Landgenoten,

Het geld bij de PvdA kan blijkbaar niet op!

De PvdA heeft het grootste budget uitgetrokken voor de campagne voor de verkiezingen op 12 september. De partij trekt 2,1 miljoen euro uit, zeven ton meer dan voor de campagne van 2010.

Nix schuldencrisis of de broeksriem aantrekken. De club van Didi Samsom laat de flappen nog eens lekker losjes uit de broek hangen. Men gaat namelijk ‘op campagne’. Het PvdA-promotieteam komt naar u toe, deze zomer, hoera!
Wat zorgen die socialisten weer goed voor zichzelf, zeg. Zelf er lekker warmpjes bijzitten en ondertussen de burger manen dat de broeksriem nóg strakker moet. Maar we hebben geen gaatjes meer over, stelletje Rode Roofridders en gaatjes bijprikken weigeren we pertinent. Maar dat zal de PvdA een (halal) worst wezen. Het Rode Gif zal en moet verspreid worden. En dat op kosten van de belastingbetaler, of bestaat die 2.1 miljoen euro louter uit giften? Lijkt me sterk.

Maar de Rode Rakkers treffen wel goed weer. Ik kan mij nog herinneren dat ten tijde van de gemeenteraadsverkiezingen 2010 de PvdA het te koud vond om op campagne te gaan. Men wilde zelfs uitstel van verkiezingen vanwege de strenge vrieskoude… Haha! Watjes!

Terug naar 2012. De PvdA gaat een slordige half miljoen (!) rode rozen uitdelen.
Mijn wijlen moeder zei altijd: De vijand komt met een glimlach. Onthoudt u dit als u zo’n dwaallicht van de PvdA tegenkomt. Men doet zich mooi voor en men probeert u zo’n mooie roos in de handen te duwen, maar pak het niet aan! Denk hierbij aan Eva die van de appel at.

Vroeg of laat gaat het mis. Uw handen zullen bloeden van de doornen der PvdA-roos. En op de langere termijn zal uw portemonnee ook bloeden. Nee, ik vergis me; doodbloeden is waarschijnlijk een betere omschrijving.

Niet te hopen dat Samsom’s gehandicapte kind ook ingezet wordt om die verfoeilijke rozen uit te delen. Ik zie ‘m er gerust voor aan.

STEM PVV.