Maak kennis met de Echte Rotterdammer!

echte_rotterdammer
Landgenoten, maak kennis met de Echte Rotterdammer! De foto is ingestuurd door Leefbarbaar. Zo ziet de Echte Rotterdammer anno 2013 er dus uit, voor wie het nog niet wist. Een wandelende gevangenis, want de Baardman bepaalt de dresscode. Links Nederland noemt dit ‘folklore’ dan wel ‘klederdracht’, om het een en ander nog wat krampachtig op te leuken, maar wij ‘intoleranten’ noemen het wandelende piketpaaltjes van de Religie v/d Onderwerping.

Alleraardigst is natuurlijk dat mevrouw een leuke tekst op het bord heeft geschreven. Doe maar aanvullen. Echte Rotterdammers… hebben verschillen religies maar helpen alkaar.
Fantastisch Nederlands ook. Zeker geleerd op Zwendelschool Ibn Ghaldoun, haha! O, daar mogen we natuurlijk niet om lachen. Deze ‘kwetsbare’ school die het ‘doorgaans fantastisch goed doet’, maar soms wat onhandig met examens omgaat, is al genoeg negatief in het nieuws. 

En zoals Leefbarbaar in zijn mail ook schreef; de ECHTE Rotterdammer zal zich omdraaien in zijn of haar graf als je hiermee vergeleken wordt. Er is namelijk niets Rotterdams aan. Want de ECHTE Rotterdammer was/is toch van het kaliber niet lullen, maar poetsen? De handen uit de mouwen steken. Dat werk. Welnu, dat zie ik bovenstaand slavinnetje van de Islam nog niet zo gauw doen. Als zij zich vijf dagen per week bezighoudt met vrijwilligerswerk, bejaarden wast of zich anderszins nuttig maakt via (betaalde) arbeid, neem ik eerder genoemde ‘vooroordelen die nergens op gebaseerd zijn’ [/Gutmensch-modus-uit], meteen terug.
Tot die tijd ga ik er van uit dat zij haar financiële schaapjes op het droge heeft en riant gebruik maakt van de Verzorgingsstaat zoals wij die nu kennen.

Zij zal waarschijnlijk niets gaan merken van die zes miljard extra bezuinigingen die voor volgend jaar op stapel staan. Het klinkt wellicht vrij bizar, maar ik zie ineens een overeenkomst tussen deze moslima en Mark – ik lach me rot, haha! – Rutte. Beiden zijn slaven. Zij is slavin van de Islam en hij is slaaf van ‘Brussel’. Als Mark niet kan slapen, wat ik mij overigens goed voor kan stellen, telt hij geen schapies, maar procenten. 1… 2… 3… Ho! Stop! Verder mag niet van ‘Brussel’.

Ik snap sowieso niet wat de Nederlandse politici nog in de Kamer te zoeken hebben. ‘Brussel’ bepaalt, dus je kan er net zo goed 150 etalagepoppen neerzetten. Waarschijnlijk hebben die onze economie nog eerder op poten dan die Landverraders die er nu zitten.
Er komen dus weer extra lastenverzwaringen aan. Zelfs Rutte zegt dat dit slecht is voor de economie. Maar hij heeft geen keus. Bang voor een ferme tik op de vingers van de bovenmeester van de EUSSR.
En het Nederlandsche Volck? Die zal de straat niet op gaan, want wij missen dat ene gen. Het Protest Gen. Hebben we niet. Wat dat betreft heb ik toch wel – en daar komt ie, ik gebruik het woord niet graag – RIZPECT voor den Seculiere Turk die wel de straat op gaat als hem of haar iets niet bevalt. Trouwens, wat zijn die ECHTE Turkse vrouwen mooi, hè! Ik zou daar best een kunstje op kunnen, maar op die info en nadere details zit u waarschijnlijk niet te wachten.

Landgenoten, een goed weekend en pas goed op uzelf.
BP.

Advertenties

45 gedachtes over “Maak kennis met de Echte Rotterdammer!

 1. BP,
  het gekke is dat iedereen kan zien dat deze combinatie van arbeidsethos tot handophoudende massa-immigratie onmogelijk is, maar dat dit museum serieus meent de “echte Rotterdammer” te hebben gevonden.
  De echte Rotterdammer is natuurlijk al jaren geleden de stad ontvlucht. Behoudens wat bejaarden, die menen dat de PvdA goed voor ze opkomt en niet het geld, het besef en de mogelijkheid hadden om ergens te gaan wonen, waar het veilig is.
  Maar in meerderheid nemen deze allochtonen de stad over en daar heeft men wel een punt: straks is Rotterdam, Rotterdam niet meer, maar een achterbuurt van Allochtonië. Noem het dan ook geen Rotterdam meer, dat hebben de echte Rotterdammers niet verdiend.

  Like

 2. Welke rechtgeaarde Oude Nederlander zou niet op de knieën gaan voor deze charmante moslima? Altijd paraat om onze ouden van dagen bij te staan in de strijd om het dagelijks bestaan en wee het bontkraagje die een vinger uit durft te steken naar deze kwetsbare groep in onze samenleving. Die vindt deze echte Rotterdamse op zijn pad.

  Geen kwaad woord over deze idealisten die hun voormalige thuislanden in de steek lieten om hier onze economie op poten te komen zetten. Oké, er wordt wel eens wat gefraudeerd met examens, kinderbijslag en zorgtoeslag etc. maar men kan niet op iedere slak (of moslim) zout strooien.

  Het wachten is op een frisse Rotterdamse Lente als de moslima’s massaal de straat opgaan om hier hun eisen wat kracht bij te zetten. Geen gedwongen huwelijken meer met oude baardmannen die bij nader onderzoek hun oom blijken te zijn. Niet ieder jaar een kind baren om de Islamisering te versnellen en weg met die hoofddoek en burka!

  Like

  • @Gerrit: Wel mooie bumperstickers maar als ik ze bijvoorbeeld op de kettingkast van mijn fiets plak en mijn collega’s en chef zien dat dan komt het bij de baas terecht dat ik een smerige fascist ben, je weet wel! En van het één komt het ander!

   Like

  • Ze zijn te koop en ik wil er ook één voor je maken als je een voorstel indient, daar hoef ik geen geld voor. Ik ben momenteel al twee weken bezig met een schilderij voor een exmoslimgroepering in België. Ze willen dat ik een schilderij maak van een afvallige die wordt onthoofd door een beul met zwaard. Op het lichaam van die afvallige moet ik “afvallige” schilderen en op het zwaard “islam”. Dan moet er een Arabische tekst boven de twee figuren staan wat betekent; “de profeet van Allah, vrede zij met hem, heeft gezegd; degene die zijn religie verandert, dood hem” Arabisch lees je van rechts naar links. Ik moet het schilderij nog laten keuren door een buurvrouw, vriendin en christen. Morgen ga ik er een foto van maken, in de middag met helder daglicht en die foto per email in hoge resolutie naar ze toesturen. Want ze willen van die foto t-shirts gaan drukken. Of ze het schilderij willen hebben weet ik niet, ik vraag er geen geld voor. Ik wil nog twee schilderijen voor ze maken, precies dezelfde, alleen het woordje “afvallige” wil ik één keer vertalen in het Frans en één keer in het Engels. Dan kunnen ze die t-shirts in allerlei talen aanbieden! Ik ben er trots op dat ik dat voor ze mag doen en dat heb ik ze ook gemaild! Het is best tijdrovend maar ik doe dit me alle liefde! Trouwens mijn logo (handtekening) staat ook op dat schilderij! Tip; http://www.jackterrible.com, klik op Paintings en bekijk pagina 7 en 8!

   Like

 3. @Leefbarbaar, 19-6, 23:08
  😆 😆 😆

  @JT 19:6, 17:45, ze zijn bedoeld voor auto’s. Fietsen hebben geen bumpers, heb ze tenminste nog niet gezien in die
  uitvoering…

  Like

 4. at Jack
  je hebt al zoveel leuke dingen gemaakt. Geweldig. Van Pinokkio tot varken, van haatbaard tot Wilders en met een vette knipoog naar de muziek. Je hoort nog van me, mvg Leefbarbaar.

  Like

  • @Leefbarbaar; tot horens! @Gerrit; ik denk dat je van die plaatjes kleine stickers kunt laten maken die je bijvoorbeeld op een kettingkast van een fiets kunt plakken. In de technologie is haast niets onmogelijk!

   Like

 5. update Ibn Ghaldoun school.
  Voor wie het lezenswaardig vindt. Deze school is de enige voor voortgezet islamitisch onderwijs in Nederland. Al 10 jaar knoeien ze er een eind weg. Fraude met schoolgeld, aanstellen van familie als docenten, onbevoegde docenten, fout vervoer, een imam op de loonlijst, die er niet werkt, corrigeren van examens, stelen van examens, verzwijgen van knoeien met examens en natuurlijk het verhandelen van gestolen examens. De schoolinspectie heeft wel heel hard de andere kant op gekeken, mogelijk werken daar ook moslims, als excuusallochtonen.
  De school had een voorbeeldfunctie en ze hebben ons een duidelijk voorbeeld gegeven: islamitisch onderwijs hoort hier niet. Het verziekt ons hele onderwijsbestel en dat was al zo slecht. Stoppen met die ellende. Vrijheid van onderwijs was leuk toen we nog met elkaar in dit land woonden, maar nu allochtonen massaal instromen, zijn nieuwe wetten en regels nodig. Want wie wil er een sollicitant met een jatexamen?
  Ik denk dat het zo zit: de school is erbarmelijk en zou gesloten moeten worden. Dit loste men op door alle kinderen te laten slagen. Statistieken weer in orde en subsidie in overvloed. Iedereen blij. Daarom sturen ouders hun kinderen naar die school, want hoewel F&M mogelijk een tikje zijn achtergesteld door eeuwenlang trouwen binnen de familie, ze slagen wel. En komen niet in aanraking met westerse zaken. Een duivels complot van de moslim in samenwerking met PvdA , D66 en CDA. Je zal er maar op gestemd hebben.
  Wat nu? Willen we volgend jaar weer gedoe rond examentijd? Stel dat iedereen examens moet overdoen vanwege deze ene moslimschool, wat doet dat voor onze jeugd en de lieve vrede in onze maatschappij? De pleuris zal uitbreken. Stel dat het gebouw afbrandt, dan zal de hele pers naar Wilders wijzen en wordt uitzicht op een goede oplossing jarenlang tegengewerkt door PVV-haat. Ook als Abou himself de school aansteekt. Of F&M.
  De school heeft schulden (fraude!) en gaat dat niet terugbetalen. Of misschien wel, maar waar komt dan dat geld weer vandaan en wat voor prijskaartje hangt daar weer aan?
  Er moet nieuwe wetgeving komen en snel. Dit soort onderwijs ondermijnt de maatschappij en moet stoppen. Maar aangezien de oude politiek naar de pijpen danst van de moslim en het de sukkels zelfs niet lukt om de haatinternaten te sluiten, zou ik maar nergens op rekenen.Wordt vervolgd.

  Bij de weg: nog een aardigheidje over het hoofddoekje: het doek dient ook om oordopjes te maskeren waarmee je ingesproken examens kunt afluisteren.

  Like

 6. Tijd voor de ultieme remedie: http://www.picshag.com/general-pershing.html
  Idem: http://tinyurl.com/n6ycqxs
  En vergeet vooral niet dat dat ellendige islamTUIG hard bezig is van deze wereld een gigantisch concentratiekamp te maken. http://tinyurl.com/kuq8v3a
  Of moet ik hier nou nog steeds gaan uitleggen wat voor gorigheid ze dagelijks bedrijven, oa.met vrouwen, onthoofdingen en wat ik allemaal vergeten ben? Kijk maar eens op barenakedislam.com
  Er moet veel meer VERZET komen in deze wereld en vooral in dit politiek correcte hoofddoeken-eldorado, landelijk
  MASSAAL VERZET.
  Alle moslimfundamentalisten OPROTTEN, te beginnen in de Europese Unie.*
  *>> http://tinyurl.com/ccvmzjt

  Like

 7. en nog eens: http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/dubieuze_subsidies_in_feijenoord/
  Lees dit stukje en zie zelf hoe corrupt de PvdA. Als ik zeg dat iedere allochtoon zijn eigen baas kan worden met een fraaie stichting, zolang hij maar PvdA stemt, dan lijkt dat overdreven. Maar het is wel zo. Tonnen naar een Turkse vereniging, die maar 1 doel heeft: de PvdA promoten (en toch Turks te blijven, maar dat zeggen ze er niet bij)

  Like

 8. Off topic
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/geen_enkele_aanwijzing_mishand.html
  Wat is hier aan de hand? Een gelovige mevrouw is mishandeld door autochtone Nederlanders vanwege haar geloof. Zegt ze.Nu is zoiets in Frankrijk al genoeg reden om 300 auto’s in de fik te steken en dagen te rellen, dus moeten we dergelijke beschuldigingen heel serieus nemen.
  Zo heb ik ook wel eens een dame in komokleding horen beweren dat ze niet over de Coolsingel kan lopen zonder nageroepen te worden door vieze autochtonen en dat men haar sluier afrukt. Waar heeft zo’n lappenkraam het dan over? Ga eens kijken in centrum 010 en zie overal lappenkramen schuifelen van hun A naar hun B. Ongehinderd. Wat nou moslimhaat op straat?
  In beide gevallen is het vrijwel zeker dat men slachtoffer wil zijn van zelfbedachte intolerantie en wangedrag om er een slaatje uit te slaan. Is het niet in euro’s, dan wel in het voeren van een hetze, zodat de linxe kerk volop subsidie krijgt om tegen de PVV te keer te gaan en er een gebiedsverbod komt voor Nederlanders.
  En, jazeker ik ben oneerbiedig door F. te omschrijven als lappenkraam, ik moet er dan ook totaal niets van hebben en vind dat men hier niet hoort met dat geloof/ideologisch gedoe. Maar zal zeker niet iemand uitschelden of belagen, tenzij men zich aan de verkeerde kant van mijn voordeur bevindt. Dat dan weer wel.
  Intussen is het afwachten; liegt de mishandelde moslima en hoe gaan de oude media hiermee om?
  Wordt vervolgd? (tenzij ze gelogen heeft natuurlijk, want dan is het niet policor om er over te berichten).

  Like

 9. Om te lachen:
  een verhaal van zoete wraak, een Duitse toeriste, wiens iPhone werd gestolen, had het ding dusdanig ingesteld dat alle nieuwe foto’s en filmpjes automatisch worden doorgesluisd naar haar foto-account. Zodoende kan zij de dader flink te kakken zetten en voorziet derhalve het materiaal van commentaar en zet het op het net. De dader heet Hafid (je gelooft het niet…….) is moslim (je gelooft het echt niet ……..) en intussen kijken duizenden mensen naar “het leven van een dief: Hafid”.

  Die lol gun ik jullie ook: http://lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com/

  disclaimer: Moslims zijn lief en stelen niet en heten zeker geen Hafid, alles berust op een ongelooflijk toeval. En die l*l op de foto’s is de broer van de tante van de achterneef van de zwager van de imam, dus is het niet waar.

  Like

 10. Zitten we alweer wéken tegen dezelfde islamitische ROTSMOEL aan te kijken, rotsmoelen die we steeds vaker
  tegenkomen als we ’s morgens de deur achter ons dichttrekken en zelfs DAT niet eens meer wannt bijna
  ZEVENHONDERDDUIZEND werklozen in dit hoofddoekeneldorado NL genaamd.
  Tijd voor een fris geluid!

  Like

 11. at Gerrit,
  dat zat er dik in. De censuur van de policor overheid en media heeft automatisch tot gevolg dat we moeten wachten op een allochtone vrouw, die iets te melden heeft over de islam, om kritiek op dezelfde islam in het openbaar te krijgen. Wij smerige racisten mogen niets zeggen, nauwelijks iets denken. We mogen alleen belastingen betalen. En ons laten beroven, bestelen, plukken en uitschelden.
  Deze Turkse is moslim, allochtoon en vrouw, dus die mag wel een mening hebben. Toch wel een brevet van waanzin en geestelijke armoede. Zij heeft dan wel gelijk, maar dat hebben miljoenen Nederlanders ook.
  Het zou goed zijn wanneer er een zender zou zijn, waarop H&I ook eens aan het woord zouden komen. Zeker nu weer met alle excessen van de haatreligie en diens onderdanen.

  Like

 12. Zweden kun je ook afschrijven: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3494950/2013/08/19/Zweedse-vrouwen-dragen-hoofddoek-uit-steun-met-aangevallen-moslima.dhtml
  Er is een moslima mishandeld en haar kopvod is verwijderd. Het land is geschokt.
  Nu gaan ze goedmensch spelen en doen een lappenkraam na uit solidariteit.
  Idioten.
  In ons land bleek de mishandelde (zie bijdrage 30 juli) niet eens te bestaan, mogelijk speelt dit een Zweden ook. Of keek de vrouw naar een andere man, hond, varken of aap en werd afgetuigd door haar eigenaar.
  Hoe dan ook; in ons land zijn dit weekeind duizenden mensen beroofd en mishandeld, bestolen en uitgescholden door moslims en hoe jammer dat de Zweed daarom niet solidair met ons is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s