Uw nieuwe premier…

Landgenoten,

Ik leef nog hoor, maar ik heb niet veel tijd. Maar ik wil u wel even presenteren: uw nieuwe premier Diederik Samsom! Althans, zo profileert deze Groene Draaideurcrimineel zich de laatste dagen. Hier op de foto nog met krullen, tijdens een zoveelste arrestatie. Stelletje achterlijke politieagentjes. Meneer was namelijk bezig voor de goede saeck!

Maar wat een arrogantie anno 2012:

PvdA-lijsttrekker Diederik Samsom gaat alleen in de regering als hij premier wordt. Bij een andere minister-president zal de leider van de sociaaldemocraten als fractievoorzitter in de Tweede Kamer gaan zitten.

Nogmaals; Samsom heeft zichzelf al uitgeroepen tot De Nieuwe Premier Van Nederland!

Later in de week meer over ‘de heer’ Samsom.

Dienstmededeling: medewerker Leefbarbaar heeft ‘Het Boek Der Foutlinxen Deel Twee’ geschreven! Een ongelooflijke lap tekst, dat zal u niet verbazen, en dit boek zal deze week hier permanent geplaatst worden.

Stay tuned.

Advertenties

13 Reacties to “Uw nieuwe premier…”

 1. Jack Terrible Says:

  Samson zit in de verkeerde partij. Hij had eigenlijk bij Groen-Links moeten zijn in plaats van de PvdA. Want Groen-Links is voor een groene aarde. En ook Links zoals de PvdA. Of is dit oud nieuws?

  Like

 2. lisa Says:

  van dat stemmetje ga ik al over m,n nek

  Like

 3. horatius Says:

  Men zou niet beter weten of het betreffende sujet op deze zeer onthullende foto is een kraker ontdaan van zijn bivakmuts, een uitgeprocedeerde asielzoeker of een militante milieuactivist.

  Maar blijkbaar is dit (onverhoopt) de nieuwe premier van de multiculturele heilstaat Nederland waar praktisch iedere denkbare nationaliteit en religie een plek heeft verworven via de mensensmokkelaars, de gezinshereniging en andere duistere wegen. Een gladde jongen die de kunst verstaat op het juiste moment te pieken via het beloven van meer (gesubsidieerde) banen, meer sociaal beleid (het openstellen van onze grenzen!), meer dialoog met de islam en andere Linkse hobby’s zoals een generaal pardon voor uitgeprocedeerde moslims.

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient dus als we dit heerschap het Torentje zien betreden na een zeer langdurige kabinetsformatie (Belgische toestanden zijn niet geheel uitgesloten) dan gaan we zware tijden tegemoet. Ook een dergelijke Linkse coalitie zal stevig moeten bezuinigen en het gekke is dat dan juist grootschalige stakingen zullen uitbreken, dat bewijst de geschiedenis in de jaren 70 toen een zekere Joop Den Uyl het bewind voerde.

  Er zijn mensen die niet gaan stemmen omdat het geen ene moer uitmaakt: immers de dienst wordt uitgemaakt in Brussel en uiteindelijk door Duitsland. Toch is op zijn minst een stevig protest op zijn plaats tegen deze gang van zaken.

  Stem PVV
  VOOR MEER ECHTE BANEN EN MINDER ISLAMISERING!

  Like

 4. Hans Kramer Says:

  Net als Groen Links vind ik Samsom behoren tot het Gilde van Fortuynmoordenaars.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Besten,
  volgens de peilingen ja, dan wordt Samsom MP. Maar wat vindt de kiezer ervan? Gaan we massaal PvdA stemmen, zoals de omroepen en de peilingen ons voorhouden? Ik denk het niet. Het kan ook zijn dat deze hype alleen wordt gebruikt om straks de stembusuitslag te kunnen vervalsen. Dat de PvdA hoe dan ook wint en we nu vast aan het idee mogen wennen, want in 010 weten we alles van knoeien met de verkiezingen. De PvdA leeft ervan. Ook de machtigingen van mensen in verzorgingshuizen belanden allemaal in rode handen. Het tuig heeft niks met democratie, dat zijn ze na Drees vergeten.
  Bij ons hangen inmiddels weer de posters in het Turks. Volgens de PvdA mag dat eigenlijk niet maar zo betrekken ze mensen die geen Nederlands kunnen bij de verkiezingen. WTF?? Waarom mogen ze dan wel stemmen. We weten het antwoord al, allochtonen stemmen PvdA en er zijn er meer dan een miljoen dus goed voor 15 zetels. Overigens drukken andere partijen hun posters ook in het Zandbaks of in het Chinees.
  Stem PVV, anders woon je naast een moskee

  at BP,
  boek Foutlinxen graag vervangen, ik kan ook een kortere versie maken, maar inmiddels zijn er weer een dozijn bijgekomen van PvdA, GsL en D66.
  Groet, Leefbarbaar.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  voor wie er denkt VVD te gaan stemmen
  Medemblik ver weg van de Randstad helaas ook al bezet. Haatreactor aldaar geeft veel overlast en niemand wil er wat aan doen want: discriminatie!! Dus gaat de gemeente, zoals zo vaak, de overlast belonen door het oude pand te kopen en fijn te helpen bij een nieuw pand. Kost ons drie ton om mee te beginnen. Met dank aan de CDA-wethouder. Met dank aan de VVD: want

  Ŏnder Şahin, is VVD-Turk en raadslid aldaar: (van de gemeente site geplukt)

  Woonplaats: Medemblik
  Woordvoerderschap: Onderwijshuisvesting en voortgezet onderwijs (gedeeld met K. Nederhoff), jongerenbeleid, integratie/inburgering.
  Persoonlijke motivatie Ik ben 41 jaar oud gehuwd en vader van 3 kinderen. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Turkije. Hiernaast woon ik sinds 1992 in Medemblik en ben ik inmiddels 1,5 jaar voorzitter van de moskee in Medemblik. In het dagelijkse leven heb ik een fulltime baan (40 uur p/w) in Hoorn. Voordat ik naar Nederland was gekomen ben ik opgegroeid in Turkije. Persoonlijk ben ik iemand die snel contacten kan leggen ongeacht ik die persoon wel of niet ken. Met veel plezier wil ik de belangen van de VVD-stemmers behartigen.

  Besef dat de gehele oude politiek volkomen rot is. Je zal maar naast dat centrum voor haat en overlast wonen en VVD gestemd hebben en dan lezen dat degene, die verantwoordelijk is voor de overlast jou vertegenwoordigd in de raad. Lol.
  Stem PVV, anders woon je, zelfs op het platteland, naast een moskee.

  Like

 7. horatius Says:

  Woonplaats: Medemblik.

  Woordvoerderschap: Moskeehuisvestingszaken en versnelde islamisering van Nederland (in samenwerking met Albayrak en Khalid Yasin)), Wajongerenbeleid en integratie via de Verzorgingsstaat.

  Persoonlijke motivatie: ik ben 41 jaar oud, gehuwd en vader van 3 kinderen in Nederland en 12 in Turkije. Oorspronkelijk kom ik uit een bergdorp in Turkije. Hiernaast woon ik sinds 1992 in Medemblik en ben ik inmiddels voorzitter én hulpimam van de moskee in Medemblik. In het dagelijks leven heb ik een fulltime baan (4 uur p/w) in Hoorn. Voordat ik naar Nederland was gekomen heb ik stage gelopen in Mekka om mijn taak hier optimaal te kunnen uitoefenen. Persoonlijk ben ik iemand die razendsnel contacten kan leggen met leden van de Moslimbroederschap, ongeacht of die een crimineel verleden hebben als drugskoerier of loverboy. Met veel inzet én subsidie wil ik de belangen van de politieke islam hier behartigen.
  Aangezien ik de laatste tijd wat last krijg van mijn rug is de kans niet gering dat ik een beroep zal moeten doen op de WAO.

  Kijk, dat is waarschijnlijk een stuk dichter bij de harde realiteit. Dus hierbij een dringende oproep aan de Oude Nederlanders die schoon genoeg hebben van dergelijke bruggenbouwers met een dubbele agenda om te gaan stemmen op de PVV.

  STEM PVV!

  Anders wordt de Troonrede binnenkort voorgelezen door een Grootmoefti.

  Like

 8. Lajos Lucacsi Says:

  Maar de troonrede wordt toch al voorgelezen door een grootmoefti? O nee, door een grootmutti…. Nou ja, veel verschil is er niet!

  Like

 9. horatius Says:

  GEEN CENT MEER NAAR GRIEKENLAND!
  (Mark Rutte, 4-9-2012)

  Spreekt onze MP voor zijn beurt of is hij de spreekbuis van Angela Merkel die de tijd nog rijp acht zelf met dit (goede) nieuws te komen?

  Nederland is het kleine broertje van Duitsland en Rutte zal in deze barre tijden wekelijks, zo niet dagelijks contact hebben met Merkel.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  at Horatius,
  Rut is al terug gefloten. De oude garde weet dat Souflakistan nog vaker om geld komt en dat Rut dus weer iets belooft, dat hij niet waar gaat maken. Niet dat het veel uitmaakt, hij liegt voortdurend.
  Graag zou ik hem in debat de vraag eens voorleggen, hoe kan het dat iemand van de VVD voorzitter is van een moskee en dat dezelfde haatreactor oorzaak is van zoveel overlast en de overheid er geld in steekt, zonder op te treden tegen de overlast?? Het ware gezicht van de VVD is de PvdA, op gemeentlijk niveau zijn ze identiek. Leg dat maar eens uit.

  Like

 11. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Moet ik het Zwartboek deel 1 kompleet vervangen, of deel 2 eronder plaatsen?

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  Beste BP,
  ik zou hem vervangen. In 1 zaten stukken van andere bronnen geplukt met soms dubbele vermeldingen van personen of werden misdaden vermeld, die eigenlijk pietluttig zijn. Zoals burgervader Depla en zijn bezigheden in het fietsenhok.
  Wie in 2 wordt genoemd is getoetst en nagekeken.
  onderstaand weer wat nieuwen foutlinxen:

  PvdA – Wim Blok, halve zool en opperhoofd bij BOOR Rotterdam, graaier zonder grenzen. Meneer speelde directeur en zag kans voor meer dan een ton te reizen, van andere fraudes wist hij niet af , want drukdrukdruk en op reis natuurlijk. Misbruik geld, onbekwaam knoeier, graaier. Moest weg maar werd beloond met een verse baan: nu speelt hij baas in de raad van toezicht van stichting Vizyr. Bij de weg: de puinhoop van BOOR komt eindelijk in orde, want foutmoefti Job Cohen gaat de leiding overnemen.
  PvdA – Marcel La Rose, stadsdeelvoorzitter van Zuidoost 020. Knoeier. Gaf ons geld aan bepaalde jeugd om te voetballen. Maakte er een bende van en koos wachtgeld voor zijn eieren. Graaien, knoeien, niet functioneren.
  PvdA – Martin Kromwijk, godheid bij Woonbron, sociale woningbouw. Had een linkse hobby: stak 250 miljoen in een schip en loog hierover aan alle kanten en vervalste rapporten. Socialist met twee SS-en. Graaien, verdampen, misleiding, valsheid in geschrifte.
  PvdA – Peter Moerenhout, wethouder te Drimmelen. Van sociale zaken en daar wil je echt niemand van de PvdA hebben. Fraude. Meneer is ook makelaar, maar ontving ten onrechte jarenlang een WAO-uitkering en wachtgeld. Onhandigheid, uitkeringsfraude, graaien.
  PvdA – Noël Philippen, directeur van woninggraaibedrijf Vitaal Wonen te Limbricht. Corrupt. Verdiende zelf nog een kleine twee ton aan een klusje voor de zaak. Stak tonnen in een geschikt huisje voor de voorzitter van de raad van toezicht. (zie Henricus Ritzen). Graaien, vriendjespolitiek.
  PvdA – Henricus Ritzen, voorzitter van de raad van toezicht van Vitaal Wonen. Kijkt de andere kant op vanwege een fraaie villa, die meneer kreeg. Graaien, vriendjespolitiek.
  Groen Links – Jan Dijkgraaf, fractievoorzittert en penningmeester van de afdeling Emmen bevrijdde euro’s uit de kas en liet ze rollen. Diefstal.
  D66 – Jan Patternotte, duo raadslid in 020, soort van spek-en-bonen-variant. Hij ging buiten zijn boekje door valsheid in geschrifte te plegen en de democratische regels aan zijn laars te lappen door een handtekening te vervalsen op een motie. Valsheid in geschrifte.

  maar beste Andre, ik begrijp dat het veel werk is. Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag. Ik ben onderzoeker maar kan geen website beheren/maken. Ik denk wel dat het de moeite is, ik zag dat wanneer er over een PVV wordt gepubliceerd, men graag citeert uit de lijst foutlinxen om tegengas te geven.

  Like

 13. Boilingpoints Says:

  Oké, Leefbarbaar, het is op zeker de moeite! En als ik hulp nodig heb voor wat spitwerk, dan hoor je ‘t. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: