Landgenoten, Vlamingen en andere Militanten,

Zoals u weet is het Islamitische Hongerfeest met veel tamtam en poeha losgebarsten!
En dat heeft winkelketen Albert Allah Heijn ook heel goed begrepen:

Zoetwaren en andere lekkernijen als gedroogd fruit, noten & zaden, bakproducten krijgen in het kader van het suikerfeest een prominente plek bij Albert Heijn. De super presenteert de komende weken 17 nieuwe producten in speciaal ramadan-schap.

Men heeft ook nog een ‘pakkende’ slogan verzonnen:

Alles voor de Ramadan. Gewoon bij Albert Heijn.

In maar liefst 140 (!) winkels wil deze grootgrutter allerhande zoete lekkernijen aanprijzen in buurten waar het het suikerfeest gevierd wordt. (lees: verpauperde Vogelaarwijken, alwaar geen Oude Nederlander meer te bekennen is.)
Je vraagt je af of wij Ongelovige Honden, Apen en Varkens nog wel binnen mogen, bij deze kruidenier die aan zelf-onderwerping doet? We willen niet eens!

Tegenwoordig moet de Oude Nederlander zich maar gewoon gedeisd houden tijdens dit allesoverheersende Hongerfestijn. Maak derhalve geen oogcontact met deze korte lontjes en zeker niet als u net een banaan in uw mond heeft. Haha, dan krijg je dus écht geinige effecten. Maar goed, den Haatmensch kent het concept humor niet, helaas.

We moeten op fluistertoon praten en nederig buigen als zo’n uitgehongerd, opgewonden standje passeert… Dacht het ook niet!
Boilingpoints slaat keihard terug met de onlangs opgerichte stichting: ‘Wij Eten Ook Hier!’
Ik heb mezelf uitgeroepen tot onbezoldigd penningmeester, Leefbarbaar doet de screening, Horatius verzorgt de merchandising en Gerrit zet ik aan de deur. Ik zoek alleen nog een barman. Wellicht Jack?

Kom ik bij bovenstaande foto, die overigens is gemaakt bij ons thuis. Dit was onze zaterdagavond-lekkernij. Spaanse Ibérico ham en Spaanse wijn! Dit is zo’n beetje de beste ham die er te krijgen is. Twee jaar gerijpt en dat proef je.
Met dank aan de Spaanse vrije uitloop varkentjes die hun hele leven o.a. eikels te eten krijgen, wat de smaak ten goede komt.

En dat eten we tussen zonsopgang en zonsondergang. Als den Haatmensch niet mag eten. Een ludieke aktie! En omdat het lekker is, natuurlijk, want varkentjes zijn helemaal niet onrein en vies. Bij onrein en vies moeten we meer denken aan leden van Sharia4Holland en dergelijke.
Dat schrijft mijn geloof nu eenmaal voor.

STEM PVV.