Samsom omarmt de multicul!

Waarde lezers,

Ook dinsdagavond is ‘meneer’ Samsom uitgeroepen tot winnaar van het tv-debat. Waar men dat op baseert, is mij een raadsel, maar daar gaat het ook niet om. Belangrijker is dat deze Rode Roofridder aan alle kanten geplugd en opgehyped wordt. Dit wordt namelijk onze nieuwe premier!
Maar trap niet in zijn misleidende glimlach:

Na de afgelopen twee jaar vind ik het geen overbodige luxe om extra te beklemtonen dat we een multicultureel land zijn. Dat is hard werken voor iedereen, maar ik ben er trots op, ik ben er ook blij mee en ik wil er iets moois van maken.

‘De multiculturele samenleving wordt omarmd’, aldus deze allochtonenknuffelaar annex veelpleger. In diverse Vogelaarwijken worden mensen van een andere geaardheid verjaagd, maar Samsom omarmt de multicul. Er staan in Nederland meer Haatreactors dan filialen van McDonald’s, maar Samsom omarmt de multicul. Elk jaar staat Ons Sint-Nicolaas Feest ter discussie, want racistisch, maar Samsom omarmt de multicul. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de misdaadcijfers, maar Samsom omarmt de multicul. Een programma als ‘Opsporing Verzocht’ is zó donker van kleur, dat u uw tv toestel moet bijstellen, maar Samsom omarmt de multicul. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoeveel gewicht aan oogkleppen kan een mens dragen, eigenlijk?

Het liefst zou deze Samsom zien dat we op zaterdagmiddag, op een groot grasveld, gaan knuffelen met allochtonen. Kom gerust eens kennismaken met deze verrijkers. Wellicht voelt het de eerste keer wat onwennig aan, zo’n kriebelende baard, maar ze bijten niet en ze komen met goede bedoelingen. Misschien bijten ze niet, maar ze amputeren wel. Al 1400 jaar.

Als dit sujet gaat deelnemen aan een nieuwe regering, wat we niet uit kunnen sluiten, zal dat de Doodsteek zijn voor Nederland. Nog meer islam, nog meer pro-Europa gezwam en ondertussen wordt uw spaargeld, als u dat überhaupt nog bezit, ‘afgeroomd’. ‘Afromen’ is een duur woord dat vaak gebruikt wordt door Socialisten, wat eigenlijk betekent; hoe kunnen wij op zo slinks mogelijke wijze geld stelen van de Werkende Mensch, want dat zijn immers ‘de rijken’.

Wat opvalt is dat het criminele, gewelddadige verleden van deze Activist zorgvuldig onder de pet gehouden wordt. ‘Meneer’ is vele malen gearresteerd, dus móet hij een strafblad hebben. Hoe zit dat, Pechtold, wordt ons aanzien in het buitenland hierdoor niet geschaad? Als het om een PVV’er gaat, sta jij altijd meteen te schreeuwen op een zeepkist. Wat moet het buitenland hier wel niet van denken, maar nu maakt het ineens niet uit. Vreemd.

Socialisme heeft tot nu toe nergens tot goede resultaten geleid. Het heeft wel miljoenen doden veroorzaakt en het bracht louter armoede. Samen zullen we de armoede verdelen. Eerlijk en Sociaal. Schei uit, weg met deze gevaarlijke dhimmi.

Stem PVV.

Advertenties

6 Reacties to “Samsom omarmt de multicul!”

 1. horatius Says:

  Met nog een week te gaan wat betreft het referendum over de voor- en nadelen van de EU stijgt de PvdA onrustbarend in de peilingen. Gaat Diederik Samson een gooi doen naar het ambt van minister-president?
  Het zou een regelrechte ramp zijn voor ons land want de PvdA is een voorstander van de multiculturele samenleving met een dominante positie voor de islam en wat dat in de praktijk betekent zien we dagelijks in een land als Syrië waar de moslims elkaar op leven en dood bestrijden.

  Het zou wel goed nieuws zijn voor de vele uitgeprocedeerde asielzoekers die dan kunnen rekenen op een generaal pardon. Hopelijk wordt de VVD toch de grootste partij want liever Rutte in het Torentje dan deze Linkse Gutmensch met een duister verleden als beroepsactivist.

  De moslims hebben het zwaar deze dagen, moeten ze op die Roemer stemmen of toch maar weer op de Partij voor de Allochtonen? De imams moeten a.s. vrijdag tijdens het middaggebed hun adviezen geven aan hun discipelen die volgende week in lange colonnes optrekken naar de stemlokalen. Ze zullen moeten kiezen tussen hogere uitkeringen of een versnelde islamisering en dat is toch een moeilijke keuze voor Achmed en Fatima. Maar ja, of de sharia nu in 2020 wordt ingevoerd of in 2025, de islam is hier toch niet meer weg te branden dankzij de collaboratie van figuren als Joop Den Uyl, Marcel van Dam en vele andere rooie rakkers.
  En ze zijn er nog trots op ook: 225 verschillende culturen en nationaliteiten bevolken ons kleine landje. De penitentiaire inrichtingen puilen uit van deze cultuurverrijkers en de Vogelaarwijken zijn onze a.s. moslimenclaves waar het goed toeven is voor Marokkanen, Somaliërs, Irakezen, Iraniërs, Afghanen, Mauro’s, ex-kindsoldaten, koperdieven en skimmers. Kinderen van 14 jaar plegen moorden en komen weg met hooguit 1 jaar detentie o.l.v. een geitenwollensok van zéér Linkse signatuur. Allemaal ‘slachtoffers’ van die Geert Wilders met zijn inhoudelijke kritiek op de multikul, radicale moslims, massa-immigratie en zinloze subsidies voor kansloze kennismigranten.

  Het worden hoe dan ook spannende tijden na 12 september: of ze zijn er binnen een week uit (het Kunduz-scenario) of we zitten meer dan 1 jaar met een demissionair kabinet volgens beproefd Belgisch recept. Geen probleem, want zolang we maar ijverig naar de pijpen dansen van de EU en haar talloze richtlijnen en wetgevingen kan deze toestand wel eeuwig duren. Intussen zijn onze pensioenen dan verdampt, is ons spaargeld niets meer waard en stromen er per 1 januari 2014 vele tienduizenden Bulgaren en Roemenen ons land binnen op zoek naar tomaten, uw pincode, koper en andere edele metalen en kunnen Henk en Ingrid zich maar beter bewapenen om het vege lijf te redden als deze idealisten hun bijdrage leveren aan onze samenleving.

  Om t.z.t. in aanmerking te komen voor een Verzetskruis of een Lintje (altijd leuk om later aan de kleinkinderen te laten zien) geven wij u hier het advies te stemmen op de Verzetsbeweging PVV.
  Oom Geert is de enige politicus van naam die de moed heeft te protesteren tegen de stijgende invloed van Brussel en Mekka.

  STEM PVV!
  VOOR HET BEHOUD VAN ONZE AUTONOMIE EN ONS SPAARVARKEN!

  Like

 2. leefbarbaar naar een debatje Says:

  Ik keek gisteren naar Terzake op de Belg. (te zien op ooitgemist.be) naar een gesprek tussen De Winter en een soort van zuur Femkekreng uit de linxekerk. De Winter netjes cijfers en statistieken gebruiken over allochtonen en vreemdelingen en dat wijf maar roepen over uitsluiten en stigmatiseren. Blijkbaar bestaat de domme Belg nog steeds, want net als de linxe kerk hier doen ze alles voor de islamisatie van hun land en willen daar ook nog de verkiezingen mee winnen. Zij gaan op 14 oktober naar de stembus en ik denk dat het Vlaams Belang heel groot gaat worden. Niet in de laatste plaats omdat de multikul ook in Vlaanderen heel groot is. Net als hier.

  Like

 3. E.Eliveld Says:

  Typisch Nederland. Een ECO terrorist die jarenlang de hele zaak heeft belogen en bedrogen en die met zijn reet op vaten ‘zeer gevaarlijk’ radioactief materiaal zat… Nou ja gevaarlijk was dat wel. Zo te zien aan die mongool van em. Ik vraag me af hoe lang het gaat duren voordat ook ons Diederik voor het gezin kiest en bij, laat ik eens een zijstraat noemen, KPMG een riant salaris gaat opstrijken. Geheel volgens de Socialistische norm.. (Bos, Cohen)

  Nederland let op uw Zaeck!!!

  Like

 4. leefbarbaar naar een debatje Says:

  Kijk aap / mouw: de moslim is verplicht te gaan stemmen,
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/goed_nieuws_verkiezingen_zijn.html#comments
  het haatvolk is nu verplicht te gaan stemmen, want bevel is bevel.
  Nu vermoed ik zomaar dat ze in de haatreactor geen stemadvies meekrijgen om PvdD te gaan stemmen, maar PvdAllochtonen. Meneer Samsom dus. Net als de NSB toen.

  Like

 5. leefbarbaar naar een debatje Says:

  aanvulling:
  onder het haatvolk gaat deze tien geboden rond:
  1. Democratie is een systeem dat het recht van wetgeven aan de mens geeft en niet aan Allah. Wij moslims geloven dat Allah het alleenrecht heeft om wetten te maken.
  2. De politieke partijen hebben nooit voordeel voor de moslims gerealiseerd, enkel schade (zoals oorlog voeren in Afghanistan en het toestaan en aanmoedigen van laster over de Profeet)
  3. Als je stemt op een partij, betekent dit dat je al hun partijpunten steunt, zelfs al gaan deze tegen islam in (zoals oorlog voeren in Afghanistan, steunen van homoseksualiteit). Hier ben je ook verantwoordelijk voor.
  4. De Profeet had ook de kans om koning te worden over de Qoeraisj op voorwaarde dat hij hun systeem in stand zou houden, maar de Profeet weigerde en ging door met zijn da’awa en had geduld totdat hij zijn eigen staat stichtte in Medina.
  5. Als je stemt, heb je jouw stem weggegeven en heb je dus geen stem meer. De gevolgen van wat de politieke partijen aan verkeerde handelingen doen is dan mede jouw verantwoordelijkheid. Je hebt geen recht van spreken meer.
  6. Als je stemt op een politieke partij geef je hen de volmacht om namens jou wetten te maken, terwijl wij als moslims dit recht alleen aan Allah behoren te geven.
  7. Al zou je stemmen, dan moet de partij waarschijnlijk een coalitie aangaan en zullen veel beloftes toch niet waargemaakt worden.
  8. We hebben moskeeën, scholen, universiteiten, winkels en vele andere zaken opgericht zonder de hulp van politici. We kunnen het dus prima zelf.
  9. We zijn niet bang voor Wilders en zijn boevenbende.
  10. Het is een leugen dat als je niet stemt dat jouw stem naar de grootste partij gaat. Je maakt juist een statement door niet mee te doen, namelijk dat je niet in het democratisch systeem gelooft en alleen gelooft in de wet van Allah.
  (Bron de krant van slapend Nederland.)

  Ondanks het bevel te gaan stemmen, willen de haatbaarden dus weer niet stemmen omdat alleen allah himself wetten mag maken. (paniek bij de PvdA?) Hersenspoeling voor buitenlanders in 10 stappen. Tijdreizen is nu mogelijk, wordt moslim.
  Stem PVV anders woont de boevenbende naast een moskee.

  Like

 6. horatius Says:

  Men kan de TV niet aanzetten of men wordt geconfronteerd met het glimmende hoofd van Diederik Samson die zichzelf al in het Torentje ziet zitten om ons land een ‘socialer’ gezicht te geven. Met een schuine blik op de peilingen moeten we de mogelijkheid niet uitsluiten dat na de verkiezingen een kabinet PvdA-VVD-CDA ons land gaat regeren. In het landsbelang kunnen veel tegenstellingen worden overbrugd en uiteindelijk maakt het allemaal niet zoveel uit.
  We zijn tenslotte een provincie van de EU en dus hebben we verplichtingen via tal van verdragen, waaronder de massa-immigratie, vrij verkeer van arbeidsmigranten binnen de grenzen van de EU en bovendien financiële steun aan o.a. Griekenland tot in lengte van jaren.

  Men kan als potentiële PVV-stemmer eventueel zijn stem geven aan Mark Rutte om zodoende te voorkomen dat Diederik Samson met zijn partij de grootste gaat worden. Een aardige suggestie, die we natuurlijk niet gaan opvolgen om de volgende reden: een stevig protest tegen de alsmaar groeiende macht en invloed van de EU moet blijven klinken willen we in de toekomst nog iets te vertellen hebben in ons eigen land. Linksom of Rechtsom: er zal in beide gevallen hard moeten worden bezuinigd en omgebogen en dat gaan we allemaal merken volgend jaar. Een coalitie vormen onder de huidige omstandigheden is flink wat water in de wijn doen door bovengenoemde partijen dus van al die mooie beloften komt in de praktijk weinig of hooguit een slap aftreksel terecht.

  Rutte heeft 2 jaar de tijd gehad om steun te zoeken bij andere EU-lidstaten om de immigratie vanuit de moslimlanden te verminderen en daar is helemaal niets van terecht gekomen. Gerd Leers gaf voor het gemak Geert Wilders hiervan de schuld vanwege zijn Polenmeldpunt. Als je echter met de pet in de hand en onvoldoende harde motivatie steun wil voor dergelijke maatregelen moet je niet gek opkijken als je aan het einde van de reis met lege handen staat. Een harde en zakelijke opstelling doet soms wonderen, b.v. géén geld naar Griekenland als men niet tegemoet komt aan onze eisen op het gebied van de Gezinshereniging en aanverwante zaken die ons land jaarlijks handen vol geld kost.

  Een door de verkiezingsuitslag afgedwongen samenwerking tussen de VVD en de PvdA zal ontaarden in een vechtkabinet met over hooguit 2 jaar weer nieuwe verkiezingen. Het gelijk van de PVV wat betreft de toekomst van de EU zal dan inmiddels een realiteit geworden zijn. Griekenland kan niet aan zijn verplichtingen voldoen om de simpele reden dat haar bevolking niet wil meewerken aan de keiharde bezuinigingen en vervolgens in opstand zal komen. Een staatsgreep gepleegd door het leger om totale chaos te voorkomen is dan zeer waarschijnlijk en dan onstaat er een volkomen nieuwe situatie. Het gevolg zal echter zijn een gedwongen uittreding uit de EU.

  In Frankrijk, Spanje en Italië zal er ook grote sociale onrust onstaan en uiteindelijk zal de EU uiteenvallen in 2 of meer Economische Gemeenschappen met dezelfde agenda, begrotingsdiscipline en mentaliteit. Nederland zal dan uiteraard de koers gaan volgen van Duitsland, een andere optie is eenvoudig ondenkbaar en dan zijn we echt niet slecht af.

  De PVV is zeker goed voor 20 Kamerzetels en dat is ruim voldoende om de volgende keer de sprong te maken naar echte deelneming aan een regering om hier blijvend orde op zaken te stellen.

  STEM PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: