PvdA: 2.1 miljoen voor campagne.

Landgenoten,

Het geld bij de PvdA kan blijkbaar niet op!

De PvdA heeft het grootste budget uitgetrokken voor de campagne voor de verkiezingen op 12 september. De partij trekt 2,1 miljoen euro uit, zeven ton meer dan voor de campagne van 2010.

Nix schuldencrisis of de broeksriem aantrekken. De club van Didi Samsom laat de flappen nog eens lekker losjes uit de broek hangen. Men gaat namelijk ‘op campagne’. Het PvdA-promotieteam komt naar u toe, deze zomer, hoera!
Wat zorgen die socialisten weer goed voor zichzelf, zeg. Zelf er lekker warmpjes bijzitten en ondertussen de burger manen dat de broeksriem nóg strakker moet. Maar we hebben geen gaatjes meer over, stelletje Rode Roofridders en gaatjes bijprikken weigeren we pertinent. Maar dat zal de PvdA een (halal) worst wezen. Het Rode Gif zal en moet verspreid worden. En dat op kosten van de belastingbetaler, of bestaat die 2.1 miljoen euro louter uit giften? Lijkt me sterk.

Maar de Rode Rakkers treffen wel goed weer. Ik kan mij nog herinneren dat ten tijde van de gemeenteraadsverkiezingen 2010 de PvdA het te koud vond om op campagne te gaan. Men wilde zelfs uitstel van verkiezingen vanwege de strenge vrieskoude… Haha! Watjes!

Terug naar 2012. De PvdA gaat een slordige half miljoen (!) rode rozen uitdelen.
Mijn wijlen moeder zei altijd: De vijand komt met een glimlach. Onthoudt u dit als u zo’n dwaallicht van de PvdA tegenkomt. Men doet zich mooi voor en men probeert u zo’n mooie roos in de handen te duwen, maar pak het niet aan! Denk hierbij aan Eva die van de appel at.

Vroeg of laat gaat het mis. Uw handen zullen bloeden van de doornen der PvdA-roos. En op de langere termijn zal uw portemonnee ook bloeden. Nee, ik vergis me; doodbloeden is waarschijnlijk een betere omschrijving.

Niet te hopen dat Samsom’s gehandicapte kind ook ingezet wordt om die verfoeilijke rozen uit te delen. Ik zie ‘m er gerust voor aan.

STEM PVV.

Advertenties

14 Reacties to “PvdA: 2.1 miljoen voor campagne.”

 1. BertG. Says:

  Als of het niks in deze tijd, maar goed, dit zal je vast al tegen gekomen zijn. De laatste zomer strand mode. Allemaal als casper het spookje op het strand zitten.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12512074/__Nieuwe_rage__boerkabadmuts__.html

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP
  zet er maar drie nullen achter: 2.1 miljard, want dat komt meer in de richting. Want dat ze nu geld gaan besteden aan rode rozen en zadeldekjes met retegoeie teksten erop, dat is allemaal nog peanuts. Het echte geld verdwijnt in de allochtonenindustrie. Daar worden alle stemmen gekocht met ons belastinggeld. En dit stemvee stemt dus allemaal PvdA (zelfs de IQ-geringe kansenjeugd) zie ook: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/pvdaelectoraat_amsterdam_in_ka.html
  Dus criminelen maak je jeugdwerker en buurtvadert, cultureel geld schenk je aan de moskeet, geef iedere allochtoon zijn eigen omroep, buurthuis en website, geef ze allemaal een niet bestaande baan, sta ieder vorm van fraude met uitkeringen toe, de lijst is eindeloos. En erg kostbaar. Het is de PvdA, die dit flikt, maar in alle grote steden met medewerking van CDA, VVD, D66 en GsL, die ze overal in het zadel houdt. De rode maffia voert het hele jaar campagne, van ons geld. De enige die er nog iets goeds van merkt is de rozenkweker, de rest van werkend Nederland krijgt de rekening.

  Like

 3. realjager Says:

  Nou op die samson zou ik nooit stemmen en Roemer al evenmin maar om nou op de PVV te stemmen, nee ik denk dat het toch weer VVD wordt. Alles behalve links dat wel!

  Like

 4. Jack Terrible Says:

  Over de VVD… Rita Verdonk vond ik wel een vrouw met ballen. Want die was tegen al die allochtonen. Maar Mark Rutte heeft haar weggepest. Door vriendjespolitiek. Maar het Nederlandse volk (de VVD) wilde Rita. Ze kreeg de meeste stemmen. Nou zit Nederland en de VVD met Mark Rutte opgescheept. Ik werk al zo’n vijftien jaar bij de Sociale Werkplaats. Nou wil Mark Rutte de reiskostenvergoeding schrappen. En eigenlijk alle Sociale Werkplaatsen. Waar moeten al die gehandicapte werknemers heen? Naar een uitkering? Of dat de oplossing is! En de BTW moet 2% omhoog. Dan wordt alles duurder. Maar wij krijgen niks erbij. Gas, water en stroom worden ook duurder. Plus dat het eigen risico in de zorg stijgt. Met 150 euro per jaar. Allemaal omdat Mark Rutte Brussel (Europa) naar de pijpen danst. Geert Wilders doet dat niet. Die wil uit de Europese Unie stappen. En niet bezuinigen op het geld van de Nederlandse burgers. Ik vraag me af waarom mensen nog op Mark Rutte stemmen.

  Like

 5. Jack Terrible Says:

  Mijn ouders stemden allebei op de PvdA. Ik mocht stemmen toen ik zestien was. Mijn ouders droegen me op om ook op de PvdA te stemmen. Dat deed ik de eerste keer met tegenzin. De tweede keer stemde ik stiekem op Jan Maat. Ik heb wel één kleine tatoeage op mijn linker bovenarm. Een rood roosje. Dat heb ik bij de tatoepeet in Amsterdam laten zetten. Toen was ik zestien. Velen dachten dat dat vanwege de PvdA was. Maar dat was niet zo. Dat is omdat mijn droomvrouw Roos heet.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  at Realjager
  stem zoveel VVD als je wilt, maar besef dit wel: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/263839/Amsterdam-VVD-PvdA-en-GroenLinks-verdelen-macht.htm
  Het is dezelfde VVD die van harte meedoet aan alle rode waanzin van Amsterdam (en niet alleen daar). Jouw VVD sluist Europees geld naar de haatkeet, houdt paardenbek Elatik op haar post, enz. enz. Het is dezelfde VVD als die van Rutte. In Rotterdam ziet de VVD kans om in twee jaar twee miljard op te maken aan linkse hobby’s, de stad is bijna failliet. Jammer dat de staatsmedia zoveel aandacht schenken aan de PVV en vergeten te vermelden wat de oude politiek allemaal uitvreet.
  Stem VVD en je krijgt de rest er bij cadeau. Tijd voor verandering.

  Like

 7. horatius Says:

  Voor de PVV bestond stemde ik ook op de VVD maar het is bij deze partij Rechts praten maar Links regeren.
  Slaafs het beleid van de EU volgen op het gebied van de gezinshereniging en de asielindustrie om over de islamisering maar te zwijgen.

  Zoals de zaken nu staan (ik volg de peilingen met argusogen, ook al zijn die de waan van de dag) moeten we ons voorbereiden op een coalitie VVD, D66, CDA en de PvdA. Dat de PVV nu 3 virtuele zetels verliest nemen we maar voor kennisgeving aan want voor het 12 september is kan er nog heel veel gebeuren en veranderen. De zakken met geld richting Zuid-Europa worden met de dag groter en dat gaat zich vertalen in keiharde bezuinigingen, hervormingen en ombuigingen en dat moeten Henk en Ingrid ophoesten. Niet Achmed en Fatima, want die zijn immers zielig en vormen de z.g. onderklasse van kwetsbare allochtonen die uit de wind én vooral uit het arbeidsproces moeten worden gehouden.

  Volgend jaar liggen we allemaal krom om de sterk verhoogde huren, zorgpremies en energierekeningen te kunnen betalen. En intusen stromen er nog vrolijk stromen Bulgaren en Roemenen ons land binnen om onze steden nog verder te laten verpauperen (Den Haag!) en vooral de criminaliteit te laten toenemen. De verzorgingsstaat zal alleen nog maar bestaan voor de moslim en de uitgeprocedeerde asielzoeker. Dit allemaal onder strakke regie van de PvdA die de dienst uitmaakt in de grote steden en daarom de gemeentelijke belastingen fors zal laten stijgen om zodoende een ‘noodpotje’ te creëren voor hun allochtone stemvee.
  De komende 2 maanden zult u op straat worden geconfronteerd met rode rozen en tomatensoep uitgedeeld door socialisten van diverse pluimage. Hoedt u voor deze idealisten die van ons land één groot opvangcentrum willen maken voor economische vluchtelingen, moslims, mauro’s en het wrakhout van de Arabische Lente.

  Wie een scherp protest wil aantekenen tegen dit rampzalige beleid komt toch automatisch uit op de PVV.
  In verband met de geldverslindende EU en de agenda van de moslimbroeders zijn de komende verkiezingen een REFERENDUM over dit soort zaken.

  STEM PVV.
  (In het landsbelang en de inhoud van uw portemonnee).

  Like

 8. E.Eliveld Says:

  Zou Samson destijds toen hij stelde dat kernenergie le-vens-ge-vaar-lijk was dan toch gelijk gekregen hebben? Ik bedoel hij lag voor, onder en zelfs op transporten om deze maar te kunnen verstoren. Ik bedoel zo aan zijn dochtertje te zien….

  Eigenlijk, nu ik er eens langer over nadenk, is Diederikje aansprakelijk! Hij wist dat die transporten gevaarlijk waren maar nam toch het risico om het leven van zijn kinderen te ruïneren!

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  http://www.pi-news.net/2012/07/wandert-doch-woanders-hin/print/
  (nederlandse vertaling op de site van E.J.Bron)
  Oftewel: DUVEL OP!
  @Jack, 8-7, 10:27: ik weet nog goed dat ik voor het eerst mocht stemmen op m’n 21e. Later hebben ze meederjarigheid verlaagd naar 18 jaar en NIET naar 16 jaar zoals jij suggereert. Er is geen sprake van dat 16-jarigen het politieke inzicht van een volwassene hebben, dat kan gewoon niet omdat de hersenen nog niet volgroeid zijn!
  Nou weet ik niet in welk jaar jij 16 geworden bent, maar ik weet bijna zeker dat je een eind jonger bent dan ik en ik ben van 1948..!!! Ik ben benieuwd…

  Like

 10. Jack Terrible Says:

  Dan mocht ik voor het eerst stemmen op mijn 18de, ook goed G. Deckzeijl. Ik weet het niet meer precies. Ik ben in ieder geval van 1964.

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  Besten
  en omdat de linxe kerk de media bezit plaatsen ze dus dit: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9524/Lars-Anderson/article/detail/3284044/2012/07/09/Henk-zit-vast-Ingrid-ontgoocheld-thuis.dhtml
  Dit gaat over een Turk, die bij een burenruzie gedood wordt en wat natuurlijk de schuld is van oom Geert. Geen woord over al die duizenden Nederlanders, die slachtoffer zijn van allochtonen, maar dat was te verwachten.
  Dan komt Trouw : http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/3283894/2012/07/09/Gevestigde-politiek-moet-zich-schamen-voor-PVV.dhtml
  Spreekt voor zich, staaltje demoniseren om een Volkertje op weg te helpen.
  En Elsevier met hun eigen haatallochtoon: http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/343579/In-spel-om-de-macht-staat-PVV-aan-de-zijlijn.htm
  en: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/343607/Jhim-van-Bemmel-PVV-is-gewoon-een-baantjesmachine.htm
  waarmee ik maar wil zeggen dat media geld nodig hebben om te kunnen bestaan en dus betaald worden om allemaal tegen de PVV te blijven publiceren.
  Dat ga je echt niet redden met 2.1 miljoen. Tijdens de vorige bezetting werden de media gedwongen voor de bezettert te werken, nu kiezen ze er maar als te graag zelf voor. Vandaar dus dat ik nooit meer een krant koop, nimmer adverteer, geen lid ben van een omroep; ik kijk wel uit.

  Like

 12. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Ik moest je comment effe modereren, het bleef hangen onder de motorkap, omdat er drie links in je bijdrage zitten. Het werd herkent als zijnde spam 😉 Maar opgelost.

  On-topic: de haatmachine jegens Oom Geert draait op volle toeren! Ik krijg een déjà vu. Deed den Haatmensch dat niet eerder met een zekere, kale professor? Oh wacht, ja nu weet ik het weer!

  En als er weer een nieuwe Volkert opstaat en hij zijn opdracht uitvoert, zal men bij de PO een podium krijgen en verbolgen roepen dat dat nu ook weer niet de bedoeling was. Tuig is het!

  STEM PVV.

  Like

 13. leefbarbaar Says:

  Geeft niks,
  de dag dat ik een spamhoer wordt, moet je me er uit schoppen.
  Kon trouwens niet meer links produceren; het teiltje raakte vol na zoveel rooie journailleproza. maar mijn boodschap was duidelijk. Het grote PVV-haten is begonnen en het duurt nog zo lang tot er verkiezingen zijn, dus zullen we nog maanden de linxe propaganda moeten verduren. Dat de koendoeskliek ons geld weggeeft en het bestuur overdraagt aan de dictatuur Europa. daar hoor je ze niet over.

  Like

 14. E.Eliveld Says:

  T’zal er nu om gaan spannen. Een volk krijgt immers wat het verdient dus ik ben benieuwd wat straks de verkiezingsuitslag is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: