Waarde lezers,

Wat is dat toch met dat volk uit Koranië? Ze komen een eisenpakket op tafel smijten, ze komen op onze diverse markten in den lande in onze perziken knijpen en als klap op de vuurpijl komen ze ook nog onze hotelzwembaden volpoepen!

Het gaat om de mensen die hun huizen uit moesten vanwege een hoge asbestconcentratie. We schrijven Kanaleneiland Kameleneiland.

De asbest-vluchtelingen worden momenteel opgevangen in zogenaamde ‘opvanghotels’ in de regio en men heeft het inmiddels al voor elkaar gekregen dat het hotelzwembad gesloten moest worden. Maar waarom sluiting? Bert Plijnaar van het familiehotel Mitland:

Nou, kijk, een zwembadhotel heeft geen toezicht. Dus wat krijg je dan: een zwembad vol met kinderen die er in poepen en plassen, baldadigheden zoals met krukjes gooien. Kijk, het is een kwestie van een andere cultuur. En daarom hebben we besloten dat het zwembad maar even dicht moest.

Oh, je kinderen geen manieren bijbrengen en dit asbest ophoestend luiertuig een zwembad vol laten poepen en pissen, is CULTUUR! Wát een verrijking, om maar even met de woorden van Gerd Leers te spreken.

Maar ik begrijp die cultuur wel. Een ferme drol achterlaten in het zwembad, is hun manier van dankjewel zeggen. Dankjewel voor de opvang. Begrijp dat dan, stelletje xenofobe PVV-stemmers!
Lekker gesubsidieerd een zwembad volkakken… Is dit al een Olympische sport, overigens?

Nog mijn welgemeende excuses voor het bijgevoegde plaatje. Ik googelde op ‘drol in zwembad’ en toen kreeg ik dit. Bij nader inzien bleek het helemaal geen drol te zijn, maar een… Juist.

Enfin, figuren die een zwembad volpoepen, zijn lichtjaren verwijderd van welke beschaving dan ook!

Dienstmededeling: ik ga u een weekje verlaten. Beetje opladen aan het Zeeuwsche strand.

STEM PVV.