Een brief uit 2008…

Landgenoten,

Zomaar op Twitter gevonden. Een brief. Een brief van een school. Wat vooraf ging; een multiculturele school bezoekt een moskee. Ik gebruik liever de term ‘Haatreactor, maar dit terzijde. Deze school vindt het belangrijk dat kinderen de achtergronden van diverse geloven meekrijgen. Dit gegeven is al om van te kotsen, maar goed.
Pas leuk wordt het als tijdens de rondleiding meneer de Baardman de kinderen vertelt dat ‘ongelovigen honden zijn.’

LOL! Daar zit je dan, als schoolleiding, met je multiculti harses. De adoratie van de islam kent ook haar scherpe randjes, zo weet men nu.
De brief is al vier jaar oud, maar blijft actueel. Of is meneer de Baardman inmiddels van mening veranderd? Lees mee en klik voor groot:

Kan die Baardman ook nix aan doen. De hersenen van meneer zijn namelijk doorspekt met haat uit een sprookjesboek en daarbij is zijn IQ lager dan het IQ van een Blanke Europeaan. Baardman: 85. Blanke Europeaan: 100. Dit zijn overigens gemiddelden. Heeft verder helemaal niets met discriminatie of racisme te maken, maar zijn louter feiten. Tot deze conclusie kwam de Amerikaanse onderzoeker/psycholoog Richard J. Herrnstein, verbonden aan de Harvard University New York. Geen domme jongen, dus.

Feiten zijn feiten, ook al wil de Gutmenschen-sekte dat niet inzien, maar daar hebben die figuren wel vaker last van.
Overigens noemen wij een IQ van 85 ‘licht debiel’, maar dat mogen we zeker niet zeggen, haha!

O wacht, nu wordt mij ineens heel veel duidelijk!

Stem PVV, anders woon je naast een moskee.

Advertenties

25 Reacties to “Een brief uit 2008…”

 1. Jack Terrible Says:

  Blaf blaf woef woef! Over een blaffer (hond) gesproken… laat die haatbaard opzouten naar het Midden Oosten waar iedereen van kinds af aan met een blaffer rondloopt. Om de ongelovige honden (Joden en Christenen) voor de kop te schieten… Ik loop dagelijks met een blaffer, een hond. Gelukkig wel! Ik heb een collega die is Turk. Te lui om te werken en eigenwijs, wil niet luisteren naar de baas. Wel iedere maand zijn handje ophouden. Maar er zijn ook blanken die te lui zijn om te werken, toegegeven.

  Like

 2. lebuïnus Says:

  Het blijft verbazen hoe de Gutmensch met zo´n betonnen plaat voor de kop – alles wat
  krom is – recht lult.
  Maar dit bericht geeft een mooie inkijk in de geestelijke beperking van deze dhimmy´s

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Kijk dat noem ik goed en gedegen onderwijs. Kindertjes weten meteen dat ze honden zijn en wat je te wachten staat als er onbeperkt PvdA-stemmers mosketen blijven bouwen. Zou iedere school moeten doen, met een lesprogramma erbij zodat domlinxe leraren nuttige vragen stellen aan haatpraters. En daarna een kringgesprek in de klas, waf woef, waf, woef, waf woef, ….
  Stem PVV, of je huis is niks meer waard………….

  Like

 4. Hans Kramer Says:

  Prachtige term: Haatreactor. Geweldig! De moeite van het onthouden waard.
  Titel voor een nieuw boek: De haathut van oom Mohammed.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  What is a mosque..??? http://tinyurl.com/6ed8jyh

  Like

 6. E.Eliveld Says:

  Ik vraag mezelf af, zijn er dan helemaal geen ouders die hun kinderen op een dergelijke dag – uit protest – van school houden? Je kunt altijd het excuus ‘ziek’ gebruiken, toch?

  Like

 7. Puk Toffel Says:

  De hamvraag: gaan Mariët en Eric ook met de kleine Mohammedjes en Fatima’tjes naar een griffemeerde of kattelieke kerk toe om te horen hoe de honden erover denken? En mogen die kotertjes dat dan wel van pa en ma?

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Nog een keer foute politiek, voor de liefhebbers: http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3302561/2012/08/17/GroenLinks-twijfelt-niet-aan-integriteit-raadslid-in-opspraak.dhtml
  Lees het stukje en je kan niet anders concluderen dat ze haar nevenfunctie heeft verzwegen, weldegelijk over zaken heeft gestemd, die belangen verstrengelen. En zij is o zo integer, maar haar bedrijf is diverse keren beboet voor malversaties. Zie maar weer eens hoe linx het woord “integer” devalueert. Daarbij weet haar hele fractie van haar omstreden bijbanen en die stemmen allemaal even vrolijk over alle energiestukken. Rotterdam is zelfs Solar City 2012 geworden en GsL maar stemmen en moties indienen. Er zijn trouwens meer bijbanen, die haar geweten in conflict zouden moeten brengen, Maar ja, dan moet je wel een geweten hebben.
  Deze juf zal wel onhandig worden gevonden en hoeft echt haar zetel niet op te geven, want als ze daar aan gaan beginnen is het hek van de dam en staat het gemeentehuis leeg.
  Stem PVV, anders woon je naast een haatreactor met zonnecellen.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Deze poster mogen ze van mij in het hele land aanplakken(dat van die spijkerbroeken en hoofddoeken ontbreekt aan de tekst)
  http://ejbron.wordpress.com/2012/08/17/anti-migranten-actie-in-hengelo/#comment-29508

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  En nog eens dezelfde foute politiek:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3303060/2012/08/18/GroenLinks-doet-onderzoek-naar-Rotterdams-raadslid.dhtml
  Lol. GroensLinksch laat onderzoek doen naar integriteit eigen raadslid. De uitslag is na 12 september, toevallig? Het onverzorgde keffertje (wij zijn allen honden, nietwaar) A. Bonte staat volledig achter mevrouw Bokhoven, maar dan nog stemde zij en de gehele fractie over onderwerpen waar ze zelf direct of indirect financieel betrokken bij zijn. Dat kan dus niet, gebeurt alle dagen niettemin, maar geen gemeenteraad kan op deze manier functioneren.
  Blijft daarnaast de hamvraag: “Hoe kun je integer zijn als jouw bedrijf duizenden mensen willens en wetens dupeert?”. Zo erg dat onze slapende en incompetente overheid al drie keer heeft ingegrepen. Wordt vervolgd.
  Stem PVV en wees niet policor, anders woon je straks naast een haatreactor.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Tsjonge, valt die poster uit Hengelo hier niet eens op..????????????????????????????????????

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  at GDz, postertje kan me niet erg boeien. Sorry. Ik vind het erg vaag en summier. Als ik zoiets zou drukken en verspreiden, dan zou ik dat goed doen. Massaal. En ik zou me eerder richten tot de oude politiek, die ons land verraadt en tot de islam bekeert. Allochtonen kun je ooit het land uitzetten, dat kan niet anders, maar ons grootste probleem is de oude politiek: de Neo-NSB.
  Zo viel vandaag de grote leidert van de PvdA door de mand; het ding zag kans 14 miljoen belastinggeld te schenken aan een voetbalclub, toen hij wethouder was van Utrecht. Stiekem. En liet daardoor ook nog een bouwbedrijf failliet gaan. Dat levert hem een notering op in het boek der foutlinxen.
  Stem PVV, anders gaat je pensioen naar de moskee.

  Like

 13. André - BP Says:

  At Gerrit; ik had die poster al gezien bij E.J. Bron, inderdaad, maar ik ben ook weleens A.F.K. (Away From Keyboard) 🙂
  Moet ook nachtdiensten draaien, ome Gerrit, want er moeten buitenlandse banken overeind gehouden worden!
  Nee, zonder gekheid; beetje te warm om te bloggen…

  Zit liever buiten met een pilsie.

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Waarom alle allahschreeuwers een BELEDIGING voor de mensheid betekenen!
  http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1487707/2012/08/18/Ahmadinejad-Israel-is-belediging-voor-de-mensheid.dhtml
  Ja, je hebt gelijk, BP: te HEET voor een blanke om te bloggen. 20 tot 23 graden is mij warm zat.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  http://www.pvv.nl/images/stories/Zwartboek_Ramadan_PVV_2012.pdf

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Inderdaad geen blog-weer… Benieuwd hoe dat na 12-9 zal zijn.

  Like

 17. leefbarbaar Says:

  at GDz,
  die halve zolen van GroensLinks verklaarden meteen dat er een fout zat in het Zwartboek Jammerdan. Er staat een onwaarheid in. Lol. Hoe dom zijn die spaarlampcriminelen? Ze bevestigen hiermee dat de rest van de inhoud juist is. Met excuses voor de fout, de rest klopt als een bus. Iemand iets gelezen over de diefstal van schapen?

  Like

 18. André - BP Says:

  At Gerrit,

  De vakantie is weer voorbij, dus er wordt wat minder geblogd, maar zo rond de verkiezingen ben ik natuurlijk van de partij. Tot die tijd, zo af en toe 😉

  Like

 19. leefbarbaar Says:

  at BP
  ik ben, ondanks de warmte en de zon, het boek der foutlinxen aan het opschonen en aanvullen. Binnenkort is er een nieuwe editie klaar. Een topje slechts van een ijsberg, maar zonder dubbele vermeldingen en zonder vage beschuldigingen. Nog interesse hiervoor??
  Bij de weg: ontving een mail van de PVV over de 24ste, maar werd er niet wijzer van.

  Like

 20. André Says:

  At Leefbarbaar,

  Ik zal deze week het Zwartboek Foutlinxen weer op de site plaatsen, met inhoud en al. Interesse dus! 🙂

  Ik kreeg ook een mail en we weten nu wat we mee moeten brengen. Stond verder niet veel in, inderdaad, maar jij gaat toch nog wel?

  Like

 21. leefbarbaar Says:

  at BP
  ga zeker. Zwartboek is nog niet klaar, er zijn er zoveel…………..
  Biertje?

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  @Leefbarbaar, 20-8, 19:26: ik heb het bewijs dat er geen fouten zaten in dat ZWARTBOEK ramadan!!!!

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  Vervolg van 09:55… http://www.goodtimes.org/2007/07/21/suikerfeest%E2%80%99-vervangt-ha-schi-ba/
  Mail PVV voor meer details.

  Like

 24. Oedjepoed Says:

  Off-topic. Geniaal idee van ome Geert: http://tinyurl.com/cx3xtl8

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: