Landgenoten,

De activist Diederik Samsom (PvdA) verdraaide feiten toen hij actief was voor Greenpeace.
Dit zeggen woordvoerders uit de nucleaire sector en uit de politiek. Hans Codée, directeur van de Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (Covra) bij Borssele, zegt hierover:

Dan riep Samsom: “Dit afval is extreem gevaarlijk!” of “Deze treinen zijn rijdende tijdbommen!”. En intussen gingen ze er gewoon naast zitten.

Sommige commenters op Elsevier durfden zelfs een link te leggen tussen radio actief afval, slecht sperma en zijn gehandicapte kind, maar daar waag ik mij niet aan.

Dat deze Samsom een misleider, leugenaar en draaideurcrimineel is, is voor ons geen nieuws. Wel schokkend is de volgende alinea:

De acties van Greenpeace en andere milieuclubs kostten de samenleving handenvol geld en hebben werknemers in de nucleaire sector gehinderd in hun carrières.

Ofwel, werknemers in de nucleaire sector frustreren, kapotmaken en doodprocederen. En dat alles voor den goede saeck. Volgens de Rode Roofridder Samsom waren deze Greenpeace-acties gerechtvaardigd…
Greenpeace is een criminele organisatie. Men graaft kuilen onder spoorlijnen, men werpt betonblokken in zee, want een haring vangen mag niet van dit gespuis en hier en daar een leugentje omtrent de Brent Spar is ook geen probleem.

Uiteindelijk regelen je linkse, activistische vriendjes in politiek Den Haag een baantje voor je.
Zodat je op een mooie dag kan roepen; ‘ja, ik wil premier van dit land worden!’
De hel op aarde, landgenoten!

En tot overmaat van ramp komt Leefbarbaar met link betreffende de televisiespot van de PvdA.
Geen enkel middel wordt geschuwd en niets is Samsom te dol, blijkt nu. Deze Rode Duivel zet zelfs zijn weerloze kind’ren in om zijn Bloedrode Gif te verspreiden! In het filmpje benadrukt Samsom nog maar eens dat een van zijn kinderen gehandicapt is geboren. Dat zal zijn dochter hem in de toekomst zeer in dank afnemen, denk ik zo… Kijk en huiver:

Arme kinderen. Waarschijnlijk hebben zij ‘voor de moeite’ een leuk mini-windmolentje gekregen. Voor op de slaapkamer. Kijk, met deze wonderbaarlijke machines gaat pappa Nederland vol zetten. Wind is in principe gratis, maar pappa gaat windenergie peperduur maken.
Of een geinige maquette van een kerncentrale. Kijk, hier werd pappa gearresteerd. Maar ik hoefde niet naar de gevangenis, want ik gaf die meneer gewoon wat geld en toen mocht ik weer naar huis.
Of een schaalmodel van een kernonderzeeër met Samsom als action-figure die met een klauwhamer de boel kort en klein slaat.

Al eerder schreef ik dat De Nederlandsche Bank ons aanraadde ‘flink te gaan sparen voor donkere tijden.’ En datzelfde spaargeld wil Samsom ‘afromen.’ Het is immers dood vermogen, aldus Samsom. Dit geld ligt maar te verstoffen, dus waarom zullen we dit geld niet gewoon stelen van de burger?

Kijk, kinderen. Nu pappa in de politiek zit, kan pappa gewoon doorgaan met zijn criminele praktijken, want wij zijn goed en de burgers zijn de kapitalisten. Zo maak je geld.
Van rubberboot tot dienstauto … Goed van pappa, hè!
Eet je bordje tofu nu eens leeg!