Migranten-tsunami overspoelt Europa.

never_underestimate_the_power_of_stupid_peopleWaarde lezers,

Volgens mij is het de hoogste tijd weer eens wat ongenoegen te ventileren op dit blog, want er is een niet geringe kans dat, en dan druk ik me nog zacht uit, op termijn ons mooie Nederland voorgoed haar cultuur kwijtraakt.
Op basis van waarnemingen kan ik u melden dat de Islamitische Exodus momenteel als een op hol geslagen stoomtrein dwars door Europa raast, met als eindbestemming het land van Enge Angela Merkel, Duitsland. Maar uiteraard ook Nederland vanwege haar tolerantie. (Lees: gratis geld.) Maar goed, dat wist u natuurlijk al, want steeds meer Nederlanders met gezond boerenverstand laten hun stem horen, want ook zij zien dat de Islamitische Baardmannen in grote getale geïmporteerd worden op dit moment. Zij brengen een cultuur mee die haaks staat op de onze. Het is een cultuur vol racisme, barbarij en haat jegens andersdenkenden, ongelovigen, homoseksuelen en Christenen. Ook ver(kr)achting van vrouwen en het trouwen met kinderen schijnt heel normaal te zijn.
Wij vrezen dat deze figuren pas over zo’n duizend jaar aan enige beschaving toe zijn. Eerder niet.
Zo mag een Baardman zijn kindbruidje naar Nederland halen en seks met haar hebben. Wij noemen dat pedofilie en is uiteraard strafbaar, maar als je uit warmere oorden komt, schijnen die wetten met betrekking tot pedofilie ineens niet te gelden, maar dat zien we wel vaker als het gaat om deze bevolkingsgroep, want we zijn niet achterlijk. Een zekere Mark R. en zijn handlangers doen er namelijk alles aan om de Baardman het zo comfortabel mogelijk te maken. En dat alles onder toeziend oog van ‘Brussel’, waaronder ene Neelie Kroes, die stelt dat ‘grenzen sluiten geen optie is.’

Een ‘voordeel’, als je al van een voordeel kan spreken, is dat Geert Wilders zich geen betere reclamecampagne kan wensen en dat zien we ook in de peilingen. De PVV staat fier aan kop.  De sympathisanten van deze partij bestaan louter uit racisten en enge extreem-rechtse figuren. Althans deze termen gebruiken de Gutmenschen altijd. Gutmenschen komen we overal tegen en zij hebben een aantal zaken gemeen: men leeft in een soort multiculturele cocon, men ziet de islam als een vredelievende godsdienst, vinden zich moreel superieur en kennen slechts één waarheid: de hunne.

Maar wat nu, als blijkt dat die migranten helemaal niet van die aardige mensen zijn.
Hans Janmaat.

Welnee! Het zijn allemaal hoogopgeleide mensen waar onze economie om zit te springen. Dit worden onze artsen, verplegers en verzorgers, als dank dat ‘iek mag wonen in jouw mooi land’, want deze positieve berichten zien we dagelijks via Het Journaal en andere linkse media. Wat zegt u? Is dit ook weer linkse propaganda, om vooral het imago van ‘de vluchteling’ niet te schaden?
Jazeker, want de realiteit is helaas anders. In Duitsland bijvoorbeeld loopt het vreselijk uit de klauwen. Op diverse opvanglocaties zijn Christenen en andere niet-moslims niet veilig, vinden er verkrachtingen plaats en breken er massale vechtpartijen uit.

Onze beleidsmakers zijn nog steeds van mening dat deze ‘vluchtelingen’ Nederlandse les gaan volgen en integreren… Wat een naïeve dwazen! Extremistische Baardmannen komen slechts met één doel: het verspreiden van de dwingende islam. Zij zien een ‘ongelovig land’ als hun land, dat veroverd moet worden. Vervolgens zal de autochtone bevolking zich moeten onderwerpen.
Nou, waarde Binnenlanders,  in Apeldoorn is men wat dat betreft goed op weg. ‘Vluchtelingen’ mochten zelfs bij mensen thuis komen eten en deze actie was volgens de organisatie ‘een daverend succes.’ Wel had de organisatie een aantal voorwaarden gesteld. Niet voor de ‘vluchtelingen’ natuurlijk, want zij zijn immers al genoeg getraumatiseerd en komen uit oorlogsgebied, nee het werd de ‘gastgezinnen’ aangeraden een licht verteerbare maaltijd te bereiden, zoals kip met rijst. Ik maak dat vaak voor mijn katten als ze misselijk zijn, maar ja, waar kan je zoiets melden, hè.
Ook kon er maar beter geen alcohol geschonken worden, gezien de islamitische achtergrond van de gasten. In je eigen huis geen blikje bier open mogen trekken… Jezus, dit land is écht ziek.

Deze ‘kip met rijst’-gezinnen zijn of dodelijk naïef, of ze kennen slechts drie letters van het alfabet; NSB. Kom op zeg, jullie hadden zich godverdomme zo in moeten spannen voor die 60.000 daklozen die in Nederland op straat moeten slapen. Jullie hadden een hand kunnen reiken aan bejaarden die al jaren binnen zitten. Maak eens een ommetje, want jullie vergeten deze mensen even voor het gemak.

Nee, men staat als een debiel met welkomstvlaggetjes te zwaaien en de kip staat al te pruttelen.

Landgenoten, zo nu en dan zal BP een stukkie tikken over de migranten-tsunami en andere rampen, welke Nederland momenteel teisteren.

Gegroet, Boilingpoints.

Advertenties

7 Reacties to “Migranten-tsunami overspoelt Europa.”

 1. Maci Says:

  Blij dat Boilingpoints terug is.
  Maci

  Liked by 1 persoon

 2. toetssteen Says:

  Welcome back!!

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius Says:

  De grote vraag is; moeten we ons nu echt zorgen maken of loopt dit alles met een grote sisser af?

  Volgens welingelichte bronnen vingen we in Nederland in het jaar 2000 niet minder dan 102.000 asielzoekers op. Dus nog altijd zo’n slordige 40.000 personen meer dan de (voorlopige) 60.000 die nu een verblijfstatus aanvragen. En dat hebben we met zijn allen toch in redelijk goede banen kunnen leiden, geen totale ontwrichting van onze samenleving, behalve dan wat lichte onrust en schermutselingen in de Haagse Schilderswijk.

  De situatie is echter drastisch veranderd sinds 9-11, vanaf dat moment kunnen we spreken van een Derde Wereldoorlog tussen de radicale Islam en de Vrije Westerse wereld. Dit conflict speelt niet alleen in het Midden-Oosten maar ook in Afrika.
  Voorts heeft de Islam een niet gering intern probleem; de bloedige strijd tussen de Soennieten en de Shi’iten, de meeste slachtoffers door aanslagen vallen onder de moslims zelf. Bij een sterk toegenomen moslimpopulatie in West-Europa zal dit interne conflict ook hier zeker zijn gevolgen hebben.

  Volgens de deskundigen die ons gerust proberen te stellen is de kans dat er zich tussen de vluchtelingen IS-strijders bevinden uiterst gering, die vinden hun weg wel via andere en geriefelijkere manieren. Ze vergeten echter een ding; namelijk dat vele jongeren die geen baan kunnen vinden en een zwervend bestaan gaan leiden vatbaar kunnen worden voor radicalisering en alsnog hun baard laten groeien en de rest kunt u zelf invullen.

  Op korte termijn zullen er zeker geen aanslagen worden gepleegd, want zolang de vluchtelingen ongehinderd Europa binnen kunnen stromen houdt men zich wijselijk rustig. De cellen zullen worden gevormd en in actie komen zo gauw de volksverhuizing daadwerkelijk ophoudt en dat kan nog wel een paar jaar duren.

  Frau Merkel heeft een enorme vergissing begaan onder invloed van het collectieve Duitse schuldgevoel van na de Tweede Wereldoorlog. De gevolgen kunnen dramatisch zijn als er niet snel zaken worden gedaan met Rusland om de IS met alle mogelijke middelen te elimineren. Op de chantage van Erdogan moet men zeker niet ingaan, de vluchtelingen komen toch wel via de mensenmokkelaard die goede banden hebben met de Turkse regering.

  Ik weet dat deze tekst niet politiek-correct is, ik ben echter geen idealist maar een realist die donders goed het verschil weet tussen een echte vluchteling en een militante economische geluksbeproever die naar Europa komt op zoek naar het land waar de hoogste uitkeringen worden verstrekt.

  Like

 4. toetssteen Says:

  Tijd gemist hoor Boiling Points.

  @Horatius

  Daar ligt de kernvraag=macht. Als ik lees wat er in Jemen gebeurt waar ziekenhuizen plat worden gebombardeerd en niemand geeft er ene bliksem om. Afghanistan, dat schoot zelfs artsen zonder grenzen terecht in het verkeerde keelgat. Doofpot. Zelfs een echt goed artikel op Joop (sorry):

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/34801_niet_nog_een_kunduz/

  verdwijnt in het niet in vergelijking met de zwarte piet verontwaardiging.

  Maar waarom laat de mens zich zo sturen in dit internettijdperk?

  Ben zelf ook wat half geweest, beetje K. en een operatie en dan aansterken en dan even wat anders doen.

  Like

 5. Horatius Says:

  @toetssteen

  Artikel gelezen.

  Bij de ontwikkelingen van de laatste week moeten we niet vergeten dat de VS met hun rampzalige interventie in Irak de oorzaak zijn van de totale chaos die uiteindelijk als resultaat de IS opleverde. Als de dictators in Irak, Libië en Egypte nog in leven waren werden we nu niet geconfronteerd met de invasie van asielzoekers en de voortdurende terreurdreiging.

  De VS zijn er gemakshalve vanuit gegaan dat de Democratie naar Westers model die ze zo succesvol introduceerden na 1945 in Japan ook konden vestigen in respectievelijk Korea, Vietnam, Afghanistan en Irak. Die illusie heeft miljoenen mensen het leven gekost en nu is Europa aan de beurt, want ook al zou de vluchtelingenstroom morgen ophouden, we zitten nu al dik in de problemen.

  Om ons tot Nederland te beperken; er zijn hier al een half miljoen werkelozen en de kans dat al die jonge asielzoekers dus vervallen tot criminaliteit en zelfs gaan radicaliseren is niet gering.

  Like

 6. toetssteen Says:

  @Horatius
  Ik zit/zat/ben vaak in het Aziatische. Dan vertel ik weleens hoe het in Nederland gaat en dan kijken ze me aan alsof ze menen dat ik een grap debiteerde die ze niet begrepen, want dat kan toch niet waar zijn? Lees: mensen je land binnenlaten, betalen voor hun huisvesting en leeftocht en verzorging en, en, en, en ook buigen voor hun religie.
  Democratie is verre van volmaakt, en als je jan en alleman stemrecht gunt. Zie nu wat Labour doet in the UK! Stemmen vanaf zestien. Ja die begrijpen ook wel hoe de angry young men te mobiliseren, maar is dat democratie?
  Ik denk dat het tijd wordt het woord eens naar waarde op te schalen en er : de belastingbetaler bepaald van te maken.

  Overigens is het volkomen onmogelijk dat Europa de toevloed aankan. Leuke op You Tube is ‘Gumballs’ daar legt een hoogleraar met behulp van stopflessen en gumballs uit dat de wereld de wipkippen, of misschien beter ‘legkippen’ nooit open grenzen kunnen geven.

  Men mauwt over sealevels, climate change, maar onderwijl fokt een deel van de wereld onbekommerd door. Mag hoor, maar laat hen dan zelf de consequenties ervan ondervinden.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: