Moslims willen piramides vernietigen

Waarde lezers,

Er zijn een paar plekken op de wereld die ik nog graag zou willen bezoeken: Parijs, Londen, New York en… de Piramides in Egypte. De eerste drie bestemmingen zijn, mits er geld overblijft, goed te doen. De laatste bestemming, de Piramides, kon nog wel eens afvallen…
De religieuze Baardmannen willen deze schitterende bouwwerken namelijk vernietigen! “Het zijn de tempels van de ongelovigen”, aldus deze allahschreeuwers.

Historische monumenten, gebouwd door een hoogstaand volk. Er was toen nog geen moslim te bekennen, vandaar dat men een zeer gestructureerde maatschappij kende. Dat is anno 2012 wel anders en dan druk ik me nog voorzichtig uit.

Maar ook eeuwenoude hindoe beelden moesten er in het verleden aan geloven, want alles wat niet islamitisch is, moet dood en/of kapot. Dat is ook precies wat de islam voorschrijft. “Het is geoorloofd en hoort bij deze hoogstaande cultuur.” (Alexander Pechtold modus uit.)
Waar komt die vernietigingsdrang toch vandaan? Dergelijke moslims hebben een herseninhoud waar de Duitse zangeres Nena in de jaren ’80 over zong: 99 Luftballons. Leeg. Niets. Valt nog mee dat deze Wildemannen geen bordje op het voorhoofd dragen, waarop staat: “ruimte te huur”.

Steek één sprookjesboek in de hens en je hebt een wereldwijde rel. Dat kan dan ineens niet. Gebouwen en monumenten die op de werelderfgoedlijst staan, volledig slopen, kan wel.
Wat zou er gebeuren als een stel ‘racisten’ een moskee beschadigen, laat staan slopen? Juist.

Medewerker Leefbarbaar haalde het al even aan: Tijdens het Hongerfeest, ook wel ramadan genoemd, neemt de criminaliteit enorm toe.

De Haagse politie en gemeente vergelijken de islamitische vastenmaand met andere grote evenementen zoals oud & nieuw en Koninginnenach. Dus worden ook voor de ramadan maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat die periode veilig en ordelijk verloopt.

De gehele dag honger lijden, is dus een ‘evenement’? Haha! Ga je gang!
Maar laten we alstublieft dit Achterlijke Hongerfeest niet gaan vergelijken met Oud & Nieuw en onze Koninginnenach! Wat is dit voor malle vergelijking?

De Oude Nederlander moet het zich allemaal maar laten welgevallen. Tijdens het Hongerfeest dient men zich afzijdig te houden, want den moslim, die overigens ónze cultuur per definitie afwijst en veroordeelt, moet in alle rust en vrijheid zijn culturele activiteiten kunnen uitvoeren en beleven en pottenkijkers zijn hierbij niet gewenst. In December moeten wij weer aanhoren dat Sint Nicolaas een vies, smerig, racistisch feest is en jullie vrouwen en dochters zijn hoeren, want zij kleden zich ‘onzedig’. Let wel, ik heb het nog steeds over Ons Nederland.

Dat de ‘politie’, of wat daar op lijkt, extra manschappen moet inzetten, moeten we maar op de koop toe nemen. Niet dat het wat uithaalt. Mocht de boel losgaan, dan zal de ‘politie uit het zicht blijven, om de situatie niet verder te laten escaleren.’ Nee, men schopt liever een weerloze, straalbezopen Oostblokker in elkaar en vervolgens meldt men zich ziek, de smerige lafaards.

Maar wat ben ik verheugd vanwege het feit dat het Hongerfeest midden in de zomer valt! De dagen zijn lang en de nachten zijn kort. Heerlijk. En nu maar wachten totdat je eindelijk die dadel in je muil kan douwen, haha!
Die dadel kan best uit Israël komen, weet ik beroepshalve. Koriander, een kruid wat veel gebruikt wordt in de marokkaanse keuken, trouwens ook. Haha! Men moest eens weten. (Herkomst van het produkt staat overigens gewoon op de verpakking)

Het islamitisch Hongerfeest krijgt veel te veel aandacht in Nederland. De islam – spelling klopt, niet hoofdletter waardig – hoort niet in Nederland en dient bestreden te worden.

Intolerantie moet je beantwoorden met intolerantie.

STEM PVV.

Advertenties

20 Reacties to “Moslims willen piramides vernietigen”

 1. Hans Kramer Says:

  De Ramadan mag wat mij betreft wel een half jaar duren. Around the clock vasten. Binnen een paar weken is het probleem opgelost.

  Like

 2. Jack Terrible Says:

  Na de Egyptische piramides zullen moslims wel alle bijbels willen verbranden. Daar staan de leugens in van de Joden en christenen. Er zijn christenen die met gevaar voor eigen leven bijbels islamitische landen in smokkelen voor ondergedoken christenen. Die geheime bijeenkomsten hebben om uit de bijbel te lezen, psalmen te zingen en te bidden tot de Schepper (JHWH). Dat is iets wat in Nederland doodnormaal is. Als moslims christen worden In bijvoorbeeld Saoedi-Arabië en Iran en het regime krijgt het in de gaten krijgen ze de doodstraf. Zo zijn er veel meer landen. Ook huizen en winkels van christenen worden in brand gestoken en als ze ontdekken dat je christen bent krijg je bijvoorbeeld je ontslag en geen werk meer. Of je belandt in de gevangenis tot je het christendom hebt afgezworen en een trouwe moslim bent. Christenen worden zwaar onderdrukt en gedood door de islam.

  Like

 3. Lisa Looper Says:

  Het zijn barbaren en dan druk ik me nog voorzichtig uitWat er in ons land woontparrasieten.Ze jatten nou al de schapen uit de weilanden voor de ramadan tuig is het.

  Like

 4. Ouwe Knoest Says:

  Waar komt die vernietigingsdrang toch vandaan? Dergelijke moslims hebben een herseninhoud waar de Duitse zangeres Nena in de jaren ’80 over zong: 99 Luftballons. Leeg. Niets. Valt nog mee dat deze Wildemannen geen bordje op het voorhoofd *) dragen, waarop staat: “ruimte te huur”.

  BP:
  Leegstaande “panden” worden gekraakt
  Letterlijk: Kokosnoten worden gekraakt???
  Figuurlijk: “Kokosnoten” worden ook gekraakt. Als de lucht vrijkomt hoor je een doffe knal.

  Een hoofd in grove woorden: een knar, een kop, een ei, een ko . . . . . . t.

  Oewistovrehensmeemasi?

  Like

 5. horatius Says:

  Niets is heilig voor de religieuze baardmannen, dus ook de Piramides worden nu bedreigd door de salafisten.
  Deze creaturen zullen er nog een hele kluif aan hebben deze eeuwenoude monumenten van beschaving en wetenschap met de grond gelijk te maken. Maar in Iran zitten ze in het geniep ijverig met atomen te knutselen en eens vinden ze (wat Allah moge verhoeden!) de raket uit. Overigens zijn die Piramides de enige bron van inkomsten van Egypte dus het zal op korte termijn zo’n vaart niet lopen.

  Wat ons wel zorgen zou moeten baren is de jaarlijkse ramadan, een periode van onthouding en versterving én zinloos geweld t.a.v. ongelovigen, waaronder zelfs weerloze bromsnorren, ambulancepersoneel en ouden van dagen. Maar de maat is nu vol en dus worden er extra stadswachten, wijkregisseurs, gezinsmanagers, straatcoaches en andere geitenwollensokken ingezet. Zeker in de Vogelaarwijken is de nood hoog en men zal druk met de subsidiebuidel moeten rammelen om groot onheil te voorkomen.

  In Amsterdam wil men Ali B en rapper Appa inhuren om deze bruggenbouwers tijdens het suikerfeest een gratis concert te laten verzorgen om de bontkraagjes van de straat te houden. Op het stadskantoor kan de marokkaan op deze feestdag een 13e maand aan Wajonguitkering afhalen en de PvdA overweegt nu serieus om massaal poppen uit te reiken (die verdacht veel lijken op een zekere Geert Wilders) om die in de avonduren door de kansenjongeren te laten verbranden, uiteraard onder streng toezicht van een buurtvader of hulpimam.

  Als het aan de PVV zou liggen zou die hele ramadan worden verboden vanwege het onverdoofd slachten van onschuldige dieren, staatsgevaarlijke religieuze praktijken, het risico op het uitbreken van grootschalige rellen, oproer, demonstraties, harde intimidatie, roof, moord, doodslag, afpersing, zware mishandeling en het zich onttrekken aan het arbeidsproces.

  STEM PVV.

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Honger of niet: alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de Benelux! http://tinyurl.com/cucf342 (pdf)

  Like

 7. Jack Terrible Says:

  Of opknopen op het Binnenhof!

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Helaas wordt het achterlijke vreetfeest vaak betaald door ons. Let maar eens op. Er is altijd wel een buurtfeest, suikerfeest, buurtdialoog, ontmoetingsmoment, vredesmaaltijd, enz. tijdens de ramadan. Via wat omwegen betaald van ons belastinggeld. Zie bijvoorbeeld: http://www.spior.nl/index.php/activiteiten/264-suikerfeest-in-rotterdam.html
  Zomaar, weg geld. Om uitvreters te laten vreten (zolang ze maar PvdA stemmen). Alle gemeentes doen dit, ook maatschappelijke instellingen en woningbouwverenigingen. Tijd voor verandering mensen. Niet in de laatste plaats omdat mohammed straks de Nachtwacht in de fik gaat steken omdat de dames op het meesterwerk geen tent dragen. Ze hebben niks met cultuur, tenzij je het stelen en stuksnijden van schapen cultuur wilt noemen, dan zijn het echte artiesten. Dat dan weer wel.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Lol: volgens de politie Utrecht neemt de criminaliteit toch niet toe tijdens het Vreetfeest, het was een vergissing. Ze hadden per ongeluk iets gezegd over moslims en dat kan natuurlijk niet.
  Bij de weg: ik zag gisteren een Vlaamse Baantjer. “Witse” heet deze speurneus en serie. Aanrader. Waarom? De aflevering van gisteren heet “Rellen” en gaat over de moslim. Vreemd genoeg precies zoals wij hem kennen. Met eerwraak, onbeschoftheid, criminaliteit, verschuilen achter het sprookjesboek, Vlaams gezag ontkennen, enz. Hoe groot is het verschil met Nederland, waar deze serie niet zal worden uitgezonden omdat de haatmensch hier lief, nijver en begripvol moet lijken. In Vlaanderen doen ze niet zo moeilijk, daar noemen ze het beestje bij zijn naam. Kijken dus zondag a.s. naar deel twee, deel 1 moet te vinden zijn op “ooit-gemist.be” maar mij is dat niet gelukt, anders had ik hier wel een link geplakt.

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Verkiezingsspot-PVV…!!!!

  Like

 11. Boilingpoints Says:

  Ik had ‘m nog niet gezien, Gerrit. Bedankt. Gewoon weer heldere taal, zoals we van Geert gewend zijn.
  Ik plaats ‘m van de week natuurlijk op de hoofdpagina.

  Like

 12. Jack Terrible Says:

  Het filmpje staat ook op de digitale nieuwsbrief van de PVV die ik regelmatig ontvang. Evengoed bedankt, Gerrit!

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Sure, no problemo! Maar ik blijf me verbazen over de magere bezoekcijfers hiero. And now for something completely different…http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/ookdatnog/ODN_120717_Langste_penis
  Biologische bedreiging… hoe krijgen die juten dat daar verzonnen? Zaten vast geen vrouwelijk juten bij…

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Vraagje, BP: dat Dietsland in je blogroll hè, dat leidt eigenlijk naar niets bijzonders. Ik dacht een soort van nationalistische site aan te treffen via die knop, maar lauw loene… Weet jij meer?

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  Besten, ze doen het weer:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3287790/2012/07/17/Over-die-besnijdenis-kon-ze-het-nergens-hebben-tot-nu.dhtml
  er is speciale kliniek waar je zonder verwijzing terecht kunt, ook als je geen Nederlands spreekt en nog nooit een dag gewerkt hebt. Hoera. Somaliers werken niet, spelen Roodbaard op zee en knippen en plakken wat aan de doos van hun dochters, zodat mijn eigen risico volkomen kudt wordt. En de meiden krijgen graties medische zorg, want Pappie-the-Knife stemt PvdA.
  Lol: volgens de linkse kerk; de universiteit van 020, wil de Nederlandert een keurmerk voor goede kranten. Men is ongetwijfeld bang voor het feit dat straks misschien niet alle kranten hetzelfde anti-PVV stukkie tikken, dus moet er een keurmerk komen. Zodat ze allemaal dezelfde bagger kunnen blijven spuien en de rest verbieden. Sukkels; de goede krant is al jaren geleden gestorven en begraven; jullie zijn allemaal ziek/links. De inkt niet waard.

  Like

 16. Boilingpoints Says:

  At Gerrit,

  Klopt, Dietsland is niet meer. Die jongen is ermee gestopt, ik moet de link nog weghalen.

  Wat betreft de bezoekersaantallen; we zitten momenteel op zo’n 500 á 600 bezoekers per dag. Da’s niet veel, maar dit is dan ook een margeblog. Het zouden er veel meer kunnen worden, als hier dagelijks gepost werd door verschillende mensen. Maar dat zit er niet in. Mensen kunnen gerust een verhaal insturen! Ik heb die oproep weleens gedaan, maar daar werd helaas niet op gereageerd. Dus zal ik de site in m’n eentje bij moeten houden, ondanks dat ik weinig tijd heb. (Gezin, werken e.d.)
  Maar er helemaal mee stoppen wil ik niet, dus zullen we het moeten doen met 1 á 2 stukkies per week 😉

  Like

 17. Jack Terrible Says:

  At BP en Gerrit, 500 à 600 bezoekers per dag vind ik toch veel. Ik dacht zo’n tien à twintig bezoekers per dag. Gezien het aantal reacties…

  Like

 18. alidas Says:

  Ik dacht dat bollingpoints er niet meer was?

  Like

 19. Jack Terrible Says:

  At BP; ik stuur weleens een verhaal en bijhorende foto van een schilderij in. Want soms beantwoord ik de emails die ik krijg. Dus ik stuur ze naar WordPress. Ik krijg alleen nooit antwoord. Zal wel het verkeerde emailadres zijn?

  Like

 20. Boilingpoints Says:

  At Jack,

  10 á 20 bezoekers per dag? Haha! Nee een stuk of 500, maar daar zitten ook een hoop googlelaars bij.
  En naar wie stuur je je verhaal op? Naar mij? Mijn email adres is overigens webloggert [at] gmail.com of gebruik het contact formulier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: