‘Onthooft iedereen die de profeet beledigt.’ Aldus deze moslimkleuter… Het wordt er met de couscous-lepel ingeramd.
Ik word een beetje doodziek van dat superioriteitsgevoel. En dat dreigen met geweld door de ‘vredelievende moslim’. Wij zijn goed en u, ongelovige hond, moet dood.

Momenteel zijn er wereldwijd rellen en schermutselingen gaande, vanwege een anti-islamfilmpje op Youtube. Het filmpje is inderdaad beledigend. Beledigend voor regisseurs die wél een fatsoenlijke film in elkaar kunnen draaien. Wat een belabberde film. Maar dat maakt de Boze Baardman niets uit. Wanorde scheppen, moorden, rellen en de boel ophitsen. Daar is het hen om te doen. Het gros van de Baardmannen heeft die hele fokking film niet eens gezien.
De film staat al sinds begin juli online, maar Het Boze Baardmannen-Imperium heeft besloten om uitgerekend op 11 september de grootschalige rellen te starten. Ik ben serieus van mening dat er een Kwaadaardig Volk bestaat op deze trieste planeet en ik ben van mening dat deze wereldwijde aanvallen niets met het bewuste filmpje te maken hebben. En de Gutmenschenwereld buigt nog steeds als een knipmes voor deze Barbaren.

In Libië wordt de dode, Amerikaanse Ambassadeur Chris Stevens door de straten gesleept en Al Qaida roept op om alle Amerikaanse diplomaten in islamitische landen om te brengen. Ter vergelding van de dood van een topman van Al Qaida.

Obama mompelde nog iets dat hij de daders zal oppakken, maar daar horen we natuurlijk niets meer van. Ik vond dat de moslim Obama nogal koeltjes reageerde op deze moordpartij, maar dat kan aan mij liggen.

Tijdens een demonstratie bij het Amerikaanse Consulaat te Amsterdam, afgelopen vrijdag, werd een Amerikaanse vlag in brand gestoken. Een vlag verbranden van een bevriende natie. In Nederland mag dat.
Ook vandaag is er een demonstratie in Amsterdam. Opper-dhimmi E. V/d Laan noemt demonstreren een grondrecht, zo zei hij op AT5. Prima, maar geldt dat ook voor mensen die een tegendemonstratie willen organiseren? Of erger: voor mensen die een Pro-Nederland demonstratie willen organiseren? Waarschijnlijk niet, want dan komt de openbare orde ineens in gevaar, dus weg met deze onfrisse neo-nazi’s. Zo zal deze kruipende PvdA’er annex lafaard zeer waarschijnlijk reageren. En dat Trojaanse Paard maar voortslepen. En maar faciliteren. En maar toelaten.

Wat zei ik? PvdA? O, wacht; ‘PvdA-prominent’ – rochelt – Adri Duivesteijn vindt dat tijd is voor een allochtone Kamervoorzitter. Prima. Iemand uit Brazilië, China of Zuid Afrika? Nee, natuurlijk niet: de in Marokko geboren partijgenote Khadija Arib, bijvoorbeeld. Een heel interessante persoonlijkheid.

Zeg gvd dan meteen dat er een moslim aan het roer moet staan, pedante moslim-dweper. Wees dan eerlijk.
Deze Duivestein discrimineert er op los en dat op brute wijze, want bovengenoemde Arib kwam al op haar 15de naar Nederland en heeft keurig gestudeerd, maar de PvdA bestempelt haar nog steeds als allochtoon!! Een ronduit discriminerend standpunt. Dat zouden wij burgers eens moeten zeggen, of nog erger; die racist Geert Wilders.

Bij de PvdA is iedereen gelijk, alleen zijn bepaalde groeperingen gelijker dan anderen en naar kwaliteit hoeft niet gekeken te worden. Als er maar een moslim naar voren geschoven wordt.
Ik vind overigens dat kamerlid en tevens Moslimbroeder Ahmed Marcouch (vrede zij met hem!) vervangen moet worden door een Blanke Man. Of diegene kwaliteiten heeft, doet verder niet ter zake. Mag ik dat dan ook zeggen?

Allah Snackbar!

Landgenoten, ik spreek u waarschijnlijk volgend  weekend pas weer en blijft u de Verzetsbeweging van Geert Wilders steunen. Steun de PVV, want Samsom rooft uw portemonnee.