Landgenoten,

De Nederlandsche Bank (s)preekt!

De Nederlandsche Bank (DNB) raadt Nederlanders aan flink te gaan sparen of versneld hun hypotheek af te lossen. Wees bewust dat het er de komende jaren niet gemakkelijker op wordt.

Eh … Waarvan moeten wij sparen? Van onze luizen? De gewone arbeider voelt de belastingdruk op zijn toch al versleten schouders steeds verder toenemen en als het aan de wereldvreemde nitwits in politiek Den Haag ligt, wordt die druk alleen nog maar verder opgevoerd.

We hebben namelijk Zuid-Europese mondjes te voeden en we moeten er voor zorgen dat de knoflookvreters in o.a. Griekenland op tijd met pensioen kunnen. Deze serviesgooiers lachen hun luie lul uit de broek!
We heffen gewoon nog wat extra belasting op ziek zijn, Frau Thieme wil twee euro (!) heffen op elke kilo vlees en vis, hoogste btw-tarief voor vlees, vis, zuivel en eieren en ook de energierekening zal een flinke financiële pain in the ass worden, als dat al niet zo is.

Ondertussen klopt Cyprus aan voor ‘noodhulp.’ Het vijfde land op rij. Who’s next?

Dat defecte, Haagse rekenmachientje J.K. De Jager zal nóg meer miljarden de grens over trappen en ons mededelen dat ‘we dat geld allemaal terugkrijgen en er riant aan gaan verdienen.’
En onze weglach-premier? ‘Haha, gaat u, haha, rustig, haha, slapen!’ Is die Eurofiel familie van Colijn of zo? Die heeft dat ook ooit eens geroepen. U weet wat de gevolgen waren.

We moeten onze eigen oudedagvoorziening financieren en de DNB stelt dat ‘het van belang is dat burgers financieel zelfredzaam worden.’ Deze lui zijn alle schaamte voorbij, even aangenomen dat men schaamte an sich ook daadwerkeijk in zich heeft. Ik betwijfel het, overigens.

Heb ik nog een vraag; wanneer gaan landen als Griekenland, Spanje, Ierland en Portugal eens ‘zelfredzaam’ worden? Of geldt dat alleen voor de tot op het bot uitgewrongen Nederlander?

Ik voorspel dat wij weer terugkeren naar de jaren ’30 van de vorige eeuw. Armoede zal alom om zich heen grijpen.
’s Morgens een bakkie surrogaat-koffie en ’s avonds een kommetje watersoep met heerlijke gepofte tulpenbollen.
Je moet maar durven om een onschuldig volk zó in de armoede te storten!

STEM PVV.