Horatius blogt!

Waarde lezers,

Vandaag laat ik medewerker Horatius aan het woord. Zijn reactie op het wereldvreemde creatuur Cecilia Malmström. Hij heeft zijn betoog al in de comments geplaatst, maar ik vind het een prima verhaal voor op de hoofdpagina.
Na de ‘lees verder’ de open brief van Geert Wilders aan deze tragische troela. Ja hoor, ga maar op de zeepkist staan, heer Horatius:

Deze van iedere vrouwelijke charme gespeende tante Sidonia die blijkbaar de portefeuille Islamiseringszaken beheert in Brussel zet ons gehele volk (m.u.v. de Linkse kerk) weg als zijnde racisten en fascisten. Zoals wijlen Pim Fortuyn zo mooi kon formuleren: ‘Mens, gaat toch je sokken stoppen!’ Je zal als Henk en Ingrid maar wonen in een Vogelaarwijk of in de omgeving van een asielzoekerscentrum en dus dagelijks worden geconfronteerd met Marokkanen, Somaliërs, Irakezen, Iraniërs en Afghanen dan weet men donders goed dat men niet te maken heeft met kennismigranten en zielige vluchtelingen maar met bezettingstroepen van de politieke islam. En de Bezettingskosten rijzen de pan uit, om over de stijgende criminaliteit maar te zwijgen.

Dit merkwaardige creatuur is ongetwijfeld ook een voorstander van een snelle toetreding van Turkije tot de EU en als het even kan ook nog van Marokko, Tunesië en Algerije vanwege ‘historische en culturele banden.’ Malmström maakt echter een volkomen foute inschatting betreffende de mening van het ‘gewone volk’ in Europa. Die heeft namelijk de buik meer dan vol van dergelijke politiek-correcte figuren die volkomen buiten de realiteit staan en dus direct verantwoordelijk zijn als hier op een gegeven moment een burgeroorlog uitbreekt als de radicale baardmannen hier een Islamitisch Kalifaat willen stichten.

Overal waar moslims prominent aanwezig zijn zal vroeg of laat het Salafisme de kop – of minaret – opsteken en dat kan zich uiten via grootschalige rellen, demonstraties, oproer, het verbranden van vlaggen en poppen, stakingen (voor zover men een betaalde baan heeft…), harde intimidatie, chantage en afpersing. We moeten er zelfs ernstig rekening mee houden dat deze individuen de invoering van de sharia zullen eisen. Een Religieuze Politie is dan de volgende stap en dit allemaal onder het mom van Godsdienstvrijheid en de Mensenrechten.

Er gaan (bevestigde) geruchten dat er op 12 september a.s. een referendum wordt gehouden onder de Nederlandse bevolking over het schrikbewind vanuit Brussel. Die tante Sidonia pikken we dan ook gelijk even mee via een krachtig NEE tegen de EU.

Op welke partij moeten we dan gaan stemmen? vraagt de argeloze autochtoon.

STEM PVV!

Voor degene die de brief van Geert Wilders nog niet gelezen hebben:

Cecilia Malmström,

De banden tussen Nederland en Zweden gaan lang terug. Eeuwenlang handelden wij in graan met uw land, Nederlanders hielpen met de stichting van Gotenborg en oudere Nederlanders denken met warmte terug aan het Zweedse wittebrood dat het einde markeerde van de lange, donkere Hongerwinter ’44-’45.

Wij hebben tot dusverre geen reden om anders dan met waardering aan Zweden te denken.

Toch lijkt het erop dat we nu met een andere bril naar uw mooie land moeten kijken. U wilt EU-overheersing waar anderen vrijheid willen. Geen Nederlander heeft op U gestemd. Wij weten niet wie U bent. Wij kennen U niet, maar U legt wel uw ideeën dwingend op aan ons volk.

Uit het interview van Le Monde blijkt dat U mensen die kritisch staan tegenover de massa-immigratie of islam wegzet als ‘xenofoob’ en ‘populist’. Dat is blijkbaar hoe U over brede lagen van de Nederlandse bevolking denkt. U geeft ook hoog op van ‘academische kringen’. Ik mag erop wijzen dat deze hooggeleerde mensen niemand vertegenwoordigen dan henzelf.

Ik roep U dringend op uw naive multikulti-dromen niet te verwarren met de realiteit. Misschien kunt U eens kennis maken met wat massa-immigratie betekent voor miljoenen Nederlanders: namelijk meer criminaliteit, uitkeringsafhankelijkheid, overlast, vervreemding, onderwijsproblemen etc.

Misschien is het een idee dat U eens in een geïslamiseerde wijk gaat wonen. Niet in de vorm van een werkbezoek van een paar uur waarna U wordt afgevoerd door auto-met-chauffeur, maar permanent. Islamitische wijken als Kanaleneiland (Utrecht), de Transvaal (Den Haag) of Rotterdam-Zuid lenen zich daar perfect voor. Kunnen wij U helpen daar blijvend een woning te vinden? Wij zijn U graag daarbij van dienst. U spreekt van ‘culturele verrijking’? Nou, die mag U uzelf niet langer onthouden.

Ons eeuwenoude verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid staat haaks op de EU-overheersing. De Partij voor de Vrijheid vindt dat de Nederlandse bevolking baas moet zijn over onze eigen grenzen en ons eigen immigratiebeleid. Wij hebben alleen maar last van uw absurde weigering om ook maar de kleinste aanscherpingen van ons toelatingsbeleid mogelijk te maken. Zo wilt U niet eens een rem zetten op het aantal partners dat iemand naar Nederland kan halen!

Uw bemoeienis past niet bij de Nederlandse vrijheid en onafhankelijkheid. Daarom roepen wij U op er mee op te houden en af te treden! Dat maakt de tijd die Nederland nodig heeft om los te raken van de Europese Unie ietwat draaglijker.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Hoogachtend,

Geert Wilders

Advertenties

14 Reacties to “Horatius blogt!”

 1. Jack Terrible Says:

  Hallo mevrouw Cecilia… ik werk al bijna vijftien jaar in de plantsoenendienst in Baarn. Een onderdeel van de Sociale Werkplaats. Er wonen daar collega’s van mij. Eén van die collega’s noemt de dorpswijk waar ie woont Klein-Turkije. Waarom is dat denkt u? Mensen gooien daar soms hun vuilnis en troep gewoon op straat. Die collega stemt op Geert Wilders. Nog meer collega’s van mij en ikzelf stemmen ook op Geert Wilders. Waarom is dat denkt u?

  Like

 2. E.Eliveld Says:

  Hear, hear, the honourable Lord Horatius!

  (nee, serieus, goed stuk)

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Horatius is hiermee bevorderd tot welbespraakt ervaringsdeskundige.
  En die religieuze politie gaat er ook nog komen want ene Markoek (u weet wel, de succesallochtoon / k*tmarokkaan van de PvdA) werkt weer aan zijn islamagenda. Meneer wil dat vanuit de moskeet er meer toezicht komt op de berberjeugd. Waarmee maar weer is aangetoond dat Finse ouders hun kinderen niet opvoeden en de opvoeding moet komen vanuit het haatgeloof, zodat er gegarandeerd helemaal niks meer goed komt. Ga lekker met z’n allen naar Syrie de doel verzieken, je geloof verspreiden en je jeugd corrigeren. Ga, er zijn weer plenty vacatures daar.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Spreekt voor zich: http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Goed stuk, Horatius…!!! Maar het ging niet over sokken stoppen, o nee…!!!

  Like

 6. horatius Says:

  At G.Deckzeijl,

  Volkomen correct. Leuk dit filmpje weer eens te zien.
  Overigens ben je hierbij per onmiddelijke ingang benoemd als archivaris van de Stichting WBOH.

  At allen,
  Vanavond Geert Wilders als hoofdgast aanwezig bij WNL, NED. 3, bij het programma Half Acht Live!
  Onderwerpen: Europa, Griekenland, Malmström en Integratie.

  Het wordt vast en zeker een historische uitzending, dus vlug even naar de supermarkt voor wat zoutjes, borrelnootjes, lichte en sterke drank.

  Moslims mogen niet kijken vanwege de ramadan, kijken ze stiekem toch dan is het verstandig om wat vlugzout bij de hand te hebben.
  Men is gewaarschuwd!

  Like

 7. Jack Terrible Says:

  Ik trek vanavond om 19.30 uur een blikje Euro-shopper bier open tijdens het programma Half Acht Live. Ik geniet alvast van het feit dat de Valse Profeet ontmaskerd wordt door Geert Wilders. De Valse Profeet die al zo’n 1400 jaar talloze mensen misleidt. Met behulp van een valse God, Allah, de personificatie van de Duivel. Proost!

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Beste Jack
  je zit vol vertrouwen in oom Geert, maar misschien gaat het vanavond wel over Europa, onbeperkte instroom cultuurverrijkers, het verdampen van onze pensioenen, de enorme criminaliteit, de geringe pakkans door de peperdure politie, censuur, corruptie, vriendjespolitiek, vermenging geloof en staat, discriminatie van minderheden, vrouwen en gay’s…………. kortom je hebt vast gelijk: allemaal islam wat de klok slaat.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Half 8 live is dus ook drie keer niks. Eerst laten ze een mongeaul aan het woord die weet te melden dat Finnen het zo zwaar hebben en nauwelijks over straat kunnen in hun dure auto;s. Ondertussen bevestigt deze policor idioot precies dat alle nadelen van de Fin waar zijn. Meneer de boksfin is agressief, heeft zich niet in bedwang, losse handjes, voelt zich gediscrimineerd en kan niet van een blonde vrouw afblijven. Nou, en daar krijgen die halve zolen nog zendtijd voor ook. Typisch WNL, stompzinnig links. Dat uiteindelijk oom Geert zijn verhaal mag vertellen is dan wel mooi meegenomen, maar de presentatrice is net zo links als de VARA. We kunnen niet uit de euro, weet ze, niet terug naar de gulden, want dat kan niet. Dergelijke argumentatie horen we al maanden. Kom eens met wat beters of stem gewoon PVV, anders woon je straks naast een moskee (hou ik er in, deze oneliner). Kortom; shitprogramma het aankijken niet waard.

  Like

 10. Jack Terrible Says:

  Sorry Leefbarbaar, ik heb om 19.30 uur wel een blikje opengetrokken maar geen tv gekeken. Ik ben het glad vergeten. Ik heb naar muziek van “the best of Meat Loaf” geluisterd. Mooie muziek! En ik heb wat achter mijn computer gezeten. Voor mijn computer, bedoel ik.

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  Hoi Jack,
  later op de avond probeerde ik Fly Away van Kravitz te spelen. Steengoed nummer, moeilijk te evenaren, maar niet onmogelijk. De aanhouder wint zeggen ze. Ben wous van muziek, BP ook.

  Like

 12. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Speel je gitaar?

  Ik ben inderdaad ook dol op muziek en als mensen vragen naar welke muziek ik luister, zeg ik altijd:
  Mijn interesse loopt van Roy Orbison tot Carl cox en alles wat daar tussenin zit.

  Wat naampjes? James Brown, Maceo Parker, Funkadelic, The Doors, The Police, Kraftwerk, Earth Wind and Fire, The Jackson Five, Chet Baker, New Order, The Cure, The Cult, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam, Nirvana enz.

  Ook lekkere jaren ’70 disco, soul en funk. Verder heb ik een hele platenkast vol house-classics. Draai ik ook nog steeds.

  Zit er wat voor je bij? 😉

  Like

 13. horatius Says:

  Muziek?

  Mijn lust en mijn leven, de enige hobby (buiten mijn vrouw) waar ik nooit genoeg van kan krijgen.

  Namen? Deep Purple, Link Wray, The Ventures, Robin Trower, J.J. Cale, Neil Young, Buddy Guy, John Fogerty, Joe Bonamassa, Tony Joe White, Jeff Healy, Patricia Vonne, Calexico, Beth Hart, Eliza Gilkyson, Leslie West, Pink Floyd, Marcus Miller enz.

  Voor mij geen Nederlandstalige muziek zoals Jan Smit, Dikke Leo, Lange Frans maar electrische blues, ouwe rock and roll, country and western, americana en sommige oude jazz waaronder Chet Baker en Miles Davis.

  Platen heb ik niet meer, alleen nog enkele L.P.’s van Gene Vincent vanwege de prachtige hoezen.

  Like

 14. Jack Terrible Says:

  Voor mij ook geen Nederlandstalige muziek. Maar Bee Gees, Bob Dylan, David Bowie, Lou Reed, Tina Turner, Lady Gaga (boodschapster van de Duivel), Michael Jackson. Kortom allemaal Duivelse muziek. Of de Duivel ermee speelt! Ik haat islamitische muziek. Dat is geen muziek maar gejengel! Zij haten onze muziek! Muziek van het Vrije Westen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: