Verkiezingsprogramma PVV.

Lezers,

Vandaag wéér geen tijd om een verhaal te tikken, maar het verkiezingsprogramma van de PVV knal ik er even op.
Via de site van E.J. Bron:

Verkiezingsprogramma Verzetsbeweging PVV

Tot snel!

Advertenties

15 Reacties to “Verkiezingsprogramma PVV.”

 1. leefbarbaar Says:

  Heb het programma deels gelezen en zal zeker weer PVV stemmen. Jammer dat twee NSB-ers vandaag een Brinkmannetje doen. Precies vandaag, met gratis persconferentie. Twee jaar zitten slapen in de schaduw van oom Geert en nu vinden ze de PVV ineens niet goed meer. Ik vermoed dat deze herootjes vorstelijk betaald worden door de oude politiek voor hun verraad. Zand er over. Weg ermee, good riddance to bad rubbish. Ze zullen de laatste judassen wel niet zijn, de opkomst van de PVV bedreigt duizenden banen van klaplopers en graaiers en ze zullen geen enkel middel schuwen om oom Geert kwijt te raken. Per slot werkte het bij Pim ook, zoals we allemaal weten.

  Like

 2. horatius Says:

  Vandaag een zwarte dag voor de PVV?

  Welnee, Geert Wilders heeft voor hetere vuren gestaan en gezien de timing van beide heren betreffende het tijdstip om hun innerlijke strijd, gewetensnood en krokodillentranen naar buiten te brengen moeten wij tot de onvermijdelijke conclusie komen dat het gewoon 2 infiltranten waren. Ingehuurd door de Linkse politieke partijen om op het juiste moment de gehele PVV en zijn achterban in één klap onschadelijk te maken.
  Hun voorganger Hero Brinkman was met zijn uittreding uit de partij indirect verantwoordelijk voor de kabinetscrisis en dat kan allemaal geen blind toeval zijn. Helaas voor de Linkse kerk prikt de achterban van de PVV hier uiteraard doorheen en zullen zij op 12-9 via de stembus laten zien dat zij volledig vertrouwen hebben in de nieuwe kieslijst van deze Verzetsbeweging tegen het schrikbewind vanuit Brussel en de agenda van de Moslim Broederschap.

  Dat het partijprogramma van de PVV lijnrecht tegenover de Regel- en Wetgeving van de EU staat is alom bekend en dus NIET uitvoerbaar zolang ons land volwaardig lid blijft van deze rampzalige Unie. Dit geldt eveneens voor de VVD en zelfs voor andere partijen die niet erg ingenomen zijn met de komst van Polen, Roemenen en Bulgaren en op termijn voor andere inwoners van de Balkanstaten, waaronder Albanië. We worden voorts gedwongen om tot minimaal 2020 in de geldbuidel te tasten om het zuiden van Europa te blijven steunen ten koste van onze verzorgingsstaat, onze pensioenen en zelfs van onze autonomie.

  Met de uitbreiding van de voormalige EEG tot de huidige omvang van de EU werd beoogd het voorbeeld te volgen van de Verenigde Staten, waar overigens een zeer bloedige burgeroorlog voor nodig was om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.
  Een heilloos experiment, gezien het dramatische verschil in mentaliteit tussen b.v. een Fin, een Griek of een Spanjaard.

  In ruil voor langdurige steun aan een aantal staten binnen de EU zal Nederland harde eisen moeten stellen op het gebied van de gezinshereniging, de asielzoekersindustrie en andere kostbare Linkse hobby’s. Stapsgewijze Islamisering op bevel van Brussel en Straatsburg wijzen wij zonder enig voorbehoud van de hand. Het behoud van de seculiere Staat is ons wel een stevig conflict waard met het Europese Parlement, de Moslimbroeders en andere organisaties zoals Vluchtelingenwerk en uiteindelijk de mensensmokkelaars.

  Vrijdag a.s. presenteert Geert Wilders zijn spiksplinternieuwe kieslijst, geheel ontdaan van infiltranten, twijfelaars, zwakke broeders en zusters en ander verdacht gespuis.
  Op 12 september vindt er een referendum plaats over de toekomst van ons land.

  STEM DUS OP DE PVV!

  In het ECHTE landsbelang!

  Like

 3. Jack Terrible Says:

  Geert Wilders

  Dit is onze Geert.
  Die de islam niet eert.
  Geert is een goddeloze.
  Volgens de islam is
  dat uit den boze.
  Ik wil er verder geen
  woord aan vuil maken.
  Maar er valt wel een
  héle noot te kraken!

  Jack Terrible

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Lees 34.
  http://www.amsterdampost.nl/twee-pvvers-stappen-uit-fractie/

  Like

 5. cicero Says:

  STEM OP JE ZELF ! – STEUN GEERT !!!!!

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Lees mijn bijdrage op:
  https://www.bof.nl/2012/07/04/persbericht-politie-overtreedt-op-grote-schaal-wet-bij-gegevensbescherming/#comment-6279

  Like

 7. realjager Says:

  Op zo’n programma zal ik niet stemmen, is gewoon tegen vooruitgang en meer een stap terug in de tijd.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Stem jij dan maar braaf op meisje Sap, realjager. Of op Samsom, ook een leuke. Wordt het land volgepropt met subsidivretende draaimolens.

  Like

 9. Jack Terrible Says:

  Dit land wordt ook volgepropt met moslims die dronken zijn van het bloed van Joden en Christenen… Er zijn in twee weken tijd weer vier kerken vol met Christenen in brand gestoken door moslims. Was op radionieuws. Het houdt niet op. Waarom gebeurt dat eigenlijk? Moslims krijgen die opdracht vanuit de koran. Hatelijk boek? Hatelijk boek zorgt voor hatelijke mensen! Ooh God, ik mag niet discrimineren van Linkse politici en hun fans. Ik mag gelukkig wel de waarheid zeggen van Geert Wilders want hij doet dat zelf ook! Vind je de programma’s van de Linkse kerk zo goed, realjager? “Moslims kom maar allemaal naar Nederland, vraag eventjes om bijstand, duik in de criminaliteit, sla een paar homo’s in elkaar, noem Westerse vrouwen hoeren, bezoek de moskee om de hoek zeven keer per dag om daar te bidden, verbrand Joodse en Amerikaanse vlaggen midden op straat, laat je vrouw altijd vijf meter achter je aan lopen in een boerka en sla haar regelmatig met een stok of met de vlakke hand, trouw in de moskee met nog drie vrouwen, luister de hele dag naar moskee muziek, bedreig afvalligen en ongelovigen die de Profeet beledigen met de dood.”

  Like

 10. Jack Terrible Says:

  En zet een schotel op je dak of balkon.

  Like

 11. realjager Says:

  Ik stem VVD en een schotel heb ik niet nodig, liever had ik groen rechts gestemd maar die partij wil maar niet opkomen..
  Maar liever een partij met vooruitgang dan terug naar die belachelijke gulden….Dat is echt bekrompen als je dat zou willen!

  Like

 12. realjager Says:

  ow en die JSF moet er komen anders krijgen we straks nog onze starfighters terug van de turken, hahahahah

  Like

 13. Jack Terrible Says:

  Ha Starfighter, je vind het dus okay dat Nederland miljarden euro’s naar Zuid Europese landen stuurt en dat nooit terug krijgt. Van al die miljarden Euro’s kunnen veel Nederlanders worden geholpen. Om maar een voorbeeldje te noemen!

  Like

 14. Percy Says:

  Wat een mooi programma, ik krijg er tranen van in de ogen. Wat zou het mooi leven zijn in een land waar al deze opsommingen bewaarheid zouden zijn. Quasi alle zaken zijn dan ook nog eens gewoon een kwestie van gezond boerenverstand. Hulde ook trouwens voor de manier waarop alles is opgesteld. De taal, prachtig! To the point, geen geneuzel, zeggen waar het op staat. Dat kan bij ons in België allang niet meer. Stel je zo’n mooie tekst samen in België, dan krijg je geheid het CGKR op je dak! (CGKR= Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding, maar de meeste Vlamingen noemen het het Centrum voor Ongelijke Kansen en Racismeverspreideing, oftewel het Inquisitiecentrum, omdat het altijd optreedt tegen de Vlaming -vaak ik vergalloperende of verzonnen zaken, maar nooit tegen allochtonen die hetzelfde doen tegenover Vlamingen). En dat terwijl er geen enkele onwaarheid in de teksten staat!

  Mocht Wilders dit programma er ooit doorkrijgen, ik zou met plezier Nederlander worden, deze waarden gaan onderschijven en gaan betalen in Guldens. Het stelt tenminste iets voor, een natie om trots op te zijn en geen eenheidsworst. Dat kennen wij allang niet meer in België, voor zover wij het ooit hebben gekend. De Nederlanden verlaten is in mijn ogen nog steeds de grootste fout die wij ooit in onze geschiedenis gemaakt hebben (als Belgen/Vlamingen).

  Go Geert!

  Like

 15. Jack Terrible Says:

  Ha Percy Sledge… over Gelijke Kansen en Racismebestrijding heb ik net een gedicht geschreven;

  Coming Out?

  Hoe moet een moslima
  haar lesbische gevoelens verbergen?
  Ze kan er niet mee naar buiten treden.
  Want dan wordt ze opgehangen
  in die islamitische landen.

  Ook in Nederland is ze niet veilig.
  Mondje dicht houden.
  Drie meter achter haar man lopen.
  Soms in elkaar getrapt
  en/of verkracht worden…

  Jack Terrible

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: