De Islam. Kwaadaardig tot op het bot.

‘Onthooft iedereen die de profeet beledigt.’ Aldus deze moslimkleuter… Het wordt er met de couscous-lepel ingeramd.
Ik word een beetje doodziek van dat superioriteitsgevoel. En dat dreigen met geweld door de ‘vredelievende moslim’. Wij zijn goed en u, ongelovige hond, moet dood.

Momenteel zijn er wereldwijd rellen en schermutselingen gaande, vanwege een anti-islamfilmpje op Youtube. Het filmpje is inderdaad beledigend. Beledigend voor regisseurs die wél een fatsoenlijke film in elkaar kunnen draaien. Wat een belabberde film. Maar dat maakt de Boze Baardman niets uit. Wanorde scheppen, moorden, rellen en de boel ophitsen. Daar is het hen om te doen. Het gros van de Baardmannen heeft die hele fokking film niet eens gezien.
De film staat al sinds begin juli online, maar Het Boze Baardmannen-Imperium heeft besloten om uitgerekend op 11 september de grootschalige rellen te starten. Ik ben serieus van mening dat er een Kwaadaardig Volk bestaat op deze trieste planeet en ik ben van mening dat deze wereldwijde aanvallen niets met het bewuste filmpje te maken hebben. En de Gutmenschenwereld buigt nog steeds als een knipmes voor deze Barbaren.

In Libië wordt de dode, Amerikaanse Ambassadeur Chris Stevens door de straten gesleept en Al Qaida roept op om alle Amerikaanse diplomaten in islamitische landen om te brengen. Ter vergelding van de dood van een topman van Al Qaida.

Obama mompelde nog iets dat hij de daders zal oppakken, maar daar horen we natuurlijk niets meer van. Ik vond dat de moslim Obama nogal koeltjes reageerde op deze moordpartij, maar dat kan aan mij liggen.

Tijdens een demonstratie bij het Amerikaanse Consulaat te Amsterdam, afgelopen vrijdag, werd een Amerikaanse vlag in brand gestoken. Een vlag verbranden van een bevriende natie. In Nederland mag dat.
Ook vandaag is er een demonstratie in Amsterdam. Opper-dhimmi E. V/d Laan noemt demonstreren een grondrecht, zo zei hij op AT5. Prima, maar geldt dat ook voor mensen die een tegendemonstratie willen organiseren? Of erger: voor mensen die een Pro-Nederland demonstratie willen organiseren? Waarschijnlijk niet, want dan komt de openbare orde ineens in gevaar, dus weg met deze onfrisse neo-nazi’s. Zo zal deze kruipende PvdA’er annex lafaard zeer waarschijnlijk reageren. En dat Trojaanse Paard maar voortslepen. En maar faciliteren. En maar toelaten.

Wat zei ik? PvdA? O, wacht; ‘PvdA-prominent’ – rochelt – Adri Duivesteijn vindt dat tijd is voor een allochtone Kamervoorzitter. Prima. Iemand uit Brazilië, China of Zuid Afrika? Nee, natuurlijk niet: de in Marokko geboren partijgenote Khadija Arib, bijvoorbeeld. Een heel interessante persoonlijkheid.

Zeg gvd dan meteen dat er een moslim aan het roer moet staan, pedante moslim-dweper. Wees dan eerlijk.
Deze Duivestein discrimineert er op los en dat op brute wijze, want bovengenoemde Arib kwam al op haar 15de naar Nederland en heeft keurig gestudeerd, maar de PvdA bestempelt haar nog steeds als allochtoon!! Een ronduit discriminerend standpunt. Dat zouden wij burgers eens moeten zeggen, of nog erger; die racist Geert Wilders.

Bij de PvdA is iedereen gelijk, alleen zijn bepaalde groeperingen gelijker dan anderen en naar kwaliteit hoeft niet gekeken te worden. Als er maar een moslim naar voren geschoven wordt.
Ik vind overigens dat kamerlid en tevens Moslimbroeder Ahmed Marcouch (vrede zij met hem!) vervangen moet worden door een Blanke Man. Of diegene kwaliteiten heeft, doet verder niet ter zake. Mag ik dat dan ook zeggen?

Allah Snackbar!

Landgenoten, ik spreek u waarschijnlijk volgend  weekend pas weer en blijft u de Verzetsbeweging van Geert Wilders steunen. Steun de PVV, want Samsom rooft uw portemonnee.

Advertenties

60 Reacties to “De Islam. Kwaadaardig tot op het bot.”

 1. Hans Kramer Says:

  Volledig mee eens. Geldt ook voor Amerika.
  Weg met Osama Obama. In het witte huis hoort een conservatieve president, geen verrader van de westerse wereld.

  Like

 2. Jack Terrible Says:

  Je hebt weer een ijzersterk stukje geschreven, BP, met sterke foto’s erbij. Als alle mensen onthoofd moeten worden die de profeet beledigen is dat ook een doodsbedreiging naar mij toe. Ik heb allah (vrede zij met hem!) altijd al de Duivel zelf gevonden. Dankzij mijn relatie met de Schepper. Niet dankzij mijn relatie met mede-christenen. Want over het algemeen durven die nog geen kwaad woord over de ‘profeet’ en zijn ‘god’ te uiten. De naamchristenen zeggen; “je moet iedereen respecteren, voor God zijn we allemaal gelijk en er zijn een legio aan goede moslims op de aarde…” Zo denken de Christen Unie en het CDA ook…

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  Ja, niet alleen kwaadaardig maar nog veel gevaarlijker dat communisme en nazi-fascisme samen!

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  …vrede zij met hem…. wat krijgen we nou, Jack?Ben je bekeerd of zo?

  Like

 5. Jack Terrible Says:

  Nee, ik ben niet bekeerd, ik drijf de spot met moslims. Want die zeggen steeds als ze een bekende moslim, ‘profeet’ Mohammed of Allah aanhalen: Vrede zij met hem! Dat zegt BP ook in zijn bovenstaand stukje over kamerlid en moslimbroeder Ahmed Marcouch, vrede zij met hem!

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Hier al eens gekeken?? http://www.amsterdampost.nl/hoe-distantieert-bouchibti-zich-van-barbaren/

  Like

 7. leefbarbaar naar een debatje en terug Says:

  at Gerrit,
  Amsterdampost kan me nog steeds niet boeien, maar vrede met u.
  at BP,
  ja de moslim hoort hier niet en dat bewijzen ze iedere dag weer. Des te erger dat de gehele oude politiek er jaarlijks honderdduizend binnen laat (en twee in een rubberboot) en natuurlijk mag iedereen hier demonstreren maar wat hebben wij te maken met al die theologisch gehandicapte waanzin. Doe dat lekker in je eigen land. Verleden week ging 020 verborgen vrouwen aanpakken, werden er ook 250 schapen gestolen, en in het weekeind dan dat gedoe om dat filmpje en haatbaarden die op straat bidden en hun haatgeloof onderstrepen. Zoveel verrijking van onze cultuur verdienen we helemaal niet. Iedereen terug naar de Zandbak en wij ons druk maken om ons zelf lijkt me een stuk beter.

  Like

 8. Jack Terrible Says:

  At leefbarbaar naar een debatje en terug, vrede zij met u! Ik heb de mop over de twee haatbaarden in een rubberbootje aan het strand van Hoek van Holland aan twee collega’s verteld vanmorgen. Ze toonden alle twee een innerlijke en oprechte glimlach!

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  at Jack
  er stappen dus twee haatbaarden uit het bootje en beginnen allerlei spandoeken met onleesbare teksten uit te laden en verklaren op weg te zijn naar het Museumplein ………………..
  of: na verloop van tijd komt er nog een bootje aangedobberd met daarin twee lampenkappen. Zij verklaren de Blijf-van-mijn-lijf-huizen te gaan bezetten, waarop de strandwachten vragen: “En dat gaan jullie twee klaar spelen?” Nee hoor, wij zijn de laatsten, de rest van ons zit er al.
  of: wij komen de gevangenissen bezetten…….
  of: wij komen de PvdA overnemen…………

  Like

 10. Jack Terrible Says:

  At leefbarbaar… vrede zij met u! Ha ha, ook leuk. Die van “wij komen Nederland bezetten” vind ik nog het leukst!

  Like

 11. horatius Says:

  Volgens burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam (vrede zij met hem!) moeten de moslims de anti-islamfilm niet al te serieus nemen en zelfs met een fikse korrel zout nemen.

  Hier hebben we echter een probleem: moslims en humor?

  We kennen allemaal de moppen over joden die vaak door de joden zelf gemaakt zijn. Maar moppen over moslims zijn voor ons echter een onbekend fenomeen.

  Toch schijnt de volgende mop onder de poldermoslims te circuleren: komt een Marokkaan met het vliegtuig op Schiphol aan en ziet een briefje van honderd euro in de slurf liggen. De volgende dag belt hij naar zijn opa in Marokko: “U had gelijk, het geld ligt hier op straat.” Zegt die opa: “Je hebt het toch wel opgeraapt?” Hij: “Nee, ik begin morgen pas met werken.”

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Waar zitten jullie met je gedachten…?????
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12957942/__Sharia4Holland_waarschuwt__.html

  Like

 13. Jack Terrible Says:

  At horatius… vrede zij met u! Morgen weer een mopje voor mijn collega!

  Like

 14. Jack Terrible Says:

  At leefbarbaar… vrede zij met u! Bedankt voor je boek! Zodra ik een week vakantie heb zal ik het beginnen te lezen. Dat duurt niet lang meer. De hoofdrolspeler in het boek is een geniale kunstenaar met een arm kwijt. Ben benieuwd!

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  at Jack
  veel plezier en succes met schilderen.

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Zoveelste waarschuwing van Geert Wilders!
  http://p.washingtontimes.com/news/2012/sep/14/geert-wilders-5-questions-with-decker/#ixzz26t540d8V

  Like

 17. G.Deckzeijl Says:

  Veel belangrijker dan schilderen…
  http://www.amsterdampost.nl/actie-vingerafdruk/

  Like

 18. G.Deckzeijl Says:

  Ellendige landverrader..!!!!

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12968737/___Wilders_is_niet_welkom___.html

  Like

 20. leefbarbaar Says:

  Wie zijn jeugd vergiftigd, vergiftigd zijn toekomst:
  http://www.parool.nl/parool/nl/26/BOEKEN/article/detail/3320650/2012/09/22/Prentenboeken-voor-moslimkinderen-bevatten-incest-en-chantage.dhtml
  Het probleem van de haatmensch wordt gewoon doorgegeven aan de volgende generatie; kom laten we de kleuters volpompen met onze waanzin. Dat belooft wat. Ik was vandaag in Antwerpen en zag ook daar dat wanneer er een buggy door het straatbeeld wordt geduwd er 9 van de 10 keer een moslim in lappen achter loopt.
  Arm Vlaanderen: hebben ze dapper stand gehouden tegen de Fransen en het Frans, worden ze overgenomen door de haatmensch en het Zandbaks.

  Like

 21. leefbarbaar Says:

  Kijk ook boeiend:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3320882/2012/09/23/Broer-Hilversums-raadslid-bruut-mishandeld-op-straat.dhtml
  Hilversum, dat een foute gubbeliaanse krantenredacteur kreeg als burgervader (zie foutlinxe Peter Broertjes) wordt al tijden geteisterd door licht getinte kansenjeugd. Incidentjes allemaal, want meisjes zonder hoofddoek vragen er zelf om. Tot vannacht; nu is een allochtoon bruut mishandeld door…….. soortgenoten. En toevallig is zijn broer raadslid voor de PvdA, wat anders?, in H’sum en dus is het erg. En echt toevallig, want succesallochtoon Saami Akrouh pleit al een tijd voor hard aanpakken van zijn familie, wegens wangedrag in het weekeinde. Dus krijgen we nu eindelijk de harde aanpak van wajongmakaken, waar de autochtoon al jaren om roept? Ik denk het niet, taakstrafje, jeugdwerker, extra koranlessen en graties sporten, is de bekende PvdA-aanpak. Duur en zonder enig resultaat. Als meneer Akrouh werkelijk iets wil betekenen voor Nederland, dan kan hij het beste vertrekken naar Finland. Laat iedereen, die de verkeerde lijstjes aanvoert dat doen in zijn eigen land. En neem de PvdA gelijk mee, graag.

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Even wat anders… Even de druk van de snelkookpan die Nederland heet…
  http://www.nrc.nl/inbeeld/2012/09/25/witte-billen-in-de-duinen/

  Like

 23. G.Deckzeijl Says:

  http://www.amsterdampost.nl/weer-wat-nieuws-donnerpunten/

  Like

 24. leefbarbaar Says:

  te gek voor woorden: http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/cursus_islamfobie_confronteren/
  Een zooitje moslims gaan op uw kosten een cursus geven hoe ze islamfobie gaan aanpakken. een uitwas van een van die honderden stichtingen voor allochtonen, die niet willen werken.
  Zelf zou ik toch denken dat het snuggerder zou zijn om de islamfobie te bestrijden door normaal te gaan doen. Het jatten, roven, vermoorden, sissen, krijsen en eisen van intoleranten is geen goede reclame voor de moslim. Ook niet voor de mens, zeker niet voor de dieren.
  Krankzinnig dat de oude politiek iedere allochtoon een stichting geeft om belastinggeld te verdampen. Laat ze met hun waanzin in een rubberbootje naar de horizon roeien: dit land verdient zoveel beter.

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  Hier hebben de huurders geld zat, zie ik…

  Like

 26. leefbarbaar Says:

  We worden weer belazerd. De nutteloze foutmoefti Vod Cohen gaat vorstelijk zitten onderzoeken in Haren wat er fout gegaan is. En aangezien heel Groningen van de PvdA is wordt het een onderonsje. Niettemin gaat het onderzoek een half jaar duren, want je kunt nooit genoeg geld hebben, als socialist. Hoe ter wereld is het toch mogelijk dat iemand, die bestuurlijk falen tot grote hoogte bracht, wordt ingehuurd om bestuurlijk te falen?
  Stem PVV.
  Lol trouwens: alle sukkels die PvdA hebben gestemd nog van harte met jullie succes. Activist Samsom heeft blijkbaar geen idealen en zijn beloften zijn even waardevol als drachmes.

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  Binnenkort weer halloween.
  http://www.barenakedislam.com/2012/10/03/just-in-time-for-halloween-new-sharia-womens-costume/

  Like

 28. leefbarbaar Says:

  En stekkerdoosch Sappig stapt ook op.
  De groene maffia is boos wat ze hebben veel stemmen nodig om te kunnen blijven graaien. Nu krijgen ze alleen de restjes van wat Mark en Diederik laten vallen.
  Maar het is niet de schuld van Sap. De partij is gewoon volkomen rot. GroensLinks (deze spelling kom je tegenwoordig overal tegen) graait. Men heeft er een adviesbureau duurzaamheid, naleving milieuregels, energieplanning, enz. Ze hebben geen idealen, ze hebben geld
  Ze richten zich op moslims, terwijl deze niks hebben met Nederland en al helemaal niet met schone energie.
  Ze zijn vergeten dat jong Nederland wel idealen heeft, ze weten niets eens dat er jeugd bestaat in NL.
  Hun haat tegen de PVV maakte de partij een tegenstander van de dierenpolitie, die wel een groot draagvlak had bij de bevolking en vooral onder de jeugd.
  Sap werd op pad gestuurd om zich aan te sluiten bij de Koendoeskliek (om de taart te verdelen, nietwaar) en verloor hierbij wat standpunten van de partij uit het oog. Niet in de laatste plaats was een akkoord met de boeren van het CDA een ramp, zo werd GsL mede verantwoordelijk voor de megastallen.
  Tuig zetten ze nimmer uit de partij, criminelen zijn prominenten en een pedo zit aan het roer.
  Mevrouw Sap was het topje van de ijsberg. Of de partij gaat zichzelf saneren en schopt alle graaiers met een dubbele agenda en vette bankrekening eruit. Of fuseert met de PvdA, waar graaien een gewoonte is en waar je kunt dicteren wat de media over je zeggen. Of gaat terug naar zijn roots en gaat werkelijk groen beleid voeren en stoppen met oorlog voeren enzo. Of smelt gelijk een poolkap. We gaan het meemaken. Het zal mij een worst wezen; ik stem netjes PVV.

  Like

 29. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Prachtig om te zien. Drie weken stond frau Sap Geert Wilders nog keihard uit te lachen en nu is ze pleitte. Uitgekotst.
  Hoogmoed komt voor de val!

  Like

 30. Boilingpoints Says:

  O, en btw, ik ben voorlopig weg hier. Te druk en ik volg het nieuws niet meer, momenteel.
  Ik blijf uw reacties wel lezen, natuurlijk 😉

  Like

 31. leefbarbaar Says:

  at BP
  je moet doen wat je doen moet. En beter een gezin nu dan 72 maagden, als je dood bent?! Bovendien heeft GsL ons helemaal niet nodig om zichzelf te slopen: dat lukt ze aardig zo.
  Sterkte met alles,
  Leefbarbaar.

  Like

 32. leefbarbaar Says:

  update GsL:
  na Sap vertrekt dus het bestuur van de groene maffia. Dit doen ze voordat (en omdat) de leden van de club zich kunnen uitspreken, lees “meedenken en stemmen”, over de problemen binnen de partij. Hoe ondemocratisch kun je zijn? Nu horen we al jaren dat de PVV vernietigd moet worden omdat er geen leden zijn die de koers en gang van zaken bepalen en blijken alle leden van GsL er alleen voor de sier te zijn. Hierna gaan de sukkels een nieuwe leidert kiezen, iemand van onbesproken gedrag. Nou goed zoeken dan maar: foutlinxen in overvloed bij GsL. Ik nomineer mevrouw Mariko Peters; met haar kun je naar bed en krijg je nog subsidie toe. Ik zeg doen.

  Like

 33. Jack Terrible Says:

  @ leefbarbaar… waar huist mevrouw Mariko Peters tegenwoordig?

  Like

 34. leefbarbaar Says:

  at Jack
  gewoon in N, dacht ikL. Mevrouw is/was kamerlid. Hoezo. Wil je subsidie aanvragen of had je andere plannen?

  Like

 35. Jack Terrible Says:

  @ leefbarbaar, daar kan ik pas antwoord op geven als ik een foto of filmpje van mevrouw Mariko Peters heb gezien! Ik zal wel even rondneuzen op Google…

  Like

 36. G.Deckzeijl Says:

  Eens kijken of ze hier nog alert zijn…
  http://www.amsterdampost.nl/aan-iedereen-met-een-uitkering-of-aow/#comment-82941

  Like

 37. leefbarbaar Says:

  update GroensLinks
  Bram van Ojik is het nieuwe opperhoofd. Een mastodont die zijn zakken vulden bij de Novib en Milieu Defensie. Meneer heeft de uitstraling van een zwerfkei en zijn verkiezing vertelt ons dat de partij niet van plan is zichzelf te vernieuwen. Hoewel de foutlinxe grijslinkse Andre van Es is opgestapt, nadat zij Sap en bestuur wegstuurde, blijft er een handjevol oude lijken over die de kern van de partij vormen.
  Een klein GsL is een zegen voor ons land, maar duizenden wethouders en raadsleden van GsL zien hun baantjes op de tocht staan wanneer de gemeentelijke verkiezingen zullen zijn. Deze groep zal zich straks gaan roeren en de verdere partij slopen of opbouwen. We gaan het meemaken.

  Like

 38. leefbarbaar Says:

  on topic: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3329698/2012/10/10/Levensgevaarlijk-dat-meisje-van-14-En-daarom-moet-ze-dood.dhtml
  De moslim schiet een meisje in een bus overhoop, omdat zij een andere mening heeft. Zij wil naar school, iets leren en zelfstandig zijn. Dus wordt ze neergeschoten als een dolle hond. Zie daar de moslim van de linkse politiek. En maar blijven volhouden dat moslims hier anders zijn. Nou, als er maar genoeg van zijn, worden ze erger dan beesten en dus mag het hele spul vandaag nog terug, Kunnen ze in eigen zandbak weer meisjes overhoop schieten, zoals ze dat gewend zijn.
  Bij de weg: Onze zuiderburen sturen Finnen naar de bak in eigen land. Voor wat ze hier uitvreten, moeten ze zitten in eigen land. Dat is nou eens een goed voorbeeld, zou ieder land moeten doen.

  Like

 39. leefbarbaar Says:

  Nog een keer de islam: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/10/nieuw_hondenvoer_in_marokko_ba.html#comments
  Kinderen van ongehuwden in Finland worden als vuil achtergelaten, door zwerfhonden opgevroten of stiekem in de grond verstopt. Nu zouden ze in Finland aan 100% geboortebeperking moeten doen, zodat we hier weer veilig over straat kunnen en buren zouden hebben, die werken en Nederlands spreken, aan de andere kant toont dit maar weer aan dat een strenge geloof alleen maar shit veroorzaakt en niks oplost. En wij aan dit geloof en zijn wajong aanhangers, geen enkele concessie zouden moeten doen.

  Like

 40. G.Deckzeijl Says:

  Zoveelste WAARSCHUWING..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.magyar-holland.com/index.php?option=com_content&view=article&id=124:eurabische-nachtmerrie-in-rotterdam-nederland-is-afgepakt-van-de-domme-hollanders&catid=3:nederland&Itemid=6

  Like

 41. G.Deckzeijl Says:

  22:21, 7 oct 2012…. Nee, zelfs hier hebben ze niks in de gaten.
  Helemaal niet op het idee gekomen om ouderen in eigen regio te waarschuwen…
  Tsjonge wat een land…

  Like

 42. G.Deckzeijl Says:

  VRESELIJK STOM VOLK..!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://welketoekomst.wordpress.com/2012/10/25/privacyfilm-panopticon-in-premiere-op-youtube/#comments

  Like

 43. Ouwe Knoest Says:

  BP ik miste je al. Gelukkig kwam ik na doorscrollen BP tegen op 6 oktober 2012 15:26 met de uitleg.
  Succes BP met je dochtertje B en je Partner P.
  Sterkte BP en B&P.
  OK

  Like

 44. G.Deckzeijl Says:

  Lezer: bent u 65 of ouder en ontvangt u AOW? Let dan goed op en lees ook de jurisprudentie op 05:59.
  http://eunmask.wordpress.com/2012/10/30/nieuwe-opsporingsmethoden-uitkeringsfraude/

  Like

 45. leefbarbaar Says:

  On topic: http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3342088/2012/11/03/Schokkende-executie-video-Syrie.dhtml
  De goede moslims in Syrië hebben de slechte moslims doodgeschoten. Zo dan. Weer een zooitje minder en uiteindelijk zullen de moslims winnen en het land gaan besturen aan de hand van dat rare boek van ze. Met steun van de wereld en onze regering en met ons ontwikkelingsgeld.
  Van het Westelijk front geen nieuws.

  Like

 46. leefbarbaar Says:

  On topic: http://www.telegraaf.nl/buitenland/13163583/__Vader_snijdt_kinderen_keel_door_om_hoofddoek__.html
  Je hoort dagelijks dat de hoofddoek een vrijwillige keuze van de buggyduwende moslima’s. Dat het vod niks voorstelt en niets te maken heeft met religie of dwang. Deze Fin laat iets geheel anders zien. Triest. Alle turken terug naar finland? Yes, we can.

  Like

 47. leefbarbaar Says:

  Nog eens: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3345865/2012/11/10/Honderden-kinderen-wonen-in-onveilige-moskee-internaten.dhtml
  Om kindertjes om te vormen tot bomgordeldieren is indoctrinatie nooit genoeg. Met de paplepel de haat erin. Vandaar. En linx Nederland vindt het prachtig. Want het haatgeloof behoeft geen controles en vergunningen. Haatreactors zijn al vrijhandelsplaatsen waar je een rolex koopt voor een tientje en je naar de kapper kan voor 5 euro, nu kun je er ook nog 24/7 je kind laten vergiftigen. Handig. En absurd.

  Like

 48. leefbarbaar Says:

  Islam? Je kent dat wel; je hele familie is zo links als de pest en als je zegt dat de meeste Finnen crimineel zijn, dan worden ze allemaal boos en zeggen dat er ook goede Finnen zijn. Zo hebben ze allemaal een krantenjongen, die de uitzondering is en die de regel bevestigt. Dankzij Powned; Powlitie kon je pas zien dat dezelfde krantenjongen een stoeptegel door je raam gooit om een mobieltje te jatten. Slecht voor de statistieken van linx Nederland. Verleden week lieten ze een Ipad jatten en die bleek bij een nette Turk terug te vinden. Wat een toeval weer. En wat kon die man liegen, lijkt Rutte wel.
  Als Powlitie net zo vaak allochtonen te grazen neemt als Opsporing Verzocht, zal het programmam wel spoedig verboden worden.
  Intussen gewoon ff kijken: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1303335
  (alleen het geleuter van Markoek scippen)

  Like

 49. leefbarbaar Says:

  on topic: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3346229/2012/11/11/Broer-schutter-Toulouse-Radicalisering-is-schuld-van-onze-ouders.dhtml
  Moslims vergiftigen hun kinderen en wij gaan dat tegen door tolerant te zijn. Hoe dom kan je zijn? Nou, onze regering is al jaren zo dom en alle oude media doen vrolijk mee.

  Like

 50. leefbarbaar Says:

  Nog ff over die haatinternaten, waar de kansenjeugd verblijft; Leefbaar heeft daar vragen over gesteld: http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/misstanden_in_moskee_internaten/
  zinloos maar onvermijdelijk. En zinloos omdat de PvdA de baas is in Rotterdam en de ambtenaren ook al van de PvdA zijn en moslims allemaal PvdA stemmen.
  Maar toch: het kan nog erger, ouders van deze haatkoters ontvangen dubbele kinderbijslag!!! Omdat de precriminelen uithuizig zijn en onderwijs volgen. Kassa!. Met dank aan Job Cohen, Aboelaadklep, Samsom, Spekman, etc.

  Like

  • Jack Terrible Says:

   Jodenhaat

   De as van het kwaad
   draait wegens Jodenhaat.
   Velen kruipen voor Allah.
   Bah!
   Laten zich misleiden
   door een valse ‘profeet’…
   een moordlustige pedofiel
   die kon liegen bij de vleet.

   Jack Terrible

   Like

 51. leefbarbaar Says:

  On topic: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/hiero_moslims_een_plaatje_van.html
  Een aantal goede/slechte moslims heeft een oude man in elkaar geslagen omdat hij een broodje vlees at. En alleen daarom. In Schiebroek, een allochtoon deel van Rotterdam, Hillegersberg. Langs de lijn van een amateurvoetbalveld.
  Het slachtoffer zet zich al jaren in voor zijn buurt, knokte voor de integratie van de nieuwkomers, ging aan de slag voor iedereen, die om hulp kwam. Krijg er verleden jaar een lintje voor. En dit is dan zijn dank; de haat en de waanzin van de PvdA-achterban, de moslim.

  Like

 52. Jack Terrible Says:

  In de Telegraaf staat dat het een broodje varkensvlees was dat de man van 72 at. Drie allochtonen mepten de man van achteren in elkaar en zijn voortvluchtig. Een paar moslims keurden de actie af op de site van de Telegraaf. Maar ze mogen liegen van de koran. Ze mogen hun vijanden voorliegen. Dus ze kunnen van alles zeggen.

  Like

 53. André - BP. Says:

  Dit is dus één van de redenen dat ik voorlopig niet meer blog en het nieuws nauwelijks lees. Wat een vuile honden, die kutmoslims.
  Hoelang pikt Nederland dit nog? Opzouten met dit intolerante volk!

  Like

 54. leefbarbaar Says:

  at BP
  nog meer moslimvreugd: http://www.telegraaf.nl/buitenland/21080762/__Schokkend__Kinderen_worden_getraind_voor_jihad__.html
  Hoe jonge jongens worden opgeofferd door rotzakken met baarden en kalashnikovs.
  En wat doen wij? Wij importeren er jaarlijks honderdduizend bij en zitten er bij te kijken hoe de PvdA internaten gedoogt voor haatkoters.
  Mensen van Leefbaar Rotterdam zijn gisteren wezen kijken in een meisjesinternaat. Trieste bende. Twee hokken vol stapelbedden. Geen plezier, geen persoonlijke dingen, geen tekeningen, alles is islam. De oudste meiden zijn er 16, want daarna worden ze verkocht/uitgehuwelijkt. Ik hoorde de leugenaars van de NOS (PvdA) beweren dit internaat niet brandgevaarlijk is, maar dat is echt een platte leugen. Eronder zitten een kapper, shoarmazaak en pizzeria en geen enkel internaat zou daar ooit een vergunning voor krijgen, maar ja, stemvee is heilig en ambtenaren handhaven alleen bij autochtonen.
  Hoeveel van deze shit kunnen we nog verdragen. Wanneer worden we zelf bitter en agressief? Een stem op de VVD was in ieder geval geen oplossing. Wat oom Geert al zei” Stem VVD en je krijgt de PvdA erbij”. Nou, dat is wel uitgekomen, Rut II = Samsom I. Op een dag sta ik in Den Haag en ga ze vertellen dat ik heel ontevreden ben. Ech wel!

  Like

 55. leefbarbaar Says:

  update haatinternaat: http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/kiezers_eisten_moskee_pvda_feijenoord_stemde_in_met_illegale_constructie/
  Wie er nog twijfelt; moslims zijn de baas van de PvdA. Zij maken de dienst uit. Zij stellen islam en geld boven alles. Als zij internaten willen voor hun gebroed, dan krijgen ze die. Dan moeten wij dat betalen en kijken alle diensten de andere kant op en gelden er geen regels en plichten. Zodoende groeit de jeugd op tot kanslozen en hebben ze geen contact met vieze Nederlanders.
  Wie er dan nog twijfelt: de huidige fractievoorzitter van de PvdA in Feijenoord weigert met vrouwen te praten want hij is een goede/slechte moslim. En de PvdA weet dat en vindt dat goed. En Drees maar draaien in zijn graf.

  Like

 56. leefbarbaar Says:

  Lol: http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?whichpage=1&TOPIC_ID=87199
  Wanneer je onder de naam van een kutmarokkaan een boek schrijft, waarin je Nederland wenst te vernietigen en te onderwerpen aan je achterlijke geloof, dan blijkt de gehele politiek achter je standpunten te staan en is bereid je te steunen om je boek gepubliceerd te krijgen. Alle antwoorden van linxen zijn gebundeld in het boek “Beste Shadik”. Waarmee bewezen is dat islam hier niet hoort en dat al onze politici (behalve oom Ron Plasterk) erger zijn dan NSB-ers en hopeloos fout zijn. Allemaal steunen ze de fictieve strijd van de rifmakaak tegen de Nederlander.
  BP, zo zie je maar, zelfs als je de stekker uit dit blog trekt, nemen vele anderen het stokje over. Het roer is om.

  Like

 57. leefbarbaar Says:

  Met dank aan die oplichter Rutte: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3350474/2012/11/19/Nederland-geeft-3-miljoen-aan-Gaza.dhtml
  Ons geld naar tuig in Gaza. Met dank aan Rutte, die tal van foutlinxen minister liet worden in zijn kabinet. Zo heb je knoeier Timmermans, volstrekt graaiende nitwit Bussemaker, knoeier Asscher, die nog nimmer Amsterdam aan een sluitende begroting hielp en iedere pooier overlaadde met belastinggeld en dan nu ook nog de partijvoorzitter Ploumen, die nog nimmer een dag eerlijk werk verrichtte. Is dat erg? Ja, kost ons nu al 3 miljoen en zijn pas een week begonnen.

  Like

 58. leefbarbaar Says:

  Nog een keer haatinternaten:
  http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/alles_boven_tafel_over_moskee_internaten/
  De wethouder (PvdA-Turk) liegt alsof het gedrukt staat. Dat doet ie altijd natuurlijk, maar nu maken de oppositiepartijen er eindelijk een keer werk van. Lees het stukje en de vragen, maar reken nergens op, want de PvdA is de baas in 010 en moslims stemmen allemaal PvdA. En iedere vorm van fraude en bedrog wordt door de meerderheid (PvdA) goedgekeurd; het zwakke punt van een democratie.

  Like

 59. Ouwe Knoest Says:

  Op 28 november werd er gezegd, dat er een rechtzaak zou zijn tegen een PVV-studiogast, die onwelvoeglijke taal had gebezigd. Deze taal schoot in het verkeerde keelgat van ene “Habib Tubib”, die zich op “z’n besneden pikkie” getrapt voelde en dat als discriminerend zag door zijn Hoe kan het ook Anders bril. Ik heb er verder niets van vernomen of ergens over gelezen! Jullie???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: