Een brief uit 2008…

Landgenoten,

Zomaar op Twitter gevonden. Een brief. Een brief van een school. Wat vooraf ging; een multiculturele school bezoekt een moskee. Ik gebruik liever de term ‘Haatreactor, maar dit terzijde. Deze school vindt het belangrijk dat kinderen de achtergronden van diverse geloven meekrijgen. Dit gegeven is al om van te kotsen, maar goed.
Pas leuk wordt het als tijdens de rondleiding meneer de Baardman de kinderen vertelt dat ‘ongelovigen honden zijn.’

LOL! Daar zit je dan, als schoolleiding, met je multiculti harses. De adoratie van de islam kent ook haar scherpe randjes, zo weet men nu.
De brief is al vier jaar oud, maar blijft actueel. Of is meneer de Baardman inmiddels van mening veranderd? Lees mee en klik voor groot:

Kan die Baardman ook nix aan doen. De hersenen van meneer zijn namelijk doorspekt met haat uit een sprookjesboek en daarbij is zijn IQ lager dan het IQ van een Blanke Europeaan. Baardman: 85. Blanke Europeaan: 100. Dit zijn overigens gemiddelden. Heeft verder helemaal niets met discriminatie of racisme te maken, maar zijn louter feiten. Tot deze conclusie kwam de Amerikaanse onderzoeker/psycholoog Richard J. Herrnstein, verbonden aan de Harvard University New York. Geen domme jongen, dus.

Feiten zijn feiten, ook al wil de Gutmenschen-sekte dat niet inzien, maar daar hebben die figuren wel vaker last van.
Overigens noemen wij een IQ van 85 ‘licht debiel’, maar dat mogen we zeker niet zeggen, haha!

O wacht, nu wordt mij ineens heel veel duidelijk!

Stem PVV, anders woon je naast een moskee.

Advertenties

25 gedachtes over “Een brief uit 2008…

 1. Blaf blaf woef woef! Over een blaffer (hond) gesproken… laat die haatbaard opzouten naar het Midden Oosten waar iedereen van kinds af aan met een blaffer rondloopt. Om de ongelovige honden (Joden en Christenen) voor de kop te schieten… Ik loop dagelijks met een blaffer, een hond. Gelukkig wel! Ik heb een collega die is Turk. Te lui om te werken en eigenwijs, wil niet luisteren naar de baas. Wel iedere maand zijn handje ophouden. Maar er zijn ook blanken die te lui zijn om te werken, toegegeven.

  Like

 2. Het blijft verbazen hoe de Gutmensch met zo´n betonnen plaat voor de kop – alles wat
  krom is – recht lult.
  Maar dit bericht geeft een mooie inkijk in de geestelijke beperking van deze dhimmy´s

  Like

 3. Kijk dat noem ik goed en gedegen onderwijs. Kindertjes weten meteen dat ze honden zijn en wat je te wachten staat als er onbeperkt PvdA-stemmers mosketen blijven bouwen. Zou iedere school moeten doen, met een lesprogramma erbij zodat domlinxe leraren nuttige vragen stellen aan haatpraters. En daarna een kringgesprek in de klas, waf woef, waf, woef, waf woef, ….
  Stem PVV, of je huis is niks meer waard………….

  Like

 4. Ik vraag mezelf af, zijn er dan helemaal geen ouders die hun kinderen op een dergelijke dag – uit protest – van school houden? Je kunt altijd het excuus ‘ziek’ gebruiken, toch?

  Like

 5. De hamvraag: gaan Mariët en Eric ook met de kleine Mohammedjes en Fatima’tjes naar een griffemeerde of kattelieke kerk toe om te horen hoe de honden erover denken? En mogen die kotertjes dat dan wel van pa en ma?

  Like

 6. Nog een keer foute politiek, voor de liefhebbers: http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3302561/2012/08/17/GroenLinks-twijfelt-niet-aan-integriteit-raadslid-in-opspraak.dhtml
  Lees het stukje en je kan niet anders concluderen dat ze haar nevenfunctie heeft verzwegen, weldegelijk over zaken heeft gestemd, die belangen verstrengelen. En zij is o zo integer, maar haar bedrijf is diverse keren beboet voor malversaties. Zie maar weer eens hoe linx het woord “integer” devalueert. Daarbij weet haar hele fractie van haar omstreden bijbanen en die stemmen allemaal even vrolijk over alle energiestukken. Rotterdam is zelfs Solar City 2012 geworden en GsL maar stemmen en moties indienen. Er zijn trouwens meer bijbanen, die haar geweten in conflict zouden moeten brengen, Maar ja, dan moet je wel een geweten hebben.
  Deze juf zal wel onhandig worden gevonden en hoeft echt haar zetel niet op te geven, want als ze daar aan gaan beginnen is het hek van de dam en staat het gemeentehuis leeg.
  Stem PVV, anders woon je naast een haatreactor met zonnecellen.

  Like

 7. En nog eens dezelfde foute politiek:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3303060/2012/08/18/GroenLinks-doet-onderzoek-naar-Rotterdams-raadslid.dhtml
  Lol. GroensLinksch laat onderzoek doen naar integriteit eigen raadslid. De uitslag is na 12 september, toevallig? Het onverzorgde keffertje (wij zijn allen honden, nietwaar) A. Bonte staat volledig achter mevrouw Bokhoven, maar dan nog stemde zij en de gehele fractie over onderwerpen waar ze zelf direct of indirect financieel betrokken bij zijn. Dat kan dus niet, gebeurt alle dagen niettemin, maar geen gemeenteraad kan op deze manier functioneren.
  Blijft daarnaast de hamvraag: “Hoe kun je integer zijn als jouw bedrijf duizenden mensen willens en wetens dupeert?”. Zo erg dat onze slapende en incompetente overheid al drie keer heeft ingegrepen. Wordt vervolgd.
  Stem PVV en wees niet policor, anders woon je straks naast een haatreactor.

  Like

 8. at GDz, postertje kan me niet erg boeien. Sorry. Ik vind het erg vaag en summier. Als ik zoiets zou drukken en verspreiden, dan zou ik dat goed doen. Massaal. En ik zou me eerder richten tot de oude politiek, die ons land verraadt en tot de islam bekeert. Allochtonen kun je ooit het land uitzetten, dat kan niet anders, maar ons grootste probleem is de oude politiek: de Neo-NSB.
  Zo viel vandaag de grote leidert van de PvdA door de mand; het ding zag kans 14 miljoen belastinggeld te schenken aan een voetbalclub, toen hij wethouder was van Utrecht. Stiekem. En liet daardoor ook nog een bouwbedrijf failliet gaan. Dat levert hem een notering op in het boek der foutlinxen.
  Stem PVV, anders gaat je pensioen naar de moskee.

  Like

 9. At Gerrit; ik had die poster al gezien bij E.J. Bron, inderdaad, maar ik ben ook weleens A.F.K. (Away From Keyboard) 🙂
  Moet ook nachtdiensten draaien, ome Gerrit, want er moeten buitenlandse banken overeind gehouden worden!
  Nee, zonder gekheid; beetje te warm om te bloggen…

  Zit liever buiten met een pilsie.

  Like

 10. at GDz,
  die halve zolen van GroensLinks verklaarden meteen dat er een fout zat in het Zwartboek Jammerdan. Er staat een onwaarheid in. Lol. Hoe dom zijn die spaarlampcriminelen? Ze bevestigen hiermee dat de rest van de inhoud juist is. Met excuses voor de fout, de rest klopt als een bus. Iemand iets gelezen over de diefstal van schapen?

  Like

 11. at BP
  ik ben, ondanks de warmte en de zon, het boek der foutlinxen aan het opschonen en aanvullen. Binnenkort is er een nieuwe editie klaar. Een topje slechts van een ijsberg, maar zonder dubbele vermeldingen en zonder vage beschuldigingen. Nog interesse hiervoor??
  Bij de weg: ontving een mail van de PVV over de 24ste, maar werd er niet wijzer van.

  Like

 12. At Leefbarbaar,

  Ik zal deze week het Zwartboek Foutlinxen weer op de site plaatsen, met inhoud en al. Interesse dus! 🙂

  Ik kreeg ook een mail en we weten nu wat we mee moeten brengen. Stond verder niet veel in, inderdaad, maar jij gaat toch nog wel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s