‘Activist Samsom verdraaide feiten.’

Landgenoten,

De activist Diederik Samsom (PvdA) verdraaide feiten toen hij actief was voor Greenpeace.
Dit zeggen woordvoerders uit de nucleaire sector en uit de politiek. Hans Codée, directeur van de Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (Covra) bij Borssele, zegt hierover:

Dan riep Samsom: “Dit afval is extreem gevaarlijk!” of “Deze treinen zijn rijdende tijdbommen!”. En intussen gingen ze er gewoon naast zitten.

Sommige commenters op Elsevier durfden zelfs een link te leggen tussen radio actief afval, slecht sperma en zijn gehandicapte kind, maar daar waag ik mij niet aan.

Dat deze Samsom een misleider, leugenaar en draaideurcrimineel is, is voor ons geen nieuws. Wel schokkend is de volgende alinea:

De acties van Greenpeace en andere milieuclubs kostten de samenleving handenvol geld en hebben werknemers in de nucleaire sector gehinderd in hun carrières.

Ofwel, werknemers in de nucleaire sector frustreren, kapotmaken en doodprocederen. En dat alles voor den goede saeck. Volgens de Rode Roofridder Samsom waren deze Greenpeace-acties gerechtvaardigd…
Greenpeace is een criminele organisatie. Men graaft kuilen onder spoorlijnen, men werpt betonblokken in zee, want een haring vangen mag niet van dit gespuis en hier en daar een leugentje omtrent de Brent Spar is ook geen probleem.

Uiteindelijk regelen je linkse, activistische vriendjes in politiek Den Haag een baantje voor je.
Zodat je op een mooie dag kan roepen; ‘ja, ik wil premier van dit land worden!’
De hel op aarde, landgenoten!

En tot overmaat van ramp komt Leefbarbaar met link betreffende de televisiespot van de PvdA.
Geen enkel middel wordt geschuwd en niets is Samsom te dol, blijkt nu. Deze Rode Duivel zet zelfs zijn weerloze kind’ren in om zijn Bloedrode Gif te verspreiden! In het filmpje benadrukt Samsom nog maar eens dat een van zijn kinderen gehandicapt is geboren. Dat zal zijn dochter hem in de toekomst zeer in dank afnemen, denk ik zo… Kijk en huiver:

Arme kinderen. Waarschijnlijk hebben zij ‘voor de moeite’ een leuk mini-windmolentje gekregen. Voor op de slaapkamer. Kijk, met deze wonderbaarlijke machines gaat pappa Nederland vol zetten. Wind is in principe gratis, maar pappa gaat windenergie peperduur maken.
Of een geinige maquette van een kerncentrale. Kijk, hier werd pappa gearresteerd. Maar ik hoefde niet naar de gevangenis, want ik gaf die meneer gewoon wat geld en toen mocht ik weer naar huis.
Of een schaalmodel van een kernonderzeeër met Samsom als action-figure die met een klauwhamer de boel kort en klein slaat.

Al eerder schreef ik dat De Nederlandsche Bank ons aanraadde ‘flink te gaan sparen voor donkere tijden.’ En datzelfde spaargeld wil Samsom ‘afromen.’ Het is immers dood vermogen, aldus Samsom. Dit geld ligt maar te verstoffen, dus waarom zullen we dit geld niet gewoon stelen van de burger?

Kijk, kinderen. Nu pappa in de politiek zit, kan pappa gewoon doorgaan met zijn criminele praktijken, want wij zijn goed en de burgers zijn de kapitalisten. Zo maak je geld.
Van rubberboot tot dienstauto … Goed van pappa, hè!
Eet je bordje tofu nu eens leeg!

Advertenties

16 Reacties to “‘Activist Samsom verdraaide feiten.’”

 1. Irri Tatis Says:

  Is iemand die zijn gehandicapte kind inzet voor politieke doeleinden wel toerekeningsvatbaar?
  Zwak, zwak en nog eens zwak!
  Hier laat ik het bij.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Bp
  ik ben al lang niet meer die enige die zich ergerde aan de smakeloze verkiezingsspot van de Partij van de Afval: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/volksmennertje_diederiksamson.html
  diverse columnisten zijn er kritisch over. En terecht. Walgelijk gedoe. Ik wens het kind betere ouders toe, die haar haar jeugd gunnen, zodat ze in een beschermd milieu kan opbloeien. In plaats van trekpop te zijn van het ziekelijk socialisme van pappie; de propagandapedo.
  Bij de weg: de regering gaat de deelraden en deelgemeenten opheffen. Zeggen ze. Nou eerst zien en dan geloven want met name de PvdAllochtonen heeft er honderden moslims op het pluche zitten en haatbaarden hechten enorm aan pluche en hebben stemrecht. Waarschijnlijk is de PvdAnus straks voor de JSF en mogen de allochtonen de deelgemeenten blijven houden. Zoiets, je kunt er op wachten.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Zijn jullie nu al vergeten dat ik elders op dit blog schreef over meneer A.Hitler en dat hij zo goed als zeker één van de eerste politici was die kinderen gebruikte om zijn zaak sterk te maken, ik bedoel z’n politieke plannen? Dat hij met die kinderen op het gevoel van de kiezers wilde werken? Samsom doet nu hetzelfde. Hij wil dat de kiezer denkt: ach, kijk nou toch es hoe goed ie voor z’n kinderen zorgt? Zo iemand zorgt vast en zeker ook goed voor de inwoners van het land, ook als hij in het torentje zou zitten…Wat daarna komt valt niet moeilijk te raden.
  Hebben jullie ‘m door? Ik al héél lang.

  Like

 4. kapotte rits Says:

  Totale remigratie!

  Like

 5. Beukman Says:

  Het is natuurlijk heel logisch om woordvoerders uit de nucleaire sdector op hun woorden te geloven, zij handelen immers zonder eigenbelang. Maar Samsom had gewoon gelijk. Dat tussen de regels door Samsom ook nog eens verweten wordt wat “sommige commenters in Elsevier” schrijven, zegt verder genoeg over de kwaliteit van het stukje. Lollig bedoelde woordspelingen als “Leefbarbaar” gooit de laatste twijfel overboord aangaande de objectiviteit van de schrijver.
  De laatste alinea’s maken duidelijk dat dit kwaadaardige stukje laster meer negatieve gevolgen kan hebben voor Samsoms dochter dan alle reclamespotjes van Samsom bij elkaar.

  Like

 6. Pieter Veenstra Says:

  Zoals als altijd al is geweest bij dit soort personen moet alles over de rug van iemand anders gaan. Ook al moet het over de rug van je eigen kind, het doel heiligt de middelen!

  Zoals G.Deckzeijl al vermeldde is dit al veel vaker voorgekomen. Wat voor idioterie staat ons nog meer te wachten?

  Like

 7. Boilingpoints Says:

  Haai, heer Beukman.

  Om te beginnen; Leefbarbaar is een persoon. Het is de nickname van een commenter/medewerker van deze site, dus daar slaat u de plank al volledig mis.

  Wat betreft het ‘gelijk’ van Samsom; u vindt het dus normaal dat activisten van de Criminele Organisatie Greenpeace mensen uit de nucleaire sector probeerden kapot te maken? OK, op die fiets.
  Verder schrijft u:

  De laatste alinea’s maken duidelijk dat dit kwaadaardige stukje laster meer negatieve gevolgen kan hebben voor Samsoms dochter dan alle reclamespotjes van Samsom bij elkaar.

  LOL. Dit is een satirische site, maar dat had u kennelijk nog niet begrepen.
  Wellicht kunt u beter afstemmen op Joop.nl 🙂 Daar zit men te springen om groupies van de PvdA/Samsom.

  Goed weekend, heer Beukman! (Is uw naam ook een ‘lollig bedoelde woordspeling’, of …)

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  @BP: hear, hear..!!! Ik durf te wedden dat Herr Beukman ook lid is van deze club: http://tinyurl.com/3z6csvp
  Dat lees ik nl. tussen zijn regels door. Hij kan ook een infiltrant zijn die onrust probeert te stoken. Alles is mogelijk
  tegenwoordig en aangezien ik zodanig elkaar zit dat ik met alles rekening hou…

  Like

 9. Beukman Says:

  @ Boilingpoints
  Dat treft, Boilingpoints, want ik ben zelf precies zo satirisch als de schrijver van dit stukje – misschien ben je dat zelf wel. Ik ben natuurlijk hartstikke blij met de beroepsgroep die werkzaam is in de kernenergie. Het zijn fijne, betrouwbare mensen die het beste met ons voorhebben. Het tegenhouden van transporten met kernafval, zoals oa Diederik deed toen hij nog jong was, sloeg nergens op. Molly Geertsema (VVD), een intens betrouwbare man, heeft destijds al aangetoond dat een kerncentrale net zo veilig is als een griesmeelfabriek. Gek trouwens dat ze geen griesmeelfabrieken in Japan hebben.

  Like

 10. Beukman Says:

  @ Deckzeijl
  Daar heb je me ontmaskerd, vriend. ik was laatst op de Bilderbergconferentie nog wel zo gewaarschuwd: ga er op af, zaai verwarring, maar hou low profile. Helaas. Volgende keer beter.

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  Ik plemp hierbij nog een feitje: Indien D.S. zo kies was geweest zijn rode waanzin te verkopen zonder de integriteit van zijn kinderen te schenden, dan waren ze nog gewoon anoniem gebleven en was hun alles bepaald bespaard gebleven. Pa is dus fout en ma kijkt de andere kant op en is even fout. Maar ja, je moet het wel willen zien…………

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar: Kun jij niet in het Torentje gaan zitten? Dan speel ik min.v. justitie.
  We worden het vast eens. http://tinyurl.com/csazcjr

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Wie van de lezers hebben kinderen die naar het jeugdjournaal kijken? Wie heeft de uitzending van gisteravond 18:45 uur gezien? Die ging in z’n geheel over geld. Het intro was al fout. Daarin werd gesuggereerd dat de USA de schuldige* was van de huidige crisis. Dat is onjuist! Daarna verschijnt een groepje kinderen in beeld die op het ministerie van financiën Jan Kees de Jager gaan interviewen. Een meisje stelt de eerste vraag waarom we hier moeten bezuinigen en ook geld aan andere landen geven.Je kon aan JKdJ zien dat hij ongemakkelijk is met die vraag. Hij verzint een smoesje.
  Hoe dan ook: als je nu naar http://www.jeugdjournaal.nl gaat zijn slechts 53 seconden van de uitzending van gisteren op de site te zien. Intro en die eerste vraag(zie hiervoor) zijn door de redactie weggelaten..!!!!Is mij duidelijk waarom..!!!
  Conclusie: los van het zeer oplettende meisje hiervoor proberen ze in Hilversum zelfs schoolgaande kinderen(en meekijkende ouders) een rad voor de ogen te draaien.
  *LET OP de uitleg door Nigel Farage!! http://tinyurl.com/csazcjr
  O ja, ook zo “leuk”: als je mailt krijg je no-reply-mail…!!!!

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Dus u denkt dat u alles al hebt gezien? Dat het al gek genoeg is in deze wereld? Nee hoor, het kan nog gekker en gestoorder. Luister en huiver. Ouders: luisteren jullie mee??

  Laten ze echt niet zien in het jeugdjournaal…

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  SCHOKKEND….!!!!!!!!!!!!
  http://www.costaconnectie.nl/2012/07/rabobank-drijft-klant-tot-zelfmoord/#comment-10
  (tweede bijdrage van mij aldaar niet aanklikken>leidt naar DEZE pagina..!!!)

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Alle mamma’s en pappa’s en kindertjes van Nederland op vakantie..??? Hoe kan het ook anders.
  Afzetten dat ding, Gerrit. het haalt geen zak uit. Kijken of ik een paar Duitse halve liters kan scoren, de boel WEGDRINKEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: