Landgenoten,

Het commandocentrum is weer bemand. We zijn weer terug van een vakantie aan de Westerschelde, de stad van Michiel de Ruyter om precies te zijn.
Ik moet nog wel even wennen, hoor, want wát een cultuurshock zeg! Die flat van ons gaat steeds meer op een Vogelaarflat lijken. Even een weekje weg en je oogjes gaan open. Ik begrijp dat geheime wapen van de islam nu ook steeds beter; de baarmoeder.

Aan allerlei Gutmenschen die per abuis op deze site terecht zijn gekomen: dit is geen nazi-site en wij doen niet aan Hitler-verheerlijking, maar u bevindt zich op een pro-Wilders-blog. O wacht, dat is voor jullie hetzelfde hè… Ach, u moet ook maar zien, want we beginnen met ingezonden kunst van medewerker Jack Terrible! Deze kunstschilder laat heel arty zien dat die intolerante Oostenrijker met dat malle snorretje veel gelijkenissen vertoonde met die andere massamoordenaar. Eh, ben even zijn naam kwijt. Hebbes, de ‘profeet’ Mohammed, die bedoel ik. Beiden haatten Joden en andersdenkenden. Voor wie het nog niet wist; ‘Mein Kampf’ is nog steeds een bestseller in de Arabische wereld. Zegt genoeg en hiermee kunnen we ook het gelijk van dit schilderij aantonen.

Deze week weer een verhaal, waarde binnenlanders.

Jack, bedankt voor de inzending en je andere werken komen binnenkort ook voorbij.