Groeten uit Slovenië…

Landgenoten,

Geplukt uit de Twitters: Hoogopgeleiden zijn helemaal klaar met die opgedrongen liefdadigheid. De tent is te koud, dus dan maar de fik erin. Man, man, man, wat zijn deze ontheemden getraumatiseerd zeg. O ja, en een selfie voor het thuisfront.
Groeten uit Slovenië!

Advertenties

Tags: , , ,

2 Reacties to “Groeten uit Slovenië…”

 1. Maci Says:

  Ook het filmpje gezien van de “vluchteling” die naar zijn kruis wees en vertelde dat hij daar zo’n pijn had? Hij wees een grootte van een tennisbal aan. De dokter had gezegd dat hij maar een vouw moest vinden.

  Vinden mensen het gek dat er ergens tijdens een protestbijeenkomst een spandoek wordt opgehouden met de tekst: Een vluchteling met een grote bal die jouw dochter pakken zal o.id. Werd vol afkeuring vertoond bij Pauw. Plasterk zat er schaapachtig bij te kijken.
  Al die politiek correcten weten niet wat zich afspeelt onder die hoogopgeleide zielenpoten want dat soort filmpjes worden bij de msm niet vertoond.
  Wij moeten onze informatie via het internet krijgen.
  Grrr.

  Liked by 1 persoon

 2. Horatius Says:

  De islamisering ligt op ramkoers: met dank aan Frau Merkel.

  Het zijn gouden tijden voor de asielzoekersindustrie, de Linkse kerk en andere handlangers van de radicale islam. Vanuit een schuldgevoel vanwege de holocaust en andere nazi-praktijken heet Duitsland miljoenen vluchtelingen van harte welkom in West-Europa en wie protest aantekent is extreemrechts of een racist.

  De Arabische Lente – met helaas de eliminatie van enkele dictators – is de oorzaak van de huidige volksverhuizingen, wat eigenlijk een regelrechte invasie is, met als doel de islamisering van Europa. De Oost-Europese landen weigeren voorlopig de handdoek in de ring te gooien en het hoofd op het hakblok te leggen.

  Doorsturen dus naar de tolerante en naïeve landen die de mensenrechten hoog in het vaandel hebben staan. En hoe zit het ONZE rechten en verworvenheden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: