Tot volgend jaar!

Waarde lezers,

De enige die hier nog wat tikt, is Leefbarbaar. Die gaat onverschrokken door met “Het Boek Der Foutlinxen”, waarvoor dank. Dagelijks komen er Foutlinxen bij, het gegraai en het stelen van belastinggeld gaat maar door!
Totdat ik weer de moed heb om stukkies te tikken, blijft bijgaand plaatje bovenaan staan. Klik er maar op en neem dit naslagwerk nog eens door.

Ik spreek u volgend jaar weer en alvast Prettige Feestdagen! 🙂

Gegroet,

André – BP.

Advertenties

45 Reacties to “Tot volgend jaar!”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  wens je het allerbeste.
  En hoewel het prettig is een ruimte te hebben op het web, waar je werkelijk kunt laten zien waar het linxe tuig van de overheid mee bezig is, heb ik er alle begrip voor als je handdoek in de ring zou gooien.
  Je kunt je kapot ergeren aan de samenleving, de Finnen, de policor media en overheid en uiteindelijk uit het oog verliezen dan gezin, gezondheid en vriendschap veel belangrijker zijn. Aan de andere kant is het laten opgroeien van een kind in de randstad vrijwel niet meer gewoon mogelijk, omdat de nazaat vanaf de paplepel wordt belaagd door PvdA-stemvee en hun gebroed. Goede raad is duur?! Een ding; we zijn niet meer alleen, geen roependen meer in een woestijn.
  Fijne dagen,
  Leefbarbaar

  Like

 2. Siem Says:

  Ik wens je een fijnen December maand, maar niet te lang wachten met schrijven hoor 🙂

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Beste wensen voor 2013 voor je partner. je dochter B en jou ABP. Zelf “geniet” ik een kleine maandelijkse bijdrage van die andere ABP (incl. 21 maanden in wapenrok), die niet aan jou kan tippen. Blijf gezond en schrijf in 2013 weer scherpe edoch ook met humor gelardeerde stukken hiero. Althans als wij Maya overleven :o).

  Wie kan antwoord geven op mijn vraag/reactie onder nr 60 in het vorige onderwerp???

  Ook voor de leefbarbaar de beste wensen voor 2013.
  En voor Lady Macy! En alle andere regelmatig terugkerende reaguurders zoals Captain Horatio Hornblower.

  Groeten van OK

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Heer Knoest,
  geen idee of er daadwerkelijk een klacht is ingediend of aangifte is gedaan van belediging. Er zijn vele discriminatiebureaus en afhandeling van klachten is koude stroop. En openheid van zaken geven ze niet want geld stinkt niet en hun bestaansrecht zou eens ter discussie komen te staan. Uiteindelijk wordt er vrijwel niemand beboet voor iets roepen over pigmentaal en theologisch gehandicapte allochtonen. Zelfs Rob Oudkerk kwam er mee weg……en schiep hiermee een precedent.
  Dank voor je beste wensen,
  en als die Maya enig verstand hadden, dan hadden ze Columbus terug gepleurd de zee in. Zo vooruitziend waren ze dus ook weer niet.

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  Woensdag 28 november was de regiezitting in het proces tegen Robert de Jonge wegens groepsbelediging volgens artikel 137c.
  Dit trof ik op de DDS van ene Leon Nelen (03-12-2012). Moeilijk te lezen. Blijkbaar is deze Robert vrijgesproke. Gevonden via Google.

  Like

 6. realjager Says:

  BP jij komt wel terug, neem nog zo’n mooie kop koffie en doorgaan!

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Sorry, kan het niet laten: http://vorige.nrc.nl/opinie/article2249910.ece/Er_zijn_niet_slechts_een_paar_criminele_Marokkanen
  Stille tocht met foutmensch Jorritsma voorop? Verschrikkelijk.
  Maar het is natuurlijk een moslimprobleem, een allochtonenprobleem. Iedere volk heeft zijn eigen tuig en wij importeren het tuig uit alle landen en dat maakt ons eigen land onleefbaar.
  Maar ik heb wel een oplossing (als enige ?) neem allochtonen hun stemrecht af.
  Nu krijgen ze van de oude politiek wat ze maar willen omdat ze massaal er op stemmen. Zonder dat wordt de autochtoon weer belangrijk en kunnen we wekelijks een vliegtuig met criminelen uitzwaaien en zijn de grenzen weer bewaakt.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Lees 7 & 8….
  http://www.amsterdampost.nl/je-verwacht-het-niet-het-is-een-buggy-probleem/

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  http://www.amsterdampost.nl/ach-meneer-ali/

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Zijn jullie al een beetje WAKKER..?????????????????????????
  http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/#comment-88673
  Klik vooral de link uit Thailand aan, tsjonge, wat is dat toch een prachtig
  vakantieland…

  Like

 11. dennis Says:

  er is weer schrijfvoer in 2103!

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  Gebeurt NIKS meer hiero!!! http://welketoekomst.wordpress.com/2013/02/10/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 13. Ouwe Knoest Says:

  Er is toch niets aan de hand met BP? Hem is toch geen verbod op vrije meningsuiting opgelegd, vanwege zijn scherpe pen? Let’s hope and pray. He will be back one day.
  Sollte etwas los sein. Alles Gute. Ook met B & Partner.

  Like

 14. horatius Says:

  Ik heb een bruin vermoeden dat BP er voor enige tijd schoon genoeg van heeft om steeds maar weer de alarmklok te luiden over ernstige zaken als islamisering, kwaadwillende marokkanen, mislukte integratie en de komst van Roemenen, Bulgaren en binnenkort ook nog de Kroaten die onze economie op poten komen zetten terwijl er meer dan een half miljoen werkelozen in de kaartenbakken ingeschreven staan.

  Het is vechten tegen de bierkaai, want alles wordt toch in Brussel beslist en Rutte en Samson maar slaafs knikken want als we uit de EU stappen gaat hier z.g. het licht uit. Wilders (oom Geert voor intimi) is intussen op tournee in Australië en wordt daar vorstelijk onthaald zoals het natuurlijk hoort in een beschaafd land. Er is nog meer goed nieuws: Boze marokkanen komen vanuit Marokko spoorslags hier naar toe omdat ze minder uitkering krijgen uit onze staatsruif. Daar leven ze vorsten in riante villa’s van torenhoge uitkeringen en van werken hebben ze nog nooit gehoord. Hun advocaten gaan door tot het Europese Hof van Justitie om alsnog de buit binnen te halen. De Grieken moeten tot minimaal 2020 worden ondersteund met pakweg om het half jaar vele miljarden Euro’s om de zaak (lees: de corruptie) draaiende te houden. Onze pensioenen worden verlaagd en ons spaargeld wordt steeds minder waard: tel uit je winst!

  Maar op 30 april neemt Willem-Alexander het stokje over van Trix (en binnenkort ook nog een nieuwe paus!) dus met de strijd tegen de dreigende Islamisering zit het wel snor. De boze radicale baardmannen hebben voorlopig nog hun handen vol met het brengen van Vrede & Democratie in Syrië en aanpalende gebieden, dus het verplicht dragen van een burka in Nederland zit er – althans voorlopig – nog niet in.

  Er zijn dus onderwerpen genoeg om enige kritische noten te plaatsen vanuit het standpunt van de Oude Nederlanders die nog werkweken hebben gekend van 48 uur om ons land weer op te bouwen na de vorige bezetting van 40-45.
  De huidige bezettingstroepen, de ongeveer 1 miljoen moslims, kosten ons land jaarlijks vele miljarden aan bezettingskosten. Zorgtoeslag, Kinderbijslag, Huurtoeslag, subsidies, reclassering etc. drukken op de staatskas, maar daar krijgen we ook het een en ander voor terug: vrolijke groepjes hangjongeren, drugskoeriers, radicale imams, koperdieven, bedelaars, junks, agressieve kickboksers en jongeren op excursie naar Afghanistan en Syrië om daar ‘het vak’ te leren.

  Maar we gunnen BP zijn welverdiende rustpauze om wat inspiratie op te doen om op het juiste moment weer achter het toetsenbord plaats te nemen en ons te laten genieten van zijn politiek-correcte humor over zaken die al spelen sinds de komst van de allereerste gastarbeiders die overigens verantwoordelijk zijn voor onze Welvaartsstaat én de Vogelaarwijken.

  Berichten dat BP ondergedoken zou zijn, of zelfs opgesloten in de vochtige kelders van het MDI zijn vanuit welingelichte bronnen ontkend en berusten dus op loze geruchten. Tot die tijd houden de heren Leefbarbaar, Knoest en Deckzeijl hier de wacht om kwaadwillende elementen op een zekere afstand te houden.

  Like

 15. horatius Says:

  KINDEREN MAROKKO MASSAAL NAAR NEDERLAND!

  Duizenden kinderen komen zeer binnenkort naar ons land om een zo hoog mogelijke kinderbijslag te kunnen incasseren ondanks de corrigerende maatregelen van ons kabinet op dit gebied.
  (Bron; De Telegraaf).

  Dit is goed nieuws voor de imans, de deelraden van de grote steden, diverse zwaar gesubsidieerde islamitische instellingen waaronder moskeeën, internaten, Peter Breedveld (schaduw op zijn pad!) Fatima Elatik, Job Cohen (vrede zij met hem!) de PvdA, de buurtvaders, de gezinscoaches, de wijkregisseurs en niet te vergeten de stadsmariniers en andere beroepswerkelozen. De meiden worden bij aankomst (zo nodig) direct besneden door ervaren imams en de jongens krijgen gratis een capuchon met bontkraag en een kaalgeschoren achterhoofd bij een marokkaanse kapper.
  Ali B en rapper Appa zijn bereid gevonden om deze nieuwe aanwinsten een hartelijk welkom te bereiden op Schiphol en daarna te begeleiden op een excursie door diverse beruchte probleemwijken in Amsterdam. Joden en homo’s worden dringend aangeraden vooral binnen te blijven en dus deze onschuldige kinderen niet te provoceren.
  In het kielzog van deze kinderen komen ook nog wat opa’s, oma’s, neven, nichten, ooms en tante’s mee om een oogje in het zeil te houden.

  Dat gaat onze Staat een lieve duit kosten: verzucht menige bezorgde autochtoon die net bericht heeft gekregen dat zijn pensioen per 1 april fors wordt gekort. Maar we moeten solidair zijn met deze toekomstige kennismiganten die onverwijld een studie kiezen aan het VMBO waar angstige docenten met een kogelwerend vest voor de klas staan. Volgens nog onbevestigde berichten schijnen er ook nog wat radicale imams vanuit Marokko over te vliegen om deze jongeren op het rechte islamitische pad te houden. En die domme kaaskoppen maar betalen, een straatje omlopen en rap verhuizen als de overlast in bepaalde wijken nog ernstigere vormen gaat aannemen.

  En die Turken, gaan die ook komen? vraagt diezelfde bezorgde autochtoon.

  Boze tongen (toch geen PVVers?) beweren dat die ook al in de startblokken paraat staan, om over de rest van onze rijke collectie culturele minderheden met een Nederlands paspoort die nu nog in het land van herkomst verblijven maar te zwijgen.
  Oom Geert kan zijn hielen nog niet lichten om even van een welverdiende vacantie te genieten of er wordt al stevig misbruik gemaakt van zijn afwezigheid. Niet dat het veel zou uitmaken, want alles wordt toch beslist in Brussel en Mekka en wij worden geacht de knip te trekken en op het juiste moment na bewezen diensten het tolerante hoofd op het hakblok te leggen.

  Nederland onder het gezag van de Koning van Marokko of van Koning Willem-Alexander?

  Wie het weet mag het zeggen, maar bij ongewijzigd beleid ziet de toekomst van ons land er somber uit…

  Like

 16. horatius Says:

  Ik ga nu voorlopig weer even stoppen, want mijn vrouw, die mij al tijden niet zolang achter de computer heeft zien zitten vroeg zojuist nogal bezorgd: ”hebben die Marokkanen het soms weer gedaan?”

  Like

 17. G.Deckzeijl Says:

  Kijken of dit werkt…
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/02/18/weinig-mensen-weigeren-privacy-gevoelige-slimme-energiemeter/
  Prima site, overigens!

  Like

 18. Ouwe Knoest Says:

  Heer Horatius.
  Dank voor Uw loffelijke woorden hier de wacht te houden.

  Ergens in het zuidwesten des lands staat op een grafzerk.
  Hier ligt Jan de Knoest
  Zijn geweer was verroest.

  Maar deze Knoest, de Ouwe.
  Zal ’t schiettuig goed blijven onderhouwe.

  Like

 19. leefbarbaar Says:

  Mister H.
  beste Hornblower. Je kunt er moedeloos van worden. Je leeft in de wereld van de oude media en schone schijn is je aandeel. Of je kijkt om je heen en merkt dat je land alweer is bezet. En dat valt niet te rijmen.
  Dan nog de eeuwige stroom ellende die de multikul kansenjeugd over ons uitstort en je zou er onderdoor gaan. En het ergste van alles, de meerderheid van ons kan het geen moer schelen, onze overheid doet er geen pest aan en de EU wringt ons uit. En de democratie is volkomen verrot; graaien en liegen en elkaar schaamteloos voortrekken en vrijwaren van de gevolgen.
  Tja, wat moet je dan?
  Dan moet je terug naar de basis, tenminste, die keus maakte ik. Ik zorg voor mijn gezin, mijn huis, mijn eigendommen en pik niks meer.
  Groet, LBB

  Like

 20. horatius Says:

  Beste Heren Knoest en LBB,

  Dat de komende tijden een zware aanslag gaan plegen op onze portemonnee en ons incasseringsvermogen staat als een paal boven water. En dan zijn wij nog inwoners van een van de rijkste landen van de EU, dus beter af dan b.v. de Grieken en de Spanjaarden. Een schrale troost, want ook hier staan vele banen op de tocht en niemand heeft zekerheid over zijn financiële toekomst. Ik ben opgegroeid in de jaren 50 en kan dus makkelijker een paar stappen terug doen in tegenstelling tot de generaties die geboren zijn na 1980. Die zijn gewend aan het maken van schulden, 2 tot 3 keer per jaar op vacantie gaan en zich omringen met electronische prullaria. Jarenlang boven je stand leven heeft nu eenmaal zijn prijs en dan ook nog krampachtig de peperdure multiculturele samenleving in stand houden is in de harde praktijk een onmogelijke opgave.

  We zien wel waar het schip strand, maar de toekomstige generaties zullen de prijs moeten betalen voor de fouten die onze politici, toezichthouders, bankiers, topmanagers etc. de afgelopen decennia hebben gemaakt. Die komen over het algemeen nog goed weg, vaak nog met een vette bonus.

  Ik heb op dit moment nog maar één prioriteit: een dak boven mijn hoofd en eten en drinken.

  Like

 21. Ouwe Knoest Says:

  Realist Heer Horatius.
  In mijn nabije omgeving waren D66-ers (waaronder een aantal vroege 80-ers) en verstokte VVD-ers rond. Bij de laatste verkiezingen in september stoorde het hun gejuich mij zeer toen GW zetels verloor en de VVD zetels won. Het gevaar van de exponentiële opkomst van milieu-activist DS aangestuurd door de nationale propaganda machines werd niet gezien. Het (opportunistische) optreden van FT MBZ in Buitenhof kwalificeerde mijn omgeving hem als toch wel een goeje kerel evenals Lucky Asch..
  Ook ik zie de toekomst somber in. Zo lang ga ik nu ook weer niet meer mee hier op de aardkloot dus idd zullen de toekomstige generaties de prijs moeten betalen. Ik zou haast zeggen een burgeroorlog uitvechten.

  Al zijn de politici, toezichthouders en verder nog zo snel, de sharia achterhaalt deze nuttige idioten wel.

  Like

 22. André - BP. Says:

  Heren, ik leef nog hoor 😉

  Maar of ik hier nog iets zal plaatsen? Ik lees jullie reacties en ik wil best wat kletsen, maar voorlopig vind ik het best zo. Ik lees weinig nieuws, althans dat probeer ik, want je ergert je dood! En om nu elke dag een stukkie te tikken, met een bloeddruk die boven alles uitstijgt … Lijkt me niet gezond. Tegenwoordig houd ik me bezig met Photoshop. Wat dingetjes in elkaar flansen, en zo. Die plaats ik dan op een blog, maar het me niet eens om de bezoekers te doen, daar. Meer een soort parkeerplaats. Voor de geïnteresseerden:

  http://andrewlandlord.wordpress.com/

  Ik laat binnenkort wel weer es wat van me horen 🙂

  André – BP

  Like

 23. leefbarbaar Says:

  BP
  meneer Dewinter plaatste ook een fotootje: http://www.geenstijl.nl/
  Mag je niet om lachen natuurlijk want het recht van vrouwen om in komokleding over straat te gaan is natuurlijk een verworvenheid van de linxe kerk, Maar goed, ik lach in stilte. Bij de weg mogen ze er wel eens oranje hesjes overheen gooien want als het spul in het donker oversteekt, zie je ze totaal niet.
  OK. Wat in het vet zit verzuurd niet.

  Like

 24. leefbarbaar Says:

  NB:
  de shit gaat vliegen?? http://www.rijnmond.nl/nieuws/16-03-2013/duizenden-turken-gaan-protesteren-rotterdam
  Hou dit in de gaten. Want de kans bestaat dat we hier op een kruispunt zijn aangeland van al die jaren multikul en ongepaste tolerantie. Dat nu de moslim in al zijn glorie zich gaat manifesteren.
  Waar gaat het over? De Turkse allochtoon is er achter dat een Turks kind lesbische pleegouders heeft en daarover is de Turkse regering woedend en aangezien Turken geen Nederlanders zijn, volgen ze trouw hun regering in Istanbul.
  Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over en toont alleen maar aan dat pleegouderschap niet halal is en dat de integratie volkomen mislukt is. De open deur van het jaar.
  Gaat het niet door? Zou ook best kunnen. Iedereen weet dat PvdA voor 90% afhankelijk is van de moslims als stemvee en niet bepaald zit te wachten om hun achterban te keer te zien gaan tegen ons. Lukt het de PvdA dit protest vreedzaam en geruisloos te laten verlopen of gaat de moslim nu zijn eigen weg? Krijsen en dreigen, vandaag een pleegkind, morgen hogere uitkeringen en meer Mosketen? Gaan ze hun verzonnen rechten opeisen, zoals in de lokale politiek al jaren gebeurt (denk aan de haatinternaten).
  Dit gaat zeer doen, wat er ook gebeurt. En vergeet niet dat een klein kind het kind van de rekening zal zijn en dankzij de oude politiek er ieder jaar honderdduizenden moslims bij komen.

  Like

 25. Ouwe Knoest Says:

  LB@. Het is haast zorgwekkend, dat Ouwe Knoest er niet eens meer Woest om kan worden. Kan het niet meer bevatten hoe het mogelijk is, dat dit allemaal zomaar kon/kan worden toegelaten.
  Uit zijn jeugd herinnert OK zich nog, dat “Landgenoten Overzee” maar konden wegblijven, omdat het in dit landje met nog net geen 10 miljo inwoners al aardig vol was. Zelfs vlak na de oorlog uitgezonden dienstplichtigen naar de Verre Oost werd geadviseerd niet meer terug te keren.
  Nog steeds zijn in de nabije omgeving bekenden, die beweren, dat het allemaal wel zal loslopen. Domweg niet te bevatten dit voor OK. . . .

  Like

 26. Ouwe Knoest Says:

  Je zou haast geneigd zijn met een spandoek langs de protesterende stoet Tuken staan.
  Met daarop vermeld:
  TÜRKIYE ÇOK GÜZEL.!!!
  GÜLE GÜLE!!!!!

  Vertaald; Turkije is heel mooi.
  Gule gule zeggen de achterblijvers tegen de vertrekkenden. Bv als je bezoek vertrekt.

  Like

 27. leefbarbaar Says:

  update haatmanifestatie Rotterdam http://www.telegraaf.nl/binnenland/21393859/__Turks_protest_ingetrokken__.html
  Blijkbaar heeft de partijtop van de PvdA de initiatiefnemer van de demonstratie een bezoek gebracht en hem uitgelegd dat deze bijeenkomst beter niet door kan gaan. (en de man een vette baan aangeboden als hoofd coördinator Turks/Nederlandse belangen)
  Want zeer schadelijk voor de PvdA.
  Is hiermee de kous af? Ik denk het niet. Het bezoek van de bezetter Erdogan gaat natuurlijk wel door en zijn volk wil vast wel laten zien dat ze hele toffe moslims zijn en voorbeeldige Turken, dus komen ze krijsen tegen Nederlandse gebruiken, normen en waarden.
  Of de PvdA ruikt bloed en ziet kans de demonstratie om te buigen van weeskind naar Wilders. Zodat men massaal kan een vuist kan maken tegen de PVV, die pas nog heel vervelende dingen zei over lampenkappen.
  Of tegen Leefbaar Rotterdam, want volgend jaar zijn de verkiezingen en hoewel de allochtonen ver in de meerderheid zijn, stemt nog niet iedereen PvdA omdat GsL, SP, VVD, D66 en CDA ook er alles aan doen om haatmensen aan zich te binden.
  Wordt vervolgd.
  O.K. Als het doorgaat is het ook wel aardig om 1000 PvdA-vlaggetjes uit te delen. Zodat iedereen er aan herinnerd wordt, welke partij ons land verpest heeft…………

  Like

 28. leefbarbaar Says:

  update 2 haatpraat: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/wat_is_er_aan_de_hand_met_de_t.html
  Kijk GeenStijl somt het allemaal op. Goed en gestaafd en dit wordt natuurlijk meer gelezen dan alle dode beaumen bij elkaar. Met dank natuurlijk aan Carel Brendel (de oude Rode Rakker) die als enige journalist in ons land zijn best doet met achtergrondinformatie te komen over het stemvee van Samsom.

  Like

 29. leefbarbaar Says:

  update 3 haatspagaat: http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2013/03/turkse_kamerleden_doen_oproep.html
  Turkse kamerleden van de PvdA doen een oproep aan hun landgenoten. Niet de PvdA, geen denken aan, die kunnen hier geen stelling nemen, want moslim is lief en zijn stem is heilig, maar twee Turken, die hier kamerlid spelen als voorpost van eindbaas Erdogan. Overigens zijn beide heren al eerder betrapt op belangenverstrengeling en hadden al lang het land uit gestuurd moeten zijn. (zie aanvulling foutlinxen).
  Wordt vervolgd.

  Like

 30. leefbarbaar Says:

  update 4 : de grote Turkse leider (haatbaard in maatpak) komt niet naar de islamitisch universiteit in 010. Of hier mee de kous af is weet ik niet. Het zal iedereen duidelijk dat Turken / moslims altijd boos zijn en dat ze nu misschien niet de straat op gaan, maar dat die dag heus wel komt. Intussen hoop ik dat morgen alles rustig verloopt.

  Like

 31. leefbarbaar Says:

  update 5: Rotterdam is nog heel: http://www.rijnmond.nl/nieuws/21-03-2013/weinig-turkse-demonstranten-bij-islamitische-universiteit
  Slechts een hondertal raadsleden van PvdA kwamen demonstreren tegen Nederland, tegen de jeugdzorg en voor de islam.

  update haatinternaat: die sukkel van een Asscher gaat speciale wetgeving laten maken over mosliminternaten om tijd te rekken. Alle wetgeving is er al natuurlijk, maar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gaat niemand van de PvdA zich daar aan wagen.

  Like

 32. leefbarbaar Says:

  update 6 http://www.rijnmond.nl/nieuws/28-03-2013/opnieuw-turks-protest-tegen-jeugdzorg
  Ja, daar zijn we nog niet vanaf. Nu is jeugdzorg natuurlijk een volkomen kudtbedrijf, maar sinds wanneer voeden moslims hun eigen kinderen op? Nog nooit wat van gemerkt in 010. Een beetje staan krijsen met vodden, lappen, jurken en vlaggen op eerste Paasdag; leuke reclame voor de PvdA, maar ik heb er geen enkel begrip voor.

  Like

 33. Ouwe Knoest Says:

  Kijk dit begrijp ik nu niet (meer).
  Geld inzamelen van Plaumen voor Syrië. Geld – hoofdzakelijk door Christenen opgebracht – schenken aan moslims, waarvan hun geloofsgenoten de Christenbroeders naar het leven staan.

  De minister bezocht opvangkampen in Libanon bij de Syrische grens. ‘De mensen zitten in geïmproviseerde kampjes langs de weg, waar niks is, beperkt water en geen toilet,’ zegt Ploumen. Volgens haar kunnen omliggende landen, zoals Libanon, de grote toestroom aan vluchtelingen niet aan.(Uit Else4).

  Haal ze maar hierheen. Liefs de kinderen. En geef die een generaal pardon à la Mauro. Alhamdulillah.

  Bij de Paki’s werd ook geld ingezameld door Christenen, maar die er niet mee geholpen werden waren de Paki-Christenen. Allah Akhbar.

  Like

 34. leefbarbaar Says:

  update haatinternaten: http://www.telegraaf.nl/binnenland/21459343/__Omstreden_VVD-Statenlid_afgetreden__.html
  Zo zie je maar weer dat een Turk dus ook bij de VVD kan zitten en gewoon zijn dubbele agenda gaat uitvoeren. Op onze kosten en ten kosten van ons land en de Turkse jeugd. Meneer beheert haatinternaten (lees: geeft zichzelf subsidie om jongetjes op te voeden tot gestoorde strijders en meisjes groot te brengen voor verkoop). De succesallochtoon. Dezelfde VVD als die van Mark Rutzooi.

  Ouwe Knoest,
  Plaumen (Ploemen?) in Syrië, doet me denken aan die andere NSB-er Woutert Bos, die naar Somalië ging en wat heb we daar een hoop ellende van gekregen. Je zou iemand van de PvdA permanent moeten verbieden te reizen; dat kunnen we niet meer betalen. Straks zitten hier weer honderdduizend zielepoten met een uitkering en een stempas. Moeten we niet willen.

  Like

 35. leefbarbaar Says:

  Tuig. Alweer een mislukt project: http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3424002/2013/04/11/Leerlingen-blowen-en-kijken-porno-in-de-klas.dhtml
  Enwatdenkkie? Allochtoon tuig blijft tuig. Verassing? Nee, we weten nu wel hoe het zit. De lokale PvdA verdient er goudgeld aan en voor de verkiezingen krijgen alle criminelen nog een paar maal te horen dat je PvdA moet stemmen, want stemmen zijn nooit vies.
  Dit heeft miljoenen gekost, dus werd de OZB weer verhoogd.
  Oplossing? Iedere crimineel het land uit en grensbewaking herstellen. Nog niet meerderjarig? Dan met je ouders het land uit.
  Gemeen? Nee, want zelfs een linxe politicus kan begrijpen dat wanneer je steeds beroofd, mishandeld en bedreigd wordt door Finnen, je uiteindelijk een hele grote groep mensen krijgt, die een hekel hebben aan Finnen en zelf maatregelen gaat nemen. Die miljoenen misdrijven van de PvdA-achterban trekken ook een wissel op de toekomst. Kun je godwinnen tot je een ons weegt; op een dag is het genoeg.

  Like

 36. leefbarbaar Says:

  goed nieuws: http://www.ed.nl/regio/helmond/ophef-in-pvda-helmond-over-allochtonen-op-lijst-1.3783008
  De PvdA in Helmond bestaat uit Turken en dat wil dat rode tuig niet. Want nu worden ze gezien als Turkenpartij. Lees en lach. Ideetje: ga eens stemmen kopen onder de autochtonen!! Geef die allemaal een uitkering, mercedes, toeslagen en huursubsidie en wijken waarin geen andere mensen meer wonen. Win/win.

  Like

 37. leefbarbaar Says:

  Nog meer goed nieuws: http://www.telegraaf.nl/buitenland/21512031/__Honden_grijpen_dierenbeul__.html
  De gemiddelde Fin is beslist geen dierenvriend, deze herdershonden herkennen dat en leren hem een lesje.

  Like

 38. leefbarbaar Says:

  Fraude van Roemenen en Bulgaren is dat nieuws? Nee: http://europa.eu/legislation_summaries/taxation/l31061_nl.htm
  Lees (zeer droge stof uit 2006) hoe men jaren geleden al aan de slag ging met een andere debiele regeling: de teruggave BTW.
  Komt een Moelander bij de KVK en richt een bedrijf op, opent een bankrekening en zegt dat hij 40 duizend euro BTW heeft betaald en vraagt die terug. En watdenkkie?? Dat geld krijgt hij gewoon gestort. Plundert zijn bankrekening en gaat fijn weer naar huis. De huidige fraude wordt door Turken uitgevoerd, die Moelanders per bus ronselen en betreft de teruggave van woon- en zorgtoeslag en dan nog is de regering geschokt. Ons grootste probleem is nog steeds de oude politiek, die immer graait, maar nooit bestuurt.

  Like

 39. leefbarbaar Says:

  Weer een open deur: http://www.trouw.nl/tr/nl/6704/Sociale-Vraagstukken/article/detail/3433740/2013/04/29/In-etnisch-gemengde-klassen-wordt-vaker-gepest.dhtml
  Zit je kind op een zwarte school dan wordt het gepest en hoe linx de schrijver ook is; moslimkinderen pesten het meest. Dat weet iedereen al die een kind in de Randstad op school heeft, maar nu is het onderzocht. Jammer dat er geen stemadvies aangekoppeld is. Stem PVV voor je kind en kleinkind.

  Like

 40. leefbarbaar Says:

  Goed nieuws: In Engeland is men er achter dat massa-immigratie dom is en schadelijk. Dus komen ze met maatregelen, die volgens linx niet kunnen, want Europa…….. Nou als onderstaand doorgaat en dus wel kan, kunnen wij dat ook. Er komt een nieuwe wet inzake immigratie:

  “De wet moet verzekeren dat Groot-Brittannië mensen aantrekt die een bijdrage leveren aan onze maatschappij en mensen afschrikt die dat niet doen.”
  Borgsom
  Zo moeten buitenlanders die slechts tijdelijk verblijven in het Verenigd Koninkrijk, een borgsom betalen voordat ze het land binnenkomen.
  Toegang tot medische zorg, die gratis is voor Britse ingezetenen, wordt voor immigranten beperkt.
  Illegaliteit
  De Britse regering neemt ook maatregelen om illegale immigratie te bestrijden. Migranten die illegaal in het Verenigd Koninkrijk zijn, kunnen niet langer een rijbewijs aanvragen.
  Huiseigenaren worden verplicht de verblijfsstatus van huurders te controleren en bedrijven die illegale immigranten inhuren, kunnen hoge boetes krijgen.

  Het nadeel van dit goede voorbeeld is natuurlijk wel dat ze des te meer hier neer strijken en hun sprinkhaanding gaan doen. Maar linx kan niet eeuwig blijven beweren dat maatregelen onmogelijk zijn. Vol = vol.

  bij de weg: Engeland dat natuurlijk zeer armoedig moet zijn omdat ze niet meededen met de pleuro heeft nog steeds een echt ziekenfonds. Wij betalen ons hier scheel, zij niet.
  bij de weg: Frankrijk deporteert massaal Roma. Straatkrantenindustrie is er kapot van maar de Fransen niet. Die halen opgelucht adem. Dit bespaart zoveel kosten en ellende zodat ze daar nog steeds geen wegenbelasting hoeven te betalen, bijvoorbeeld.

  Like

 41. leefbarbaar Says:

  Voor diegene die denkt dat ik overdrijf inzake de corrupte PvdA en de bezetting van Nederland,
  kijk even naar het (anders o zo domlinxe) Nieuwsuur
  .http://nieuwsuur.nl/video/505789-integriteit-politici-rotterdam-onder-vuur.html
  Daar is geen woord Spaans bij. De gemeente en de ambtenaren dienen de islam, doen wat de Turken willen en de Turken nemen zo rustig de stad over. Jammer dat Nieuwsuur hier niet 5 of 10 jaar geleden mee kwam, want toen was het ook al erg. Maar nu lichten ze dan toch een tipje van de foute sluier/theedoek op.

  Like

 42. Ouwe Knoest Says:

  احمد ابو طالب حيث أنت؟
  Achmed Aboutaleb waar zijt gij???
  Leefbarbaar akbar! Shokran!

  Like

 43. leefbarbaar Says:

  at Heer Knoest,
  het koekhappen gaat er uit. Met de verrijking van de feestelijkheden op koningsdag, gaan we voortaan harthappen. Allah Snackbar, maar dan rauw en niet gefrituurd. Ik plaats hier geen link; het filmpje is te onsmakelijk en bekend genoeg.

  Like

 44. Ouwe Knoest Says:

  Heer Leefbarbaar.
  Je zou geneigd zijn te denken, dat bij die “vogels” De Hap-ziekte uitbreekt. De vogels gaan bol zitten en enorm zitten happen. De een na de ander zal dan dood van stokkie vallen. Harthappen onder het zingen van smartlappen.

  Nu weten wij allemaal wel, dat er zijn moslims en moslims. De weinigen edoch gevaarlijke/agressieve en de vele zwijgenden, die ook een rustig leven nastreven. Die de mond niet durven openen resp. zich niet durven roeren. Echter moge het “zover” komen of de “veilige kant” kiezen of als afvalligen worden beschouwd en op één lijn worden gezet met de kafirs met alle gevolgen vandien.

  Die onderverdeling kan nog anders worden opgesteld. Blijven we voor het gemak in het Rotterdamse. De Burgervader is Marokkaan en de Feijenoorders zijn “Hand in Hand Türkçe Arkadaslar” (vrienden/kameraden)
  Uit welingelichte bronnen heb ik reeds lang geleden vernomen, dat die niet onder één noemer zijn te brengen.

  Like

 45. leefbarbaar Says:

  at O.K.
  inderdaad, zeer actueel: http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3443626/2013/05/18/Haagse-buurt-domein-orthodoxe-moslims.dhtml
  Zolang de goeden zich niet roeren en een streep trekken, nemen de slechten het roer over. En aangezien dit wereldwijd gebeurt en hier geheel betaald en ondersteund wordt door onze eigen overheid, hebben we het hier niet over een incidentje, maar over het Vierde Rijk. Maar als je de comments onder het stukje leest, dan zie je dat er nog steeds kaaskoppen/mensen zijn die de vestiging van een moslimstaat zien als een fijne ontwikkeling. Of leuk zelfs.
  Ik hoop dat hun kinderen er ook vrolijk van worden, niettan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: