Jolande Sap juicht om verlies PVV.

Zo, dat waren de Verkiezingen 2012, landgenoten.

Met een behoorlijk verlies voor de PVV. Negen zetels verlies, waardoor de Verzetsbeweging van Oom Geert op vijftien zetels uitkomt. Wie had dat gedacht? Ik niet en u waarschijnlijk ook niet. Aan ons heeft het niet gelegen. Wij zijn keurig naar het stembureau gegaan en hebben onze ogen gericht op Lijst 3 en het juiste vakje aangekruist.

Kennelijk heeft de Linxe Propagandamachine uitstekend werk verricht. Goed geolied en het volk is week gemaakt. Pure Agitprop werd de afgelopen weken op de PO verspreid en het werkte. Met een monsterzege voor de Partij v/d Afpak als resultaat. De Rode Roofridders gaan we dus terugzien in een nieuw Kabinet. De VVD, de PvdA en nog eentje. Dat belooft wat en ik adviseer u alvast wat extra conserven in te slaan. The Dark Ages zijn aangebroken, landgenoten! Nóg meer Multikul en nóg meer Europa. Maar laten de heren Rutte en Samsom zich niet vergissen; met vijftien zetels in de oppositie gaat de PVV voor vuurwerk zorgen.

En Rutte de afgelopen weken maar roepen: ‘Nee, geen cent meer naar Griekenland.’ Dat kan Rutte helemaal niet roepen, want het ESM-Verdrag is inmiddels een feit, dus de EU-dictators kunnen flink gaan cashen. Men kan op ieder willekeurig moment geld eisen. Te betalen binnen zeven dagen. Bukt u even?

De VVD en de PvdA in een Kabinet. Ik moet eigenlijk een beetje lachen; in een of ander zuur verkiezingsdebat, had de PvdA een zogenaamde ‘Nee-schudder‘ ingehuurd en die direct achter Rutte op de tribune geplaatst… Hoe sneu ben je dan? En vanaf vandaag dienen Rutte en Samsom samen te gaan werken? Haha! Wat een ironie!

Dan nu de titel van dit stukkie, waarde lezers. Frau Sap stond op de Verkiezingsavond als een heuse winnaar een hok vol Zuurlinxen toe te schreeuwen:

Fantastisch dat de PVV verlies heeft geleden. Het populisme is ver teruggedrongen.

Maar dat mag deze Slechte Verliezer gerust roepen, hoor. Mensen die openlijk hun stuitende domheid ventileren, vinden wij wel vermakelijk en daarbij komt nog – en dat vergeet Sapje bijna – Groenlinks heeft maar drie zetels behaald! Ze zijn op één hand te tellen, zelfs door mensen die twee keer een ongelukje hebben gehad in een duurzame houtzagerij. Mogen wij even smalend lachen? Eigenlijk stond Sap te juichen omdat de PVV vijf keer groter is dan Groenlinks. En haar Zure onderdanen maar klappen en juichen. Daar zorgt ze altijd goed voor. Dat ze een goed werkende applausmachine om zich heen heeft, maar dat is dan ook het enige waar ze goed in is.

Op het moment van dit schrijven, staat de positie van Sap onder druk. Als u dit leest is ze wellicht al pleitte. OpgeSAPt en Uitgeperst, maar dat moeten we natuurlijk niet willen, want Sap moet haar karwei afmaken. Tezamen met Dibi heeft ze haar partij ten gronde gericht, maar we willen meer! Op naar de nul zetels, zodat deze splintergroepering uit de Haagse politiek verdwijnt. Op naar de nul zetels, zodat men nog slechts één maal per maand bijeen kan komen in een aftands kraakpand drie hoog achter, met smoezelige matrassen op de grond. In de hoek staat een emmer waar je je behoefte op kan doen en buiten voor de deur staat een doorgerotte bakfiets, waarin een halfdooie pot met een vieze tuinbroek aan een eco-joint ligt te lurken. Die sfeer.
In die hoedanigheid zouden we Groenlinks graag zien. Terug naar de basis. Hoe het allemaal begon.

Wat moet Femke – Vluchtelingenwerk – Halsema hier wel niet van denken?
Mevrouw draait zich om in haar zwaar vervuilende Mercedes!

Wordt vervolgd!

Advertenties

Tags: , , , , , , , ,

21 Reacties to “Jolande Sap juicht om verlies PVV.”

 1. Hans Kramer Says:

  Frau Sap (veroveringsideologieprostituee) moet ophoepelen naar het Midden-Oosten. Daar mag ze dan haar laatste jaren in een blauw huispak slijten.
  Na haar dood graag net als de rest van Groen-Slinx milieuvriendelijk laten verwerken door de Rendac i.p.v. begraven of cremeren want dat is niet milieuvriendelijk.

  Like

 2. Jack Terrible Says:

  Wij behoren wel tot de harde kern van de PVV. De zogeheten Die-hards!

  Like

 3. horatius Says:

  Wie breekt die betaalt, maar 9 zetels is geen kattenpis. Dus likken we vandaag onze wonden en gaan we daarna gewoon over tot de orde van de dag!

  We zijn nog steeds de derde partij in ons land (weliswaar gezamenlijk met de SP) en dat is ruim voldoende om ons anti-islam en anti-europa geluid prominent te laten horen. Vele potentiële PVV-stemmers hebben gisteren strategisch gestemd op de VVD om zodoende te voorkomen dat de PvdA de grootste partij zou worden en in die opzet zijn ze volledig geslaagd. Voor de rest zoeken de dames en heren het maar lekker uit, zonder of mét de koningin worden het bijzonder moeilijke besprekingen, zeker als ook D66 en het CDA gaan deelnemen i.v.m. de noodzakelijke meerderheid in de Eerste Kamer.

  Is er nog toekomst voor de PVV? vraagt de argeloze en vaak zwevende kiezer.
  Wis en waarachtig, want daar zorgen in de eerste plaats de moslimpopulaties ZELF wel voor in ALLE West-Europese landen en verder is er de schuldencrisis die zeker nog een aantal jaren zal gaan duren en kan leiden tot zeer grote sociale onrust met alle onvoorspelbare gevolgen vandien.

  Tofik Dibi (vrede zij met hem!) twitterde gisterenavond al bijzonder geestdriftig dat met deze uitslag het wel goed zit met een algemeen en ruimhartig Kinderpardon. Een subtiel voorzetje voor Diederik? In de fractiekamer van GroenLinks zal het vandaag wel even slikken zijn, ontslag op staande voet voor een groot aantal fractiemedewerkers die als afscheidscadeau een bivakmuts meekrijgen of een wegwerptaart. Vrouwtje Sap had groot leedvermaak over het verlies van Oom Geert maar zit nu zelf op de wip en kan dus terug naar het aanrecht of misschien heeft Femke nog een aardige functie voor haar als gastvrouw bij Vluchtelingenwerk. Al het groene en opbouwende werk van het Femke in één klap naar de knoppen. Dat komt ervan als men een uiterst flexibele en verlichte moslim als Dibi een vinger geeft. Dit sujet grijpt dan meteen naar de macht en kan nu hooguit verder als straatcoach of een (buk)baantje in een darkroom.

  Voor de rest heb ik weinig toe te voegen aan wat BP hierboven schrijft op zijn gebruikelijke onnavolgbare wijze.

  Alleen nog deze overpeinzing: misschien zijn we twee jaar geleden wel te snel gegroeid van 9 naar 24 kamerzetels.
  Als we toen de sprong hadden gemaakt naar de huidige 15 zetels waren we ook niet in de verleiding gekomen tot die gedoogconstructie die uiteindelijk mislukt is omdat we op een gegeven moment werden gedwongen onze handtekening te zetten ten koste van Henk en Ingrid. Bovendien zat er ook nog wel wat kaf onder het koren wat resulteerde in het voortijdige vertrek van 3 fractieleden. Maar we leren van onze gemaakte fouten en zoals gezegd: de Marokkanen en de radicale islam zullen altijd blijven zorgen voor ruim voldoende aanhang voor een partij als de PVV.

  Like

 4. wout eenhoorn Says:

  Zou ze snappen dat de weinige autochtonen die nog op deze partij stemden waarschijnlijk weggelopen zijn omdat
  ze veel te ver zijn gegaan met het pamperen van hun geliefkoosde Islamietjes.

  Like

 5. jager Says:

  Was wel een beetje te verwachten volgens mij had ik er al eens iets over gezegd. Ik denk wel dat er ook veel Pvv stemmers zijn geweest die naar de VVD zijn geswitcht omdat ze niet willen dat die Samson partij de grootste word…

  Like

 6. leefbarbaar naar een debatje Says:

  Lopen er dus twee agenten langs het strand van Hoek van Holland, zien ze een bootje aankomen met daarin twee haatbaarden. De twee varen door de branding stappen uit en verklaren dat ze ons land komen bezetten in naam van ene allah en hun eigen wetten en regels gaan invoeren. Waarop de flitswouten in de lach schieten en vragen: “En gaan jullie twee dat alleen klaar spelen?”. Waarop de twee haatjurken weer antwoorden: “nee, wij zijn de laatsten, de rest van ons zit hier al”.
  Besten, ben er ook helemaal ziek van, maar een dag niet gelachen is een dag weinig geleefd.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Waarschuwing! Wat daar kan, kan hier ook… ZUM KOTZEN…!!!
  http://www.hbvl.be/nieuws/media-en-cultuur/aid1241452/life-tv-introduceert-presentatrice-met-hoofddoek.aspx
  Zie verder pag. 2 van pdf http://tinyurl.com/7zl4y95
  (over de VLAG van de islamitische kruistocht)

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  On Topic! Lees 32 en 59 van…
  http://www.amsterdampost.nl/brandend-zand-en-een-verloren-land/
  Wilders moest van Sap het land uit: heb ik hier al eerder gemeld maar niemand heeft de ogen open.
  Was op 6 sep 2012 in DWDD.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Dijenkletser…!!!!!!!!!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/jolande_sap_is_een_fiat_multip.html
  (zo’n gedrocht zou ik nog niet eens dood naast gevonden willen worden…)

  Like

 10. leefbarbaar naar een debatje Says:

  Bij de weg:
  Als stekkerdoosch Sap zegt: ” Het populisme is ver teruggedrongen.” bedoelt ze dan zichzelf?? Geen partij is zo terug gedrongen als GsL. Nou, Sapje, gefeliciteerd dan maar.

  Like

 11. Jack Terrible Says:

  Er lopen nog veel meer Sapjes door Nederland. Gisteravond zei een Amersfoortse kunstenares tegen me; “Jouw partij heeft lekker verloren”!?!

  Like

 12. Boilingpoints Says:

  At Jack,

  Ik moet op m’n werk altijd allerlei vragen beantwoorden over de PVV. Ik moet per definitie helemaal niets en adviseer hen een mail te sturen naar Geert Wilders. Alsof ik een soort woordvoerder ben! Rot op, joh… 😉

  Like

 13. Jack Terrible Says:

  At leefbarbaar naar een debatje; Die mop over die twee haatbaarden en twee wouten ga ik maandag aan een collega vertellen! Die collega stemt ook PVV.

  Like

 14. leefbarbaar naar een debatje Says:

  at Jack,
  mijn nick is wel vreemd veranderd, maar ergens heeft het wel wat.
  De mop is om te lachen, maar ergens ook niet. Gisteren stond het spul te krijsen op de Dam, vandaag in Den Haag en morgen …..? Onze grote steden zijn inmiddels veroverd, daar heeft de moslim de meerderheid en de PvdA ook. Ik vrees dat we een miljoen rubberbootjes over het hoofd hebben gezien.
  Bij de weg: ken je het boek Duma van Stephen King??

  Like

 15. Jack Terrible Says:

  At leefbarbaar naar een debatje; Je mop is bloedserieus. Ik ken het boek Duma van Stephen King niet. Wat is er met het boek, leefbarbaar naar een debatje? Iemand van een rechtse politieke locale partij heeft mij beloofd om dertien van mijn anti-islam schilderijen met toelichtingen van mij op zijn politieke website te zetten… dus Nederland en de hele wereld wacht nog wat! Rellen en gedode Westerlingen. Nederlandse ambassades die aangevallen worden in het Midden-Oosten. Eén anti-islam schilderij heb je pas geleden gezien op deze site. Het schilderij van Adolf Hitler als Muhammad the Second. Boilingpoints heb ik nog meer anti-islam schilderijen toegestuurd.

  Like

 16. leefbarbaar naar een debatje en terug Says:

  At Jack achter de schildersezel,
  het boek Duma gaat over een schilder, maar wie is zijn muze of inspiratie? Stuur je adres naar BP met het vriendelijke verzoek het naar mij door te sturen en ik stuur je het boek op. Zie graag een link naar je schilderijen verschijnen. Ik zag dat oom Geert het domme filmpje op zijn site heeft gezet en dat de SP en ander links crapuul nu meteen weer gaat krijsen dat de beveiliging van Geert zijn eigen schuld is en dat wanneer een Nederlander wordt vermoord in een Zandbak, dat dan ook de schuld moet zijn van oom Geert. De idioten, Als we allemaal achter Geert gaan staan, dan kan hij weer vrij over straat en roeit Mo en zijn bende weer naar de horizon op zee. zoals een Lucky Luke naar de ondergaande zon.

  Like

 17. Jack Terrible Says:

  At leebarbaar naar een debatje en terug: Een link naar mijn schilderijen… op http://www.jackterrible.com staan 300 schilderijen waarvan één schilderij van ‘profeet’ Mohammed met de zesjarige Aïsha hand in hand. Er naast staat de tekst; “Prophet Muhammad and his wife”.Dat schilderij heb ik ook opgestuurd naar BP.

  Like

 18. Jack Terrible Says:

  At leefbarbaar; mijn adres heb ik doorgegeven aan BP. En gevraagd of hij het door wilt sturen naar jou.

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Waar gáát dit in vredesnaam over zeg….?
  Lees 44 van http://www.amsterdampost.nl/actie-vingerafdruk/#comments

  Like

 20. Anoniem Says:

  Vaarwel PVV’ers op naar de 0 zetels!

  Like

 21. Jack Terrible Says:

  Dat zijn toch de woorden van Jolanda Sap?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: