Ook leuk: schurft in Limburgse opvang.

Landgenoten,

Deze ‘vluchtelingen’ komen tenminste niet met lege handen.

Bij twee mensen uit Eritrea is vrijdag schurft geconstateerd. Zij arriveerden vrijdag met 160 andere vluchtelingen in sporthal de Schans in het Limburgse Reuver. Dat heeft een woordvoerder van de GGD Noord- en Midden-Limburg gemeld tijdens de informatieavond voor vrijwilligers.

Vrijwilligers die in deze sporthal werken, ‘lopen weinig risico’, aldus de woordvoerder. Dit is op z’n minst vreemd, want sinds de uitbraak is er een ophokplicht van kracht en dat is niet voor niets.

De politie is overigens ‘doodsbang’ om besmet te worden, vanwege de vele contacten met ontheemden. Maar goed, de politie kon van de meeste Nederlanders toch al de schurft krijgen, dus waar hebben we ’t over. En los hiervan; de Hermandad heeft het trouwens veel te druk met het opsporen van racistische Twitteraars & Facebookers die hun ongenoegen spuien over de sterk oprukkende islam.

In een Vlaams opvangkamp is overigens al een geval van TBC bekend.

U leest het goed, al die vreemde culturen brengen soms wat ongemakken met zich mee, maar met een zalfje van uw huisarts is het zo gepiept.

Pas goed op u zelf!

Advertenties

Tags: , , , ,

4 Reacties to “Ook leuk: schurft in Limburgse opvang.”

 1. aquarius4422 Says:

  Laten we er maar een paar militaire artsen heensturen, die genezen alle kwalen met een APC’tje.

  Like

 2. Horatius Says:

  Elke volksverhuizing kent enige risico’s, daar moeten wij niet al te moeilijk over doen.

  We moeten de talloze voordelen die ons ten deel zullen vallen niet onderschatten: er zullen vele moskeeën worden bijgebouwd, gratis islamisering op vertoning van een lidmaatschap van de PvdA en op de wat langere termijn het verplicht dragen van een hoofddoek of een burka.

  Er gaan overigens onbevestigde berichten dat onderweg via de Middellandse zee enige christenen overboord gekieperd zijn door boze baardmannen. Maar een kniesoor (of een Wilderiaan) die daar een punt van zal maken. De meest exotische ziekten zullen ons binnenkort gaan verrassen: baardschurft, hoofdluis, hardnekkige allergie voor zware handenarbeid en ernstig misvormde voeten door het veelvuldig inlopen van bomschoenen etc.

  Het een en ander zal het gevolg hebben dat onze Zorgpremie per 1 januari a.s. drastisch zal stijgen. De pensioenen zullen worden gekort, want al die charitas kost een paar duiten.
  De AIVD zal overuren gaan maken, niet om strijders van de IS te ontmaskeren die meeliften met de asielzoekers, maar om autochtonen in de gaten te houden die inhoudelijke bezwaren zullen gaan maken tegen de dreigende islamisering

  Er gaan ook geruchten dat er in Wassenaar een opvangcentrum gaat komen voor de asielzoekers, het zou gaan om ernstig getraumatiseerde kindbruiden en om hoogopgeleide kennismigranten die zich willen verdiepen in het omgaan met diverse chemicaliën.
  Het een en ander onder deskundige begeleiding van gestaalde kaderleden van GroenLinks.

  Maar alle gekheid op een stokje (of minaret!) de oorzaak van de volksverhuizing is de IS die met alle middelen zullen moeten worden bestreden. Poetin weet er wel raad mee: niks geen ‘schone’ oorlog maar grootschalige bombardementen om het kwaad met wortel en tak uit te roeien.

  Liked by 1 persoon

 3. G.Deckzeijl Says:

  Vluchtelingen? Forget it.
  Koran-aangedreven overlastveroorzakers die zaken eisen waar ze
  geen recht op hebben, gvd klagen dat ze slecht eten hebben, geen tv
  kunnen kijken en dat het internet traag is.
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-22/#comments
  Onthouden: ze lopen de EU onder de voet op basis van HET PROJECT.
  Alles daarover in het topic “nicht kacken”

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius, 24-10, 4:38
  Heb echt genoten van je schrijfwerk: SUPER.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: