Maar wie is het?

Landgenoten,

Deze is niet zo moeilijk hè? De eerste lezer met het goede antwoord wint een geranium!
Zaterdag weer een uitgebreid verhaal.

Advertenties

31 gedachtes over “Maar wie is het?

 1. Wim Kok in zijn eerlijke periode? Tara Singh swarma, voor haar ziekte? Aantjes voordat hij zijn uniform aantrok? Doutzen als peutert? Moeilijk hoor.

  Like

 2. Adolf Hitler..!!! Geboren op 20 april 1889 in Braunau am Inn, zelfmoord in de bunker van de Rijkskanselarij te Berlijn op 30 april 1945, ’s middags om half vier. Ziezo, nu is iedereen weer op de hoogte van de feiten.

  Like

 3. Gefeliciteerd G. Deckzeijl, namens de feestcommissie. Ik zat nog te twijfelen tussen Hitler en Verdonk. Hitler omdat het een oude foto is met ouderwetse kledij. En Verdonk wegens het zwarte kapsel en omdat de baby op een meisje lijkt.

  Like

 4. Hartelijk dank, ook namens vrouw en kinderen(die’k gelukkig niet heb, ha, ha). Stuur de geranium maar naar Lange Voorhout 7, Den Haag. Daar zetelt Jan Kees de J. , de stakker(zie vorige draad over jeugdjournaal) kan die ‘m in z’n vensterbank zetten.
  http://www.eenvandaag.nl/buitenland/40822/militante_spaanse_ouderen_in_opstand
  Zag ik tussen 18:15 en 18:40 op Ned 1. Schokkend! Banken zijn ZWENDELAARS. SNS ook in de problemen. Kunnen schuld aan de staat `a ruim 800 miljoen niet terugbetalen. Heeft u spaargeld op die bank staan?Haal ’t eraf, SNEL..!!!

  Like

 5. Dit gedoe rond de SNS-bank is juist wel grappig. Het is een linxe bank voor goeddoenners met geld. U weet wel, babyboomers, die barsten van het geld en die dan een tonnetje wegzetten bij de SNS omdat ze daar de derde wereld “helpen”. Ter compensatie van hun gegraai en eeuwige vakanties. En nu blijkt maar weer dat deze bank tal van dochters heeft die allemaal even hard meedoen aan het verfoeide geldsysyteem van banken. Gewoon keihard speculeren en uitwringen van onroerend goed. 100% Wallstreet en nul% Bangladesh. Ja wat linx allemaal uitgeeft moet ergens verdiend worden, maar je moet het wel willen zien……
  En: Spaanse banken krijgen ons geld en keren geen spaargeld meer uit aan Spanjaarden. Je moet wel heel erg rutte zijn om niet in te kunnen zien dat er iets niet klopt. Prive-banken krijgen miljarden, maar hebben spaargeld verdampt en betalen niet meer uit. Vroeger of later moeten we dus ook de bejaarde Juan en Juanita gaan onderhouden.

  Like

 6. Geheel off-topic:
  er is gisteren wel iets veranderd in medialand. Overal stond te lezen dat tijdens de ramadan de criminaliteit enorm toe neermt. Zodat nu eindelijk de policor kliek toegeeft dat er een relatie is tussen islam en stelen. Dit was tot nu toe onbespreekbaar en te stigmatiserend voor woorden. Maar wel waar, zoals wij al lang weten. Een hoop riftuig komt zelfs hierheen omdat het hier lekker koel is en makkelijker om niet te mogen drinken dan in Zandbakkije. En om te jatten natuurlijk. Zelfs in het hopeloos foute bolwerk Utrecht moet de politie vakanties omgooien vanwege de religieuze uitwassen van de haatmensch. En zo zijn we weer een klein stapje vooruit gegaan, misschien dat over 10 jaar met respect over de PVV wordt gesproken? En over ons.

  Like

 7. at Gdz
  wij weten al jaren dat islam en criminaliteit zo ongeveer hetzelfde is. De linkse kerk heeft dit altijd ten stelligste ontkend. Want islam = vrede en moslim = zielig. Pastors van Leefbaar Rotterdam werd als wethouder er uit gegooid omdat hij zei dat veel moslims hun geloof gebruiken om bepaald gedrag te rechtvaardigen. Totaal policor taboe dus. En nu koppen de media (tot hun eigen schrik misschien) “criminaliteit tijdens ramadan neemt enorm toe”. Natuurlijk zal de linxe kerk hiervan de schuld in de schoenen van oom Geert willen schuiven, want ze zijn volkomen debiel, maar toch, de meeste mensen begrijpen heus wel dat Geert gelijk heeft en de enige echte schuld bij de PvdA ligt.

  Like

 8. Leefbarbaar: Als’t aan mij ligt komt op 12 sep de afstraffing, maar als ik heel eerlijk ben, heb ik er een zwaar hoofd in.
  Ik weet nu al dat het niet goed is voor mijn fisieke en mentale welzijn als er een kabinet wordt gevormd
  met die kunduz-IDIOTEN als basis. Dan word ik GEK, dat weet ik nu al.
  Enne… je mag wel Gerrit schrijven. Staat iets persoonlijker dan die kouwe zakelijke afkorting. Geldt voor de anderen ook trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s