DNB: ‘flink sparen voor donkere tijden.’

Landgenoten,

De Nederlandsche Bank (s)preekt!

De Nederlandsche Bank (DNB) raadt Nederlanders aan flink te gaan sparen of versneld hun hypotheek af te lossen. Wees bewust dat het er de komende jaren niet gemakkelijker op wordt.

Eh … Waarvan moeten wij sparen? Van onze luizen? De gewone arbeider voelt de belastingdruk op zijn toch al versleten schouders steeds verder toenemen en als het aan de wereldvreemde nitwits in politiek Den Haag ligt, wordt die druk alleen nog maar verder opgevoerd.

We hebben namelijk Zuid-Europese mondjes te voeden en we moeten er voor zorgen dat de knoflookvreters in o.a. Griekenland op tijd met pensioen kunnen. Deze serviesgooiers lachen hun luie lul uit de broek!
We heffen gewoon nog wat extra belasting op ziek zijn, Frau Thieme wil twee euro (!) heffen op elke kilo vlees en vis, hoogste btw-tarief voor vlees, vis, zuivel en eieren en ook de energierekening zal een flinke financiële pain in the ass worden, als dat al niet zo is.

Ondertussen klopt Cyprus aan voor ‘noodhulp.’ Het vijfde land op rij. Who’s next?

Dat defecte, Haagse rekenmachientje J.K. De Jager zal nóg meer miljarden de grens over trappen en ons mededelen dat ‘we dat geld allemaal terugkrijgen en er riant aan gaan verdienen.’
En onze weglach-premier? ‘Haha, gaat u, haha, rustig, haha, slapen!’ Is die Eurofiel familie van Colijn of zo? Die heeft dat ook ooit eens geroepen. U weet wat de gevolgen waren.

We moeten onze eigen oudedagvoorziening financieren en de DNB stelt dat ‘het van belang is dat burgers financieel zelfredzaam worden.’ Deze lui zijn alle schaamte voorbij, even aangenomen dat men schaamte an sich ook daadwerkeijk in zich heeft. Ik betwijfel het, overigens.

Heb ik nog een vraag; wanneer gaan landen als Griekenland, Spanje, Ierland en Portugal eens ‘zelfredzaam’ worden? Of geldt dat alleen voor de tot op het bot uitgewrongen Nederlander?

Ik voorspel dat wij weer terugkeren naar de jaren ’30 van de vorige eeuw. Armoede zal alom om zich heen grijpen.
’s Morgens een bakkie surrogaat-koffie en ’s avonds een kommetje watersoep met heerlijke gepofte tulpenbollen.
Je moet maar durven om een onschuldig volk zó in de armoede te storten!

STEM PVV.

Advertenties

11 Reacties to “DNB: ‘flink sparen voor donkere tijden.’”

 1. Jack Terrible Says:

  Mijn vakantiegeld heb ik er al doorheen gejast. Bijvoorbeeld voor de jaarlijkse controle en inenting van mijn hond. En anti-vlooi spullen. Nu zal ik wel geen bier meer kunnen kopen en ’s avond melk, thee en koffie moeten drinken. Wat volgt er nog?

  Like

 2. horatius Says:

  We zullen met zijn allen de broekriem moeten aanhalen, dus flink gaan sparen via ons vakantiegeld en de Zorgtoeslag en daarna lijdzaam afwachten hoe de zaken zich ontwikkelen. Hopelijk breekt er geen hyperinflatie uit want dan zijn onze spaarduiten niets meer waard.

  Sparen voor onze oude dag en voor het geval als we onverhoopt ernstig ziek worden of een bezoek aan de tandarts moeten brengen. Gaat u naar de apotheker voor wat medicijnen neem dan vooral een flinke zak met geld mee want bijna alles is uit het standaardpakket gehaald wat voorheen de zorgverzekeraar voor zijn rekening nam.
  Voor de allochtonen (lees: moslims), de uitgeprocedeerde asielzoekers, de politieke vluchtelingen en de Mauro’s gelden andere regels. Die hoeven niets te betalen, want van een kale kip kun je niet plukken. Dus voor deze lieden is er een speciaal potje in het leven geroepen wat wordt gefinancierd door het jaarlijks stevig verhogen van onze Zorgpremie. Voorts zijn er nog steeds enkele honderdduizenden die weigeren hun premie betalen maar die doen als de nood aan de man is een slim beroep op de Zorgplicht en komen dus gezond en gratis weg.

  Maar we zijn niet alleen gedwongen solidair te zijn met de Nieuwe Nederlanders maar ook met de inwoners van een aantal schurkenstaten waaronder Griekenland, Roemenië en Bulgarije om over Spanje en Portugal etc. maar te zwijgen.
  Om een lang verhaal kort te maken: we moeten tot minimaal 2020 vele miljarden aan steun overmaken om de banken te reddden en het vroegpensioen van o.a. de Grieken mogelijk te maken. Tegelijkertijd worden we geacht onze grenzen open te stellen voor radicale en verlichte moslims, asielzoekers, mauro’s en ex-kindsoldaten. Het volgende generaal pardon staat alweer in de steigers en wordt een peperdure realiteit bij een Links kabinet na de verkiezingen in september.

  Vakantie zit er dit jaar niet in: een dagje naar de dierentuin of naar een Vogelaarwijk om de aldaar aanwezige exotische primaten te aanschouwen is nog net haalbaar en in het laatste geval niet geheel zonder risico.
  Volgens Roemer van de SP komt alles in orde als u op zijn partij gaat stemmen. De uitkeringen gaan omhoog, evenals de Staatsschuld en Achmed en Fatima blijven welkom (i.v.m. de vergrijzing) evenals de oostblokkers die ijverig onze tomaten komen plukken. Hij heeft echter één probleem: niemand wil met hem samenwerken, zelfs de PVV niet.

  Die partij is momenteel druk bezig om zijn kieslijst op te schonen. Alleen personen van onbesproken gedrag, geheelonthouders, ex-koorknapen, niet-rokers, belasting- en zorgpremiebetalers e.d. komen nog in aanmerking voor een verkiesbare plek op de lijst. Oom Geert neemt nu geen enkel risico meer want één Hero Brinkman is meer dan genoeg om over de rest maar te zwijgen. Jongens en meiden van stavast en Jan de Witt komen dus in de fractie om de strijd aan te binden met de radicale baardmannen en het schrikbewind vanuit Brussel.

  Intussen doet u er goed aan zich te verdiepen in de dagelijkse kost die werd verstrekt tijdens de hongerwinter van 44-45. Suikerbieten, tulpenbollen, brandnetelsoep, katten- en hondenvlees zullen op het menu staan bij de gaarkeukens als de zaak onverhoopt uit de klauwen gaat lopen. U kunt nog eventueel aankloppen bij een verlichte moskee maar dan moet u zich eerst bekeren tot deze religie van de vrede en dat betekent het dragen van een hoofddoek of een boerka en een besnijdenis door een oude en bijziende hulpimam of buurtvader.

  Dat is voor mij persoonlijk een brug te ver, dus gaan wij als Henk en Ingrid strijdend ten onder door onze stem te geven aan de Verzetsbeweging PVV.

  STEM PVV!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Ja BP,
  we moeten gaan sparen voor donkere tijden. “Na het zuur komt het zoet”, verklaarde steeds weer Harry Snotter Balkenende. Woutert Bos beloofde dat voedselbanken overbodig zouden worden en dat lukte alleen bij hem thuis. Nu moeten we dus kaarsen gaan kopen en dekens, groenten in blik en gedroogde bonen, want Europa heeft nooit genoeg. Geld opzij leggen, dat de roverheid natuurlijk ook komt stelen, zelfs als de Moelanders het niet eerst van je jatten.
  Ik kan me heel boos maken over al die idioten, die vinden dat we niet moeten klagen en dat we het vroeger veel slechter hadden en dus tolerant moeten zijn en dan eens een keertje niet een verre vakantie moeten boeken. Alsof velen niet nu al de gevolgen van de verslechtering voelen. Geen geld voor je tanden, je kind niet naar de universiteit, geen vakantie, geen echte baan, geen hypotheek en dan werken wij nog hier. Alle toeslagen gaan aan ons voorbij. Hoeveel zouden we niet te besteden hebben zonder de kosten van massa-immigratie, zonder Europa en zonder onze totaal verrotte, graaiende overheid? Ik hoef geen mercedes voor de deur, maar het zou toch fijn zijn als we hier genoeg konden verdienen om er wat van over te houden voor later. En een beetje leuk te kunnen leven.

  Like

 4. Jack Terrible Says:

  Ik heb werk en verdien redelijk. Toch hebben velen het veel slechter dan mij. Ik bedoel minder geld en meer onkosten. Geen schulden hebben en elke avond een paar blikjes Euroshopper bier opentrekken en een grote hond bezitten zijn een luxe!

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Ga maar sparen.
  Inmiddels is het zo ver dat ons geld ook gebruikt mag worden om talloze buitenlandse banken te redden. Hoe is het toch mogelijk? Wanneer 1 of andere vage kudtbank in Knoflookije failliet driegt te gaan, gaat ons belastinggeld er naar toe. Waarom? Omdat Europa zoveel van ons geld in die bank heeft zitten, dat deze behouden moet worden. We bloeden dus voor oude fouten, die we repareren met nieuwe fouten. En waar gaat Rut I het geld vandaan halen? Bij de PvdA-top, bij de vakbonden, uit de spaartegoeden van provincies? Vergeet het maar; alles moet weer worden gejat bij werkend Nederland. Stem nooit meer oude politiek, de N.S.B. is er niets bij.

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  @Jack: goed opletten, je hebt post…!!!
  (NIET hier reageren..!!!)

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Belangrijk!
  @Jack en verder iedereen die in het bezit is van een of meerdere honden: lees 22,25, 33 en 34 van…
  http://www.amsterdampost.nl/%E2%80%98doorgaan-met-de-euro-is-verschrikkelijk-gevaarlijk%E2%80%99/#comment-74758
  ZEGT HET VOORT, MOBILISEER ANDERE HONDENBEZITTERS..!!!!!!!!

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Besten,
  Samsom doet ook aan kindermisbruik. Zijn we eindelijk van pedobende Martijn af, komt de pvda weer: http://reclamewereld.blog.nl/politieke-campagne/2012/06/29/pvda-maakt-reclame-spotje-diederik-samsom-familie
  Meneer laat zijn kinderen filmen zodat hij zijn zieke onzin uit het rode verkiezingsprogramma kan spuien. Daar gebruikt hij zijn eigen kinderen voor. Om te kotsen. En dan is een kleine nog gehandicapt ook. Nou Diederik ik heb nieuws voor je: je kinderen zullen je vervloeken. Niet in de laatste plaats omdat je meewerkt aan de onbeperkte instroom van haatbaarden, maar ook vanwege het feit dat kinderen de dupe zijn van te veel allochtonen. Helemaal met een handicap, dat is niet halal. Ga je schamen, propagandapedo!!

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Mooi gevonden! Is ook meteen het mooiste eraan, want het is inderdaad om te kotsen: “een betere toekomst voor mijn kinderen.”
  Maar ik ga het filmpie morgen plaatsen met wat bitse humor, als dat lukt. Heb ik eindelijk weer een topic, want de laatste dagen zie ik door de bomen het bos niet meer.
  Het stuk van Horatius (BP café) ga ik trouwens ook plaasten 😉

  Bedankt, heren 🙂

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  Hoi Bp,
  ik hoorde dat mevrouw Samsom weigerde te figureren in deze natte filmdroom (lijkt wel een werkje van Riefenstahl; Triomf des Pluches?) en terecht. Maar toch laat ze blijkbaar toe dat D.S. zich vergrijpt aan de koters. Die rooie hofnar.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Wat ik in 99 schreef op…http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/
  past m.i. beter bij de verkiezingsstunt van DS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: