Gezelligheid op RTL.nl

Landgenoten,

Ik reageer weleens op artikelen op RTL.nl
Zomaar voor de lol de boel een beetje opschudden en zeker als er moslima’s in de buurt zijn. Die gaan, als zij er niet meer uitkomen, meestal plat schelden. Zomaar uit het niets maken ze je uit voor ‘verrotte vader.’ Niet dat het mij iets boeit, maar dat vraagt natuurlijk wel om antwoord. Ik heb na deze onderstaande reactie niets meer van deze ‘dame’ vernomen.
Klik voor een beetje groter.

Advertenties

11 gedachtes over “Gezelligheid op RTL.nl

 1. Tsja, André…had je wat anders verwacht? Het overgrote deel van de moslimgemeenschap hier in NL bestaat uit inteelt. Voor zichzelf denken is geen issue voor deze ééncellige pantoffeldiertjes want als je achter Allah, de grote verkrachter en het sprookjesboek de koran aanloopt hòef je eenvoudigweg niet zelf na te denken. Het zijn maar slaven van hun ideologie, moet je maar denken.

  Like

 2. Er is een Amerikaanse zanger die zingt; “Tell me why, tell me why, tell me why… why can’t we live together?” Als ik dat liedje hoor denk ik aan een Westerse man en een Oosterse vrouw. Mijzelf en een moslima. Of ik dit geval André en Khadija. Er zijn wel miljarden andere combinaties te bedenken. Maar ze zijn geen van allen succesvol. Ik wil een blanke man in een driedelig pak en een moslima in boerka schilderen. En dan boven hun hoofden de aangehaalde tekst van die Amerikaanse zanger schilderen.

  Like

 3. Ja, iedereen denkt dat wanneer de haatdoosch geëmancipeerd is, dat dan het gelazer met het haatgeloof ophoudt. Maar dat is twijfelachtig: de vrouwelijke cultuurverrijker is vaak volstrekt giftig en onbereikbaar. En blijkbaar falen ze allemaal als moeder, want hun dochters groeien op tot broedbak en hun zonen tot Opsporing Verzocht. Het zit allemaal tussen de oren en onder die doek en zou hier niet moeten wonen.
  PS. Google haar naam met het woord PvdA, GsL, D66 of CDA en niet zelden blijkt dat wij haar salaris betalen en de haat subsidiëren.

  Like

 4. Haar zonen groeien op tot; Gezocht, twee licht-getinte jongemannen… Ze is in ieder geval geen pot. Want dat is verboden binnen dat geloof. Ze zegt de islam van haar leven geen vaarwel want dat is ook verboden. Ze wordt waarschijnlijk uitgehuwelijkt aan een arme sloeber die slecht Nederlands spreekt en feitelijk kansarm is. Of aan een bontkraagje op een scooter die acht kinderen wil hebben. Misschien wordt ze uitgehuwelijkt aan een rijke moslim met nog vier vrouwen. Rijk geworden in de drugshandel. En die er dus een harem op nahoudt. Mogelijkheden genoeg!

  Like

 5. Ach, je zal maar in een klein dorpje geboren worden zoals b.v Ajdir in het Rifgebergte en dan moeten verhuizen naar een beruchte Vogelaarwijk in Utrecht: Lombok. De politie komt daar alleen onder begeleiding van een betrouwbare wijkregisseur, hulpimam of een andere bruggenbouwer.

  Dan moet er een keuze worden gemaakt: zich naadloos aanpassen aan de Westerse cultuur en dus aan den arbeid, liefst zonder hoofddoek of boerka, óf het Salafisme propageren met een militant aandoende naam als Amghar (Leidster).
  Men komt dus uit een vrij woest gebied en geniet hier alle voordelen van de Verzorgingsstaat, vader zit thuis met structurele rugklachten, moeder komt de deur niet uit, een gezinsmanager is kind aan huis om een groot aantal plooien glad te strijken en de maandelijkse Wajonguitkering is een welkome aanvulling voor het gezinsbudget om de touwtjes aan elkaar te kunnen knopen.

  Het risico is dan niet gering dat men zich gaat wenden tot het Salafisme: een politiek-religieus systeem met totalitaire aanspraken, dus in de praktijk géén scheiding van Kerk en Staat. Met dergelijke creaturen is het slecht discussiëren, de opponent – in dit geval een zeer militante moslima – kan dan vervallen in straattaal en dat is slecht voor het algehele imago van de Marokkaanse gemeenschap in ons land. Een etnische minderheid die toch al vaak negatief in het nieuws komt door het regelmatig vervullen van prominente gastrollen in ‘Opsporing Verzocht.’ Ook worden zij verantwoordelijk gehouden voor een groot aantal stille tochten in ons land, voorts grof geweld tegen weerloze agenten, homo’s, ouden van dagen en andere vormen van straatterrorisme.

  De oorzaak van dit afwijkende gedrag is niet alleen de islam, maar ook het veelvuldig trouwen binnen de eigen famillie, huwelijken tussen neven en nichten zijn de gewoonste zaak van de wereld en in een beschaafd land als Nederland noemen wij dit inteelt. Dit kan de oorzaak zijn voor crimineel gedrag, een toevlucht zoeken in het Salafisme en uiteindelijk het plegen van terreur om de islam te promoten.

  Maar er is nog hoop volgens de PvdA: uiteindelijk gaan ze toch aan de arbeid als buurtvader, rapper, hulpimam, drugskoerier, loverboy en de moslima’s gaan de billen wassen van onze oudjes. Of dit werkelijk gaat gebeuren moeten wij nog zien, want men kan maar moeilijk afscheid nemen van de Wajonguitkering en echte integratie wordt verboden vanuit de moskee.

  Volgens de PVV zou er snel een einde moeten komen aan de eeuwigdurende gezinshereniging, anders is het dweilen met de kraan open. Dit allemaal in het landsbelang en speciaal het leefbaar houden van de vele Vogelaarwijken.

  GENOEG IS GENOEG!

  STEM PVV!

  Like

 6. at leefbarbaar; ik kan dat filmpje niet vinden. Het gaat over homofiele moslims en lesbische moslima’s. Ik heb wel gehoord dat mannelijke moslims altijd grote laarzen dragen. Om de achterpoten van schapen in te stoppen. Dan kunnen die schapen niet wegrennen als ze genomen worden!

  Like

 7. ROFL kameraad!!!!

  Discussiëren met FYA’s is, zo heb ik al lang geleden ontdekt, altijd weer iets ‘aparts’. Een werkelijk onnavolgbare logica. En als je het mij vraagt dé demonstratie waarom dat soort hier geen stemrecht zou moeten hebben. Een middagje kindergarten is er niets bij!

  Like

 8. at leefbarbaar; dank je voor de aanrader. Maar ik lees nooit romans omdat ze niet waar gebeurd zijn. Allemaal fictie… althans veel of weinig fictie. Ik heb ook het geduld niet om een boek uit te lezen. Of het moet een waargebeurd verhaal zijn. Zoals het boek van Ehsan Jami, een ex-moslim, die een adviseur van Eelco Brinkman is en een groep van ex-moslims wilde oprichten. Dat is mislukt. Hij wilde een foto van mijn schilderij van ‘profeet’ Mohammed in zijn boek laten afdrukken. Die foto had ik hem toegestuurd. Maar om de één of andere reden ging dat helaas niet door. Anders had ik misschien ook moeten onderduiken. Voor die vredelievende mensen van dat vredelievende geloof, de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s