Waarde lezers,

Het afgeserveerde omroepstertje Pia Dijkstra in de bocht:

Als het aan D66 ligt, wordt iedereen in Nederland automatisch orgaandonor. De partij dient hiervoor volgende week een initiatiefwet in. D66 hoopt op deze manier wachtlijsten voor organen terug te dringen.

Nix aan de hand, hoor, landgenoten. Als u baas in eigen lichaam wilt blijven, vult u gewoon een tegen-formuliertje in en na uw dood zal er niet in uw lichaam worden gesneden. De Overheid heeft namelijk een waterdicht computersysteem en ook in het buitenland wordt Nederland alom geroemd vanwege haar ultra-moderne dataopslag. Uw gegevens zijn daarom veilig.

Neen, Landgenoten! Word wakker! Dwingelandij ’66 is levensgevaarlijk! Men beslist voor u. Men beslist voor u dat uw organen sowieso uit uw lichaam gesneden worden. Tenzij… u zelf in actie komt, omdat u hier tegen bent. En nu maar hopen dat het gros van de Nederlanders vergeet dit formulier in te vullen. Waarschijnlijk krijgen we slechts een paar dagen de tijd, om het formulier te retourneren. Zo werkt men wachtlijsten weg.

Maar wacht… Wachtlijsten? Ik haal er even een artikel bij uit 2009:

Twee derde van alle goedgekeurde Nederlandse donorharten wordt niet gebruikt voor het redden van Nederlandse levens. De organen verdwijnen naar het buitenland voor transplantatie of worden daar uiteindelijk wegens tijd- en transportproblemen vernietigd.

En deze misstanden zijn inmiddels opgelost? Lijkt me sterk en met andere organen zal het niet veel beter gaan.
Nog even een quote van de site van Dwang ’66 geplukt:

Vrijheid is een kernwaarde van D66. Eigen keuzes maken en zijn wie je bent.

Dit is louter ketelmuziek dan wel verkiezingsretoriek en heeft helemaal niets met het communistische gedachtegoed van de Pechtold-achtigen te maken. Ik vrees dat men het woord ‘vrijheid’ niet eens foutloos kan spellen. Zelfs in China maakt men het niet zo bont.
Ik las al reactie’s van mensen die hun ‘JA’ intrekken, mocht Dwang ’66 haar zin krijgen. Want als het zó moet. Dwingelandij, daar houden we niet van.

En hoe zit het met de  – kuch – islamitische gemeenschap? Die worden ook ‘automatisch donor?’
Of gelden daar weer andere regels voor?

STEM PVV, WANT DWANG ’66 NEEMT UW ORGANEN MEE.