.
  Later merkten we dat op scholen de kinderen al vroeg hetzelfde doen: “jij maken mij mobiel stuk, jij moet betalen” het is een soort van broodwinning voor ze. Het is ook de reden dat de PVV onder scholieren de grootste partij is, kinderen zijn niet stom.

  Like

  • Boilingpoints Says:

   At L.B.

   En die dreigende, agressieve PvdA-stemmer werd door de blauwpetten niet met pepperspray bespoten, met knuppels bewerkt of in zijn kruis getrapt? O wacht … Moslims zijn bij voorbaat lief, dus daar blijf je van af…

   Like

 19. leefbarbaar Says:

  BP
  hoe het afliep weten we niet, maar aangezien wij geen aangifte deden en evenmin werden gevraagd een verklaring af te leggen over deze profeetknuffelaar, gaan we ervan uit dat peppie en kokkie de moskeetmeneer hebben uitgelegd dat zulke deuken niet van fietsen kunnen zijn en hem doorverwezen naar het deelgemeentekantoor voor een aanvraag bijzondere toeslagen voor gedeukte audi’s van kansarme theologisch gehandicapten. Het had verder ook niet uitgemaakt; aangiften gaan toch de prullenbak in. Alleen aangiften van discriminatie worden in behandeling genomen. En van zwerver trappen natuurlijk, als het maar op het internet staat, dat neemt de blauwe PvdA-afdeling ook heel serieus, want voordat je het weet heb je een zere voet en zit je maanden thuis.

  Like

 20. Jack Terrible Says:

  Ik heb mijn laatste reactie grammaticaal verbeterd en de titel “Valse Aangifte” gegeven. Het verhaaltje heb ik opgestuurd naar Elsevier, AmsterdamPost, Frontaal Naakt, Geert Wilders, Vlaams Belang, Amersfoortse Courant en nog wat emailadresjes. Met in mijn achterhoofd om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van mijn ervaring!

  Like

 21. leefbarbaar Says:

  Besten,
  hebben jullie ook gelezen van die vent die benzine gooit naar agenten vanwege een hekje? Is het een held? Een bikkel? Een agressieve dorpsgek? Een PVV-er, die jarenlang getreiterd wordt door de overheid en buren?? Ik zou hier graag meer van willen weten. Typerend voor de oude media dat ze duizend keer meer aandacht hebben voor de doosch van een voetballert dan voor een Nederlander, die zijn eigendommen beschermt.

  Like

 22. E.Eliveld Says:

  @leefbarbaar

  Die Nederlander ligt al jaren met de gemeente overhoop. Het blijkt dat schorremorrie uit een ‘woonwagenkamp’ deze meneer al jarenlang terroriseren. Politie doet niets want ja, cultuurverrijkers. En die leg je natuurlijk geen strobreed in de weg. Meneer is onlangs overgegaan tot plaatsing van een hek. Op eigen terrein. En dat mag nie van gemeente want ja, regeltjes. De gemeente maakt namelijk uit wat voor een hek je op eigen terrein mag plaatsen.

  Typisch gevalletje waarin auslanders meer rechten hebben dan een autochtoon.

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar, aan allen: hier is alle info over de situatie in het Limburgse Haelen..!!! BestuursFASCISME in optima forma.
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2012/06/hoe-kwaadaardig-is-de-overheid/#comment-337729

  Like

 24. G.Deckzeijl Says:

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/crime/2012/06/tiener-schiet-gewapende-inbreker-neer

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  Aan allen: die Belgische nitwit en Portugese communist zijn ook weer bezig…!!! Lees artikel + reacties.
  http://www.amsterdampost.nl/eu-dictator-pensioenen-verplicht-hervormen/#comment-74004

  Like

 26. leefbarbaar Says:

  Besten,
  Dank. Het lijkt er inderdaad dat de man, zowel door kampers als door een schijterige overheid tot wanhoop wordt gedreven. Ik wens hem sterkte, ik heb alle begrip voor zijn daden.

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  Dit al gezien, Leefbarbaar..???
  http://www.amsterdampost.nl/nu-gaat-u-echt-gek-worden-gelukwensen-van-de-eu-aan-de-moslimbroederschap-in-egypte/#comment-74103

  Like

 28. Boilingpoints Says:

  Ik heb uw link ook even bekeken, heer Deckzeijl.
  Dit is toch OVERDUIDELIJK! En dit Linxtuig vertegenwoordigt ons?

  Like

 29. G.Deckzeijl Says:

  M’n beste BP: als je m’n bijdragen hebt gelezen mag ik in alle bescheidenheid aannemen dat je eea hebt begrepen.
  Kortom: de VERRADERS zijn al een hele tijd onder ons. O ja, de Syriërs hebben een tweede F4 Phantom beschoten maar gemist. Dat hele Midden-Oosten is sedert decennia een kruitvat, dat was ’t sedert m’n geboortejaar al het geval
  (1948).

  Like

 30. G.Deckzeijl Says:

  Ziezo, en dan ga ik nu een lekkere goudgele rakker inschenken!

  Like

 31. G.Deckzeijl Says:

  LET OP…!!!!!!!!!!!!!
  http://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/lichamelijke-integriteit/biometrie/8989-denk-goed-na-voor-je-een-even-een-foto-op-internet-plaatst.html

  Like

 32. Jack Terrible Says:

  Beste G. Deckzeijl… mij mogen ze altijd herkennen op straat. Daar wind ik geen doekjes om. Ziezo, en dan ga ik nu een blikje half-liter Euroshopper bier opdrinken. Euroshopper, het goedkoopste bier wat er maar bestaat in Nederland. Verkrijgbaar in de Albert Heijn. Een treetje van 24 blikjes kost nog geen 11 euro. Dertig jaar geleden toen er nog niet zoveel moslims waren in Nederland dronk ik nog gewoon flesjes Heineken. Maar helaas… de tijden veranderen!

  Like

 33. G.Deckzeijl Says:

  Heineken is niet te zuipen, Jack. Probeer maar eens Bitburger of een ander lekker Duits biertje. Goedkoop Duits bier bij Lidl of Aldi. Begin maar niet aan Warsteiner, zit teveel koolzuur in.
  Mijn portemonnee is leeg want crisis. Zelfs geen geld voor goedkoop bier. En als het wel kon was ik nu al van de wereld.
  Meen ik!!

  Like

 34. Jack Terrible Says:

  Ha Deckzeijl, Duvel is ook een Duits biertje dacht ik maar die is duur. Bedankt voor de tips maar ik hou het op halve liters Euroshopper bier. Heineken dronk mijn vader thuis, zodoende. Zo vader zo zoon! Toch zou ik graag eens een pilsje met je willen drinken op mijn kosten. Omdat je altijd zulke leuke verwijzingen hebt naar interessante websites. En omdat je ‘extreem’ Rechts bent. Ik woon in Amersfoort. Ik ken een leuk en goedkoop cafeetje in Hoogland-West, een oud dorpje in de polder dat is ingelijfd door Amersfoort. Misschien een aardig stukje fietsen voor je? Maar je moet er wel wat voor overhebben? Dan laat ik je meteen een stuk of vijftien cartoons over ‘profeet’ Mohammed en soortgenoten zien! Dan kun je jezelf eens een stuk in je reet zuipen!

  Like

 35. G.Deckzeijl Says:

  Jack: stuur een mail naar E.J.Bron en vraag ‘m om jou mijn emailadres te geven..!!
  Ik ga EJ nu inseinen.

  Like

 36. Jack Terrible Says:

  Beste G. Deckzeijl… ik heb geen emailadres van E.J.Bron. Mijn emailadres is: tamelen45@zonnet.nl Want mijn echte naam is Hans van Tamelen maar mijn pseudoniem is Jack Terrible. Ik wacht op je email!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: