Ondertussen bij Halalbert Heijn …

We hebben beeld, landgenoten!

Geplukt uit de linkdump van Amsterdam Post. Degene die hier, bij AH, een onsje ontbijtspek tussen legt, een foto maakt en die opstuurt naar webloggert [a] gmail.com, verdient eeuwige roem en een permanente vermelding op deze site.

Succes!

Advertenties

Tags: , , ,

22 Reacties to “Ondertussen bij Halalbert Heijn …”

 1. lebuïnus Says:

  Dit onderkruiperige gedrag van de dienaren van allah – voormalig grootgrutter A H – valt
  niet meer met woorden te bestrijden.
  Algehele BOYCOT VOOR ALLAH-HEIN, door een ieder die vrijheidslievend is.

  Like

 2. jager Says:

  Prima die AH denkt mee met zijn consumenten, onze dochter werkt daar bij de brood afdeling maar nu even niet omdat ze in Rimini zit, maar dit is meer dubbelzijdige beeldvorming eerste klas, die ramadan is nu al moeilijk genoeg. Belachelijk maken lijkt me nou echt niet een goed idee. Respect lijkt me meer op zijn plaats.

  Like

 3. Hans Kramer Says:

  Hoezo respect? Ramadan moeilijk genoeg? Je kiest er toch zelf voor om overdag te vasten en na zonsondergang als varkens te vreten tot de zon opkomt. Vasten? Laat me niet lachen.
  Heb m’n fototoestel gereed liggen op de keukentafel. Mag het ook met een kilo karbonade of een varkenskop?

  Like

 4. lebuïnus Says:

  @jager,
  Begrijp ik U goed, respect voor een onzinnig ritueel ?

  Like

 5. Jack Terrible Says:

  Respect voor mensen die ons als de tijd rijp is de keel willen doorsnijden? Theo van Gogh! Respect voor mensen die jouw mooie dochter als een ongelovige hoer zien? Respect voor mensen die ons ongelovigen willen opblazen? Allemaal voor Allah?!

  Like

 6. Jack Terrible Says:

  Respect voor mensen die onderling ons voortdurend uitmaken voor varkens, honden en apen. Want dat staat immers in de koran. Moet je eens opletten hoe schuw moslims voor honden zijn. Ze zien honden als demonen. Als vriendjes van de Duivel. Als vervloekte dieren.Onreine dieren. En ze zien ons als vervloekte mensen. Vervloekt door Allah. En voor zulk soort mensen en hun God moet ik respect hebben? Ik dacht het niet!

  Like

 7. Jack Terrible Says:

  At jager; het is de mentale inhoud van moslims wat niet deugt en wat me afstoot.

  Like

 8. E.Eliveld Says:

  Jager is één van die lui die er helemaal geen probleem mee heeft als, over pakem beet 15 jaar, zijn kleindochter zo’n leuke hoofddoek op haar 6 verjaardag krijgt. Logisch want jager snapt nu al die ophef over de cultus van de vrede niet. Hij laat volgende week, bij kleermaker achmed, alvast zo’n geel teken op zijn kleding, ten teken dat hij een door islam uitermate gewaardeerd dhimmy is, naaien. Het gaat immers om respect… Toch?

  Like

 9. E.Eliveld Says:

  Wellicht BP is het een goed idee in uw motto ‘volksgenoten’ ipv ‘landgenoten’ op te nemen. De auslanders en cultiirvreemden in dit land reken ik helemaal niet tot mijn ‘landgenoten’ en ik ben benieuwd hoe u en de overige forumgangers dit ziet.

  Like

 10. alidas Says:

  Jack terrible2358

  Ik begrijp het ergens niet, dat moslims tegen honden zijn.

  Ze werden gefokt door de arabieren sla de site saluki maar aan

  Zij arabieren geen moslims dan?
  Hier is geen ah .

  Like

 11. lebuïnus Says:

  Volksgenoten of landgenoten, zie het verschil niet.
  Om bijvoorbeeld zo`n qatkouwende somaliër een volks/landgenoot te noemen ?
  Met een boa-constrirctor heb ik meer gemeen !

  Like

 12. Boilingpoints Says:

  At E. Eliveld,

  Ik zie ongewenste elementen als steuntrekkers uit den vreemde, oproerkraaiers uit Islamië en ander gespuis sowieso niet als mijn landgenoten, dus die sluit ik bij voorbaat al uit. Ik vind het wel prima, zo 😉

  Like

 13. Boilingpoints Says:

  At Jager,

  Oneens. Figuren die bij voorbaat onze cultuur en gewoonten afwijzen, kunnen niet belachelijk genoeg gemaakt worden.
  Wat komt men hier eigenlijk doen?

  In december staan ónze feestdagen weer ter discussie! In 2009 heeft de Haagse Hogeschool besloten géén Kerstboom neer te zetten, omdat islamieten hier weleens aanstoot aan konden nemen… De boom kwam er uiteindelijk tóch, maar dat er over gediscussieerd moest worden, is een grof schandaal.

  En dan moeten wij rekening houden met het Hongerfeest?! Nooit!

  Geen tolerantie voor intoleranten!

  STEM PVV.

  Like

 14. Jack Terrible Says:

  At alidas; de gewone hond wordt veracht door Arabieren en is onrein. De Saluki is volgens hen geen hond en geen kat. De tulp komt oorspronkelijk uit Turkije. Toch wordt hij gekweekt in Nederland. In Turkije groeit de tulp in het wild. Waarom honden onrein zijn en veracht worden door moslims komt door de koran. Dat hebben ze gedeeltelijk van de oude Joden overgenomen, althans uit de bijbel. De koran ontstond pas in de zesde eeuw na Christus. De koran is volgens de moslims het vervolg van de bijbel. Alleen alle Joden en christenen moeten vermoord worden of bekeerd worden tot de islam volgens Allah en zijn boodschapper Mohammed. Mohammed was een moordlustige pedofiel.

  At lebuïnus; ik zie moslims als mijn landgenoten omdat we in hetzelfde land wonen. Ik zie moslims niet als mijn volksgenoten omdat ze van een ander slag volk zijn. Omdat ze een andere denkwijze en handelswijze hebben. En omdat ze onze vrije en democratische denkwijze en handelswijze veroordelen. Althans dat doet hun God. En zij volgen hun God. Moslims hebben andere regels en wetten dan ons.

  Like

 15. E.Eliveld Says:

  Je slaat de spijker op z’n kop Jack, we kunnen vandaag de dag onze ‘landgenoten’ niet kiezen…

  Like

 16. Lajos Lucacsi Says:

  Mijn opa heeft duidelijk iets niet goed gedaan. Hij had het hele land moeten volbouwen met badhuizen en elke vrijdag paardenmarkt moeten houden, dan waren wij hier de baas geweest…. 😛

  Like

 17. lisa looper Says:

  Het geld is op aan uitkeringen en kinderbijslag rotten ze vanzelf wel op ,als er niets meer gratis te halen is.Probleem opgelost.

  Like

 18. Jack Terrible Says:

  Moslims willen Nederland ook uitdunnen door de Sharia in te voeren. Ingraven en stenigen, las ik vanmiddag ergens op een site. Het toeval wil dat ik ook voor de doodstraf ben. Om te beginnen met de moordenaars van Theo van Gogh en Pim Fortuyn! Is BP al terug van vakantie, hij was toch met zijn gezin een weekje in Vlissingen?

  Like

 19. Daisy-moslimatje Says:

  Reine en onreine dieren volgens de bijbel ‘Het oude testament’

  [3] Eet niets wat een gruwel* is. [4] Dit zijn de landdieren die u mag eten: runderen, schapen, geiten, [5] herten, gazellen, damherten, antilopen, gemzen en berggeiten. [6] Alle herkauwende dieren met gespleten hoeven mag u eten. [7] Van de herkauwers en van de dieren met gespleten hoeven mag u de volgende niet eten: de kameel, de haas en de klipdas, want dat zijn wel herkauwers, maar ze hebben geen gespleten hoeven; zij zijn onrein voor u. [8] Zo ook het varken, want het heeft wel gespleten hoeven maar het is geen herkauwer; het is dus onrein. Het vlees van deze dieren mag u niet eten en hun kadavers mag u niet aanraken.
  [9] Dit zijn de waterdieren die u mag eten. Alle dieren die vinnen en schubben hebben kunt u eten. [10] Maar alle dieren die geen vinnen en schubben hebben, mag u niet eten; ze zijn onrein. [11] Alle reine vogels mag u eten, [12] maar dit zijn de vogels die u niet mag eten: de arend, de lammergier, de baardgier, [13] de wouw en de verschillende soorten valken, [14] alle soorten raven, [15] de oehoe, de kortooruil, de langooruil en alle soorten sperwers, [16] de steenuil, de ibis, de witte uil, [17] de pelikaan, de visarend, de aalscholver, [18] de ooievaar, alle soorten reigers, de hop en de vleermuis. [19] Ook alle gevleugelde insekten zijn onrein, u mag die niet eten; [20] maar alle reine gevleugelde dieren mag u eten.
  [21] Een* dier dat al dood was mag u niet eten. U kunt het de vreemdeling binnen uw poorten laten eten of het verkopen aan een buitenlander. Want u bent een volk dat aan de heer uw God is gewijd. U mag een lammetje niet koken in de melk van zijn moeder.

  Jezus Christus nam het volgens de christenen op de de dag van vandaag niet serieus met het eten, maar dit is echter niet waar. Alle exemplaren van de bijbel ziijn zoveel jaren terug verbrand geweest omdat volgens het vaticaan er het een en ander instond dat niet moest, Zo staat er in het evnagelie van Banebas (de apostel die de drie jaar samen met Jezus optrok toen hij de Bijbel begon te openbaren) over onreine dieren. Jezus vrede en zegeningen zij met hem zei, indien jullie van het vlees eten dat onrein is/verboden door Mozes (profeet jodendom) dan zijn jullie ook onrein.
  Dus ook voor christenen zijn varkens en honden onrein.

  Like

 20. multidifficulti Says:

  Ach Achmed Hallal verkoopt ook jodenkoeken.

  Like

 21. Jack Terrible Says:

  @Daisy-moslimatje Paling heeft vinnen en schubben en toch wordt het niet gegeten door Joden en moslims. Zie wikipedia. Foutje? Varkens en honden zijn niet onrein voor Christenen. Waarom lopen anders zoveel Christenen met een hond en waarom eet dan de doorsnee Christen gewoon varkensvlees. Ik heb ruim tien jaar in kerken en koninkrijkszalen vertoeft als Christen en er is mij nog nooit verteld dat ik geen varkensvlees mag eten en dat een hond onrein is. Ik heb nota bene zelf een waakhond. Foutje? Wel is mij verteld dat de wet van Mozes en het hele oude testament niet telt voor Christenen. Alleen de geboden van Jezus (het nieuwe testament) dienen wij te onderhouden. Altijd volop liefde voor de Schepper (JHWH) en voor je naaste tonen. Aan die twee geboden hangt de hele wet en de profeten. Aan die twee geboden hebben ‘profeet’ Mohammed en moslims zich nooit gehouden. Die hebben hele andere (Duivelse) wetten. Foutje?

  Like

 22. Henk-de-mongol-man Says:

  Waarom mogen wij geen kerstfeest vieren vanwege de domme moslim? Omdat ’t onheilig is? Ik zal s wat vertellen iin leeuwarden zijn veel van die moslims die dezelfde bus als ik nemen, tonen ze rspect of kunnen ze zich gedragen? NEE! Maar een busrit van €6 elke dag is niet duur genoeg want als ik in den middag in de bus zit moet je s kijken naar de boodschappen! Ze zullen ons nog eens kaalvreten! OF WACHT, DAT DOEN ZE AL! De arme Nederlander schijnt een doodgewoon en goed leven te hebben als ze nog steeds de voedselbank moeten leeghalen. Maar als de “gewone” illegale Baardman de grens over mag zonder geldig paspoort of wat dan ook en ook nog eens een stacaravan aangeboden krijgt plus uitkering vind ik belachelijk. En wij moeten ons ook nog eens aan hun aanpassen terwijl zij voor de problemen hier zorgen. Want wie werkt er voor €5 per uur en zorgt ervoor dat de Nederlander geen baan meer heeft? Juist, de Baardman. En ze tonen geen respect voor wat dan ook, je zegt hoi en hun pistool zegt pam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: