Achtung: vreemde ijscoman gesignaleerd.

Landgenoten,

Ik ben sinds kort weer actief op Twitter en dan kom je zo nu en dan vreemde snuiters tegen. Emile Roemer bijvoorbeeld.
Naar verluidt is het campagnetijd, dus de socialisten komen voor één keertje buiten. De PvdA deelt zo’n 800.000 rozen uit en Emile – de uitkeringen moeten omhoog! – Roemer (SP) deelt TOMATEN IJSJES uit. Van die zure, wrange shit, waarbij de binnenkanten van uw wangen naar elkaar toe trekken. Uw speekselklieren worden danig op de proef gesteld.

Kijk ‘m staan, joh. Met z’n blije bakkes. Hier, heb je een ijsje voor linkshandigen. Wat zegt u? U bent kerngezond, maar uit principe bankligger? Hier, heb je twee ijsjes en stemp SP. Wij zorgen voor uw geld.
Dinsdagmiddag was deze vreemde ijscoman in het Westerpark te Amsterdam. Dat is toch een Jodenbuurt? Niet te hopen dat Harry van Bommel daar lucht van krijgt. Die gaat dan meteen ‘intifada’ roepen, en zo.

Volgens een niet nader te noemen bron, bevat dit overheerlijke Linx-ijs wel 183 verschillende soorten kleurstoffen, maar dat is ook de bedoeling, zodat u op 12 september met uw hevig trillende hand per ongeluk voor de SP kiest.
Maar we zijn niet gek en laten ons niet van de wijs brengen door een Rood IJsje:

STEM PVV.

Advertenties

11 Reacties to “Achtung: vreemde ijscoman gesignaleerd.”

 1. leefbarbaar Says:

  Roemert. Meneer doet het zo goed in de linkse peilingen maar was als wethouder een totale mislukking: http://www.hpdetijd.nl/2012-08-14/premierwaardig-wethouder-roemer-stond-onder-curatele/
  En dat moet ons land gaan leiden volgens domlinx.
  Vreemd overigens dat het socialisme geen enkel land ter wereld voorspoed bracht voor de bevolking en dat de SP hier zou staan voor een “ander” socialisme. Lijkt veel op de mythe goede en slechte moslims.
  Voor de rest is de SP volkomen kudt. Het stikt er van de broodschrijvers, die dagelijks hun haat tegen Nederlanders en PVV-ers ventileren op allerlei fora en van de week had er 1 een oproep gedaan zijn buurman in elkaar te laten slaan, omdat deze PVV stemt. Tot zo ver de democratie van de tomaat.
  Stem PVV anders wint Stalin van de SP en staat er naast je werkkamp een moskee.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Gaattie nu ijsjes uitdelen om zetels te scoren? Hoe diep moet je gezonken zijn om het zover te laten komen?
  Ik stem PVV. Punt.

  Like

 3. horatius Says:

  Laat die Roemer maar schuiven (met zijn gezicht over de keien) voorlopig staat dit Linkse sujet stijf aan kop in de peilingen met maar liefst 37 zetels.

  Waar haalt hij ze vandaan? Waarschijnlijk bij de PvdA en aanverwante partijen. Tokkies, anti-fascisten, verlichte moslims, uitkeringstrekkers en andere beroepswerkelozen hopen op hogere uitkeringen, meer allochtone tomatenplukkers om ons zware werk op te knappen en andere sociale voorzieningen die uiteindelijk onze Staatsschuld dramatisch zullen verhogen.

  Leven op de pof en eindeloos potverteren ten koste van de steeds kleiner wordende groep Oude Nederlanders die nog een baan hebben. Een half miljoen werkelozen in de kaartenbakken en nog steeds komen er z.g. arbeidsmigranten ons land binnen om hier tomaten te plukken en in hun schaarse vrije tijd eerzame burgers te overvallen en van het leven te beroven. Daar hoor ik Roemer niet over, onze grenzen moeten namelijk potdicht voor dergelijke parasieten, profiteurs, koperdieven, bedelaars, skimmers, waarzeggers, handlezers, zakkenrollers, kippendieven en ander uitschot.

  De enige partij die klip en klaar in duidelijke bewoordingen een einde wil maken aan dergelijke mistoestanden is de partij van Oom Geert, de PVV dus. Deze Verzetsbeweging tegen het schrikbewind van de Europese Commissie die ons land wil degraderen tot een provincie van de EU verdient onze steun. We willen namelijk zelf graag uitmaken wie we hier binnenlaten: nuttige kennismigranten met diploma’s óf verdachte individuen die hier een Islamitisch kalifaat willen stichten of worden aangetrokken door onze verzorgingsstaat en ons uiterst milde strafklimaat.

  Laat die Roemer maar gaan regeren, desnoods met de VVD en als ‘smeermiddel’ de ChristenUnie. We zullen zien wat ze ervan gaan bakken. Dus nog meer moslims, moskeeën, Moelanders, nog meer financiële steun aan schurkenstaten, lege pensioenkassen en een groeiend aantal voedselbanken en speciale halalgaarkeukens waar het wrakhout van de Arabische Lente kan aanschuiven. Blijkbaar moet de schuldencrisis nog harder toeslaan om onze bevolking te doen inzien dat onbeperkte immigratie van personen met een dubbele agenda een financiële ramp is voor ons land. De Vogelaarwijken zijn de toekomstige moslimenclaves waar de politie niet welkom is en waar de buurtvaders en de hulpimams de dienst uitmaken.

  Een sterke PVV is nodig als protestpartij om deze rampzalige ontwikkelingen aan de kaak te stellen en op de agenda te zetten in ons parlement.
  Stem dus in het landsbelang op de PVV i.p.v. het tolerante en verdraagzame hoofd al bij voorbaat op het hakblok te leggen.

  STEM PVV!
  EN NIET OP DE LINKSE LANDVERRADERS, OPPORTUNISTEN EN DE MOSLIMBROEDERSCHAP.

  Like

 4. horatius Says:

  Volgens de jongste peiling van EénVandaag zou de SP zelfs 39 zetels kunnen behalen.

  Wie stopt Roemer?

  Joost of Mohammed mogen het weten….

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Ik word er niet warm noch koud van. Bij de TK 2010 stond de PVV in de peilingen op een zetel of 15 en kreeg er uiteindelijk 24. In de peiling op http://www.at5.nl staat de PVV met 25,9 procent bovenaan. Op Geenstijl zelfs met bijna 30 procent.

  Maar om geen risico’s te lopen;

  Roemer geen premier, stem PVV.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  at Mr. H.
  peilingen zijn allemaal verrot en corrupt. Ik sluit me aan bij BP, dat achteraf peilingen er fors naast bleken te zitten. Ze proberen momenteel een race gestalte te geven tussen de SP en de VVD. Men gaat er vanuit dat 5% van de kiezers dan strategisch gaat stemmen. Die race bestaat natuurlijk niet, maar iedere stem van de PVV gestolen is er 1. Ik hoorde van vrienden in het buitenland dat de PVV zo sterk gezakt is?? Pardon? Hetzelfde verhaal; niemand kiest voor de verliezer, dus maken we van de PVV de verliezer. Blijkbaar gaat de propaganda over de grenzen even hard door. En ga zo maar door. Volkomen rot dus. Zo ook de stemwijzers, je laat er wat zaken uit weg en zie iedereen belandt bij de VVD of nog erger bij Dwang66.
  Alle peilingen kunnen me niks maken: ik stem PVV voor mijn kinderen en hun kinderen. En met mij vrijwel iedereen die ik ken. En 24 augustus ga ik oom Geert persoonlijk succes wensen in Ahoy.
  Stem PVV, anders ben je een hond en woon je naast een haatreactor (Rijmt niet maar dicht wel; mooi woord BP)

  Like

 7. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  24 augustus. ‘Een hok vol racisten’, zou ene Dibi zeggen.

  Ook nog geen mail ontvangen voor verdere details?

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  at BP
  nog nix, maar dat komt nog wel, zei de ene racist tegen de andere. Ik ben ook eurofoob? U ook?

  Like

 9. Ouwe Knoest Says:

  @ Leefmemaar.
  Alle peilingen kunnen me niks maken: ik stem PVV voor mijn kinderen en hun kinderen. En met mij vrijwel iedereen die ik ken.
  Gij kent mij niet persoonlijk, maar zo is het en ook niet anders voor deze (echt) Ouwe Knoest.

  Helaas hebben deze generatie kinderen (nog) een milde kijk op de toekomst. “Zal wel loslopen denken ze”.

  Like

 10. horatius Says:

  Ik weet het: die peilingen zijn de waan van de dag en ik heb een bruin vermoeden dat ze bovendien worden gemanipuleerd. En we krijgen nog de nodige verkiezingsdebatten waarin Roemer met de billen bloot zal moeten want waar wil hij nu ECHT op bezuinigen?

  Want dat er volgend jaar nog vele miljarden extra zal moeten worden bezuinigd staat als een paal (of minaret) boven water.

  Deze man pleegt naar mijn bescheiden mening puur verkiezingsbedrog. In de praktijk (we leven nu eenmaal in een coalitieland) kan hij nooit waar maken dat de uitkeringen omhoog gaan voor zijn achterban van voornamelijk tokkies, weggelopen PvdAers, waaronder uiteraard veel moslims en andere beroepswerkelozen.

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  at Klassieke Knoest
  heb m’n kinderen groot gebracht met respect voor andere mensen. Met liefde voor dieren en allochtonen, met respect voor mijn en dijn. Ze stemmen ongetwijfeld ook op oom Geert, hoewel mijn dochter waarschijnlijk haar stem aan Fleur Agema zal toe vertrouwen. Ik denk dat velen, die een toekomst hebben PVV zullen stemmen, je zal wel moeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: