Waarde lezers,

Ook dinsdagavond is ‘meneer’ Samsom uitgeroepen tot winnaar van het tv-debat. Waar men dat op baseert, is mij een raadsel, maar daar gaat het ook niet om. Belangrijker is dat deze Rode Roofridder aan alle kanten geplugd en opgehyped wordt. Dit wordt namelijk onze nieuwe premier!
Maar trap niet in zijn misleidende glimlach:

Na de afgelopen twee jaar vind ik het geen overbodige luxe om extra te beklemtonen dat we een multicultureel land zijn. Dat is hard werken voor iedereen, maar ik ben er trots op, ik ben er ook blij mee en ik wil er iets moois van maken.

‘De multiculturele samenleving wordt omarmd’, aldus deze allochtonenknuffelaar annex veelpleger. In diverse Vogelaarwijken worden mensen van een andere geaardheid verjaagd, maar Samsom omarmt de multicul. Er staan in Nederland meer Haatreactors dan filialen van McDonald’s, maar Samsom omarmt de multicul. Elk jaar staat Ons Sint-Nicolaas Feest ter discussie, want racistisch, maar Samsom omarmt de multicul. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de misdaadcijfers, maar Samsom omarmt de multicul. Een programma als ‘Opsporing Verzocht’ is zó donker van kleur, dat u uw tv toestel moet bijstellen, maar Samsom omarmt de multicul. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoeveel gewicht aan oogkleppen kan een mens dragen, eigenlijk?

Het liefst zou deze Samsom zien dat we op zaterdagmiddag, op een groot grasveld, gaan knuffelen met allochtonen. Kom gerust eens kennismaken met deze verrijkers. Wellicht voelt het de eerste keer wat onwennig aan, zo’n kriebelende baard, maar ze bijten niet en ze komen met goede bedoelingen. Misschien bijten ze niet, maar ze amputeren wel. Al 1400 jaar.

Als dit sujet gaat deelnemen aan een nieuwe regering, wat we niet uit kunnen sluiten, zal dat de Doodsteek zijn voor Nederland. Nog meer islam, nog meer pro-Europa gezwam en ondertussen wordt uw spaargeld, als u dat überhaupt nog bezit, ‘afgeroomd’. ‘Afromen’ is een duur woord dat vaak gebruikt wordt door Socialisten, wat eigenlijk betekent; hoe kunnen wij op zo slinks mogelijke wijze geld stelen van de Werkende Mensch, want dat zijn immers ‘de rijken’.

Wat opvalt is dat het criminele, gewelddadige verleden van deze Activist zorgvuldig onder de pet gehouden wordt. ‘Meneer’ is vele malen gearresteerd, dus móet hij een strafblad hebben. Hoe zit dat, Pechtold, wordt ons aanzien in het buitenland hierdoor niet geschaad? Als het om een PVV’er gaat, sta jij altijd meteen te schreeuwen op een zeepkist. Wat moet het buitenland hier wel niet van denken, maar nu maakt het ineens niet uit. Vreemd.

Socialisme heeft tot nu toe nergens tot goede resultaten geleid. Het heeft wel miljoenen doden veroorzaakt en het bracht louter armoede. Samen zullen we de armoede verdelen. Eerlijk en Sociaal. Schei uit, weg met deze gevaarlijke dhimmi.

Stem PVV.