never_underestimate_the_power_of_stupid_peopleWaarde lezers,

Volgens mij is het de hoogste tijd weer eens wat ongenoegen te ventileren op dit blog, want er is een niet geringe kans dat, en dan druk ik me nog zacht uit, op termijn ons mooie Nederland voorgoed haar cultuur kwijtraakt.
Op basis van waarnemingen kan ik u melden dat de Islamitische Exodus momenteel als een op hol geslagen stoomtrein dwars door Europa raast, met als eindbestemming het land van Enge Angela Merkel, Duitsland. Maar uiteraard ook Nederland vanwege haar tolerantie. (Lees: gratis geld.) Maar goed, dat wist u natuurlijk al, want steeds meer Nederlanders met gezond boerenverstand laten hun stem horen, want ook zij zien dat de Islamitische Baardmannen in grote getale geïmporteerd worden op dit moment. Zij brengen een cultuur mee die haaks staat op de onze. Het is een cultuur vol racisme, barbarij en haat jegens andersdenkenden, ongelovigen, homoseksuelen en Christenen. Ook ver(kr)achting van vrouwen en het trouwen met kinderen schijnt heel normaal te zijn.
Wij vrezen dat deze figuren pas over zo’n duizend jaar aan enige beschaving toe zijn. Eerder niet.
Zo mag een Baardman zijn kindbruidje naar Nederland halen en seks met haar hebben. Wij noemen dat pedofilie en is uiteraard strafbaar, maar als je uit warmere oorden komt, schijnen die wetten met betrekking tot pedofilie ineens niet te gelden, maar dat zien we wel vaker als het gaat om deze bevolkingsgroep, want we zijn niet achterlijk. Een zekere Mark R. en zijn handlangers doen er namelijk alles aan om de Baardman het zo comfortabel mogelijk te maken. En dat alles onder toeziend oog van ‘Brussel’, waaronder ene Neelie Kroes, die stelt dat ‘grenzen sluiten geen optie is.’

Een ‘voordeel’, als je al van een voordeel kan spreken, is dat Geert Wilders zich geen betere reclamecampagne kan wensen en dat zien we ook in de peilingen. De PVV staat fier aan kop.  De sympathisanten van deze partij bestaan louter uit racisten en enge extreem-rechtse figuren. Althans deze termen gebruiken de Gutmenschen altijd. Gutmenschen komen we overal tegen en zij hebben een aantal zaken gemeen: men leeft in een soort multiculturele cocon, men ziet de islam als een vredelievende godsdienst, vinden zich moreel superieur en kennen slechts één waarheid: de hunne.

Maar wat nu, als blijkt dat die migranten helemaal niet van die aardige mensen zijn.
Hans Janmaat.

Welnee! Het zijn allemaal hoogopgeleide mensen waar onze economie om zit te springen. Dit worden onze artsen, verplegers en verzorgers, als dank dat ‘iek mag wonen in jouw mooi land’, want deze positieve berichten zien we dagelijks via Het Journaal en andere linkse media. Wat zegt u? Is dit ook weer linkse propaganda, om vooral het imago van ‘de vluchteling’ niet te schaden?
Jazeker, want de realiteit is helaas anders. In Duitsland bijvoorbeeld loopt het vreselijk uit de klauwen. Op diverse opvanglocaties zijn Christenen en andere niet-moslims niet veilig, vinden er verkrachtingen plaats en breken er massale vechtpartijen uit.

Onze beleidsmakers zijn nog steeds van mening dat deze ‘vluchtelingen’ Nederlandse les gaan volgen en integreren… Wat een naïeve dwazen! Extremistische Baardmannen komen slechts met één doel: het verspreiden van de dwingende islam. Zij zien een ‘ongelovig land’ als hun land, dat veroverd moet worden. Vervolgens zal de autochtone bevolking zich moeten onderwerpen.
Nou, waarde Binnenlanders,  in Apeldoorn is men wat dat betreft goed op weg. ‘Vluchtelingen’ mochten zelfs bij mensen thuis komen eten en deze actie was volgens de organisatie ‘een daverend succes.’ Wel had de organisatie een aantal voorwaarden gesteld. Niet voor de ‘vluchtelingen’ natuurlijk, want zij zijn immers al genoeg getraumatiseerd en komen uit oorlogsgebied, nee het werd de ‘gastgezinnen’ aangeraden een licht verteerbare maaltijd te bereiden, zoals kip met rijst. Ik maak dat vaak voor mijn katten als ze misselijk zijn, maar ja, waar kan je zoiets melden, hè.
Ook kon er maar beter geen alcohol geschonken worden, gezien de islamitische achtergrond van de gasten. In je eigen huis geen blikje bier open mogen trekken… Jezus, dit land is écht ziek.

Deze ‘kip met rijst’-gezinnen zijn of dodelijk naïef, of ze kennen slechts drie letters van het alfabet; NSB. Kom op zeg, jullie hadden zich godverdomme zo in moeten spannen voor die 60.000 daklozen die in Nederland op straat moeten slapen. Jullie hadden een hand kunnen reiken aan bejaarden die al jaren binnen zitten. Maak eens een ommetje, want jullie vergeten deze mensen even voor het gemak.

Nee, men staat als een debiel met welkomstvlaggetjes te zwaaien en de kip staat al te pruttelen.

Landgenoten, zo nu en dan zal BP een stukkie tikken over de migranten-tsunami en andere rampen, welke Nederland momenteel teisteren.

Gegroet, Boilingpoints.