Het Boek Der Foutlinxen!

Landgenoten,

Een geheel vernieuwd ‘Boek Der Foutlinxen’! Auteur: Leefbarbaar. Alle credits gaan naar hem. Ik heb er maar een nieuwe pagina van gemaakt en u vindt het boven de header, of klik HIER.

Wat een ongelooflijk veel werk zit hierin! Tot nu toe ruim 6100 woorden. 6100 woorden Foutlinx. And counting, want de update moet ik er nog bijplaatsen.

Leefbarbaar, bedankt voor dit naslagwerk! 😉

Advertenties

23 gedachtes over “Het Boek Der Foutlinxen!

 1. Geweldig naslagwerk over de linkse kerk. Een enorme grote spiegel wordt hun voorgehouden.
  Het zal denk ik helaas niet veel helpen. De Nederlander is kort van geheugen; zie opkomst PvdA in de peilingen met als opperhoofd een oud- Greenpeace terrorist.
  Desalniettemin toppie, leefbarbaar!

  Like

 2. Nog ff over graaien: http://www.telegraaf.nl/binnenland/12905276/__Den_Haag_kort_subidies__.html
  In de gemeente Den Haag gaat men eindelijk iets doen aan het graaien van bestuurders van stichtingen en instellingen die leven van subsidie. Blijkbaar is graaien fout en moet dat aangepakt worden. Zo denken wij er al jaren over, maar nu ziet een lokaal bestuur eindelijk het licht.
  Met dank aan de PVV in de gemeenteraad. Die natuurlijk nergens genoemd wordt, maar dankzij de PVV in de gemeenteraad weten wat bestuurders allemaal graaien en jatten en heeft de Hagenees eindelijk een stem bij de “volksvertegenwoordiging”. En aangezien het op geen enkele wijze goed te praten is, gaat de politiek zichzelf aan pakken. (zeggen ze, eerst zien dan geloven). Want de meeste grootverdieners, zijn politici en nimmer van de SP of PVV.
  Zo is Mevrouw Barth (PvdA) hoofd van de zorginstellingen, waar veel te veel wordt “verdiend”, woningbouwverenigingen zijn meestal ook PvdA en het foute bureau studentenhuisvesting zal wel GsL wezen. Wie het weet mag het zeggen.
  Met neutrale media zouden we dagenlang kunnen horen hoe de PVV de gemeente weet te bewegen eindelijk het graaien aan te pakken, maar, geen verrassing, geen letter hierover want PVV is slecht en de rest is goed.
  Is graaien dan zo slecht? Ja, want het gaat om zoveel mogelijk geld in je zak steken: subsidiegeld. De Balkenendenorm slaat al nergens op omdat er vaak geen echte prestatie tegenover staat en toch wordt deze norm overal overschreden. Het werk wordt gedaan door een ondergeschikte, het aantal gewerkte uren is onbekend en doorgaans gering en het functioneren van de directie heeft geen invloed op het salaris. Daarnaast weten we niks over de secondaire voorwaarden: het wilddeclareren, huisvesting bestuur, ontslagvergoeding, pensioen, baangarantie elders u weet wel.
  Dus omdat het nergens te vinden valt: PVV goed gewerkt, proficiat!
  Stem PVV, anders betaal je mee aan de moskee.

  Like

 3. Mevrouw Sap mogen ze wat mij betreft verplicht in een burka hijsen.
  Bij de minste weerstand daartegen van haar kant dit mens zoveel slaag geven dat ze 14 dagen niet kan lopen.
  Ik zeg het netjes: Veroveringsideologieprostituee.

  Like

 4. at Gerrit,
  goed gezien: de ZZP-er kan het wel schudden met de PvdA en ze liegen er weer eens over. Feiten wijzen anders uit, Nu geldt dit niet natuurlijk voor rode ZZP-ers, dat is dat tuig dat voor 300 euri per uur (of 1000 per uur; Felix Rottenberg) wordt ingehuurd om “mediation” te doen of “milieuadviezen” te verzinnen, tuig dat door bevriende/corrupte netwerken eeuwig aan het werk gehouden wordt. Maar de hardewerkertZZP-er, niet in de laatste plaats de dames van de thuiszorg, die werden gedwongen ZZP-er te worden om de tarieven naar beneden te dwingen (en het graaien aan de top te verhogen). Ze willen eigenlijk iedereen dwingen zich scheel te betalen aan voorzieningen, waar ze nauwelijks aanspraak op kunnen maken, zoals pensioenen, die nu graties worden weggegeven aan Europa. En indien de echte ZZP-er dit allemaal betaalt en in zijn tarieven doorberekent, dan krijgt hij/zij dus nimmer meer werk, want te duur. En dan komt de Bende van de Rotte Roos met een boete om de ZZP-er zelf kopje onder te duwen. Nu maar hopen dat de ZZP-ert dit zelf in de gaten krijgt voor 12 september.

  Like

 5. @Leefbarbaar: reken maar dat ik in de afgelopen uren druk geweest ben, maar ik kan niet alles ALLEEN.
  Ken je zelf zzp-ers? Waarschuw ze, maak t’r maar een soort kettingbrief van.
  Dat pvda-zooitje moet voor 12-9 PLAT.

  Like

 6. Nee,
  Ik ben niet op de buis, maar het nieuws dat de ZZP-er wordt belazerd door de PvdA wel. Via het internet is het bedrog groot geworden en haalt het zelfs het linkse NOS-journaal. Werken wordt bestraft en dat geldt ook voor de kleinste zelfstandige.

  Like

 7. At Leefbarbaar,

  Oh, ik let weer niet op… Nee, klopt. ZZP’ers krijgen van Het rode Tuig een Werkboete… Echt ongelooflijk.

  BTW: Het Foutlinxen Naslagwerk doet het prima op Twitter! Veel mensen raadplegen het, citeren eruit en verspreiden het! 🙂

  Like

 8. Dank, er moet nog een korte versie komen om te knippen en te plakken.
  partij, naam, functie, misdrijf:
  PvdA – Peter Moerenhout, wethouder, fraude (bijvoorbeeld)
  ik heb nog een paar nieuwe gevonden en het CDA is ook goed voor veel vermeldingen, vooral corruptie op het platteland bij de christelijken, maar wil me voorlopig beperken tot foutlinx: PvdA, D66 en GsL
  en heb zelfs een handvol PvdA-ers gevonden, die graaien in de zorg en vergeten zijn hun nevenfuncties te vermelden en dit binnenkort mogen uitleggen.

  Verbeter de wereld en begin bij de PvdA.

  Champagne staat weer klaar voor 12 september.

  Like

 9. Aan allen! Morgenavond. Ned 1, 21:40 tot 23:10, het slotdebat. Kreeg een tip dat het vuurwerk gaat worden.
  Dan nog dit:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2012/09/onschendbaarheid-van-lichaam-ook-voor-joden-en-moslims/comment-page-2/#comment-341977
  @Leefbarbaar: heb vanavond journaal en eenvandaag gezien. Samsom LIEGT dattie BARST met zijn bewering dat die gore zzp-plannen van hem en zijn kliek in het verkiezingsprogramma stonden. Waarom is er dan een D66-lid* tevens zzp-er nodig om het eruit te vissen? Waarschuwing: pas op voor socialisten, die naaien je waar je bij staat.
  http://tinyurl.com/cfkl8ol
  *hij probeert nu zieltjes voor Pechtold te winnen. Ik begin zo zoetjes aan iets te vermoeden…
  Ik stem overmorgen PVV. Let op in het stemlokaal! Personeel aldaar is GEEN opsporingsambtenaar.
  Alleen naam, geslacht en geboortedatum mogen gechecked worden met ID-bewijs en stempas,
  MEER PERTINENT NIET. Bron: Min.v.BZK

  Like

 10. Was een redelijk goed debat. Alleen Samsom wou in tegenstelling tot Rutte allochtonen die hier naartoe komen en niks bijdragen aan Nederland, toch maar in een uitkering proppen, Nederlands laten leren, afijn, de hele multiKUL-santekraam die je van een salonsocialist kan verwachten. Niet op stemmen dus.

  Like

 11. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when
  I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyhow, very good blog!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s