Foutbaarden maken de dienst uit in Den Haag.

Waarde Vaderlanders, alles goed met jullie?

Even een incidenteel stukkie van mijner hand, want er is iets gaande. Plaats delict: de Schilderswijk in Den Haag. Volgens dagblad Trouw maken Mohammedaanse Baardapen de dienst uit, aldaar.

Een deel van de Haagse Schilderswijk ontwikkelt zich tot een enclave van orthodoxe moslims. Er wonen meer orthodoxe moslims bij elkaar dan elders in de stad en zij willen hun regels ook op straat toepassen.

‘Gematige’ moslims, als die al bestaan, maar ook Nederlanders kunnen op straat aangesproken worden op hun gedrag. Roken, het nuttigen van alcohol en het eten van varkensvlees is uit den boze. Dat bepalen deze Foutbaarden wel eventjes voor u. Logisch, want het is immers hún biotoop, dus dient de Nederlander zich aan te passen. Zo gaat dat nu eenmaal in een Islamitische Enclave.
Ook rokjes boven de knie, alsmede spaghettibandjes zijn verboden en de Baardman of Moslima van dienst zal u vermanend toespreken, want sharia = sharia, daar valt geen speld tussen te krijgen.

Het is een verhaal wat Linxe Gutmenschen u liever niet vertellen. Omdat het niet in hun straatje past. Ik hoor het een zekere Femke Halsema nog roepen, een aantal jaar geleden; “we moeten de islam ruim baan geven.” Daarom houd ik haar mede verantwoordelijk voor deze brutale, openlijke invoering van de Sharia in de Haagse Schilderswijk. En niet alleen Halsema. Nu de start en inrichting van het Kalifaat keiharde werkelijkheid is, danken wij Linx Nederland voor het volledig om zeep helpen van Ons Land. Want ZIJ hebben de Dwingende en Agressieve Islam binnengehaald, gefaciliteerd en gesubsidieerd en niemand anders.
Daarom een foto van de visionair Hans Janmaat bij dit stukkie. Als eerbetoon. Waarom heeft niemand naar deze man geluisterd? Hans Janmaat krijgt postuum gelijk. Dagelijks.

Laten we onze laarzen poetsen en we gaan al rokend en drinkend door de Schilderswijk marcheren. En ondertussen kauwen we nonchalant op hardgebakken speklappies. En dan kijken wat er gebeurt. Maar helaas, den Nederlandert mist dat ene gen. Het protest-gen. Het -blijf-met-je-fokking-poten-van-onze-cultuur-af-gen. Hebben we niet, maar dat komt ook omdat de Agitprop zijn werk grondig heeft gedaan via Linxe spreekbuizen als P&W en DWDD.

Verder nog een tip voor de weekgemaakte, mainstream bevolking: blijf vooral op pro-islam partijen stemmen. Alles komt goed. Samen leven, samen wonen en iedereen is gelijk. U kunt vanavond rustig te bedde. Maar ik heb nog wel één vraag voor u. Een hele simpele vraag:

WANNEER GAAN JULLIE FOKKING OGEN OPEN?

Voor de mensen met gezond boerenverstand: pas goed op uzelf en steun de Verzetsbeweging PVV.

30 gedachten over “Foutbaarden maken de dienst uit in Den Haag.

  1. Ik word steeds door een blanke collega uitgemaakt voor racist, redneck, nazi enzovoorts. Ook Pim Fortuyn en Geert Wilders noemt ie zo. Ik werk daar nog maar een paar weken. Op de vorige werkplek moest ik vertrekken omdat mijn twee collega’s de leiding hadden ingeschakeld omdat ik ze bang had gemaakt. Ik zei dat ik cartoons over ‘profeet’ Mohammed heb gemaakt en dat die nu op mijn site staan. En dat er straks boze moslims het park komen binnen vallen met kapmessen om met mij af te rekenen. De leiding van het bedrijf (de groenvoorziening van de Sociale Werkplaats) is nu bang dat mijn collega’s en deze cartoonist gevaar lopen. Zie voor mijn cartoons en anti-islam schilderijen; http://www.jackterrible.com klik op Paintings en bekijk pagina 7 en 8! Blij dat je weer terug bent BP!

    Like

  2. Hier in Rotterdam al jaren een feit. Je leest er niet veel over, maar dat ligt aan de oude media, die het gelijk van Janmaat natuurlijk niet kunnen toegeven.
    Volgend jaar mogen de moslims weer stemmen en worden hun eisen weer ingewilligd door de PvdA.
    Zo hebben ze al fout onderwijs, foute internaten, gratis parkeren bij foute kerken, foute kerken, foute vrijstelling van sollicitatieplicht in de bijstand, foute middenstand zonder regels, foute uitkeringen en toeslagen, foute uitleg artikel 1 van de grondwet over gelijkheid van man en vrouw, foute stichtingen en foute media. Fout dierenwelzijn. Fout bestuur met moslims met een dubbele agenda in de gemeentes, provincies en regering, Hebben ze ook al.
    Wat nu weer (baasje Piggelmee is er niks bij).
    Foute wijken dus. Waar ze niet meer hoeven te wonen tussen Nederlanders.
    Je kan er op wachten.
    Niet de islam is ons probleem, maar onze regering is ons probleem.

    Like

  3. BP, wat leuk weer een stukje van je te lezen ! Je had al aangekondigd dat je het kalmer aan ging doen, maar ik heb het nu wel erg lang zonder je rake commentaren moeten doen. Nodig zijn ze nog steeds, helaas. Meer dan ooit zelfs.

    Uitgerekend net nu een boze moslim (zijn er ook andere? ) het nodig vindt lukraak een Brit af te slachten om uiting te geven aan zijn verontwaardiging vanwege het lot van zijn ‘broeders’ in zijn Afghanistan, wil ene Duijvestein, senator namens de PvdA het autochtone racistenvolkje nog eens de oren wassen vanwege hun geringe verdraagzaamheid. Deze Duijvestein (geen familie van de Groen Links terrorist Duyvendak) is raadslid in Den Haag geweest, dus helemaal onverdacht is hij niet. Bovendien doet hij vreemde uitspraken voor een bestuurder.

    ‘Op het moment dat er een dominante cultuur is in een buurt, zal die zijn eigen gedragingen krijgen.’ Best mogelijk, maar wat als die cultuur strijdig is met de Nederlandse? Wat als die gedragingen in strijd zijn met de wet? Ach, daar moeten we niet al te moeilijk over doen, lijkt dit Gutmensch te zeggen.

    “Het is een illusie te denken dat je iets op kunt lossen met een bepaalde maatregel”. Maar waarom ben je dan bestuurder? Waarom was je wethouder? Of is het niet helemaal niets nodig iets op te lossen? Volgens de senator ligt het allemaal aan ons, de onverdraagzame ‘oude’ Nederlanders. ‘We accepteren nog steeds niet dat er kleur is in de samenleving’ gaat het orkakel verder. Zucht !!!! Het gaat niet om kleur, beste Duijvestein. Het gaat om gedrag, houding, mentaliteit. Ik zit er echt niet mee als Nederlanders een kleurtje hebben. Waar ik wel mee zit, is dat er hier ‘Nederlanders’ zijn die na een verblijf van 40 jaar in dit land nog altijd de taal niet spreken. Dat ze hun kinderen niet opvoeden in die taal. Dat ze hun kinderen opvoeden met minachting voor de samenleving. Met minachting voor vrouwen, homo’s, christenen, ongelovigen, ach voor bijna iedereen eigenlijk. Dat ze hun eigen falen wijten aan discriminatie

    Maar hiermee zeg ik niets nieuws helaas. Het begint er steeds somberder uit te zien.

    Like

  4. Volgens Lodewijk Asscher (PvdA) is er niets of weinig aan de hand in de Schilderswijk.

    Toegegeven: er is wat lichte criminaliteit, enige vormen van verpaupering en verloedering (3 moskeeën!) maar een kniesoor (Geert Wilders?) die daar over zal vallen.
    Londense toestanden, zoals het ritueel afslachten van ongelovigen zijn (nog) niet aan de orde, dus waar zullen we ons als tolerante (lees; laffe) Nederlanders druk over maken? Toch kunnen dit voortekenen zijn van z.g. moslimenclaves waar de brave bromsnorren niet durven komen en waar steeds meer jonge moslims in witte soepjurken het straatbeeld bepalen om nog maar te zwijgen over in boerka’s gehulde vrouwspersonen. Deelnemen aan het arbeidsproces is op deze wijze praktisch onmogelijk, want welke werkgever is genegen om dergelijke individuen een baan aan te bieden?
    De volgende – onvermijdelijke – stap is de overgang naar het radicale salafisme en uiteindelijk het aanschaffen van vuurwapens, bomvesten, bomschoenen en het uitroepen van een Islamitisch Kalifaat.

    Dat de PvdA dergelijke conclusies niet wenst te trekken zal weinig verwondering baren, want het gaat hier tenslotte om hun specifieke achterban: het islamitische stemvee bestaande uit beroepswerkelozen, analfabeten, drugskoeriers, beroepscriminelen, radicale imams, getraumatiseerde en uitgeprocedeerde asielzoekers, hongerstakers, mauro’s, ex-kindsoldaten en ander wrakhout van de Arabische Lente.

    Hans Janmaat verhief zijn stem begin jaren 80 en waarschuwde ons voor dergelijke scenario’s en moest zich vervolgens verantwoorden voor het Gerecht. De goede man heeft uiteindelijk volkomen gelijk gekregen en heeft dus recht op eerherstel en rehabilitatie.
    Het moge duidelijk zijn dat we ons hier in Nederland op een hellend vlak begeven door nog steeds massaal z.g. vluchtelingen toe te laten vanuit Islamitische landen zoals Somalië, Iran, Irak en Afghanistan. Allemaal potentiële terroristen die hier op termijn gaan zorgen voor grote sociale onrust, harde intimidatie, grootschalige rellen, demonstraties en andere uitwassen van de politieke Islam.

    En dit allemaal onder het ons opgelegde schrikbewind vanuit Brussel met zijn Wet- en regelgeving die ons oplegt het vrije verkeer van personen binnen Europa, waaronder Roemenen en Bulgaren die zich hier per 1-1-2014 vrijelijk kunnen vestigen ondanks een werkeloosheidscijfer van 650.000 werkzoekenden.

    De Verzorgingsstaat, het milde strafklimaat en de laffe houding van de gemiddelde Nederlander zijn de oorzaken dat het hier volkomen de verkeerde kant op zal gaan. De PVV zal hier weinig of niets aan kunnen veranderen: want het beetje politieke invloed wat deze Verzetsbeweging had via de gedoogconstructie heeft zij helaas laten vallen.

    Toch zal ik op deze partij blijven stemmen, want er is geen alternatief in de strijd tegen de religieuze baardmannen die met hun sinistere agenda volkomen haaks staan op de verworvenheden van de vrije Westerse samenleving.

    Like

    • @Horatius; Als de PVV gedoogsteun had gegeven aan de VVD en CDA dan had de PVV “Ja” moeten zeggen tegen het vele geld dat naar de ontwikkelingshulp, de Europese Unie en de islamisering van Nederland gaat. Daar heeft de PVV heel verstandig de stekker uit getrokken. Nou heeft de PVV geen schuld. Ik krijg regelmatig een digitale nieuwsbrief van Geert Wilders (PVV) en daar staat dat in! De PVV kan beter een Oppositie partij zijn. Dan kan Geert Wilders het kabinet lekker afkatten en terecht!

      Like

  5. Asscher is Joods, maar heeft niet het lef een keppeltje op te zetten in de Schilderswijk. Geef hem een keppeltje en een verborgen camera, mij een biertje en een zak chips en dan kunnen we lekker meekijken. Maar helaas, A. is gewoon een zakkenvuller van de PvdA, die geld belangrijker vindt dan toekomst. Onbegrijpelijk dat het Joodse volk dit allemaal pikt.

    Like

  6. Het is me het weekje wel……
    Onze ‘verrijkers’ zijn weer lekker bezig.
    Moslims in Birma mogen niet meer dan 2 kinderen krijgen: mij lijkt een geheel verbod op voortplanting geboden.
    Plus het afnemen van het Nederlands paspoort en het deporteren van criminele en geradicaliseerden.
    Dan heb je zowat het hele zootje te pakken overigens.
    Ik krijg hoge bloeddruk van die engerds!

    Like

  7. At Jack Terrible,

    Het probleem van een oppositiepartij is dat zij geen daadwerkelijke invloed kan uitoefenen op het beleid van een regering. Voorts is er het gegeven: ‘wie breekt, die betaalt’ en dat heeft de PVV 10 Kamerzetels gekost.
    Overigens staat de PVV weer hoog in de peilingen, maar daar staat weer tegenover, welke partij wil in de nabije toekomst met de PVV in een kabinet zitten?

    Effectieve politiek bedrijven is een kwestie van timing en vooral het consolideren en uitbouwen van de huidige positie en niet het bedrijven van korte termijn politiek. Wilders zat in feite in een uiterst comfortabele positie, maar gedane zaken nemen geen keer en we moeten verder met het bestrijden van het politiek-correcte gedachtengoed van de gevestigde politieke partijen. Partijen die verantwoordelijk zijn aan de instroom van kansloze immigranten die onze verzorgingsstaat ondermijnen en bovendien schuldig zijn aan talloze vormen van criminaliteit, om over een dreigende islamisering maar te zwijgen.

    Nederland is een overbevolkt land met een snel stijgende werkloosheid, maar is toch nog een rijk land dankzij de havenstad Rotterdam en de aardgasbaten. Helaas hebben we ons migratiebeleid uit handen gegeven aan Brussel en zijn we zodoende de controle volledig kwijt geraakt op de komst van economische vluchtelingen, z.g. kennismigranten, voormalige oostblokkers en ander verdacht gespuis. Binnenkort komen de Bulgaren, Roemenen, inwoners van het voormalige Joegoslavië en zelfs uit Turkije onze kant op en dat zal het einde betekenen van de Verzorgingsstaat.

    Het logische gevolg van dit scenario is nog meer harde criminaliteit en een verdere radicalisering van moslimjongeren.

    Wat we momenteel zien in Stockholm, grootschalige rellen etc. zal ook hier zeker gaan gebeuren. De politieke Islam ziet dit handenwrijvend aan en zal er ijverig gebruik van maken en haar volgelingen de straat opsturen. Om de gemoederen te sussen zal dan stapsgewijs de sharia worden ingevoerd om een burgeroorlog te voorkomen.

    Deze ontwikkelingen zijn nauwelijks nog tegen te houden, o.a. de gezinsherenigingen gaan gewoon door en ieder weldenkend mens weet: hoe meer moslims, hoe meer problemen. Bij ieder gewapend conflict, waar ook ter wereld, zijn er moslims betrokken met de kanttekening dat de meeste slachtoffers vallen onder de moslims zelf. Een schrale troost als hier op termijn de Soennieten en de Shi’iten elkaar op leven en dood bestrijden in onze steden en dorpen.

    Een geluk bij een ongeluk is dat ons Koningshuis in tijden van oorlog en crisis pal zal staan bij het handhaven van onze Vrijheid, Autonomie en het Zelfbeschikkingsrecht.

    Vanuit welke locatie is nog onderwerp van een interne discussie….

    Like

  8. @Jack Terrible,

    Die 50 miljoen ‘kennismigranten’ kunnen er ook nog wel bij want er is nog plaats zat in onze Vogelaarwijken en asielcentra. Het zullen voornamelijk Afrikanen en moslims zijn die onze economie uit het slop zullen halen en bij tijd en wijlen onze ouden van dagen met een bezoek zullen vereren op zoek naar hun identiteit, juwelen, pincodes en andere snuisterijen. Vroeger waren ze dik tevreden met spiegeltjes en kralen maar die tijden zijn voorbij. Sommigen van die cultuurverrijkers zijn uiterst bedreven in het skimmen, het rollen van zakken, het verhandelen van koper en andere edele metalen. Volgens de PvdA is ‘diversiteit van de samenleving’ een zegen en een verrijking van onze cultuur.

    In Parijs, Londen en nu Stockholm weten ze nu intussen wat dit in de praktijk inhoudt.

    @LisaLooper,
    Die mogelijkheid moeten we niet geheel uitsluiten want we hebben – als de zaak uit den klauwen mocht lopen – ook nog onze Overzeese Gebiedsdelen te verdedigen. Argentinië b.v. zou een uitstekende uitvalsbasis zijn om van daaruit de vijand (radicale moslims?) uit Europa te verdrijven. Wij gaan dan ondertussen in het Verzet tegen de religieuze baardmannen door b.v. massaal spaarvarkens aan te schaffen of op Koningsdag onze vrouwen blootshoofd op straat te laten lopen. Hardere vormen van verzet, b.v. een varkenskop tegen een moskee aan werpen moeten we helaas afraden. Veel PVVers zullen tegen die tijd door de Moslimbroederschap zijn geïnterneerd op het eiland Texel als gijzelaar en kunnen dan ritueel worden geslacht als afschrikwekkend voorbeeld.

    Ik heb op zolder nog een oude voorlader (met gebruiksaanwijzing) en een harnas en zal strijdend ten onder gaan.

    ORANJE BOVEN!
    VOOR VOLK, VADERLAND ÉN DE PVV!

    Like

  9. Staaltje vrije meningsuiting van OK

    DE PVV!

    Al het andere weg er mee.
    Volk: Met de vele vele linksstemmers
    Vaderland: “zich zou inzetten voor de veiligheid” der onderdanen
    Oranje: Oranje “bitter” of beter de kleur der sinaasappels.

    Heer Horatius ik ben het (altijd) met u eens.

    Het Einde is NIET MEER zoek.
    Met rasse schreden
    Beginnend in de grote steden.
    Over dit vrije landje valt het doek.

    Like

  10. Besten, de weg is nog lang: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3447205/2013/05/25/Bewonersorganisatie-Berichten-Sharia-driehoek-zijn-angstaanjagende-stemmingmakerij.dhtml
    De Azijnbode schept weer genoeg zand voor domlinx Nederland om niets te hoeven zien en hun kop in te steken.
    Een bewonersvereniging is natuurlijk van de PvdA. Alleen al vanwege het feit dat een handvol miepen er een dikke boterham aan verdient als begeleiders. Er terwijl het spul zit de vergaderen met de andere afdelingen van de PvdA: gemeente, politie, jeugdzorg, moskee en maatschappelijk werk, kan heel de buurt in brand staan. Ze zullen het nooit weten en ontkennen is makkelijk wanneer je de media in bezit hebt.
    Buurthuizen is iets van de jaren 70, daarna werd het iets van de PvdA en tegen de buurt gebruikt.
    Bij de weg: Enig idee wat er gebeurt als moslims zich storen aan andere bewoners in een buurthuis………………??
    Juist; ze krijgen hun eigen buurthuis (Rotterdam, Feijenoord).

    Like

  11. @leefbarbaar; ik zat vroeger op een gratis knutselclubje in een buurthuis. Daar maakte ik islamkritische schilderijen. Dat mocht niet meer want moslims zouden zich eraan kunnen storen en dan… Dus ik moest andere schilderijen gaan maken of niet meer komen. Ik heb voor het laatste gekozen!

    Like

  12. Ook in de biblebelt houd de gemeenschap zich aan de Nederlandse wetten. Bovendien is die streek zelfvoorzienend, bovendien is er weinig te doen daar en heeft niemand die ruimte nodig. Daar ligt ook een tijdelijke oplossing voor het probleem.De schilderswijk kun je beter platgooien en opnieuw bouwen zodat het geen ghetto zal worden, en die orthodoxe moslims ergens dumpen met zijn allen in een leegstaand dorpje op een afgelegen plek waar ze alleen last van elkaar hebben. Ze hebben toch geen werk, dus geen reden om op een specifieke plek te wonen.

    Like

  13. at Jack Terrible,
    Dat zat er dik in; policor is de boodschap en policor moet het zijn. En zo doet linx precies waar het al die jaren tegen gevochten heeft. Ze omarmen een haatgodsdienst en passen alles aan wat mogelijk aanstootgevend kan zijn en overladen ze met subsidies.

    Like

  14. at Horatius
    lokale politiek is een ander verhaal hoor.
    Ten eerste nemen de partijen standpunten in die strijdig zijn met de standpunten van de landelijke partij.Het kan ze geen zak schelen, dat heet burgernabij bestuur.
    Dan heb je een coalitie en die heeft een meerderheid in de raad. Levert alle wethouders en graaiers. En kan knoeien zoveel ze willen, want de raad is in meerderheid niet aan het controleren, ze houdt alleen de graaiers op hun plek en uit de wind.
    Ambtenaren zijn allemaal van de oude politiek en werken vrolijk mee aan het verkrachten van de democratie. Heeft de wethouder een rapport nodig met een bepaalde uitkomst, dan schrijven ze dat rapport.
    Dat maakt het werk van de oppositie vrijwel onmogelijk.
    Andere kunstjes zijn: het veranderen van agenda’s zonder dit aan de oppositie te laten weten.
    Opsturen van de verkeerde stukken voor een vergadering. Incomplete stukken aanleveren.
    Vergeten uit te nodigen bij gesprekken in de wijk en instanties.
    Overladen met dikke, saaie rapporten en aan de coalitie een kort resumé mee sturen.
    Veranderingen in de notulen van een vergadering.
    En altijd liggen de fouten aan de computer, de ziekte van mevrouw zus of zo enz. enz.
    De oude politiek maakt de democratie kapot en zal uiteindelijk ook zichzelf kapot maken.
    Intussen wordt er niet meer bestuurd, slechts gegraaid. Dat de oppositie bewoners vertegenwoordigt kan niemand wat schelen, de autochtoon stemt toch verdeeld en de stem van de allochtoon wordt gewoon gekocht.
    Ik spreek hier uit ervaring natuurlijk en kan van harte het programma “de Slag om Nederland” van de extreemlinxe VPRO aanraden.

    Like

  15. Leefmardaar! 27-05-20:37

    Maarwaarisdaar?

    Geen idee.

    Maarwatishier??
    ‘T sharia-abattoir voor de Kafir . . . . .

    Like

Plaats een reactie