Boilingpoints duikt op !

Waarde Nederlanders, Nationalisten,

Are you ready for some action on this blog?

Ondergetekende heeft besloten zo nu en dan weer eens een stukkie te tikken, want voordat de pleuris hier in Nederland écht losbarst, wilde ik u nog een keertje spreken.
Afgesproken?

Gegroet, Boilingpoints.

8 gedachten over “Boilingpoints duikt op !

  1. B.P.,

    Ik had er eigenlijk niet meer op gerekend, maar je bent weer de barricaden geklommen om onze normen en waarden te verdedigen tegen de radicale Islam.

    Een goede zaak en enige humor en satire is broodnodig, want er zijn dagen dat ondergetekende nauwelijks het Journaal durft te bekijken. Maar met het vlugzout binnen handbereik volg ik de recente gebeurtenissen met stijgende verbazing en ergernis.

    Een volk dat min of meer bewust bereid is zijn eigen ondergang te financieren onder het mom van Tolerantie en Verdraagzaamheid is geen knip voor de neus waard.

    Brussel regeert en de gang naar de stembus is eigenlijk overbodig.

    Maar een stem t.z.t. op de PVV als protest is wel het minste wat we nog kunnen doen…

    Like

    • Heer Horatius,

      Ik had er zelf ook niet meer op gerekend, maar na ruim twee jaar wachten op die welverdiende 1000 euro van Mark R. vond ik het welletjes. En aangezien het blije, misleidende verhaal omtrent de asieligen al ruimschoots aan bod komt, moet er toch een tegengeluid blijven bestaan… 🙂

      Like

Plaats een reactie