Landgenoten,

Zomaar op Twitter gevonden. Een brief. Een brief van een school. Wat vooraf ging; een multiculturele school bezoekt een moskee. Ik gebruik liever de term ‘Haatreactor, maar dit terzijde. Deze school vindt het belangrijk dat kinderen de achtergronden van diverse geloven meekrijgen. Dit gegeven is al om van te kotsen, maar goed.
Pas leuk wordt het als tijdens de rondleiding meneer de Baardman de kinderen vertelt dat ‘ongelovigen honden zijn.’

LOL! Daar zit je dan, als schoolleiding, met je multiculti harses. De adoratie van de islam kent ook haar scherpe randjes, zo weet men nu.
De brief is al vier jaar oud, maar blijft actueel. Of is meneer de Baardman inmiddels van mening veranderd? Lees mee en klik voor groot:

Kan die Baardman ook nix aan doen. De hersenen van meneer zijn namelijk doorspekt met haat uit een sprookjesboek en daarbij is zijn IQ lager dan het IQ van een Blanke Europeaan. Baardman: 85. Blanke Europeaan: 100. Dit zijn overigens gemiddelden. Heeft verder helemaal niets met discriminatie of racisme te maken, maar zijn louter feiten. Tot deze conclusie kwam de Amerikaanse onderzoeker/psycholoog Richard J. Herrnstein, verbonden aan de Harvard University New York. Geen domme jongen, dus.

Feiten zijn feiten, ook al wil de Gutmenschen-sekte dat niet inzien, maar daar hebben die figuren wel vaker last van.
Overigens noemen wij een IQ van 85 ‘licht debiel’, maar dat mogen we zeker niet zeggen, haha!

O wacht, nu wordt mij ineens heel veel duidelijk!

Stem PVV, anders woon je naast een moskee.