Politie: ‘rustig toekijken bij woningoverval.’

Waarde lezers,

Je  vraagt je af aan welke kant de politie staat. Aan de kant van de onschuldige burger of aan de kant van de overvaller? Het lijkt er steeds meer op dat de politie aan de kant van het tuig staat.

Wie thuis wordt overvallen, kan maar beter vluchten óf rustig toekijken en accepteren wat er gebeurt. Mensen raken in paniek en overvallers reageren daar met geweld op. Door het verzet van bewoners kan het heel snel escaleren.

Volgens mij was het standpunt van de regering dat we gepast geweld mochten gebruiken, maar nu komen de geüniformeerde belastinginners met een wel heel bizar advies: RUSTIG TOEKIJKEN OF VLUCHTEN. Net zoals de politie, dus. De politie kijkt in veel gevallen ook liever ‘rustig toe’ om de boel niet te laten escaleren. Behalve als het gaat om een totaal weerloze, dronken Oostblokker. Die trappen we dan even fijn in het kruis.

In het geval van bejaarden die met een overval te maken krijgen, kan ik me dit ‘advies’ nog enigszins voorstellen. Het zij met gemengde gevoelens, want helaas moeten we constateren dat de justitie en politie deze kwetsbare groep in de steek laat. Justitie en politie doen aan symptoombestrijding.
De pakkans is gering en de straffen zijn laag, dus waarom niet?

Burgers dienen een wapen in huis te hebben, al was het maar een stoelpoot. Sla er maar op los.
Of mag dat niet?  Nee, de ‘politie’ ziet veel liever dat wij de heren overvallers een vrijgeleide verschaffen en de koffie staat bruin. Nog even en de argeloze burger krijgt een boete, omdat hij geen koekjes in huis had. Nog even en de argeloze burger krijgt een boete, omdat hij pertinent weigerde even mee te helpen om die loodzware tv de trap af te dragen.

Moeten wij dit ‘advies’ serieus nemen? Neen en het riekt zelfs naar een uitnodiging. Kom maar binnen, heren overvallers en sla je slag. Wij kijken rustig toe. Doe wel een beetje zachtjes, want mijn kinderen liggen op bed.
Ja maar natuurlijk, schuif ik die tafel even aan de kant, zodat u er met mijn spullen langs kan. Zal ik anders alvast op het knopje van de lift drukken? Alle beetjes helpen en samen komen we er wel uit.
Hier heb je nog en extra tientje voor de benzine, want het zou toch zonde zijn als u onderweg strandt en gepakt wordt door de politie. Geen dank en tot ziens!

STEM PVV.

 

Advertenties

10 Reacties to “Politie: ‘rustig toekijken bij woningoverval.’”

 1. leefbarbaar Says:

  Om te kotsen, onze politie.
  Nu is meneer Jos van der Stap een erkend graaier met baangarantie: http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/3921780/Politiechef-Jos-van-der-Stap-stopt.ece
  maar dit neemt niet weg dat de minister en zijn collega’s (commissarissen zijn lid van de PvdA en komen in VARA-programma’s hun leugens verspreiden) keihard afstand moeten nemen van deze waanzin. Want wij hebben recht op bescherming van onze eigendommen, onze woning en onszelf. Daar betalen we heel veel geld voor. Zo is onze maatschappij ingericht.
  Om dan nu het advies te krijgen gewoon je spullen af te geven met je pinpas, autosleutels en al, is te gek voor woorden.
  Het is dus zaak om zelf met de inbrekert/overvallert af te rekenen en doe het dan meteen goed en definitief, want anders weet de politie je wel te vinden.
  En heeft deze luiwammes van der Stap al bedacht dat verzekeringen niet uitbetalen wanneer je vrijwillig iets afstaat?? Vast niet. En hoe weet de lichtgetinte overvallert dat je al je geld hebt afgestaan? Misschien wil hij wel meer en wordt hij alsnog agressief? Moet je een verklaring opstellen dat je niet meer bezit en kun je die downloaden op nuttelozesmeris.nl? Of nog even de dochtert verkrachten, nu hij er toch is? Hoe daar mee om te gaan, is er een leeftijdsgrens voor te verkrachten huisgenoten, kledingvoorschriften?
  Stem PVV, anders neemt de belastingdienst en de Moelander alles van je mee.

  Like

 2. Jack Terrible Says:

  Mijn buurvrouw laat de hond zwemmen in de grote vijver voor onze flat. Mijn buurvrouw gooit steeds met de werper een tennisballetje in de vijver en de hond springt in de vijver en gaat die ophalen. Gisteren heeft ze een boete van 120 euro gekregen door zo’n mierenneuker. Want er staat ergens een bordje met Verboden voor Honden. Een argeloos gezinnetje die zaten te picknicken kreeg 85 euro boete omdat ze advocaat dronken in het openbaar. Die zaten vlak naast mijn buurvrouw met haar hond. De mierenneukers waren gestuurd door een kale man in de buurt die mijn buurvrouw en nog een buurvrouw in elkaar geslagen heeft en de hond een trap in zijn buik heeft gegeven. Voor mijn buurvrouw en haar hond aanvallen kreeg die kale (kort lontje) slechts 400 euro boete en die andere buurvrouw heeft uit angst geen aangifte gedaan. Dat zijn allemaal blanken. De mierenneukers lopen met een bochtje om hangjongeren heen die dagelijks de boel vernielen en verzieken. Wat zijn ze toch weer lekker bezig!

  Like

 3. horatius Says:

  De politie is je beste vriend.

  Dit geldt echter uitsluitend voor de allochtone crimineel die ‘licht getint’ is of zijn wortels heeft op de Balkan en hier driftig op zoek is naar zijn identiteit.

  In een grijs verleden had de zwerver en de landloper nog een heilig ontzag voor de veldwachter en de koddebeier, vandaag de dag is de politieagent gedegradeerd tot een geitenwollensok die de autochtoon niets beter weet te adviseren de inbrekers rustig hun gang te laten gaan en iedere vorm van verzet te ontraden. Dit merkwaardige Linkse sujet v.d. Stap zou met onmiddelijke ingang moeten worden geschorst wegens incompetentie, plichtsverzuim en ondermijning van de Rechtsstaat.

  De PVV (wie anders!) heeft over deze kwestie al Kamervragen gesteld aan de verantwoordelijke minister want dergelijke absurditeiten zijn immers een verkapte uitnodiging aan uitgeprocedeerde asielzoekers, marokkanen, moelanders, zigeuners en andere criminelen om de verdraagzame en tolerante Nederlanders te beroven van hun spaarcentjes, antikwiteiten en andere eigendommen waaronder ongetwijfeld uw pincode.

  Het Recht op Zelfverdediging wordt hier achteloos opzij geschoven in het kader van de Mensenrechten, Godsdienstvrijheid (stelen van ongelovigen is immers de plicht van iedere moslim) en andere richtlijnen van de EU.
  De misdadigers van allochtone signatuur genieten hier een onaantastbare status want het betreft hier kennismigranten die slachtoffer zijn geworden van het gedachtegoed van Geert Wilders en daarom niet aan de bak kunnen komen in het normale arbeidsproces. Voor de PvdA gaat het hier ook om stemvee van voornamelijk Nieuwe Nederlanders die de hoofdmoot vormen van hun achterban.

  STEM PVV.

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  Heer Horatius!

  We dachten eerst dat je weer op de Veluwe zat? (Of op de Waddeneilanden)

  Like

 5. horatius Says:

  At Boilingpoints,

  Voor mij dit jaar geen vacantie, ik ben aan het sparen voor een vacantie volgend jaar in Suriname, het land waar de multiculturele samenleving wél geslaagd is.
  Of de hyperinflatie moet tegen die tijd uitgebroken zijn, dan zijn mijn spaarcenten niets meer waard en moet de trieste gang naar de voedselbank worden gemaakt.
  Ik geniet nu van de tijdelijke rust in onze Vogelaarwijk, de marokkaan is nu op vacantie evenals de Polen, Somaliërs, Mongolen, Irakezen etc.
  Onze Turkse buurman komt ieder jaar terug met een andere vrouw en ze worden steeds jonger. Hij heeft echter wel last van rug en zit dus in de WAO.

  En ik maar nachtdiensten draaien om rond te komen en mijn belasting te kunnen betalen.

  Like

 6. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Mijn zwager is ook van Surinaamse afkomst. Ook hij vertelde mij dat iedereen daar kris-kras door elkaar leeft, zonder problemen. Hoe is dat mogelijk?

  Wij hebben een weekje genoten aan de Westerschelde. Was prima toeven, maar ook Vlissingen kent haar Vogelaarwijk. Wij fietsten er doorheen en her en der zagen wij borden met daarop ‘buurtpreventie.’ Die politie was zichtbaar aanwezig. Vooral om die laatste hardwerkende ondernemer die daar het hoofd met moeite boven water weet te houden, nog eens flink te controleren…

  Ondertussen zien wij in onze flat steeds meer jonge kinderen van allochtone signatuur. Waar zij vandaan komen, weet haast niemand, maar elke zomer zien wij jonge aanwas. De verhoudingen zijn nu momenteel 80% allochtoon, 20% Nederlands. Onze dochter kent inmiddels haar pappenheimers en moet niets van deze kinderen hebben. Want, zo meent dit luiertuig, zij is vies, want ze draagt een bikini. Ik vrees voor de toekomst.

  Wat betreft je Turkse buurman die elk jaar met een jongere vrouw terugkomt; dit is logisch en hoort bij die Prachtige Cultuur. Je vrouw achterlaten in het land van herkomst en een jongere vrouw mee terugnemen brengt nu eenmaal status met zich mee.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  at BP
  ik ken de details niet meer velen kopvodders gaan maandenlang op vakantie in de voorvaderlijke zandbak en verhuren hun huis. Zo zitten er ieder jaar weer andere mensen in. Hele gezinnen. Ik vermoed dat dit spul hier verblijft om uitkeringen te regelen, maar kan het niet bewijzen. Officieel mag je niet eens een huurwoning doorverhuren, maar voor haatvolk gelden natuurlijk andere regels. Wordt de huursubsidie terug gestort? Ik denk het niet. De enige die hier meer over kunnen vertellen zijn de ambtenaren, die uitkeringen regelen, maar in 010 zijn die allemaal van de PvdAllogs en theologisch gehandicapt, moslim volgens eigen zeggen. Dus heeft de Nederlandert geen pest meer te vertellen over zijn eigen land.
  Wat wel waar is: een roomblanke dochter van een vriend van mij werd na een scheiding met gedoe een bijstandsuitkering geweigerd door de gemeente 010. Het tuig aldaar verklaarde: “We hebben te weinig geld en als hier een Turks meisje komt in de problemen, dan helpen we liever die, want jij (blond pechvogerltje) hebt familie om op terug te vallen”. Artikel 1 van de grondwet is blijkbaar afgeschaft. Eigen volk eerst, maar dan hopeloos verkeerd. (Dochter woont inmiddels ook in Dordt, in Krispijn en is op zoek naar iets witters)

  Like

 8. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Iets witters? Dan blijft Dubbeldam en het centrum over, denk ik. Woont ze alleen?

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  at BP
  niet alleen, Heeft kotert van 2 jaar oud en nieuwe vriend. Ze kijken vooral rond in Papendrecht en omg. Het wonen in Krispijn valt best nog mee, maar het barst er van de bepaalde criminelen en die hebben weer kinderen en daar wil je je eigen kotert niet aan blootstellen. Verder zijn ze hard bezig te verkennen hoe je het tofst kunt emigreren. Naar Denemarken bv. Gek dat je in een ander land meer gewaardeerd wordt dan in je eigen land.

  Like

 10. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Als ze alleen woonde, dan zijn er leuke etages te huur in het centrum, voor weinig. Maar goed, dat is niet zo. Papendrecht kent nog witte wijken en ook Zwijndrecht. Ik woon daar zelf ook, alhoewel Zwijndrecht haar witte kleur steeds meer verliest!
  Denemarken is wellicht een optie. Als ze Noorwegen maar links laat liggen. 16.000 verkrachtingen per jaar, veelal gepleegd door den Haatmensch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: