Rutte geeft gratis geld!

Waarde stemgerechtigden,

Allereerst een welgemeend haha, want ook crypto-socialist Mark Rutte heeft zich gemengd in het gevecht om zo veel mogelijk zieltjes te winnen en hoe! Meneer gaat ‘gratis’ geld weggeven aan den Werkende Mensch:

Rutte wil iedere werkende Nederlander via arbeidskorting 1.000 euro aan belastingverlaging geven. ‘Op deze manier hebben mensen weer echt iets te kiezen. Van het geld dat ze verdienen, houden ze meer over om zelf te besteden. Dat is goed voor de economie.’

O, want mooi, heer Rutte! Zoveel moois kunnen we niet aan! Eerst kregen we een kabinet waarbij we onze vingers tot op het bot aflikten, zo mooi, en nu deze klapperrr weer!

De korting levert werkenden in 2014 330 euro op, in 2015 1.000 euro en in 2017 loopt het belastingvoordeel verder op.

Schaft u allen een extra portemonnee aan en boekt u alvast een stedentrip. Wát een vrijgevige man is deze Rutte toch!

NEEN. Dit hoort bij het spelletje. Trap. Er. Niet. In. Dit is Rutte ten voeten uit. De verkiezingen komen eraan. De bekende wortel aan het touwtje. In 2015 ‘krijgt’ werkend Nederland een extraatje in de vorm van twee biljetten van 500 euro. Ach, lul niet, man. Dan kunnen we al twee kabinetten verder zijn en bovendien treedt de BTW-verhoging op 1 oktober a.s. al in werking en er liggen nog tal van andere lastenverzwaringen in het verschiet waar de argeloze RTL4-kijker amper weet van heeft.

Eigenlijk zou Rutte moeten zeggen: ‘stem VVD en we pakken 1000 euro minder van u af, die we uiteindelijk via slinkse wegen toch weer van u zullen stelen, ten behoeve van ‘Brussel’.
Maar dat klinkt niet echt tactvol, zo vlak voor de verkiezingen.

Maar goed, ik wil het spelletje best meespelen, hoor. Ik geloof de heer Rutte op z’n blauwe ogen. Maar kan ik die 1000 euro dan in voedselbonnen krijgen, want zolang wij als hulpeloze melkkoeien in de Europese wei staan, zien wij het er nog van komen dat wij allen de gang naar de Gaarkeuken moeten maken. Brussels lof zal er niet inzitten, dat is voor de rijken. Nee, wat resteert is een kop watersoep, gegarneerd met rauwe reepjes suikerbiet en vermalen tulpenbol als bindmiddel.

Ik hecht net zoveel waarde aan dit ‘cadeautje’, als aan Rutte’s ‘Geen cent meer naar Griekenland.’

STEM PVV en blijf baas in eigen portemonnee.

Advertenties

27 Reacties to “Rutte geeft gratis geld!”

 1. Hans Says:

  Ik heb mijn geld allang in een kluis zitten. Niet dat ik nù het idee heb dat dat mijn redding is; als de eurozone knalt zal de waarde van de euro exponentieel dalen. Ik schat in dat 1 euro dan nog maar 0,45 eurocent waard is gezien de opvolgende deflatie, extreme regeringsmaatregelen om staatsschulden te repareren en dus oplopende belastingen voor de burger, nog verder dalend vertrouwen van de consument, dalende inkomsten én vertrek van bedrijven uit NL en dus ook een oplopende werkloosheid. Bovendien hebben we dankzij linx ook nog zo’n 300.000 buitenlandse monden te voeden. Die depressie kan jaren duren. Mijn enige hoop is dat we een andere economische weg in zullen slaan. De kans om dat te gaan doen doet zich voor op 12 september as. Ik hoop dat we wijs zijn als we daar met dat potloodje staan.

  Like

 2. Jack Terrible Says:

  Die duizend euro van Rutte is een sigaar uit eigen doos. Als bijvoorbeeld de ziekenkosten met 50 euro per maand omhooggaan heb je nog maar 400 euro per jaar over van die duizend euro. Als dan de huren met 35 euro per maand stijgen dan hou je niks over per jaar dan moet je zelfs iets erbij leggen. Ik had liever Rita Verdonk gehad in plaats van Mark Rutte. Mark Rutte heeft zoveel geld gegeven, beloofd aan het Europaproject. Slimme jongen?! Recht lullen en links doen!

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Ik kan kort zijn: ik stem PVV. Punt. Einde oefening.
  En voor jullie informatie: ik zie na 12 sep geen nieuw kabinet in Vak K plaatsnemen.
  En dat volgens die eenvandaag-enquête van gisteren de SP maar liefst 39 zetels zou halen, is ook flauwe kul.
  Dat is sowieso al reden genoeg om een snelle kabinetsformatie voorlopig te vergeten.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Laatste nieuws: hier is de complete poster uit Hengelo…!!!
  http://tinyurl.com/c887oth
  Tip: neem ‘m over in Word en zorg voor verdere verspreiding.

  Like

 5. horatius Says:

  Iedere werkende Nederlander 1000 Euro via belastingverlaging schenken?

  Maar hoe zit het dan met de Nieuwe Nederlanders die niet aan het arbeidsproces kunnen deelnemen vanwege structurele rugklachten, taalproblemen en religieuze obstakels, worden die dan niet gediscrimineerd?

  Welnee, deze onderklasse van kansloze immigranten, moslims, criminelen en andere profiteurs worden al genoeg ontzien door ruimhartig verstrekte Kindertoeslagen, Zorgtoeslagen en Huurtoeslagen en vaak scharrelen ze nog wat bij als drugskoerier, hulpimam, loverboy en andere duistere praktijken. En laten we ook de Wajongregeling niet vergeten, want een fiks strafblad is al voldoende om in aanmerking te komen voor deze sLinkse vorm van charitas.

  En hoeveel werkende Nederlanders zijn er eigenlijk nog? Een half miljoen werkelozen zitten thuis met doffe blik te kijken naar de experts op RTL7 die dagelijks voorspellen dat het einde van de crisis nog lang niet in zicht is. De huizenprijzen en onze pensioenen zakken als een oude onderbroek terwijl opstandige uitgeprocedeerde asielzoekers met zachte hand worden verwijderd bij de IND. Nog steeds komen er Somaliërs ons land binnen als economische vluchtelingen, ex-piraten, ex-kindsoldaten en op termijn via de Grieks-Turkse grens vele duizenden Syriërs die op de vlucht zijn voor de Arabische Lente. En dit allemaal onder de supervisie van de EU die ons land wil verplichten deze bezettingstroepen van de radicale islam onderdak te verschaffen.

  Dat de multiculturele samenleving (aangevuld met voormalige oostblokkers) een feit is daar worden wij dagelijks mee geconfronteerd via berichten over moorden gepleegd door kinderen van 14 en 15 jaar die heel goed weten dat ze binnen enkele jaren weer op straat staan en zodoende weer een paar treden hoger stijgen binnen de eigen pikorde. In de jaren 80 van de vorige eeuw had ons volk de kans een einde te maken aan de massa-immigratie, gezinshereniging en de daaraan verbonden harde criminaliteit, verpaupering en verloedering van onze samenleving. Door echter een zekere Hans Janmaat de mond te snoeren en te verketteren zitten we nu dik in de problemen.

  Over 3 weken maken we weer de trieste gang naar de stembus, ons een weg banend door opgetrommelde hoofddoeken die normaal gesproken nooit buiten komen maar dan worden gebruikt als stemvee om op een Linkse partij te gaan stemmen.
  Roemer ziet zichzelf al in het Catshuis, druk doende onze Staatsschuld te verhogen en ons land dieper in de ellende te storten door de z.g. zwakkeren en kwetsbaren te ontzien en het nog werkende deel van onze bevolking te confronteren met nog hogere huren, zorgpremies en belastingen.
  Hyperinflatie dreigt voor de spaarders als de geldpersen aan het werk worden gezet in een laatste ultieme poging de Zuid-Europese schurkenstaten uit hun hopeloze problemen te helpen. Gaarkeukens en Voedselbanken voor de Oude Nederlanders die ons land hebben opgebouwd via 48-urige werkweken en nu als dank de broekriem moeten aanhalen.

  Het wordt waarschijnlijk een zeer lange kabinetsformatie na 12 september, want ik zie de SP en de VVD niet zonder slag of stoot naadloos gaan samenwerken om de huidige problemen aan te pakken. Een volledig Linkse regering zou echter helemaal een ramp zijn voor ons land. De Islamisering komt dan in een stroomversnelling met een prominente rol voor het Salafisme en de Moslimbroederschap.

  Een stem op de PVV kan dit proces een halt toe roepen of op zijn minst vertragen in het kader van ons Zelfrespect en kan worden gezien als een daad van Verzet tegen het schrikbewind vanuit Brussel en Mekka.

  STEM PVV!

  EN BLIJF BAAS IN EIGEN GELDBUIDEL EN VOGELAARWIJK!

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  at allen
  Fleur Agema wordt de nieuwe minister presidente.
  T’ is maar dat je het weet.
  Topic: Rotte geeft duizend euri weg? Dat betekent dat de forensentax wordt ingevoerd, dat je moet gaan betalen om naar je werk te mogen gaan (dus Horatius, allochtonen hebben hier geen last van). Dus krijgen we 1000 euri, later wordt dit geld natuurlijk steeds minder, want crisis, Grieken en immigranten……… je kent de riedel wel. Een jaar geleden had Rotte de macht en was de crisis minder heftig en toen had hij wat geld aan ons terug moeten geven, toen had hij de kans, nu is het alleen dom geblaat omdat de verkiezingen naderen.
  Stem PVV en ga met tante Agema in zee, anders woon je straks naast een moskee.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Hoog tijd voor een zomers plaatje… tsjongejongenogesantoe…
  http://tinyurl.com/d26pu3q

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Herstel:
  Fleur wil eerst nog een paar jaar ervaring opdoen voor ze de eerste vrouwelijke MP van Nederland wordt. Zei ze. Start van de campagne was knal en goed verzorgd, helaas was na afloop de bar dicht. Ahoy is blijkbaar ook PvdA.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Mooie plaatjes vallen ook hier niet meer op.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  at allen
  leerzaam; smerige politiek ten top: http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3306306/2012/08/25/Initiatiefwet-GroenLinks-maakt-natuurlijk-gedrag-van-vee-tot-norm.dhtml
  Ene Rik Grashoff van GroensLinksch heeft net ontdekt dat groen iets te maken heeft met beesten en dat de verkiezingen er aan zitten te komen. Daarom kom hij met dit geblaat.
  Heeft GsL wel iets met dieren en dierenwelzijn? Nee, want een voorstel of motie van de Partij vd Dieren krijgt geen steun van GsL en verder wil GsL macht en pluche en daarvoor hebben ze het CDA nodig. En iedereen weet dat alle boeren bij het CDA zitten en dus nimmer iets hoeven te doen om dierenwelzijn te verbeteren. En de dierenpolitie van de PVV was ook al fout bij GsL, want dierenleed mag nooit bestreden worden door racisten en enge, bange mensen: wij dus.
  Boeieuh, u stemde toch al niet GsL, dus wat maak ik me druk om niks?
  Nog een dingetje dan. Wie is meneer Rik Grashoff? Meneer is een foutlinxe.
  Hij stopte in Delft als wethouder 4 ton in een Turkse haatreactor, stiekem en doortrapt.
  Werd hiervoor beloond en mocht wethouder spelen in 010. Verdampte hier miljoenen in muziekpodium Watt en loog hier bij herhaling over en zag kans 49 miljoen te verdampen in het jongeren jeugdjaar te 010.
  In een echte democratie was hij al lang de stad uit gejaagd, maar in de Nederlandse politiek wordt je gecontroleerd door de meerderheid en zolang de meerderheid geheel fout is, kan de wethouder alleen maar goed doen. Groen Links heeft natuurlijk wel de keuze om tuig uit de partij te zetten, maar kiest er dus voor om dat niet te doen en dat zegt heel veeeeel over GsL.
  PS. Wedden dat op de islamitsche website van GsL, nieuwemoskee.nl, geen woord staat over het welzijn van varkens??

  Like

 11. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Wegens omstandigheden kon ik helaas niet naar Ahoy…

  Goed nieuws: Het Zwartboek Foutlinxen is weer terug. Aan de rechterkant 😉

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  at BP
  er wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie, er zijn er vele bijgekomen………
  mvg leefbarbaar

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Een prachtige foto van een leuke vrouw op een bankje maakt kennelijk geen indruk meer, dan dit maar eens proberen:
  Griekenland is FAILLIET en blijft ondertussen bedelen om meer geld..!!!

  Like

 14. horatius Says:

  MOSLIMS VOELEN ZICH VERRADEN DOOR DE PVDA!

  Amsterdam kan worden geconfronteerd met ‘Franse toestanden’, zoals grootschalige rellen of een complete volksopstand. Dat zeggen prominente moslims (de voormalige bruggenbouwers) in de hoofdstad. De moslims voelen zich verraden door de politiek en door de PvdA in het bijzonder.
  (Bron: AD).

  Wat nu? Heeft de PvdA woordbreuk gepleegd en wil deze partij soms knabbelen aan de uitkeringen van Achmed en Fatima? En waarom is het invoeren van de sharia geen prioriteit meer voor Diederik Samson en waarom is er geen moefti of imam gezet bij de eerste tien kandidaten op de kieslijst? Allemaal vragen waar de voormalige achterban van deze partij blijkbaar op dit moment geen antwoord op krijgt en nu dreigt men met religieus geinspireerd geweld, stakingen van buurtvaders, hulpimams, straatcoaches en andere beroepswerkelozen zodat de bontkraagjes (kansenjongeren) hun bomschoenen en vesten uit de mottenballen kunnen halen om hier rotzooi te gaan trappen.

  Stank voor dank dus, de tijden van Job Cohen – vrede zij met hem! – komen nooit meer terug en het theedrinken kunnen ze ook wel op hun buiken schrijven. Er gaan zelfs – onbevestigde – geruchten dat de PvdA in het diepste geheim plannen aan het voorbereiden is om sommige moslims aan het werk te zetten. Het zou dan gaan om voornamelijk de Wajongeren hun uitkeringen te ontnemen en ze in te zetten als aspirant-buurtvader, straatveger, papierprikker, kelner, kinderoppas(!), straatmuzikant of desnoods als glazenwasser.

  Dit is natuurlijk allemaal tegen het zere been van deze werkschuwe elementen die jarenlang te horen hebben gekregen dat zij hier een bijzondere positie innemen als een soort vijfde colonne van de politieke islam en dus niet hoeven deel te nemen aan het arbeidsproces. Het logische gevolg van al deze ellende is dat zij nu massaal dreigen over te lopen naar de partij van ome Emile: de SP of helemaal niet gaan stemmen. Dit laatste gaat natuurlijk niet door want de imams zijn natuurlijk ook niet gek en ze zullen dus hun discipelen op het hart gaan drukken op Roemer te gaan stemmen. De uitkeringen gaan dan omhoog en werken is bij deze partij uitsluitend voorbehouden aan de Oude Nederlanders die ook nog meer belasting moeten gaan betalen om de tokkies en de moslims (de onderklasse van onze samenleving) te vrijwaren van de nadelige gevolgen van de schuldencrisis.

  Intussen blijkt na intensieve doorberekeningen van het CPB dat de PVV gaat zorgen voor meer banen op de korte termijn en het begrotingstekort binnen redelijke proporties blijft. Maar dat heeft nadelige gevolgen op de langere termijn, b.v. op de situatie in 2040, zal de Linksmensch tegenwerpen.

  Jammer dan! Tegen die tijd zitten we natuurlijk in een totaal andere situatie: dan is de Arabische lente allang ontaard in een groot en bloedig conflict tussen een aantal landen in het Midden-Oosten. Is de EU inmiddels uiteengevallen in minimaal 2 of drie economische gemeenschappen en heeft een groot aantal landen de grenzen hermetisch gesloten voor asielzoekers, moslims, zigeuners en andere kandidaat-steuntrekkers en criminelen.

  Is er een partij die dit allemaal heeft voorzien en op de agenda heeft gezet?
  Jazeker!

  De PVV bij monde van een zekere Geert Wilders.

  Stem dus PVV op 12 september.
  Voor meer banen en minder islamisering!

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  Lol: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3307498/2012/08/28/De-allochtoon-is-niet-de-enige-die-vrouwen-vernedert.dhtml
  Weet u nog, dat meiske in Brussel, dat nauwelijks meer normaal over straat kan vanwege de haatbaard en z’n gebroed? Daar is al veel over gezegd en geschreven, maar bij de Azijnbode pikken ze het niet. Daar blijft men wegkijken en relativeren, want overlast van allochtonen kan niet waar zijn. Het linxe denkraam kraakt in zijn voegen; dit kan niet waar zijn of mag in ieder geval niet gezegd geworden. Vandaar dat alweer een dorpsgek een stukkie mag pennen. Het zal nog lang duren eer men in de linkse kerk eens wakker wordt.
  Bij de weg: boven dit sneue artikeltje een banner van het foute energiebedrijf Greenchoice. Eigendom van een groenslinksch raadslid te Rotterdam, mevrouw Judith Bokhove. Alles wat groen en duurzaam is verdwijnt in de zakken van GsL.
  Stem PVV, anders woon je naast een moskee.

  Like

 16. leefbarbaar Says:

  at Horatius,
  bezuinigingen hebben ook een zonkant. Zo snoeit de rode maffia in 010 keihard in de kultuur, wat een opstand had veroorzaakt wanneer dit was gebeurd door Leefbaar Rotterdam, maar ze moeten wel, want de poen is op. En zo drogen ook enkele geldstromen naar de islam op. Sterker, misschien moeten Mo en Fa nog wel eens werk gaan zoeken, dat zou wat wezen. Ja, bezuinigen doet pijn en de forensentax is volkomen van de pot gerukt, maar er is dus wel degelijk een zonzijde.

  Like

 17. horatius Says:

  At leefbarbaar.

  In Rotterdam moet er stevig worden bezuinigd. Zelfs de dierentuin Blijdorp ontkomt hiet niet aan. Enkele tientallen vaste medewerkers worden ontslagen. Vele exotische dierensoorten lopen nu gevaar die dag en nacht verzorging en aandacht nodig hebben. Men is nu zelfs van plan om te gaan experimenteren met het laten werken van Somalische vrouwen met hoofddoeken. Blijdorp is dan een prima plek voor dit experiment. Met volledig behoud van de Bijstandsuitkering(!) kunnen deze vrouwen b.v. schoonmaakwerkzaamheden verrichtten op de apenrots, het nachtverblijf van Bokito etc.
  Hiervoor is geen kennis vereist van de Nederlandse taal.

  Het schijnt echter dat de Stichting Vluchtelingenwerk Nederland het een en ander in strijd vindt met de Mensenrechten en de Godsdienstvrijheid. Ik zie het verband niet, maar daar ben ik dan ook een echte PVVer voor.

  Like

 18. leefbarbaar Says:

  at Horatius,
  tja, die onderbuik zit ons lelijk in de weg, rationeel reageren is zo moeilijk. . Ze mogen wel opletten dat de pinguïns en de Somalische kansenvrouwen niet verward worden. Overigens liggen er honderden euro’s in de vijver van de otters , als alle kleine beetjes helpen, begin dan daar eens mee.
  Aan de andere kant heeft 010 toch nog geld te veel: de slechtste school van Nederland en Eurabie mag gewoon door gaan met prutsen en subsidie slorpen. En kindertjes opleiden tot haat en achterstand. Jammer, gooi het geld dan bij de otters in de plomp, dan zie je tenminste nog mooie kringen.

  Like

 19. leefbarbaar Says:

  at Jack,
  die boerenl*l van Normaal denkt ook dat ie kan schilderen en kloddert oom Geert het nazidom in. Jammer. Blijkbaar verkoopt Normaal niet meer en moet er dan maar een hakenkruis op om de pers nog te halen. Oerend hard uit de bocht gevlogen, die knoeiert.

  Like

 20. G.Deckzeijl Says:

  Bennie Jolink is ook de weg kwijt: vast een vroege variant van Alzheimer…
  http://ejbron.wordpress.com/2012/08/29/foto/#comment-32368
  (dat kliederwerk zal ‘m nog lang heugen)

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Weergaloze, nieuwe cartoon van Piet Klont…!!!
  http://ejbron.wordpress.com/2012/08/29/cartoon-piet-klont-15/#comment-32510
  Oproep: stamp die Normaal-mailbox vol.

  Like

 22. leefbarbaar Says:

  debat gezien?
  Ik heb het maar uitgezet. Domme poppenkast, gaat nergens meer over. En snoeihard liegen, zoals Rutte doet, verlaagt ieder debat tot een soort reclameblok. Niemand begint over het graaien. Niet over de miljoen moslims, die hier uitvreten. Niet over de waanzin die Europa heet. De woningmarkt. De zorg.
  Ze kunnen voor mij de pot op: ik stem gewoon PVV, vanwege de toekomst van mijn kinderen, maar zal deze erbarmelijke debatten niet meer volgen.
  Stem PVV, anders wonen je kinderen naast een moskee.

  Like

 23. leefbarbaar Says:

  en nog eens…..
  alweer het meiske dat niet meer gewoon over straat kan in Brussel en de Azijnbode: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3308577/2012/08/30/De-woorden-lekker-wijf-en-geil-worden-toch-vooral-door-mijn-kaaskopvrienden-gebruikt.dhtml
  hoe debiel kun je toch wezen als linxe?? Dit vod is dan weer geschreven door het een of lichtgewicht dat betaald wordt door de multikul. Gewoon zielig.
  Voor de liefhebbers; Femke (uw weet wel) gaat in dezelfde Azijnbode ten aanval tegen de VVD, die eigenrichting door slachtoffers van een misdrijf goed zou vinden. Geen goed woord over de VVD, maar heeft F. wel recht van spreken? Ik denk het niet, want bij GroensLinksch stikt het van de mensen die eigen rechter spelen, activisten die vernielen, inbreken, bedreigen, vermoorden, kraken, omdat ze binnen de wet hun gelijk niet kunnen halen. Dus F. ga naar je aanrecht en hou je muil want bij GsL heeft iedereen schijt aan de wet en dat weet je best.

  Like

 24. realjager Says:

  Het gaat voor mij toch VVD worden, ik wil volgend jaar weer op vakantie kunnen naar Kreta zonder geld te wisselen en niet met guldens gaan zitten sukkelen…Die tijd hebben we gehad.

  Like

 25. lebuïnus Says:

  @realjager,

  Fijn voor u om weer naar Kreta op vakantie te gaan.
  Dat U niet hoeft te wisselen is nog maar de vraag.

  Dat die invoering van de € op drijfzand en leugens stoelt en tientallen miljoenen
  burgers in bittere armoede stort, is slechts een bijzaak.
  Dat maakt de VVD en andere eurofielen niets uit, het najagen van een hersenschim
  is naast de islam de nieuwe religie (ideologie) voor de E U.

  Like

 26. G.Deckzeijl Says:

  Zijn jullie nog WAKKER..????
  http://ejbron.wordpress.com/2012/09/02/foto-mdi-gluurders/#comment-33189
  (wie kent de andere 2 SUKKELS??)

  Like

 27. horatius Says:

  At G.Deckzeijl,

  Ik heb daar vandaag al een reactie geplaatst.
  Uiteraard in uiterst politiek-correcte bewoordingen om geen onnodige onrust te zaaien.

  Nu ik u toch spreek: nog 9 dagen te gaan voor de verkiezingen en het gaat nog spannend worden.
  Krijgen we een Links kabinet of een Centrum-Links kabinet? Het zal in de praktijk weinig uitmaken: het volgende generaal pardon zal het eerste wapenfeit zijn om met name de PVV (alweer) een hak te zetten.

  Mijn – voorlopige – prognose voor de PVV: 20 zetels (maar het mogen er ook een heleboel meer zijn!).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: