Tags

, , , ,

Landgenoten, Nationalisten,

De linkse media komt met een nieuw product op de markt: de ‘Aaibare Vluchteling.’

Aan de Aaibare Vluchteling mankeert niets; ze zijn mooi, hoogopgeleid, staan al met één been in de Westerse maatschappij en eigenlijk zijn het allemaal startende ondernemers die de Nederlandse economie een geweldige boost komen geven. Het zijn mensen uit oorlogsgebieden, maar zijn ambitieus en streberig en mogen daar over vertellen in praatprogramma’s van de publieke omroep. Het beeld van de ‘vluchteling’ mag vooral niet afwijken van wat het Goedvolk u al zo’n veertig jaar door de strot probeert te duwen.

De Gutmenschen, de boven ons gestelden, proberen bedorven waar aan de man te brengen, maar de oplettende Nederlander is niet van gisteren en krijgt toch een heel ander beeld van de tienduizenden ‘aaibaren’ die momenteel Nederland binnenkomen. De realiteit is namelijk anders: intolerante gelukzoekers zijn nog niet koud binnen, of men klaagt al over de opvang. Ik neem u mee naar het rustieke Heumensoord bij Nijmegen.
Honderd Syrische ‘vluchtelingen’ klagen steen en been. De tent is te koud, is het eten wel halal?, de toiletten zijn vies, kortom, wij eisen verbetering! Men kwam in opstand en er kwam een heuse demonstratie met spandoeken en al. Men dreigde zelfs op straat te gaan slapen en een aantal Syriërs zijn in hongerstaking gegaan.

Dit zijn dus géén vluchtelingen, maar intolerante Dobberbaarden die de dwingende islam komen verspreiden! Een vluchteling is namelijk iemand die huilend, naakt, of wellicht nog gerold in een paardendeken aan de poort staat te rammelen. Hij zal tevreden zijn met een veilige rustplaats en zal onder het genot van een bak soep en wat brood hier en daar wat granaatscherven uit het voorhoofd peuteren en houdt zich verder gedeisd.
Dat, waarde lezers, is een echte vluchteling.

Nee, het leeuwendeel van wat men binnenhaalt, bestaat uit onbuigzame, antisemitische, homofobe Baardmannen uit Achterlijke Contreien en wie daar als kritische Nederlander kanttekeningen bij plaatst, krijgt de meest vreselijke dingen naar het hoofd geslingerd: racist, nazi en xenofoob zijn de meest voorkomende termen, of erger: PVV’er.

Op social media komen steeds meer mensen in Verzet, maar dit is niet geheel zonder risico, want via de Facebook-pagina van PEGIDA Nederland kwam ik de volgende link tegen: ‘Politie belt aan bij Facebook haatzaaiers.’
Alleen al in Leeuwarden is bij vijftien tot twintig Facebook-schrijvers de deurbel gegaan. De Gedachtepolitie heeft de laarzen inmiddels opgepoetst en marcheert door de straten!

Landgenoten, Nationalisten, pas goed op uzelf, laat u zich niet de mond snoeren en steun de Verzetsbeweging PVV.